Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Germa wist al heel lang dat haar broer iedere keer stond te kijken als zij in de badkamer was. Glimlachend had ze al vaker haar broer haar blote billen laten zien, verder was zij nog nooit gegaan. Germa is een aardige meid van negentien jaar, haar broer is pas zeventien geworden. Het afgelopen jaar had Germa voor de eerste keer seks gehad met een vriendje, het was vlak na die avond uitgegaan. De jongen had haar verteld dat ze niets sexy’s had, zij had hem ook niet plezierig verwend. Er waren nog een paar van die dingen gezegd waarna Germa hem een hele harde stomp in zijn gezicht had gegeven. Het oog van de jongen was binnen een paar tellen gezwollen en helemaal blauw geworden. Twee oudere jongens uit de buurt hadden haar toen in bescherming genomen, tegen de jongen hadden ze gezegd dat als hij Germa zou aanraken met een vinger zij al zijn botten zouden breken. De jongens waren drie en vier jaar ouder dan Germa en hadden al jaren verkering, zij zagen Germa vaak als een kleiner zus en beschermde haar vaker. Na die jongen had Germa geen vriendje meer gehad, bang als zij was om weer zo uitgescholden te worden vond ze het wel goed. Nu zij merkte dat Joost vaker naar stond te kijken begonnen de vlinders weer te vliegen, op internet had ze al vaak verhalen gelezen over een broer en zus. Zij wist dat het eigenlijk verkeerd was maar Joost zag er best goed uit, en als je het met je broer zou doen kon het vaak veel beter uitpakken omdat je elkaar kent. Germa stapt onder de douche en laat het warme water over haar lichaam glijden, als ze zich iets omdraait ziet ze dat Joost weg is gelopen. Met een teleurgesteld geluid wast zij zichzelf, vijftien minuten later loopt zij met een handdoek om haar lichaam naar haar kamer, de deur van Joost gaat open en met een snelle beweging loopt Germa tegen haar broer aan. Met alleen een onderbroek aan kijkt hij Germa vertwijfeld aan, ze loopt verder en raakt met haar been heel even het kruis van haar broer. Volgens haar hoorde ze haar broer even licht kreunen, zo snel als het kan rent hij de badkamer in. Germa doet een joggingbroek en shirtje aan en wacht tot zij het water van de douche hoort, glimlachend opent zij de deur en pakt haar tandenborstel. Achter haar ze Joost kreunende geluiden maken, met een ruk schuift zij het gordijn opzij en kan nog net zien dat Joost zijn best grote pik staat af te trekken. 

Lachend doet ze het gordijn dicht en verdwijnt uit de badkamer. 

Even later hoort zij Joost uit de badkamer komen, ze wacht in spanning af of haar broer het lef heeft om haar kamer binnen te komen. De deur van zijn slaapkamer valt dicht en teleurgesteld zakt Germa terug op het bed, ze strekt haar benen en laat haar hand in haar joggingbroek glijden. Eronder heeft zij geen slipje aan en gelijk voelt ze haar warme lipjes, zonder moeite glijd haar vinger haar natte kutje in. Met haar duim streelt ze haar harde klit en met haar vinger streelt ze haar lipjes en laat iedere keer een vinger diep in haar grotje verdwijnen. Zonder al te veel moeite komt Germa tot een heerlijk orgasme, haar vingers drijven haar kutje uit en met schokken laat ze zich onderuit zakken en geniet van het orgasme. Een half uur later staat ze op en trekt haar natte joggingbroek uit, uit haar kast pakt ze een andere broek en trekt nu wel een slipje aan, als ze dat niet doet is er binnen vijf minuten een natte plek in haar broek te zien. De joggingbroek gooit ze in de badkamer in de wasmand en gaat dan naar beneden, haar ouders zitten televisie te kijken. Een poosje kijkt ze mee en zegt dan dat ze naar bed gaat, ze geeft haar vader en moeder een kus en gaat weer naar boven. Na het poetsen van haar tanden klopt zij op de deur van Joost, die doet de deur een klein stukje open en Germa zegt dat ze naar bed gaat. Joost weet dan meestal genoeg en met een lichte knik doet hij de deur weer dicht, de hele avond is hij bezig geweest om een manier te verzinnen om wraak te nemen op zijn zus. Zij opende het gordijn en zag hem zich aftrekken, het was wel een andere sensatie geweest. Toen hij haar zag kwam hij gelijk met hevige trillen die hij nog nooit had gevoeld. Het zaad was blijven komen en stroomde langs zijn handen en vormde een redelijk grote plas op de grond. Het duurde een poosje, voor het water zijn zaad had weggespoeld. Na de douche was zijn pik hard naar voren blijven staan. De hele avond was de opwinding niet uit zijn lichaam verdwenen, toen hij later in de badkamer kwam om een plas te doen had hij de joggingbroek van zijn zus zien liggen. Hij had de donkere en natte plek erin gezien en toen hij eraan rook wist hij dat zijn zus zichzelf had verwend. Heel even had hij haar geur opgesnoven en met zijn tong langs de stof gegaan. De geur was geweldig en zij smaakte ook zalig, zijn lul wilde niet meer zakken en stond zo hard dat het gewoon pijn deed. 

De dagen erna gebeurde er niets meer, Joost had het druk op school en zijn zus werkte erg veel. Zij zat in de verpleegsters opleiding, ze vond het erg leuk maar het was ook erg zwaar. Een paar weken later gingen hun ouders een weekend weg, vader had van zijn werk een feestje en daar kon iedereen blijven slapen. Pa en ma drinken beide graag een borrel en dan blijven slapen is heerlijk. Vrijdag middag vertrekken de mensen en komen pas zondagmiddag laat weer thuis, Joost is al vroeg thuis en zorgt voor het eten. Zijn zus zal niet eerder thuis komen dan zeven uur, eerst wil Joost snel eten maar besluit het toch niet te doen. Hij gaat naar boven en ruimt zijn schoolspullen op en trekt zijn kleren uit, naakt loopt hij naar de badkamer. In de wasmand liggen een paar slipjes, hij herkent de slipjes als van zijn moeder. Verbaasd kijkt hij naar de vlek in het kruis, hij pakt het slipje en als hij eraan ruikt komt de geur van sperma hem tegemoet. Glimlachend legt hij het terug en pakt het tweede slipje, deze is ook van zijn moeder. Het is nat maar niet van het zaad van zijn vader, heel even ruikt Joost eraan en weet gelijk dat het urine is. Heeft zijn moeder in haar broek geplast? Met een harde paal stapt hij onder de douche, als hij zijn pik aan het wassen is voelt hij de opwinding toenemen. Resoluut laat hij hem los en richt zijn aandacht op andere dingen, na de douche loopt hij terug naar zijn kamer. De deur van Germa staat open en op het bed liggen twee stapeltjes met wasgoed. Bovenop liggen twee slipjes die Joost al vaker aan heeft gehad om maar het gevoel te hebben dat zijn zus hem verwend. Hij pakt het bovenste slipje en schuift het rond zijn billen, zijn pik kan er maar net in blijven als hij erover heen streelt. Ineens hoort hij de stem van zijn zus, zij is thuis gekomen en in de keuken roept ze zijn naam. Snel trekt hij het slipje uit en vouwt het ruw op en rent dan zijn kamer in, net als hij zijn slip aan heeft komt zijn zus de slaapkamer in gelopen. 

Met een geile glimlach kijkt ze haar broer aan en ziet dat er een grote bobbel in zijn broek zit. 

Lachend loopt ze de kamer uit en zegt dat ze het eten opzet. 

Tijdens de afwas loopt Germa iedere keer tegen Joost aan, de spanning in zijn broek is voor Germa goed te zien zijn. Na de afwas gaat Joost naar boven, Germa gaat in de kamer zitten en kijkt even naar de televisie. Als er niets interessant is staat ze op en rent naar boven, snel gooit zij haar kleren uit en gaat de badkamer in. In de wasmand ziet zij ook de beide slipjes liggen, al snel ziet zij dat haar moeder nog een beurt heeft gehad voor zij weggingen. Zij kijkt naar het andere natte slipje en weet dat haar moeder soms wel eens in haar broekje plast om de sensatie ervan te voelen. Toen zij dat bij haar moeder zag gebeuren heeft zij dat zelf ook geprobeerd, tijdens het urineren was Germa hevig klaar gekomen. Later had ze het niet meer gedurfd omdat de natte slipjes erg opvielen in de wasmand. Na een uitgebreide douche, waar zij haar kutje weer netjes heeft geschoren, loopt zij terug naar de slaapkamer. Met alleen een slipje aan staat zij voor de kledingkast, wat zal zij aantrekken? Vanaf het moment dat haar ouders vertelde dat zij het weekend weg zouden zijn, had zij zich voor genomen om Joost te verleiden. Met een redelijk kort rokje, een blouse die ver openstaat, gaat zij naar beneden en zet koffie. Als de koffie bijna klaar is stuurt ze een smsje naar Joost, zij zit met opgetrokken benen op de bank. Als Joost voor haar gaat zitten op de stoel moet hij haar slipje kunnen zien, Joost komt binnen en Germa vraagt of hij de koffie wil inschenken. Een beetje mokkend loopt hij naar de keuken en komt terug met twee kopjes koffie, als hij het kopje bij zijn zus neer zet kijkt hij recht tegen haar licht blauwe slipje aan. In zijn broek ziet zijn pik gelijk omhoog, hij gaat tegenover haar zitten en drinkt trillend zijn koffie. Germa blijft gewoon zitten en als ze het kopje pakt krijgt Joost even een diepe inkijk in haar bloes. Ze ziet dat zijn pik beweegt, glimmend drinkt zij haar koffie. Nu moet zij een volgende stap zetten anders loopt Joost dadelijk weg en trekt zich dan af. 

“Joost wil jij straks de wasmand naar beneden brengen? Ik wil de was even doen want als die natte slipjes van mama zo blijven liggen kunnen ze wel eens verpest zijn.” Met een rood hoofd kijkt Joost zijn zus aan, dit had hij niet verwacht. In zijn hoofd draaien allerlei vragen en hij zoekt de goede om te kijken hoever zijn zus zal gaan. 

“Hoe komt het dat die slipjes zo nat zijn?” 

“Ik denk dat papa en mama eerst nog genoten hebben van elkaar voor zij weggingen. Jij hebt toch zeker ook wel vaker iets gehoord in hun kamer?” “Ik hoor wel eens wat, maar ik weet niet wat zij dan doen. Oudere mensen hebben toch geen seks meer?” “Misschien niet, maar papa en mama hebben nog regelmatig seks, ik denk dat zij het wel twee soms drie maal in de week doen. Heb jij geen seks dan?” Germa heeft haar benen iets verplaatst zodat Joost haar hele slipje kan zien, het rokje is over haar benen weg geschoven. Ze ziet dat Joost heel moeilijk stil kan blijven zitten en daagt hem nog verder uit door naar voren te bukken. 

“Ik heb geen seks zus, er zijn geen meisjes die met mij willen. Heb jij nog seks dan?” 

“Nee Joost, ik heb ook al lang geen seks meer. Jij zit te kijken naar mijn slipje en borsten maar ik zie van jou helemaal niets. Ik zou het eerlijker vinden als jij je kleren uit deed en mij ook iets moois liet zien.” Geschrokken kijkt Joost zijn zus met grote ogen aan, langzaam maakt hij zijn bloes los en stopt dan ineens. “Maar wij zijn broer en zus dat kan toch helemaal niet Germa?” “Dat maakt niets uit, jou lichaam weet dat helemaal niet en als wij iets doen wat wij beide willen dan is het geen probleem. Kom trek je kleren uit, ik wil je naakt zien.” 

Zo snel als hij kan trekt Joost zijn kleren uit, als zijn boxer van zijn billen glijd springt zijn harde paal de vrije ruimte in. Germa zucht diep en laat Joost dichterbij komen, haar hand pakt het kloppende lid beet en als zij er zachtjes aan trekt voelt ze dat de opwinding heel erg hoog is. ze kijkt haar broer opgewonden aan en ineens kreunt Joost hard en spuit zijn zaad met dikke klodders op haar bloes en tussen haar borsten. Langzaam loopt het zaad tussen haar borsten wat Germa een zachte kreun van opwinding laat uiten. Ze blijft de pik van haar broer strelen en likt de eikel zachtjes schoon, door deze behandeling blijft hij hard. Met een opgewonden blik kijkt Germa haar broer aan, ze laat zijn pik los en trekt aan zijn hand zodat hij op zijn knieen voor haar komt te zitten. Haar billen laat ze van de zitting af schuiven en trekt haar slipje een stukje opzij. Joost ziet het kale kutje voor de eerste keer van zo dichtbij, in de boekjes heeft hij vaak gelezen dat een man het kutje likt. Hij drukt zijn lippen op het warme en natte kutje van zijn zus en begint haar wild te kussen. Met haar handen pakt Germa zijn hoofd en zegt dat hij het zachtjes en rustig moet doen. Iedere keer als ze voelt dat Joost te snel of te wild gaat doen begeleid zij hem even. Een paar minuten later doet Joost precies zoals zij het graag heeft, de opwinding groeit snel in haar buik. Germa duwt haar kutje tegen de likkende tong van haar broer en komt ineens hevig schokkend klaar. Joost likt haar sappen op en komt omhoog en zet zijn harde paal tussen de lipjes van zijn zus. Zonder af te wachten drukt hij zijn kloppende paal helemaal in haar, met grote ogen kijkt Germa hem aan en legt haar voeten tegen zijn billen. Joost begint haar te neuken met de snelheid die haar voeten hem aangeven, Germa laat zich helemaal gaan en voelt haar tweede orgasme opkomen. Met haar armen rond de hals van haar broer drukt zij zich helemaal tegen hem aan, de grote paal van Joost zit zover in haar dat het orgasme geen einde kent. Ze kijkt Joost strak aan en geeft hem een lange hete tongzoen dan voelt ze het zaad van Joost in haar buik stromen. Met wilde bewegingen neukt Joost zijn zus en spuit zijn zaad zo diep mogelijk in haar buik. 

De beide blijven lang zitten, iedere keer geven zij elkaar een lange zoen. Dan staat Joost op en strekt zijn arm naar zijn zus uit. Samen lopen zij de trap op en gaan de badkamer in. Onder het stromende water streelt Joost het mooie lichaam van zijn zus. Met haar hoofd achterover op de schouder van Joost geniet zij van de aanrakingen van zijn vingers, langzaam streelt Joost haar borsten, heel even knijpt hij in de harde tepels. Germa drukt haar billen naar achteren en voelt de groeiende paal van haar broer tegen haar kontje. Langzaam laat zij haar handen tussen hun glijden en pakt de staaf in haar hand. De vingers van Joost hebben het kutje en klitje van Germa bereikt, als zij met haar hand in de pik van Joost knijpt drukt hij zijn vinger diep in haar en streelt met zijn duim over haar harde knopje. Het duurt niet zo lang voor Germa weer een daverend orgasme krijgt, dan draait zij zich om en drukt haar lippen op die van Joost. Joost zakt iets door zijn benen en laat zijn eikel tegen de lipjes van Germa aan tikken. Met haar hand geleid zij de kloppende paal in haar, heel even stokt haar adem als Joost haar bruut en met een harde stoot neemt. Dan laat zij haar hoofd achterover zakken, Met zijn ene vrije hand streelt Joost de borsten en tepels van zijn zus, kreunend genieten ze beide van deze vreemde situatie. Joost doet een stapje naar voren en drukt Germa tegen de muur, gelijk tilt zij haar benen op en legt ze om Joost heen. Hierdoor glijdt zijn harde paal nog verder bij zijn zus naar binnen, heel even blijft Joost stil staan. Hij streelt zijn zus haar borsten en merkt dat zij zichzelf hard over haar klitje streelt. Haar kutje begint harder in zijn paal te knijpen wat ervoor zorgt dat hij zich niet langer kan inhouden. Met een luide kreun kromt hij zijn rug en drukt Germa nog strakker tegen de muur, zodra Germa het zaad van haar broer in zich voelt stromen komt zij luid grommen klaar. Zij legt haar armen rond zijn nek en bijt hard in de schouder van Joost, het lijkt wel een eeuwigheid te duren voor het genot uit hun lichaam trekt. 

Na de douche gaan ze naar beneden en vallen naast elkaar op de bank, Germa laat haar hand over het been van Joost glijden en kijkt hem verliefd aan. Lachend kijkt Joost zijn zus aan, beide weten dat dit een nieuw begin is. Voor Joost is het droom die eindelijk uitkomt en voor Germa is het eindelijk voelen dat het niet aan haar ligt dat een man niet geniet. Met een glas drinken in haar hand zakt zij verder onderuit en geniet van de aanrakingen van Joost.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen