Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dat ik een nogal turbulent leven achter de rug heb kun je wel stellen. Ik was nog maar 17 toen ik in verwachting raakte. Ik was een jonge meid met een eigen willetje. Dacht dat ik heel de wereld aankon en dat niemand mij iets kon maken. Ik deed waar ik zin in had en kon tegen sommige mensen wel eens ooit een grote bek geven. Zo ook tegen mijn ouders wat er weer in resulteerde dat ik regelmatig in de clinch lag met hen. Vaak was het ruzie bij ons thuis wat de sfeer niet echt ten goede kwam. Ik was dan ook vaker buiten op straat te vinden, bij mijn vrienden, dan dat ik thuis was. Daar voelde ik me beter en daar kreeg ik ook de aandacht. Want ik als tiener zijnde genoot ik van al die aandacht, vooral van die van de jongens. Ik was dan ook goed gezien bij die gasten omdat ik me gedroeg zoals zij ook deden. Ik gedroeg me ook wel een beetje als een losbol. Dan had ik weer dat vriendje, en dan weer die, ik wisselde nogal eens. En zo was ik al snel het 'sletje' van de buurt. Maar daar had ik toch maling aan wat ze over mij dachten of zeiden. En doordat ik zo losbollig was zag ik nergens gevaar in. 

Zo was ik met carnaval op stap gegaan met een paar vriendinnen. De alcohol vloeide rijkelijk en voor ik het wist was ik dronken. Wat drank betreft kon ik mezelf nooit geen 'halt' toeroepen. Ik wist dat toen niet in te dammen. Ik kende ook geen verantwoordelijkheidsgevoel. Ik wist ook niet wanneer ik moest stoppen. Veelal wist ik ook niet meer wat ik deed of gedaan had,in die tijd. Dus ook niet deze carnaval. Ik had een jongen ontmoet die ik er goed zag uit zien. Stoere gozer,van 19 jaar, die me steeds aankeek en naar me lachte. Hij was met een groep jongens op stap en hadden, net als wij, de grootste lol. Later op de avond hadden we dan eindelijk contact. We raakten aan de praat en even later stonden we zelfs al te zoenen met elkaar. Hij zoende heerlijk en maakte me geil en heet. En soms dan voelde ik zijn handen over mijn billen of over mijn borsten glijden. En mij deerde het niet als hij mijn borsten aanraakte en er in kneedde. Ik vond het zelfs heerlijk als zijn hand onder mijn rokje gleed en hij mijn billen betastte. Ik vond dat spannend en geil. 

Hij had me zover gekregen dat hij me naar huis mocht brengen. Toen we thuis aankwamen was alles nog donker en verlaten. Mijn ouders waren ook carnaval vieren en dus was er niemand thuis. We hadden het huis voor ons alleen. Goed en wel in de huiskamer had hij mijn kleren al van mijn lijf getrokken en trok hij me mee naar de bank in de woonkamer. Ik vond het geil wat hij deed en liet alles gewillig toe. Ook mijn slip en beha moesten er aan geloven en daar stond ik dan naakt, voor de eerste keer in het bijzijn van een jongen. Ook hij had z'n kleren al uitgedaan. Hij ging achter me staan en ik moest me voorover buigen en een tel later voelde ik iets hards tegen mijn kutje gedrukt worden. Ik wilde niet tegenstribbelen want dit wilde ik meemaken. 

Ik was nog maagd en dus wilde ik dolgraag dat harde 'ding' in me voelen. 

Langzaam voelde ik zijn pik bij me naar binnen glijden. Ik had gehoord dat je allereerste keer best wel pijnlijk kon zijn. Ik verbeet het beetje pijn dat ik voelde, en eenmaal aan die pijn gewend werd het steeds fijner. Met langzame diepe halen neukte hij me. En daarmee verdween dus ook mijn maagdelijkheid. Wat een hemels gevoel was dit. Dit hoefde voor mij nooit te stoppen. Ik weet niet eens meer of ik klaar gekomen ben, maar voelde duidelijk hoe hij klaar kwam. Ik voelde een fikse lading warm zaad in me gespoten worden. Wat een genot om zoiets te voelen. Had nooit kunnen denken dat dit zo'n lekker gevoel teweeg zou brengen. 

Toen hij klaar was trok hij z'n pik uit me. We fatsoeneerden ons en keken elkaar stilzwijgend aan. Toen kwam ook het besef dat ik hem maar amper kende. Maar ja....ook daar maalde ik niet om. Ik had een lekkere neukbeurt gehad en dat was het belangrijkste. Na een heftige zoen namen we afscheid van elkaar. Moe en nog dronken van de alcohol viel ik in mijn bed in slaap. 

Het besef dat ik iets niet goed gedaan had kwam de dag erna. De schrik sloeg me om het lijf toen ik me herinnerde dat ik onveilige sex had gehad. Die gozer had geen condoom gebruikt en ik had er ook niet eens om gevraagd. Hoe had ik zo naïef kunnen zijn? Hoe had ik dit kunnen laten gebeuren. Ik durfde dit niet aan mijn ouders te vertellen. Ze zouden me helemaal afmaken en door het lint gaan. 

Weken lang durfde ik mijn ouders niks te vertellen. Had ik dat maar wel gedaan. Je kan het toch niet verborgen houden. En op een dag merkte mijn moeder dat er wat mis was. Ik vertelde aan moeder dat ik me misselijk voelde en steeds moest overgeven en ook dat ik buikpijn had. Maar het bezoekje aan de huisarts veranderde heel mijn leven en ook dat van mijn ouders. De huisarts vertelde dat ik zwanger was. Dit was een harde klap in het gezicht. Ik had het kunnen weten dat dit mijn misselijkheid veroorzaakte, maar aan de andere kant hoopte ik dat het toch ergens anders aan lag. Mijn ouders gingen helemaal door het lint. Ik kom uit een sterk katholiek gezin dus zwanger raken op zo'n jonge leeftijd was uit den boze. Er volgde ruzie op ruzie. Ik wilde dolgraag het kind behouden maar dat wilden mijn ouders absoluut niet. Naar hun inziens was ik veel te jong om een kind op te voeden. Zij vonden studeren belangrijker. En daarbij zou ik het kind alleen moeten opvoeden daar ik zelf niet eens wist wie of de 'vader' was. Zou ook niet weten waar ik de 'vader' zou gaan moeten zoeken. 

Uiteindelijk werd besloten dat ik het kind ter wereld mocht brengen maar dat ik het daarna ter adoptie zou afstaan. Ik moest wel toestemmen of ik wilde of niet. Ze lieten me geen keus. Ik kon wel door de grond zakken toen me dit werd gezegd. Maar er werd geen tegenspraak geduld. Via een adoptiebureau werden er 'nieuwe' ouders gezocht voor mijn kind. Wisten mijn ouders niet wat ze me nu aandeden? Waarom was een studie belangrijker dan het leven en verzorgen van een kind? Waarom mocht ik het kind zelf niet opvoeden? Hoe meer ik er aan dacht hoe ongelukkiger ik werd. 

Net 18 en een kind op de wereld gezet. Ik beval van een kerngezonde jongen. Wat een heerlijk jochie om te zien. Helaas mocht ik er niet heel lang van genieten daar het beste was dat ik zo snel mogelijk afscheid nam van mijn kind. Ik mocht hem niet eens in mijn armen houden, niet eens even mee knuffelen of een zoen geven. Mijn god, wat was dit erg. Wat was dit zwaar. Nooit gedacht dat dit me zou overkomen. In de vluchtigheid zag ik nog net een paar kenmerkjes van mijn zoon. Zoals op zijn linker bovenarm zat een kleine moedervlek die leek de vorm te hebben van een klein hartje. Alsof mijn kind me daarmee duidelijk wilde maken toch van mij te houden. Dat was dus het enige wat ik mee kreeg, en wat ik nog te zien kreeg. En daarna verdween mijn kind uit mijn leven. Nooit zou ik hem terug zien. Mocht ook niet weten wie de 'nieuwe' ouders waren of waar ze woonden. Mocht ook niet weten wat zijn naam zou worden. Voor mezelf kreeg hij de naam Aaron. En met deze naam zou hij voor altijd in mijn hart aanwezig zijn. 

Mijn leven had niet veel zin meer. Ik voelde me kut en had nergens geen zin meer in. Ik maakte mijn studie nog af maar toen ik daarmee klaar was ging ik uit huis weg. Ik kwam in een studentenflat terecht waar ik een kamer kon huren. Ik raakte in verval. Zorgde niet goed meer voor mezelf en raakte diep in de put, in een depressie. Ik raakte zelfs aan de alcohol. Ik stond op met alcohol en ging er mee naar bed. Het dal was diep waarin ik was beland. Veelal dacht ik aan mijn kind dat ik had af moeten staan. Waar was hij? Waar woonde hij? Ik probeerde er wel achter te komen maar dat lukte me niet. Ik had wel vernomen dat hij nu zeer waarschijnlijk in het buitenland woonde. Dus de kans dat ik hem ooit nog zou zien was nihil. 

Enkele jaren leefde ik op deze voet voort. Had zo nu en dan wat relaties maar die hielden geen stand. Ik had bij de meesten ook geen gevoel. Dan ging het puur om de sex. Ik had dan weer wat oudere mannen en dan weer van mijn eigen leeftijd. De laatste verhouding die ik had was met een leuke jonge knul. Ik was net 28 en leerde deze 10 jaar jongere knul kennen. Hij liet me weer inzien dat ik 'vrouw' was. Hij gaf me liefde en aandacht, iets wat ik van die 'oudere' mannen niet kreeg. Ik voelde me ook heel prettig bij deze jongen. Mede door hem begon ik me beter te voelen. Ik begon me ook weer te gedragen als een vrouw en te kleden als een vrouw. Ik begon me weer goed te verzorgen. Deed weer leuke kleren aan en maakte me weer op. En ook had ik de lekkerste sex met deze knul. Wat verwende hij me steeds weer. Uren waren we ooit met elkaar bezig. Hij besteedde echt aandacht aan me. Ik begon weer van mijn eigen lichaam te houden. Een tijd lang vond ik aan seks weinig aan, maar met deze jongen leerde ik weer intens genieten van seks. Wat voelde het goed als hij me weer eens lekker naar een sidderend hoogtepunt befte. Of als hij me hard en diep neukte met die heerlijke harde staaf van hem. Hij deed niks wat ik niet wilde en was altijd lief voor me. Hij was ook degene die me zover kreeg om mijn kutje kaal te scheren. Hij wilde dat wel doen bij me en ik moet bekennen dat ik tijdens die scheerbeurt, die avond, wel heel lekkere seks had met hem. Mijn god, wat was dat geil om te zien en natuurlijk ook om te voelen. Mijn kutje helemaal onder het scheerschuim en met de lange halen, die hij maakte met het scheermes, zag ik hoe alle zwarte haartjes langzaam verdwenen en er een superglad kutje tevoorschijn kwam. Ik wist dat het erg in was onder de vrouwen, zo'n gladgeschoren kutje. Maar ik dacht dat zoiets niks voor mij was. Maar dit voelde zo lekker. Het voelde stukken beter dan zo'n bosje haar erop. En ik voelde nu alles ook veel beter dan eerst. Als hij me likte voelde ik zijn tong ook veel beter, en als hij me neukte dan voelde ik zijn pik veel beter. Ik genoot zo nog meer van sex dan voorheen. 

Helaas kwam ook aan deze relatie een einde. Zijn moeder vond het niet zo leuk dat haar zoon een verhouding had met een 'oudere' vrouw. We zagen elkaar zo nu en dan nog wel een keertje stiekem, maar op den duur verwaterde deze relatie. Vond het erg jammer want deze jongen had wel mijn hele leven veranderd. 

Toen ik 30 was leerde ik mijn huidige man kennen. Ik leerde hem kennen via het bedrijf waar we allebei werkten. Een lieve leuke man. Altijd in voor een dolletje maar kon ook heel serieus zijn. Hij zorgde goed voor me en ik kwam niks te kort. Met hem stapte ik in het huwelijksbootje. We betrokken een leuk huisje en waren gelukkig met elkaar. Helaas lukte het ons niet om een kind te krijgen. Na wat onderzoeken bleek er iets te zijn met het zaad van mijn man. We moesten er maar niet vanuit gaan dat ik zwanger zou raken hoewel het ooit toch zomaar ineens zou kunnen gebeuren. Voor mij had dat als voordeel dat ik niet meer de pil hoefde te slikken of een ander voorbehoedsmiddel hoefde te gebruiken. Hoewel we ook niet bijzonder veel seks hadden hoor. Maar ik was tevreden en wist eigenlijk niet beter. 

34 Alweer. Het leven flitste voorbij. Ooit een beetje saai en een sleur maar we gingen gewoon verder. Al die jaren bleef ik wel opzoek gaan naar mijn zoon. Hij zou inmiddels 16 zijn en dus al een flinke puber. Ik leerde een vrouw kennen die zelf bij een adoptiebureau had gewerkt. Zij zou voor mij proberen uit te zoeken, via haar contacten, of ze kon achterhalen waar mijn zoon zou wonen. En bij puur toeval had ze uit kunnen vinden waar hij zou kunnen wonen. In ieder geval was het een jongen die voldeed aan de beschrijvingen van mijn zoon, zoals ik hem nog herinnerde. Vooral de moedervlek was van groot belang. En de leeftijd zou dus rond de 16 jaar moeten zijn. 

Na wat speurwerk bleek dat ze een jongen gevonden had die aan de beschrijvingen voldeed. De knul die ze gevonden had bleek Harold te heten. Inderdaad een knul van 16 jaar met op de schouder een moedervlek in de vorm van een soort hartje. Deze knul bleek niet eens zo heel ver van me vandaan te wonen. Maar een kwartiertje rijden in een naburig dorpje. Alle informatie die de vrouw had nam ik in me op. Zou het hier echt om mijn zoon gaan? Het zou toch wat zijn als het inderdaad om je eigen kind gaat en nu pas weet dat hij al die tijd zo dicht bij je in de buurt woonde. Ik kreeg er een brok van in mijn keel, want stel je voor dat hij echt mijn zoon zou zijn. Wat zou ik dan moeten doen, of zeggen tegen hem? Of misschien had hij wel zo'n leuk leventje dat ik het niet kon maken om dat te verstoren. Maar wat er ook door mijn hoofd schoot, ik wilde deze knul ontmoeten, ik wilde hem zien. Harold bleek op voetbal te zitten bij de plaatselijke voetbalvereniging en ik besloot om daar een kijkje te gaan nemen. 

Ik raapte alle moed bij elkaar want vandaag was de dag dat ik misschien mijn zoon zou tegenkomen. Ik was bloednerveus want hoe zou ik reageren als ik hem zou zien? Moest ik hem aanspreken? Ik besloot om alleen te gaan kijken omdat het dus niet zeker was dat deze jongen mijn zoon zou zijn. Ik zou me wat oppervlakkig houden. Via internet had ik achterhaald waar zijn club deze dag moest voetballen en dat bleek een thuiswedstrijd te zijn. Ondanks dat ik me oppervlakkig zou houden wilde ik er toch op mijn best uitzien. Had een halflange rode rok aangetrokken met daarop een leuke hagelwitte bloes. Glanzende zwarte nylonkousen en leuke pumps maakten het geheel compleet. Me wat opgemaakt en lekkere parfum op en ik was er klaar voor. 

Heel mijn lichaam trilde van opwinding toen ik in mijn auto stapte en naar het andere dorp reed. Ik wist niet wat me te wachten stond en wist niet eens hoe ik zou reageren als ik hem zou zien. De reis, die normaal in een kwartier te rijden was, leek nu wel een uur te duren. En hoe dichter ik het dorp, en het voetbalveld, naderde hoe zenuwachtiger dat ik werd, zonder dat er al iets gebeurd was. 

Het voetbalveld had ik zo gevonden. Ik parkeerde mijn auto en aan een voorbijganger vroeg ik waar het veld was waar het team van Harold moest voetballen. Ik liep met knikkende knieën tot aan het veld waarop de spelers al stonden te wachten voor de aftrap. Ik probeerde te ontdekken wie of waar Harold zou zijn. Of het nou intuïtie was weet ik niet maar mijn ogen gingen meteen naar een jongen met lichtbruine korte haren. Lachend liep hij over het veld wat gekscherend met zijn medespelers. Ik nam plaats achter de zijlijn om alles te kunnen volgen. Mijn blikken bleven bij deze jonge knul. Maar was dit Harold wel? Gelukkig kreeg ik die bevestiging snel want een speler riep zijn naam waarop hij reageerde. 

Op een gegeven moment kwam hij langslopen net op de plaats waar ik dus stond. Even kruisten onze blikken elkaar. Hij leek even verward te kijken toen hij mij zag. Ik lachte naar hem en hij lachte terug. Dat lekkere bekkie vergeet ik nooit meer. Heel lief keek hij me aan en heel even was daar die knipoog. Wat was hij knap zo van dichtbij, dacht ik. Echt een knul die elke meid om zijn vingers kan winden. Een heerlijke uitstraling. Iemand waar zelfs ik verliefd op zou kunnen worden. Maar dat was een gedachte die ik moest laten varen want ik ben tenslotte een heel stuk ouder dan hij en als het waar is zou hij dus mijn zoon kunnen zijn. 

De wedstrijd begon en steeds waren mijn ogen gericht op Harold. Ik sprong bijna een gat in de lucht toen hij zelfs scoorde. Ik gedroeg me bijna alsof ik zijn moeder was die hier trots, naast het veld stond,haar zoon stond aan te moedigen. Het voelde eigenlijk ook wel een beetje zo. De wedstrijd werd gewonnen en Harold scoorde zelfs 2 keer. Hij was echt de held, en in mijn ogen was hij een 'grote' held. Toen de spelers van het veld liepen bleef ik naar Harold kijken. Hij was zo blij dat ze gewonnen hadden en toen hij mij weer zag knipoogde hij nogmaals naar me. Ik stak mijn duim de lucht in dat ze het goed hadden gedaan. Ik wilde hem zo dolgraag in mijn armen sluiten en knuffelen en hem feliciteren met de overwinning. Maar hij zou niet eens weten wie ik ben. Ik besloot nog even de kantine in te gaan voor een kop koffie en hoopte alleen maar dat ik hem nog even zou kunnen zien. 

Mijn gebed werd gehoord want even later kwamen de spelers de kantine binnen waaronder ook Harold. Hij keek wat rond en zag opeens mij zitten. Zonder aarzeling kwam hij op me af. “Hallo,” groette hij, “Ik heb jou nog nooit eerder hier gezien.” Jeetje, nu moest ik een antwoord bedenken want kon natuurlijk nu niet zeggen dat ik naar hem kwam kijken omdat ik dacht dat hij mijn kind wel eens zou kunnen zijn. Ik zei daarom ook maar dat ik naar een neefje van mij kwam kijken die hier ook voetbalde. Hij keek me wel aan alsof hij het niet geloofde maar zei er verder niks van. Hij kwam naast me zitten aan de bar en we begonnen lekker te kletsen met elkaar. Hij kwam op me over als een hele spontane knul, ietsje verlegen zelfs maar wel als iemand die wist wat hij wilde. Zou deze leuke knul echt mijn zoon kunnen zijn? Maalde het steeds door mijn hoofd. Hij trakteerde me zelfs op nog een kop koffie. Steeds als hij me aankeek dan voelde ik me week worden. Die lieve lach en die spontaniteit deden me bijna smelten. Heel mijn lichaam tintelde dan ook maar dit keer op een fijne manier. 

Bijna een uur lang bleven we met elkaar kletsen. Een uur waarin ik heel veel over hem te weten kwam. Waarom was hij zo open tegen me? Ik kreeg de bevestiging dat hij bij zijn pleegouders woonde maar dat hij het daar niet erg meer naar de zin had. Hij zou ook graag willen weten wie zijn biologische moeder is want die wilde hij dolgraag ontmoeten, bekende hij. Ik vertelde hem ook dat ik een zoon had die bij een pleeggezin woonde nu, maar dat ik niet wist waar. Ik merkte dat hij met me mee voelde. 

Maar helaas was daar de tijd weer om terug te gaan naar huis. Vond het jammer want vond het echt gezellig met hem. We liepen samen naar buiten. Hij had volgens mij al in de gaten dat ik hier dus niet was voor mijn zogenaamde neefje want hij vroeg me of ik zin had om volgende week weer te komen kijken. Dat aanbod nam ik graag van hem aan. Wilde natuurlijk wel meer tijd met hem doorbrengen dan alleen deze dag, en wilde nog meer over hem te weten te komen. Ik vond het echt fijn met hem. 

Het voelde al zo vertrouwd. 

Toen ik alles tegen mijn man vertelde wat ik had meegemaakt deze middag, was hij er niet bepaald enthousiast daar over. Had een leukere reactie verwacht. En zijn gezicht stond helemaal op onweer toen ik hem zei dat ik volgend weekend hem weer zou ontmoeten. Hij bleek er, volgens mij, weinig begrip voor te hebben dat een moeder haar zoon weer wilde zien. Althans...er vanuit gaande dat Harold mijn zoon zou zijn. 

Hij zou blij voor me moeten zijn dat ik, misschien, na al die jaren mijn zoon weer had gevonden. 

Wat ging deze week langzaam zeg. Het duurde zolang voordat het zaterdag was en ik Harold weer zou zien. Hoe meer ik er aan dacht, hoe groter het verlangen. Als ik aan hem dacht dan voelde ik me vrolijk worden en blij. Hij maakte meer in me los dan ik ooit had durven denken. Ik begon ook steeds vuriger te hopen dat ik inderdaad zijn moeder zou zijn. 

Eindelijk zaterdag, en deze middag zou ik weer naar het voetballen gaan. Had een leuk rokje aangetrokken met een strak truitje. Niet ordinair maar toch wel weer sexy. Ik wilde er gewoon tip top uitzien als ik Harold weer zou zien vandaag. Mooie pumps aan en me wat opgemaakt, en zo toog ik deze middag naar het voetbalveld. 

En zo stond ik deze middag weer achter de zijlijn om Harold aan te moedigen. Hij stak zijn hand op toen hij me zag. Zijn lach maakte mijn dag weer helemaal goed. Ik heb weinig verstand van voetbal maar ik stond nu echt als een heuse supporter naast de lijn om de ploeg aan te moedigen. Vond het zelfs leuk om Harold aan te moedigen. En toen hij scoorde sprong ik volgens mij een gat in de lucht. Ik leefde helemaal mee met de wedstrijd. Toen het was afgelopen kwam Harold snel op me afgelopen en vroeg of ik in de kantine op hem wilde wachten. Ik liet het niet merken maar ik was zo blij dat hij dat vroeg. En ik voldeed maar al te graag aan zijn verzoek. En een kwartier later kwam ook hij de kantine binnen, haren nog nat van het douchen. 

Daar zaten we weer tegenover elkaar. Ik kreeg het warm toen hij me weer zo lief aankeek. Hij kon z'n ogen maar niet van me afhouden. Zijn blik dwaalde over mijn strakke truitje waaronder mijn tieten strak verpakt zaten. Daarna dwaalden ze verder naar mijn korte rokje en mijn benen die glansden en lekker glad waren. Het deed me wel wat zoals hij naar me keek. Zelfs mijn kutje begon te tintelen. Ineens boog hij iets voorover en pakte hij mijn benen vast. Hij begon zacht over de bovenkant van mijn benen te strelen. Wat een heerlijk gevoel bracht dat teweeg. Die zachte handen die langzaam over mijn benen gleden en die zo warm aanvoelden. En elk plekje dat hij aanraakte bleef warm nagloeien. Ondanks de brok in mijn keel was dit toch rustgevend. Ik was dan ook kalm en op mijn gemak. Zijn mooie ogen twinkelden. Hij praatte volop maar ik hoorde maar amper wat hij zei. Ik was helemaal in gedachten, een beetje in een 'zwijmel mood'. Ik genoot zoals hij me aanraakte. En ineens was daar die zoen, pardoes op mijn lippen. Ik schrok ervan omdat ik dat niet verwacht had. Verward keek ik hem aan. Verward en geschrokken omdat ik steeds meer het idee had dat Harold wel eens mijn zoon zou kunnen zijn, en daar was ik al voor 90% van overtuigd. En als dat zo was dan had ik zojuist een zoen gekregen van mijn eigen zoon. Opzich niet zo erg maar deze zoen voelde veel anders aan dan een normaal vluchtig zoentje. Ik voelde gewoon dat hier meer achter zat. Ik moest toch wel voorkomen dat dit uit de hand ging lopen. Maar dat was moeilijker dan ik dacht want toen hij voor de 2e keer zijn lippen op de mijne perste kon ook ik het niet meer weerstaan. Ik opende mijn mond waarop hij zijn tong bij me naar binnen drukte. Vurig begonnen we elkaar nu te zoenen, midden in de kantine omringd door de andere mensen hier aanwezig. Maar niemand leek zich te bekommeren om ons en daar was ik wel blij om. Het werd een heuse tongzoen vol passie en vurigheid. 

Stel je toch eens voor dat deze 16 jarige Harold nu echt mijn zoon zou zijn? Jeetje, dan zat ik hier nu te tongen met mijn eigen zoon. Ik kreeg het er gewoon warm van. Maar ondanks dat vond ik het wel fijn. Het maakte wel wat bij me los. En Harold leek daarover helemaal niet na te denken, waarom zou hij? Maar het was een tongzoen om niet meer te vergeten. Heerlijk om zijn tong over die van mij te voelen glijden en om zijn speeksel te kunnen proeven. Mijn tepels werden hard en stonden strak afgetekend onder het stof van mijn truitje en behaatje. Even stopte hij en lachte naar me. Hij keek me aan alsof hij wilde vragen of ik het lekker vond. Maar hij zei niets, maar anders had hij een volmondige “JA” van me gekregen. “Kom je mee met mij?” vroeg hij zacht. Ik keek hem vragend aan. “Vertrouw me maar.” glimlachte hij. Wat voerde hij in z'n schild? Wat was hij van plan? 

Hij pakte mijn hand vast en trok me mee naar buiten. Triomfantelijk toverde hij een sleutel uit z'n zak. Weer keek ik hem vragend aan. “Kom maar mee.” gniffelde hij. Door een andere deur gingen we weer naar binnen, een ruimte in die naar de kleedlokalen leidde. Wat was hij toch van plan? Lachend deed hij nu een deur open waarop een plaatje hing met daarop de tekst 'Materialen Hok'. Hij trok me mee naar binnen en door het schaarse licht zag ik midden in het hok een tafel staan. En de rest was voor mij alleen maar rommel. Het rook er ook muf. Hij sloot de deur achter ons dicht en ging toen voor me staan. “Hier hebben we alle vrijheid.” zei hij en hij pakte me vast en trok me tegen hem aan. Langzaam drong het tot me door wat hij van plan was. Plots voelde ik zijn handen overal. Over mijn rug, toen over mijn billen en ineens ook over mijn borsten. Mijn adem stokte in mijn keel. En mijn tepels werden keihard en gevoelig. Zijn lippen werden weer op de mijne gedrukt waaruit weer een vurige tongzoen volgde. Ik wist dat ik hem nu eigenlijk weg moest duwen maar ik kon het niet, sterker nog, ik wilde het niet. Hij kuste zo lekker en zo vurig dat ik niet bij machte was om dit te stoppen. 

Ik werd gewoon heel week van dit alles, week en geil. 

Daar schoven zijn handen onder mijn truitje en meteen ook onder mijn zwarte behaatje. Met zijn vingertoppen draaide hij aan mijn gevoelige tepels. Ik hijgde en kreunde hard. Nu wipte hij mijn trui omhoog en daarna ook mijn beha, en kwamen mijn tieten tevoorschijn. Ze vielen als rijpe appels naar voren. Hij boog zijn hoofd en nam mijn donker roze tepels één voor één tussen zijn lippen. De manier waarop hij aan mijn tepels zoog en er overheen likte, deden mij sidderen van genot. Ik werd geiler en geiler. Ik ontdeed hem nu van zijn shirt en streek nu zacht over zijn ontblote bovenlijf. Ik deed mijn benen iets uiteen toen ik zijn hand onder mijn rokje voelde glijden. En daar voelde ik zijn hand over mijn kruisje wrijven. Hij voelde nu dat ik al behoorlijk vochtig was geworden. De adrenaline schoot door mijn lichaam toen hij over het kruisje van mijn slipje wreef. En naarmate hij langer wreef, des te natter ik werd. Toen duwde hij me zacht achterover op de tafel. Er lagen wat dekens op zodat ik toch redelijk zacht lag. Hij schoof mijn rokje wat omhoog en daarna zijn vingers onder de zijkanten van mijn slipje hakend. Ik voelde hoe hij langzaam mijn slipje van mijn billen stroopte. Ik wipte iets met mijn billen omhoog zodat het beter zou lukken. Ik zag hem verlekkerd naar mijn blote gladgeschoren kutje kijken. Weer voelde ik nu zijn vingers over mijn kruis maar ditmaal op de blote huid. Het was een aangenaam gevoel hoe die warme vingers die over mijn kutje gleden. Hij drukte nu mijn kut lipjes uiteen en schoof een vinger diep bij me naar binnen. Ik kronkelde van genot terwijl ik bij mezelf in mijn borsten kneedde. Wat heerlijk om die vinger steeds in mijn hete kutje te voelen glijden waarbij hij zo nu en dan ook mijn harde gevoelige klit aanraakte. 

Ik was zo geil dat ik al bijna direct klaar kwam. 

Ik lag te schokken van genot en heel mijn lichaam trilde en tintelde. Dit was zo geil wat hier gebeurde. Klaar gevingerd worden in een materiaalhok door een 16 jarige jongen waarvan ik het idee had dat hij mijn zoon zou kunnen zijn. Hoe spannend kon het zijn? Ik liet me er nu ook niet meer door stoppen dat dit wel eens waar kon zijn. En zolang Harold het nog niet wist was er niets aan de hand. En zolang ik zelf nog niet voor 100% de zekerheid had, mocht ik toch gerust seks hebben met deze jonge jongen? Op dit moment zat ik hier nog niet echt mee. Ik vond dit veel te lekker om me hier nu druk over gaan zitten maken. En eerlijk is eerlijk,maar de gedachte dat hij mijn zoon wel eens kon zijn maakte het nog extra geiler. Weet ook niet hoe dat komt, maar het voelde zo. 

Nu zakte Harold door de knieën. Hij drukte mijn benen nog verder uiteen en begroef daarna zijn hoofd tussen mijn dijen. Nog voor ik er goed en wel erg in had voelde ik zijn warme lippen op mijn buik en dijen. Daar gaf hij me liefdevolle zachte zoentjes. Langzaam cirkelde hij, al zoenend, met zijn lippen dicht in de buurt van mijn kutje. Hij maakte me hitsig en verdomde geil. Ik voelde zijn warme adem over mijn kutje heen blazen en nog geen tel later drukte hij zijn warme lippen op mijn schaamlipjes. Ik had het niet meer, wat was dit lekker en geil. Hij drukte zachte zoentjes op mijn gladde schaamlipjes die vast al nat waren van mijn geil. Toen begon zijn tong het werk te doen. Voorzichtig likte hij over en tussen mijn kutlipjes door. Als een jonge hond begon hij me te likken, beetje wild, maar wel lekker. Hij was nog niet echt beheerst wat dit betreft, maar dat zou ik hem nog wel leren. Hij wrikte met zijn tong mijn schaamlipjes uiteen en drukte die meteen in mijn warme geile grotje. Het duurde niet lang of mijn volgend orgasme diende zich weer aan. Even met zijn tongpunt over mijn klitje glijdend en daar kwam ik klaar, voor de 2e keer. Met twee handen hield ik de zijkanten vast van de tafel want heel mijn lijf schokte en trilde. Ik gilde het bijna uit van genot en het deerde me niet of iemand me kon horen of niet. Ik was helemaal in extase. 

Als een razende bleef Harold me beffen en liet me wel een paar maal achtereen klaar komen. Had van mezelf nooit geweten dat ik zovaak achtereen klaar kon komen. Het was bijna één lang orgasme. Nog nagenietend en trillend van mijn orgasme voelde ik opeens niks meer. Even kwam ik iets omhoog om te kijken wat er aan de hand was. Ik schrok even toen ik zag dat Harold z'n broek had laten zakken en met zijn pik in zijn handen stond. Nu zou het dan toch gaan gebeuren, hij zou me gaan neuken. En weer schoot het door mijn hoofd dat hij nog steeds mijn zoon zou kunnen zijn. Dan zou het zomaar kunnen dat mijn eigen zoon me nu zou gaan neuken. Jeetje, echt heftig. Maar tegelijk ook supergeil. Langzaam stuurde hij z'n pik richting mijn drijfnatte kutje. Ik ben niet aan de pil, omdat ik zo weinig sex heb en mijn man geen kinderen kan maken. Maar ik zag hoe Harold z'n pik al voorzien had van een jasje. Ik voelde hoe zijn eikel tegen mijn kutlipjes werd gedrukt, zich een weg zoekend naar mijn snikhete liefdesgrotje. Daar voelde ik hoe hij z'n pik langzaam in me schoof. Beetje bij beetje drukte hij 'm verder, met kleine korte halen, totdat hij aan zijn ballen toe in me zat. Met een steeds opvoerend tempo begon Harold me nu te neuken. Wat een genot om hem zo diep in me te voelen. Het was alweer een poos geleden dat ik een pik in me had gehad en nu gebeurde het hier in het materiaalhok bij een voetbalvereniging. Spannend en lekker. En terwijl Harold me neukte wreef hij met zijn vinger over mijn uiterst gevoelig klitje. Wat deed hij dit lekker zeg, en ik genoot dan ook met volle teugen. Ondanks zijn jonge leeftijd had hij best al wat ervaring met dit. Het duurde dan ook niet lang of ik kwam alweer klaar. Nu nog heftiger dan voorheen. Helaas kon Harold het ook niet langer meer houden. Het was voor hem ook te fijn en te lekker. Het liefste had ik gehad dat hij nog langer door kon neuken, maar voor hem was het natuurlijk ook heel spannend. Want neuken met een 'oudere' vrouw in een materiaalhok van je voetbalvereniging, dat maakt hij natuurlijk ook niet dagelijks mee. Nog een paar maal stootte hij z'n pik diep in me en toen voelde ik hem klaar komen. Ik voelde zijn pik hard kloppen toen hij z'n condoom vol spoot met zijn sperma. 

Diep in mijn hart vond ik het jammer dat ik nu de pil niet slikte want ik had maar al te graag zijn zaad nu in mijn kutje willen voelen stromen. Want ook dat gevoel had ik allang niet meer mogen meemaken. Harold hing half over me heen, en het zweet parelde over zijn voorhoofd. Glimlachend keken we elkaar aan. Langzaam trok hij z'n slinkende pik uit mijn kutje en ik zag vanuit mijn ooghoek dat het puntje van het condoom behoorlijk gevuld was. Dat was dus een flinke lading geweest. We gingen allebei weer staan om ons te fatsoeneren en een minuutje later was het net alsof er niks was gebeurd. En hand in hand liepen we terug naar de kantine en daar leek het alsof niemand ons had gemist. En ik genoot nog na van hetgeen wat er zojuist was gebeurd. En ook Harold keek zeer tevreden. 

Een klein half uur later liep ik terug naar mijn auto. Had nog uitgebreid afscheid genomen van Harold. Ik had toch een beetje een raar gevoel over me. Ik had het liefste gehad dat Harold met mij naar huis was gegaan, maar die moest natuurlijk terug naar zijn pleegouders. En dus was ik toch een beetje terneergeslagen. Maar ondanks dat had ik een fijne, en geile, middag gehad. Maar nu wilde ik wel steeds meer de bevestiging hebben of Harold inderdaad mijn zoon zou kunnen zijn. Ik zou het toch een keer ter sprake moeten brengen als ik hem weer zou zien. Ook hij moest weten waar hij aan toe was. En als ik hem zover kon krijgen zouden we wat tests kunnen laten doen die het konden bevestigen. Vanaf deze heerlijke middag met Harold kon ik aan niks anders meer denken. Aan de ene kant had ik misschien wel iets gedaan waar de meeste mensen vol afschuw op zouden reageren. Maar aan de andere kant voelde ik het niet alsof ik iets gedaan had wat verboden zou zijn. Integendeel, hoe meer ik er aan dacht hoe geiler het me maakte. Ik kon Harold ook maar niet uit mijn gedachten krijgen. Ik ging nu ook regelmatig kijken als hij thuis moest voetballen en steeds weer belanden we uiteindelijk in het materiaalhok voor hete stomende sex. De meeste mensen van de voetbalvereniging begonnen me al te zien als het vriendinnetje van Harold. Zo werd ik ook opgenomen door die mensen. En ze keken er eigenlijk helemaal niet raar van op dat ik veel ouder was dan Harold. Ze waren dan ook allemaal lief voor me en ik voelde me ook al echt thuis daar. En natuurlijk begonnen Harold en ik elkaar steeds vaker te zien. Hij maakte zoveel in me los en bij hem voelde ik me zo op m'n gemak. Het was een heerlijke tijd om zo samen te zijn. Als we elkaar niet zagen dan stuurden we elkaar altijd een sms of we belden even met elkaar. 

En eindelijk kwam dan de dag dat hij bij me thuis kwam. Het was op een doordeweekse dag en mijn man was aan het werk en hadden we daar geen last van. We hadden bijna de hele dag voor ons zelf. Harold zou vroeg naar me toe komen en dus zorgde ik er voor dat ik er weer goed uitzag voor hem. Had deze keer een leuk strak blauw stretchjurkje aan getrokken met daaronder een geil gewaagd lingerie setje. Me wat opgemaakt met oogschaduw, lipgloss en mascara en mijn favo luchtje op. Natuurlijk eerst vanmorgen mijn kutje weer ontdaan van alles donzige stoppeltjes, zodat ook dat weer superglad aanvoelde. Mijn halflange donkerblonde haren op een sierlijke staart gebonden. Ik was er helemaal klaar voor. Wel had ik me voorgenomen om er met Harold over te praten of hij een test wilde laten doen om na te gaan of ik inderdaad z'n moeder zou kunnen zijn. 

Wat zag hij er weer leuk uit toen hij bij me aan de deur stond. Met die lieve guitige lach van hem en die mooie groene ogen die me altijd lief en soms verleidelijk aan konden kijken. Wat was ik blij dat ik hem weer in mijn armen kon sluiten en hem weer kon voelen. We dronken wat koffie maar konden natuurlijk niet van elkaar afblijven. Steeds begon hij me lief te zoenen en te knuffelen. Ik kon me nu ook helemaal laten gaan. Ik voelde me relaxed bij hem. Hij maakte me weer bloedjegeil met zijn warme tongzoenen en zijn strelingen over mijn lichaam. Alles in mijn lijf tintelde weer, en alles werd weer heel gevoelig. Vanuit mijn ooghoek zag ik nu ook de enorme bobbel in zijn broek. Dat beloofde weer veel goeds. Ik streek nu over zijn kruis en voelde inderdaad dat zijn pik bijna op springen stond. Ik zipte z'n rits omlaag en bevrijde zijn pik uit z'n benarde positie. Fier stond tie recht omhoog toen zijn pik uit short tevoorschijn kwam. Lekker dik en groot en lekker hard. Ik duwde Harold nu een beetje achterover tegen de leuning van de bank. Ik nam nu het initiatief. Ik boog me voorover en pakte zijn harde staaf vast. Zijn paarse eikel glom al van zijn voorvocht. Met langzame bewegingen begon ik de voorhuid op en neer te stropen. Ik boog mijn hoofd en nam nu zijn paarse eikel voor een stukje tussen mijn lippen. Ik proefde van het ietwat zoetige voorvocht. En terwijl ik hem nu aftrok nam ik tegelijkertijd ook steeds zijn staaf tussen mijn lippen en liet 'm steeds een stuk in mijn mond verdwijnen. Ik liet mijn tong over de gehele schacht glibberen en ook steeds onder het randje van zijn eikel, wat zeer gevoelig bleek te zijn. Hij genoot met volle teugen en daarbij hield hij mijn hoofd vast alsof hij bang was dat ik zou stoppen. Maar dat zou ik zeer zeker niet want ook ik zelf vond dit lekker. Ik zoog en likte zoals ik nog nooit had gedaan bij iemand, zelfs niet bij mijn eigen man. Zo nu en dan nam ik ook zijn balzak in mijn mond en zoog er aan, of soms dan kriebelde ik met mijn vingers over zijn ballen. Hij kronkelde en kreunde naar hartenlust, tot aan het moment dat hij bijna ging komen. Even verstijfde zijn lichaam en al kreunend riep hij dat hij ging komen. Onverminderd bleef ik doorgaan met likken en zuigen want ik wilde niets liever dan zijn zaad in mijn mondje proeven. Ik weet niet waarom ik dit wilde, want ik laat anders nooit sperma in mijn mondje spuiten. Maar dit was anders. Iets in mij wilde gewoon dat ik zijn zaad zou proeven. En ineens was daar de lading warme sperma. Ik voelde de ene golf na de andere in mijn mond gespoten worden. Ik verslikte me bijna, zoveel ineens was het. Het warme witte goedje smaakte heerlijk. Het had zelfs een wat zoetige smaak, vond ik. Ik slikte daarom ook alles gulzig door tot de laatste druppel. 

Harold keek me bijna ongeloofwaardig aan. Hij kon het maar amper geloven dat ik zijn sperma had doorgeslikt. Maar hij zag wel hoe ik ervan genoot. Ik liet hem even bijkomen om zijn pik wat tot rust te laten komen. Maar die rust bleek hij niet nodig te hebben want nu was ik aan de beurt om me te ontkleden. Harold hielp me maar al te graag mee om mijn jurkje mee uit te trekken. Aan de achterkant maakte hij de rits open en trok die omlaag. Met een simpele beweging trok ik mijn jurk helemaal uit en stond nu voor hem in alleen nog mijn lingerie setje. Een supersexy half-cups behaatje waar mijn tieten als het ware maar voor de helft bedekt waren. M'n tepels kwamen er in z'n geheel al bovenuit geplopt. Roze van kleur, afgewerkt met wit kant en licht doorschijnend. En daarbij natuurlijk een bijpassende string. Ook roze van kleur, met een klein driehoekje dat de voorkant deed bedekken, en de achterkant bedekte maar nauwelijks mijn billen. Met kleine glimoogjes zag ik Harold naar me kijken. Het beviel hem wel wat hij zag, dat was duidelijk. Hij glimlachte lief naar me toen ik me voor hem een keer in de rondte draaide. En de manier waarop hij naar me keek maakte me weer bloedje geil. Intussen zag ik hoe zijn pik weer langzaam begon te groeien en alweer bijna op 'oorlogssterkte' was. Ik kon bijna niet wachten om die heerlijk dikke staaf weer in mijn kutje te voelen. Als een soort striptease begon ik langzaam mijn beha los te knopen en daarna sierlijk mijn string omlaag te trekken. Hij genoot intens van mijn privé striptease. “Je bent alweer lekker nat want je kutje glimt alweer.” lachte hij zacht. “Komt door jouw schatje.” antwoordde ik meteen. Hij stak zijn hand uit en wilde tussen mijn benen graaien, maar ik weerhield hem daarvan. Ik had iets veel anders in gedachten, want ik kon niet wachten. Op mijn knieën ging ik nu over hem heen zitten met mijn gezicht naar hem toe. Ik pakte zijn harde pik beet en zakte nu langzaam omlaag, zijn pik naar mijn kutje sturend. Ik voelde zijn eikel al tussen mijn kutlipjes. Ik was echt al zeiknat want zonder moeite zakte ik nu met mijn hete kut over zijn pik heen. Toen ik zijn dikke staaf helemaal in mijn kutje voelde stopte ik even en genoot van dit moment. Pas toen Harold mijn tieten begon te kneden ging ik door. In een lekker ritme bewoog ik mijn snikhete kut over zijn pik heen. Z'n neukstaaf voelde in mijn kutje nog dikker en harder. Automatisch begon ik te kreunen en te hijgen en voerde ik het tempo een beetje op. Een hemels gevoel om die neukstaaf steeds zo lekker diep, tot aan z'n ballen toe, in mijn neukgrotje te voelen glijden. En intussen likte en zoog Harold over mijn harde gevoelige tepels. 

Dit alles tegelijk maakte het gevoel compleet. 

Ook Harold kreunde van genot. Mede ook doordat ik mijn spiertjes op het juiste moment kon laten werken zodat voor hem het gevoel ook optimaal bleef. En ik voelde dat ik natter en natter werd. Ik had dit echt nog nooit meegemaakt, dat een man mij zo geil kon maken. Want ik kreeg orgasme na orgasme. Alles in mij tintelde en kriebelde en als ik klaar kwam dan kreeg ik het gevoel alsof ik niet meer op aarde was maar ergens in de lucht rond zweefde. Dit gevoel hoefde voor mij nooit meer te stoppen. Heerlijk kusten we elkaar, met zijn tong diep in mijn mond rond cirkelend. Ik had niet bij gehouden hoe vaak ik klaar gekomen was, maar dat ook Harold z'n hoogtepunt er aan zat te komen was duidelijk. Hij kreunde steeds harder en ik voelde ook hoe zijn handen nu in mijn billen knepen. En daar kwam hij dan eindelijk klaar. Met veel gekreun en de nodige zweetdruppeltjes op z'n voorhoofd voelde ik hoe hij mijn kutje vol spoot met zijn warme zaad. Ik voelde zijn staaf werkelijk in mijn kutje kloppen bij elke golf zaad die hij lekker diep in me spoot. Er leek geen einde aan te komen zoveel sperma kwam er uit zijn pik gespoten. Dit was echt lang geleden dat ik een lading zaad in me gespoten had gekregen. Ik minderde nu het tempo en zoog als het ware zijn pik helemaal leeg. Daarna stopte ik en keek hem lachend aan. Hij had erg genoten dat was duidelijk. Zijn pik zat nog diep in me en ik voelde nog wat lichte naschokjes. Dit was voor hem nu ook de eerste keer dat hij z'n zaad in me mocht spuiten, daar we het eerst met een condoom om deden. Maar dit gevoel was vele malen lekkerder dan met een condoom. Dit gevoel overtrof gewoon alles. 

Wat heerlijk dat zo'n 16 jarige knul dit bij me teweeg bracht. 

Toen zijn pik langzaam begon te slinken kwam ik omhoog en liet 'm uit mijn kutje floepen. Hij had zo diep in me gespoten dat er maar heel weinig sperma mee naar buiten dreef. Ik ving de rest op met een tissue. Uitgeput ging ik nu naast hem zitten. We zeiden niks tegen elkaar maar ik zag aan zijn ogen dat hij dit lekker had gevonden, en ik ook. Hij deed zijn arm om me heen en trok me dicht tegen hem aan. Stel je toch eens voor dat hij echt mijn zoon blijkt te zijn, spookte het weer door mijn hoofd, dan was ik nu volgespoten met sperma van mijn eigen zoon. Jeetje, als dat toch eens waar was. Wel heftig. Ik hoopte nu dus wel dat ik hem zover kon krijgen een test te doen, want ik wilde nu steeds liever die bevestiging hebben. Daarom begon ik er over. Ik probeerde hem duidelijk te maken dat ik steeds meer het vermoeden begon te krijgen dat ik zijn moeder wel eens zou kunnen zijn. Eerst keek hij me vreemd aan maar toen ik klaar was met mijn verhaal glommen zijn oogjes. Hij merkte toch wel dat dit me ontzettend bezig hield en dat ik dolgraag die zekerheid wilde hebben. Daarom stemde hij toe met zo'n test. Dat was echt een pak van mijn hart toen hij dat zei. “Dan bestaat er wel een kans dat ik nu met mijn eigen moeder heb geneukt.” grapte hij. “En, vind je dat erg dan?” vroeg ik meteen. “Nee hoor, vind het wel heftig en heel geil zelfs.” antwoordde hij gelaten. “En jij?” wilde hij nu weten. “Sinds ik denk dat ik je moeder ben vind ik het alleen maar geiler om met jou te neuken.” antwoordde ik eerlijk. “En ik vind het ook heerlijk om me te laten verwennen door jou.” bekende ik. “En om eerlijk te zijn hoop ik nu zelfs nog meer dat jij mijn zoon bent.” zei ik. “Dat hoop ik ook hoor, want is wel fijn om zo'n leuke, lieve,sexy en geile moeder te hebben.” Nu maakte hij me aan het blozen. Maar hij moest eens weten hoe gelukkig hij me op dit moment maakte. 

Nu we toch de hele middag voor ons zelf hadden trok ik hem overeind, pakte hem bij de hand en trok hem mee naar boven. Even later lagen we samen in mijn bed. We hitsten en geilden elkaar weer op en binnen een mum was ik weer drijfnat en stond zijn pik weer fier overeind. En daar lag hij al weer op me, met zijn pik weer in mijn hete kutje schuivend. Zijn pik was weer lekker dik en hard, nog harder dan daarstraks. Misschien maakte het hem nu ook geiler nu hij wist dat ik zijn moeder wel eens kon zijn. Verschillende standjes kwamen aan bod deze middag. Dan ik weer onderop en dan Harold weer. Dan zoog ik weer even aan zijn harde neukstaaf en likte hij mijn natte hete kutje. Het ene orgasme was nog maar net voorbij of het andere kondigde zich alweer aan. En het was zo lief dat Harold, in zijn enthousiasme, me soms 'mam' noemde. Dus ook bij hem zat het nu in zijn hoofd. Nadat hij me nog een keertje had volgespoten, met zijn warme zaad diep in mijn hete kut, en zelfs ook nog een keertje in mijn mond vonden we het tijd om te stoppen. Lekker samen onder de douche om ons op te frissen en daarna weer aan te kleden. Onder het genot van een glaasje fris spraken we nog even over de test die we zouden laten doen. Hij maakte me echt gelukkig met zijn enthousiasme over de test. We spraken af dat ik een afspraak zou maken met mijn huisarts en dat ik hem dat wel zou laten weten wanneer we terecht zouden kunnen. “Maar als nu blijkt dat je inderdaad mijn mama bent, blijven dan nog wel gewoon seks hebben met elkaar?” wilde hij weten en ik zag aan zijn ogen dat hij daar best wel bang voor was dat dan zou eindigen. Maar ik stelde hem gerust. “Natuurlijk liefje, jij bent nu de enige met wie ik nog seks wil hebben, of je nu mijn zoon bent of niet.” Dankbaar keek hij me aan en gaf me een lange diepe tongzoen. Even later namen we afscheid van elkaar. Ik vond het verschrikkelijk dat hij moest gaan nu. Het liefste zou ik hem bij me willen houden. 

Toen mijn man deze avond thuis kwam vertelde ik hem over de test die ik wilde laten doen met Harold. Had hem natuurlijk niet verteld dat Harold heel de middag bij me was geweest en ik met hem had geneukt. Maar er kwam geen gram medeleven uit hem. Ik merkte wel dat hij er nog steeds niet open voor stond. Hij was zelfs niet blij voor me terwijl hij goed wist hoeveel het voor me betekende. En 's avonds in bed had ik er moeite mee dat hij naast me kwam liggen. Waarom hij, waarom niet Harold? Deze morgen belde ik mijn huisarts en vertelde haar over mijn situatie. Ik heb een heel goede band met mijn huisarts. Is echt een schat van een mens en laat iedereen in zijn of haar waarde. Wij vertellen echt veel tegen elkaar. Ik weet daarom ook dat ze samenwoont met haar broer. Ze heeft het niet direct gezegd maar denk dat zij ook seks heeft met haar broer. En ze weet ook dat ik haar daarover ook niet veroordeel. Kan haar niet eens ongelijk geven als dat zo is. En ze is echt een mooie vrouw om te zien. Ik vertelde haar dus over Harold en over de test. Ze wist dat dit belangrijk voor me was. 

Ik maakte de afspraak voor de volgende week. De testuitslag zou wel enkele weken kunnen duren had ze gezegd. En dolblij liet ik Harold dit leuke nieuws horen. Hij was nog steeds enthousiast en dat deed me goed. En de volgende morgen was het zover. Beetje zenuwachtig liepen we de kamer binnen van de arts. Maar ze stelde ons meteen gerust. Ze legde uit wat de test inhield en wat de uitkomst zou kunnen zijn. Omdat ik steeds Harolds hand vasthield, had de arts volgens mij allang in de gaten dat ik wel heel close was met Harold. En ook als ik Harold aankeek dan glunderde ik, wat natuurlijk ook wel opviel bij haar. We moesten een paar verschillende testjes doen. En nadat we die hadden gedaan en op het punt stonden om te gaan fluisterde ze nog zacht tegen me. “Hij is wel een leuke knul he?” “Een hele leuke zelfs.” Giechelde ik met een knipoog. “Doe maar lekker van hem genieten Moniek.” zei ze nog zacht. En dat genieten deed ik ook. Ik reed de auto naar een stil plekje aan de rand van de stad. Ik stond maar amper stil toen Harold me al begon te zoenen. Zijn tong schoof meteen in mijn mond. Een hete vurige tongzoen volgde. En natuurlijk gingen we veel verder. De stoelen in de slaapstand, ik mijn jeans uitgetrokken en Harold ook. Zijn pik was alweer hard en dik en mijn kutje alweer lekker nat. Het was wat behelpen maar de harde staaf van Harold had snel de weg gevonden naar mijn gloeiendhete kutje. In een razend tempo begon hij me te neuken, hard en diep. Hij liet me weer lekker klaar komen en natuurlijk ik hem ook. Want na een poos voelde ik weer hoe hij mijn kutje vulde met zijn warme zaad. Heerlijk weer om zijn sperma weer diep in me te voelen stromen. Uitgeput genoten we nog even na van onze neukpartij en toen bracht ik Harold naar huis. 

Een spannende tijd brak voor ons aan. Helaas konden we elkaar niet veel zien maar van elke keer dat we samen waren genoten we van elke minuut. En het was niet steeds alleen maar neuken en nog eens neuken. We spraken veel over de test en onze toekomst. Wat we verder wilden doen als de testen positief waren. We wisten nog niet hoe, maar waren er wel over eens dat we bij elkaar zouden gaan wonen. Of hij kwam bij mij en mijn man wonen of we zouden samen een huisje zoeken. Eerst maar eens de uitslag afwachten. Ik dacht dat het aan alle spanningen lag, maar mijn maandelijkse periode bleef ook maar uit. Ik was al meer dan een week over tijd. Veel dacht ik daar niet aan omdat ik meer met de testen bezig was in mijn hoofd. En deze morgen zouden we de uitslag krijgen. Nog zenuwachtiger dan de vorige keer zaten we in de kamer van mijn huisarts. Stevig hield ik Harolds hand weer vast. “Ik denk dat ik heel goed nieuws heb voor jullie.” stak de arts van wal. Ze legde wat formulieren voor ons neer op tafel en gaf daar tekst en uitleg over. Ik kon er maar amper naar kijken, ik was er te zenuwachtig voor. Ik kon de termen, die ze gebruikte, ook maar amper volgen. 

“Met andere woorden,” besloot ze haar uitleg, “Het staat voor 100% vast dat jullie moeder en zoon zijn.” Ik wist niet wat ik hoorde, ik kon het nog maar amper bevatten. Hoorde ik nou goed wat ze zei? “Ja Moniek, je bent echt de moeder van Harold.”zei ze nogmaals omdat ik niet direct reageerde. Tranen van geluk biggelden over mijn wangen. Mijn wens was uitgekomen. Ik omhelsde Harold en kuste hem vol op de mond. “Wow mama.” stamelde hij. Ook hij kon het nauwelijks geloven. Steeds wel gehoopt maar nu was het dan werkelijkheid. Zelfs de arts omhelsde me en wenste me proficiat. Wat voelde dit heerlijk zeg, eindelijk de zekerheid hebben dat hij mijn zoon is. Er schoot echt van alles door mijn hoofd maar ik werd weer tot bezinnen gebracht door de arts die zei. “En ik heb nog iets wat ik moet vertellen.” En nu keek ze heel serieus naar me. “Je weet dat ik nog meer tests heb gedaan?” vroeg ze waarop ik knikte. “Ik heb hier de uitslag van een test waaruit blijkt dat je zwanger bent Moniek.” zei ze. Verbaasd keek ik haar aan. Meende ze dit nou? Ze liet me de testuitslag zien en inderdaad, ik was zwanger. Ik wist even niet wat te doen. Dit was een donderslag bij heldere hemel. Harold keek me nu lachend aan. “Je wordt papa lieverd.” zei ik half lachend, half huilend. Wow, dit was echt heftig. “Ik had al het vermoeden dat Harold de vader zou zijn.” lachte de arts. Ze omhelsde me nu en zei dat ze echt blij voor me was. Een hele poos bleven we nog praten met de arts. Ze vertelde ons wat ons te wachten zou staan met de zwangerschap, maar dat ik wel bij haar onder controle zou blijven. En toen ze me gerust had gesteld drong het eindelijk pas goed tot me door dat ik zwanger was van Harold, mijn eigen zoon. Wow. “Gaan jullie het nou maar lekker vieren dat jullie mama en zoon zijn, en dat je zwanger bent.” zei de arts toen we weg wilden gaan. 

Eenmaal buiten kon ik mijn emoties niet meer in bedwang houden. In Harolds armen huilde ik van geluk. Het geluk om te weten dat ik eindelijk, na zoveel jaren, mijn eigen zoon weer terug had gevonden. En het geluk om zwanger te zijn. Ik kon dit bijna nog steeds niet geloven. Het leek te mooi om waar te zijn. Zelf Harold had moeite om zijn tranen in bedwang te houden. Maar ik zag aan zijn ogen dat ook hij blij was. Nog steeds dolenthousiast over alles wat hier nu gebeurde. Lachend maakte hij een leuke opmerking waardoor ook ik in de lach schoot. “Ik wordt papa, mama.” Vond het zo lief zoals hij reageerde. Ik voelde me daardoor ook heel gelukkig. Steeds wreef Harold over mijn buik alsof hij onze baby al kon voelen. We raakten er dan ook niet over uitgepraat. Maar ik stond wel voor een dilemma want hoe moest ik dit thuis verklaren dat ik mijn zoon eindelijk had gevonden, maar dat hij me tevens ook zwanger had gemaakt. Ik besloot maar om er voorlopig niets over te zeggen, maar het zou uiteindelijk toch uitkomen. Want een bolle buik kan je niet verhullen en zeker niet als je normaal slank bent, net als ik. 

Harold en ik besloten wel dat hij bij mij kwam wonen. Ik wilde hem nu voor altijd bij me hebben. Ik had mijn man op de hoogte gebracht dat Harold inderdaad mijn zoon was en dat ik wilde dat hij thuis kwam wonen. Hij sputterde niet tegen maar ik had het idee dat hij het niet erg fijn vond. En tijdens de eerste kennismaking met Harold was hij ook maar stil. Gelukkig kon ik Harold op z'n gemak stellen. En steeds fluisterde ik plagerig in zijn oor. “Hee papa.” En dan keek hij me met een big smile aan. En het was ook verdomde moeilijk om niet aan hem te zitten nu mijn man erbij was. Ik wilde hem dan ook knuffelen,zoenen,strelen en heerlijke sex met hem hebben. Wat zou ik blij zijn als hij eenmaal bij me in huis woonde en ik hem elke dag kon zien en elke dag kon zoenen en knuffelen. En dat het bij Harold thuis niet van een leien dakje zou gaan was ook te verwachten. Zijn pleegouders waren echt niet blij dat ik Harold had gevonden en hem weer opeiste. Maar of ze nou wilden of niet, Harold kwam toch bij mij wonen. 

En zo geschiedde. Een weekje later was alles in kannen en kruiken en had Harold z'n intrek genomen in mijn huis. Ik was echt dolgelukkig toen hij eenmaal gesetteld was. Ik was zo blij als een vogeltje. Elke dag zou ik hem nu kunnen zien, kunnen voelen, en als de gelegenheid zich zou aandienen konden we lekker met elkaar neuken. En Harold liet zich nu ook nog van een andere kant zien, iets wat ik bij een 16 jarige knul niet eens verwachtte. Want hij was niet alleen lief, maar ook nog eens romantisch en ook heel zorgzaam. Zo vaak als we konden dan lagen we met elkaar in bed te seksen. Of soms op de bank of zelfs tegen het aanrecht. Geen enkel plekje was veilig voor ons. En steeds was het gevoel anders als hij z'n dikke neukstaaf in mijn snikhete kutje liet glijden. Het gaf een speciaal en apart gevoel als hij me neukte, en vooral ook als hij weer eens zijn warme zaad diep in me spoot. Misschien kwam het ook door de gedachten dat hij me met dat zaad zwanger had gemaakt. Nachten voelde ik me kut als ik niet bij Harold kon gaan liggen. Twee maal in de week heeft mijn man nachtdienst en daar maakten Harold en ik dankbaar gebruik van. Lekker ongestoord bij elkaar in bed kunnen liggen. Lekker ongestoord vrijen met elkaar. En het liefste zou ik elke nacht wel bij hem in bed willen kruipen. 

Een paar maandjes waren alweer voorbij en mijn buikje begon langzaam grotere vormen aan te nemen, wat ik gelukkig nog kon maskeren door wat wijdere kleding te gaan dragen. Ik koesterde het gevoel dat ik een klein mensje in mijn buik voelde groeien. Een kindje verwekt door mijn eigen kind. Toch durfde ik het gewoon niet aan mijn man te vertellen, wel laf natuurlijk. Maar zwanger zijn gaat niet zonder horten of stoten. Ook ik had soms last van misselijkheid en soms ook werd ik sikkeneurig. Maar altijd was er Harold voor mij. Hij liet echt merken dat ik er niet alleen voor stond. Heel vaak vroeg hij hoe ik me voelde en of hij iets voor me kon doen. Met elke controle bij de dokter ging hij met me mee. We waren dus echt samen zwanger. En onze eerste echo vergeet ik nooit meer. Dat blije gezicht van Harold maakte ook mij weer gelukkig. En we kregen ook al te horen dat we een dochter zouden krijgen. En gelukkig ging alles goed en hoefden we ons geen zorgen te maken. 

Natuurlijk kwam daar ook de dag dat mijn man zou ontdekken dat ik zwanger was. Het was op een dag dat Harold vroeg thuis was van school. Mijn man had late dienst en dus waren Harold en ik alleen. Ik werd uitbundig begroet door mijn Harold met een lekkere geile tongzoen. Hij wreef over mijn bolle buikje en legde zelfs even zijn oor er tegen om te luisteren of hij iets kon horen. Maar het bleef niet alleen bij wrijven over mijn buik want binnen een mum schoof hij zijn hand in mijn jeans en ook in mijn slipje. Ik was dan ook snel weer geil en nat. En toen Harold met zijn vingers tussen mijn kutlipjes streek en merkte hoe nat ik al was, trok hij snel mijn kleren van het lijf en ook bij zichzelf natuurlijk. Alle kleren lagen op een hoop en wij waren allebei naakt. “Kom laten we naar boven gaan, naar bed.” opperde ik en gehoorzaam volgde Harold me. Even daarna lagen we samen in bed te vrijen met elkaar. Soms krijgen mannen een afkeer van zwangere vrouwen of willen ze geen seks meer met een zwangere vrouw, maar voor Harold maakte dat geen verschil. Hij vond het wel geil om met een zwangere vrouw te neuken. En wat genoot ik dan ook weer toen zijn pik weer diep in mijn kutje verdween. Een hele poos lagen we te seksen met elkaar waarbij ik het nodige sperma te verwerken kreeg. Zowel in mijn mondje als in mijn hete natte kutje. En toen we voldaan waren kropen we onder de douche om ons op te frissen. Verwikkeld in een innige tongzoen maakte het dat we niet eens erg in hadden dat ze deur open ging. Verschrikt keken we naar mijn man die zojuist binnen kwam. Verbergen hoefden we niets meer want hij had ons al zien staan terwijl we elkaar tongden. Wonder boven wonder werd hij niet kwaad dat ik hem bedroog met mijn zoon. “Ik had al een vermoeden dat dit speelde.” zei hij schor. Ik was zo overrompeld dat ik niet eens wat terug kon zeggen. “En dat?” vroeg hij wijzend naar mijn bolle buikje. “Is zeker ook van hem?” Ik knikte beduusd. “Zorgt hij goed voor je?” wilde hij nu weten waarop ik weer knikte. “Ik hoop dat jullie heel gelukkig worden samen.” waren zijn laatste woorden en toen sloot hij de deur en vertrok. 

Over de scheiding deed mijn man niet moeilijk. Harold en ik mochten in het huis blijven wonen en hij vertrok wel naar elders. Later bleek waarom hij zo nonchalant was over Harold en mij, want hij bleek al meer dan een half jaar vreemd te gaan met een vrouw van z'n werk. Daar woont hij nu ook mee samen. 

Onze zwangerschap verliep zonder problemen en ik bracht een gezonde dochter ter wereld. Wat waren Harold en ik gelukkig met ons kind. Harold wilde alles vanaf de geboorte meemaken en hij was zielsgelukkig toen hij onze dochter vast mocht houden van de verloskundige. En ik moest huilen van geluk want dit had ik nooit willen missen. Ik voelde me de gelukkigste moeder op aarde. Trots op mijn zoon en op onze dochter, hoe mooi kon het leven toch zijn? Natuurlijk komt eens de tijd om aan onze dochter Britt uit te leggen hoe de situatie tussen Harold en mij nu werkelijk zit. En wie weet, tegen de tijd dat zij 16 is wat zij dan wil, want dan is Harold nog maar 33. Maar dat zien we dan wel weer. In ieder geval ben ik nu heel gelukkig met mijn gezin.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen