Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben Anne, een slank meisje met blonde haren, blauwe ogen en volle, een beetje bolle borsten waardoor ik er iets ouder uitzie dan ik eigenlijk ben. Ik heb een hemelse vakantieweek achter de rug, die misschien wel een vervolg gaat krijgen als ik weer thuis ben. Ik kreeg gelukkig de kans om met mijn vriendinnen Julie en Valerie en hun vader Lucien een weekje mee te gaan naar Zuid Frankrijk, waar ze in de buurt van Cannes een prachtige villa hebben met alles erop en eraan. Gelukkig gaven mijn ouders toestemming, hoewel ze me liever thuis gehad hadden om mijn achttiende verjaardag te vieren. Zo vertrokken we s'middags met de auto, we zouden de hele nacht doorrijden. Toe het donker werd zat ik voorin naast Lucien, terwijl Julie en Valerie achterin in slaap vielen. Lucien is natuurlijk geen jonge man meer, maar misschien daarom juist is hij zo knap en lief voor mij. Ik bedankte hem dan ook nog eens voor de uitnodiging. "En ik ben heel blij dat je mee mocht," zei hij terwijl hij heel vriendschappelijk een hand op mijn knie legde. Wat ik op dat moment voelde weet ik niet, maar ik wilde dat hij zijn hand daar liet, en daarom legde ik op mijn beurt mijn hand erop. Op dat moment keken we elkaar aan en lachten elkaar toe, en dus bleven onze handen waar ze waren. Echter niet voor lang. 

Na een poosje begon hij mijn knie te strelen en toen ik hem liet begaan, schoof zijn hand langzaam omhoog naar mijn middel. Voor de eerste keer in mijn leven had ik spijt dat ik een broek droeg! Omdat ik het strelen heel lekker vond en ik niet wilde dat hij zou stoppen, ging ik een beetje verzitten zodat ik mijn benen kon spreiden. Dat ontging hem niet, want zijn hand schoof nu naar beneden tot de plek waar zijn hand mijn kutje zou voelen. Toen zijn hand over mijn kutje streelde voelde ik een warme golf door mijn lijf gaan, en toen Lucien probeerde de rits van mijn broek te openen, tilde ik mijn heupen op zodat hij mijn broek kon openen. Zijn hand verdween in mijn broek en in mijn slipje naar mijn kutje dat al nat was van opwinding. Lucien voelde dat en hij lachte zachtjes, om daarna mijn klitje te zoeken en te strelen. Het duurde maar even voordat ik, mezelf zoveel mogelijk inhoudend, klaarkwam. de beide meisjes achterin hoorden niets. 

Op mijn beurt legde ik nu mijn hand tussen zijn benen, waar ik een grote harde bobbel voelde, die ik begon te strelen. Lucien vroeg mij daarmee op te houden om te voorkomen dat hij anders zijn slip zou volspuiten. "Straks misschien," zei hij. Om hem toch nog een beetje pret te gunnen, liet ik hem mijn volle borsten strelen, waarvoor ik een paar knoopjes van mijn bloesje had open gemaakt. Toen we echter beweging hoorden achter ons hielden we op met dit geile spelletje. 

Het was al heel erg laat toen we eindelijk bij de villa waren aangekomen en de auto hadden uitgeladen. We aten en dronken nog iets, daarna gingen we naar bed. Natuurlijk kon ik niet direct in slaap komen na wat me allemaal tijdens de rit was overkomen. Ik wilde meer dan dat en intuitief wist ik dat Lucien dat ook wilde. Maar hij kwam niet naar mijn kamer en ik dacht hij dat niet zo goed durfde met de beide meisjes in de buurt. Maar toen hoorde ik beweging op de gang en met mijn deur op een kiertje zag ik Lucien door de gang lopen naar de badkamer. Ik liep stilletjes achter hem aan en ging de badkamer binnen. Lucien begreep direct dat dit geen toeval was dat ik daar in mijn korte babydoll stond. Bijna tegelijk zeiden we tegen elkaar:"ik heb op je gewacht....ik durfde niet te komen." We konden met moeite onze lach inhouden en dat lukte door een lange, innige en hete tongzoen. Lucien pakte mijn hand en nam me mee naar zijn slaapkamer, waar hij mijn babydoll uittrok zodat hij me in mijn volle glorie kon zien. "Wat ben je toch mooi!" verzuchtte hij. Terwijl hij me in mijn hals zoende nam hij mijn volle, bolle borsten in zijn handen om mijn tepels groot en keihard van begeerte te maken door ze als dikke knikkers tussen zijn vingers te laten rollen. Hoewel het een beetje pijn deed vergoedde de opwinding alles. Langzaam dwaalde een van zijn handen naar mijn kutje dat alweer nat van opwinding was geworden. Toen hij vervolgens ook mijn klitje als een knikkertje tussen zijn vingers liet rollen kon ik niet langer wachten. Ik wilde hem, ik wilde die dikke grote lul hebben, ik wilde dat hij zijn lul in mijn natte kutje zou stoppen! 

Hij duwde mij voorover op het bed. Toen ik probeerde te gaan liggen, hield hij me vriendelijk maar beslist tegen. "Mag het niet zo?" vroeg hij. Ik gaf geen antwoord want ik wist eigenlijk niet precies wat hij wilde. Mar ik liet hem begaan en toen ik op handen en knieen op het bed zat, kwam Lucien achter mij zitten. Hij pakte mijn borsten vast en begon er zachtjes in te knijpen, daarna liet hij er eentje los om mijn kutje te vingeren. Toen ik nat genoeg was pakte hij zijn lul om deze tegen mijn kutje aan te drukken. Ik verlangde zo naar zijn lul dat ik met mijn kontje naar achter duwde, terwijl hij zijn lul vooruit stootte en diep mijn kutje binnendrong. 

Wat had ik hiernaar verlangd, wat was dit lekker!! 

Mijn kutje werd helemaal opgevuld met die grote, dikke lul van Lucien, dit was een compleet andere ervaring dan die met de paar vriendjes die ik al had gehad. Lucien stootte zo op en neer met die dikke lul, dat ik even later mijn orgasme bereikte. Ik begon steeds harder te gillen zodat Lucien gauw een hand voor mijn mond sloeg om te voorkomen dat de meisjes wakker werden van het geschreeuw. Meteen daarna kwam ook Lucien op een geweldige manier klaar, hijgend en zijn lul diep in mijn kutje drukkend spoot hij zijn sperma naar binnen, ik voelde de warmte in al mijn zenuwen. "Lekker! Lekker! Lekker!" bleef hij maar herhalen, en lekker was het. Hij bleef achter me zitten met zijn lul nog in mijn kutje, deze bleef keihard. Even later begon Lucien opnieuw op en neer te gaan en kwam hij opnieuw klaar. Ik was als was in zijn handen. Nadat zijn lul begon te verslappen gleed hij mijn kutje uit. 

Ik voelde het sperma mijn kutje uit lopen. 

Toen hij even later naar de badkamer liep deed ik het nachtkastje open om een doekje te pakken. Daar zag een een paar candy's liggen. Heel even dacht ik; "Wat een smeerlap!" Toen dacht ik echter aan het feit dat Lucien niet anders was dan de meeste mannen met een gezond gevoel voor sex. Ik bladerde door een van de Candy's en las stukjes die hij, ietwat apart, met een gele stift had aangekruist. Even bekroop me hetzelfde gevoel van daarnet, maar toen bedacht ik dat ik eigenlijk geen enkele ervaring had. Het viel me op dat in alle aangekruiste stukjes sprake was van meisjes die allemaal op naaldhakken liepen, en uitdagende en opwindende lingerie droegen, vooral nylons en jarretellegordeltjes. Alles om de lezers op te winden, de bijgeplaatste foto's lieten hen zo gekleed zien. Zou dit zijn wat Lucien graag zag? Toen ik hem terug hoorde komen stopte ik de Candy's in het kastje. Even later kwam Lucien binnen en toen hij me zag zitten werd zijn lul prompt weer dik en groot. En ik voelde dat hij nog dikker werd toen ik tegen hem aan ging liggen. Wat verlangde ik naar die dikkel lul! Ik wilde die lul opnieuw in mijn kutje, maar nu wist ik wat hij graag wilde en ik zou hem dat ook geven. 

Langzaam liet ik me op mijn knieen zakken. En toen ik op mijn knieen zat en omhoog keek zei ik tegen hem:"Ik heb dit nog nooit eerder gedaan". Ik wachtte niet op zijn antwoord maar pakte die dikke lul vast en begon deze te kussen en te likken. Ik ging met mijn tong langs en over zijn eikel die al nat begon te worden van opwinding. Toen pakte ik zijn lul stevig vast en zoog hem met mijn tong en mijn volle lippen naar binnen. Ik liet zijn lul op en neer gaan door eraan te zuigen en te likken, alsof het een ijsje was dat ik wilde opeten. Ondertussen had hij mijn hoofd gepakt en begon hij met tussen het constante "Lekker! Lekker! Lekker!" door aanwijzigingen te geven om het nog beter te doen. Hij ging steeds dieper heen en weer in mijn mondje om uiteindelijk heerlijk kreunend klaar te komen. Zijn warme sperma stroomde in mijn mond, i vond dat het smaakte naar het ongezouten wit van een ei. Ik begreep dat ik, als ik hem het ultieme genot wilde geven, alles in zou moeten slikken. Dit deed ik dan ook, terwijl Lucien nogmaals "Lekker! Lekker!" kermde. Ondanks dat vroeg ik hem of hij het lekker had gevonden. Lucien beaamde dat volmondig. Ik bleef nog even bij hem liggen, waarna ik naar mijn kamer ging. 

Het was al bijna middag toen we allemaal wakker waren. Voor de tweede keer had ik spijt dat ik een broek aan moest, want ik had gewoon geen enkel jurkje of rokje meegenomen. Ik kreeg nog meer spijt toen Lucien even later vroeg om geen broeken meer te dragen, hij vond dat ik mij n mooie lijf tekort deed door een broek te dragen, en hij vond het al erg genoeg dat hij zijn dochters hier amper van kon overtuigen. Ik zei Lucien dat ik niet één jukje of rokje had meegenomen. "Dan moet je morgen maar het een en ander kopen"," zie hij en gaf me niet eens de kans om te zeggen dat ik daar geen geld voor had. Het beetje zakgeld zou zeker niet voldoende zijn. Lucien gaf me gewoon geld hiervoor, veel geld zelfs, gewoon als hij was om het uit te geven. Hij was heel tevreden want ik zou gewoon kunnen winkelen en leuke dingetjes kopen zonder geldzorgen.

Natuurlijk vrijden we die dag nog, een vlugge pijpbeurt toen Julie en Valerie s'middags even naar de buren waren, en nog eens s'avonds toen iedereen was gaan slapen. Toen Lucien even naar beneden was heb ik een paar Candy's uit het nachtkastje gepakt en heb nog een aantal door hem aangekruiste stukjes gelezen, overal was aangekruist waar mooie en uitdagende kleding en lingerie werd gedragen. Voor mij werd duidelijk wat ik moest doen om hem hetzelfde genot te geven dat hij in de Candy had aangekruist. Het gaf me een goed beeld van zijn intiemste verlangens en zijn erotische dromen. De dag daarop vertrokken we naar Cannes om te gaan shoppen. Ik zag zoveel mooie, maar vooral dure spulletjes, van opwindende schoenen tot schitterende kleding en super vrouwelijke lingerie. Ik was heel blij met het geld dat Lucien me had gegeven, maar was me bewust van het feit dat ik nu naar echt vrouwelijke kleding ging kijken en niet meer het meisjesachtige. 

Ik moest dit wel alleen doen omdat zowel Julie als Valerie alleen belangstelling hadden voor meisjes kleding, en meer sportieve kleding. Toen ik een hele mooi winkel binnenliep zag een zwart, nogal strak ogend truitje hangen. Ik paste het aan en zag dat mijn volle borsten hierin heel duidelijk en geaccentueerd te zien waren. Het truitje had een vrij diep V-vormige decolleté, zodat als ik me een beetje voorover boog de bovenkant van mijn borsten heel goed te zien waren. Ik kocht daarbij een zwart, nogal kort plooirokje waar mijn blote benen niet echt mooi uitkwamen. Ik kwam tot de ontdekking dat ik hierbij wel nylons moest dragen, precies zoals ik had gezien in de Candy bij Lucien op de slaapkamer. Ik pakte daarom een paar mooie stay-up nylons en trok deze onder het rokje aan. Ik voelde me best wel een beetje onwennig met al deze mooie super vrouwelijke spulletjes aan en juist op dat moment kwam Valerie er even bij. Ze vroeg of ik van plan was om er zo bij te lopen. Ik gaf hier geen antwoord op, betaalde alles en liep de winkel uit. Bij een dure schoenenzaak paste ik een paar mooie zwarte pumps met een fijne hak. Ik durfde nog geen naaldhakken te kopen, deze waren op dit moment al hoog genoeg. Maar om datgene wat ik heel graag wilde doen nog even uit te stellen kocht ik toch nog een lange, strakke rok met een split aan de zijkant die tot aan mijn billen liep. Daarna liep ik bij een schoonheidssalon binnen om mijn gezicht en mijn nagels op te laten maken. Dit was voor mij de eerste keer dat ik dit deed, en het was een hele ervaring voor mij om zo verwend te worden. De schoonheidsspecialiste deed haar werk zeer goed en toen ik mezelf uiteindelijk in de spiegel bekeek, kocht ik dan ook de nodige make-up en nagellak om het voortaan zelf te doen. Dit met de nodige twijfel. 

Maar toen kon ik het niet langer uitstellen en toen ik er zeker van was dat Lucien noch Valerie en Julie in de buurt waren stapte ik de lingeriewinkel binnen waarvoor ik eerder al voor de etalage had gestaan. Ik wilde absoluut mooiere lingerie dragen als Lucien mij vanavond voor het eerst zou uitkleden en misschien zelfs.... Ik raakte hier zo opgewonden van dat ik het de eerste minuten heel moeilijk had om uit te leggen wat ik precies wilde, en dat ook nog in het Frans!! Ik kreeg het best moeilijk toen de verkoopster, die eruit zag alsof ze zelf uit de etalage kwam zo mooi, mij vertelde dat de mooie en niet al te dure lingerie die ik had gezien, niet in mijnmaat verkrijgbaar was en dat ik voor mijn maat,- ik had volgens haar een 85D-, in veel duurdere merken zou moeten zoeken, die wel een mooie cup hadden. Dat wist ik niet omdat ik altijd hele gewone lingerie had gedragen. Wat moest dat moest dan maar, want ik wilde in elk geval mooie en opwindende lingerie hebben. De verkoopster pakte een aantal mooie BH tjes in mijn maat, en omdat ze veel kennis had had ze meteen ook de bijpassende slipjes erbij gepakt. Het waren allemaal hele mooie spulletjes, maar ik viel voor een lichtgrijs kanten niemendalletje met satijnen boordjes dat volgens de verkoopster "une balconet pigeonnant" heette en mijn borsten nog mooier zou laten uitkomen. De bovenkant van mijn tepels zouden net een beetje zichtbaar zijn. Dat vond ik best een goed idee en de verkoopster snapte al gauw dat ik de lingerie niet alleen voor mezelf kocht. "Votre homme sera ravi, mademoiselle..." 

Die uitspraak ging nog meer op, toen ik ten slotte al mijn moed bij elkaar raapte en ook om een porte-jarretelles vroeg. Want ja, ik wilde voor Lucien heel graag nylons dragenm dus moest ik ook om een jarretellegordeltje vragen. De verkoopster kwam terug met een jarretellegordeltje met acht jarretelles, "O, mademoiselle portera des bas,monsieur sera tres ravi!" ( mevrouw wil nylons dragen, dat zal meneer zeer opwindend vinden) Ik was maar wat blij met de hulp van haar. Alles paste perfect maar het was nog niet af. De verkoopster kwam aanlopen met een paar fumé-grijze nylons met een hele dunne zwarte naad. Ze hielp mij om ze aan te trekken en vast te maken aan de jarretelles. Ze vertelde dat door die acht jarretelles de nylons op hun plaats bleven zitten en dat de naad keurig over haar been bleef zitten. Ze draaide zich om om mij te laten zien wat ze bedoelde. De verkoopster droeg zelf een paar donkerbuine nylons. Ze had direct door dat dit voor mij de eerste keer was. Voor één keer was ik het volledig met haar eens toen ze zei: "Mademoiselle est ravissante, vraiment tres ravissante, monsieur sera vraiment tres ravi...."Want hoewl nog steeds onwennig, vond ik van mezelf dat ik er inderdaad buitengewoon verleidelijk en opwindend uitzag. 

Mijn "balconnet pigeonnant" reikte maar tot net aan mijn tepels en mijn borsten waren er dan ook uitzonderlijk mooi in. Ik begon een beetje nat te worden tussen mijn benen van opwinding. De jarretellegordel met die acht jarretelles benadrukte mijn taille nog meer en het miniscule slipje maakte mijn ronde kontje nog ronder. Ja, ik kon Lucien misschien toch wel begrijpen.... Ik kocht nog een compleet setje van zwarte kant met een halve BH, een string in de vorm van een vlinder en een jarretelle gordeltje met opnieuw acht jarrretelles. Daarbij twee paar zwarte nylons, eveneens met een naad en twee paar huidkleurige nylons voor overdag. Daarna kreeg ik het toch wel een beetje moeilijker, toen ik, opnieuw aangekleed in mijn pas gekochte rokje en stay-up nylons de rekening moest betalen. Ik moest ruim 350 euro betalen voor twee BH tjes, twee slipjes, twee jarretelle gordeltjes en de nylons. Als Lucien dit maar goed vond. Al zijn geld en zelfs een deel van mijn zakgeld was ik nu kwijt en ik zou hem om meer moeten vragen,want ik wilde ook nog een paar lange glanzende laklaarzen kopen die tot over de knie kwamen. Deze kostten ruim 200 euro. Ik besefte dat ik nog nooit zoiets had gekocht en zeker niet van die dure dingetjes. Toch had ik veel zin om nog meer te kopen!! 

Zo trof Valerie mij aan, in gedachten verzonken voor de etalage van de schoenenwinkel, niet ver van waar we hadden afgesproken. Natuurlijk schrok ze. "Jeetje","riep ze uit, "jij bent een hele mevrouw geworden! Wat ben jij eigenlijk van plan?"Ik vertelde haar rustig dat ik me gewoon even had willen verwennen en me even heel mooi had willen maken ter gelegenheid van mijn verjaardag. Deze was de volgende dag maar we zouden die avond in Cannes al een beetje vieren. Daar kon ze natuurlijk wel inkomen, hoewel ze wel vond dat ik een beetje overdreef. Ze maakte het mij even moeilijk, toen ze in mijn zakken begon te neuzen om te zien wat ik allemaal had gekocht en in een daarvan mijn nylons vond. "He!" riep ze uit. "Maar dat zijn nylons!! Ga je die dragen?""O, maar dan heb ik me vergist, je weet wel, met die stay-up nylons die ik al eerder heb gekocht"," probeerde ik het uit te leggen. Valerie keek mij nogal verbaasd aan, maar vond zelfs mijn stay-up nylons maar niks. Nattrulijk moest ook Julie vragen wat ik van plan was, maar Lucien wist het uiteraard en het was hem duidelijk aan te zien dat hij ervan genoot dat ik me zo mooi had gemaakt...voor hem! En dan wist hij niet eens allemaal wat ik nog meer had gekocht! Daarna kreeg ik het toch wel. 

Toen we s'avonds uit eten gingen bleek dat Lucien een tafel in een chique restaurant had gereserveerd. Toen we binnen kwamen en ik mijn eenvoudige jasje uittrok was de split in mijn rokje duidelijk zichtbaar. En dat werd alleen nog maar duidelijker toen ik ging zitten, ik kon nog net voorkomen dat mijn rokje helemaal zou openvallen, want dat was nu net wat ik nog niet wilde. Dat wilde ik pas toen we aan tafel zaten en ik naast Lucien kwam te zitten. Tergend langzaam en ook een beetje uitdagend liet ik toen de split openvallen en kon Lucien zien wat ik hem zo graag wilde laten zien. Eigenlijk was dat vreselijk voor hem: een hele avond kon hij mijn in lichtgrijze nylons gehulde benen zien. En een beetje hoger, niet zichtbaar voor Valerie en Julie, naar de donkere rand van mijn nylonkous met daar een stel jarretelle duidelijk zichtbaar aan bevestigd. En nog wat hoger, naar een bloot stukje dijbeen... Meer dan eens trok ik uitdagend mijn splitje dicht om die dan weer tergend langzaam open te laten vallen. Af en toe lukte het Lucien om over mijn nylonbenen te strelen zondat dat Valerie en Julie dit in de gaten hadden. Kijkend naar zijn ogen moet het voor hem een echte kwelling geweest zijn om zoiets moois te zien en er niet echt aan te mogen komen. Het eten was heerlijk en de wijn smaakte ook goed, en tussendoor kreeg ik nog een flesje lekkere parfum van Valerie en Julie voor mijn verjaardag. 

Lucien echter wilde zijn cadeautje zelf bewaren. En na het diner wilden Julie en Valerie nog een stukje door Cannes wandelen, niet wetend dat Lucien en ik niets liever deden dan terug te gaan om te doen wat we allebei zo graag wilden. Het was al na middernacht toen we eindelijk thuis kwamen. Valerie wilde eerst nog een glaasje champagne drinken, maar eindelijk konden we naar onze kamers. Ik kreeg de indruk dat Valierie iets vermoedde mar ze zei niets. Toen ik dacht dat alles in diepe rust was gekomenging ik naar de kamer van Lucien die vol ongeduld op me zat te wachten. Na een paar stevige knuffels begon hij mij ongeduldig en door zijn gehaastheid ook onhandig uit te kleden, want hij wilde heel graag alles zien waarvan hij de hele avond slechts een paar stukjes had mogen zien.. Hij deed mijn truitje en het korte rokje uit, daar stond ik dan voor zijn ogen. Slechts gehuld in mijn fijne lingerie, mijn dunne nylons strak over mijn benen zittend aan een mooie jarretelle gordel, en mijn hakjes. Lucien zei keer op keer dat ik er schitterend uitzag, hoe mooi ik was en hoe opgewonden hij was om me zo te zien. Hij kon maar niet van me afblijven, streelde steeds over mijn nylons terwijl daardoor de jarretelles elke keer mijn nylons op hun plaats hielden. Ik liet hem zijn gang gaan want ik werd behoorlijk opgewonden terwijl mijn kutje nat begon te worden. Omdat ik geleerd had van onze eerdere ervaringen ging ik op mijn knieen zitten om zijn mooie grote en dikke lul in mijn mondje te nemen om erop te sabbelen. Maar tot zijn grote schrik hield ik er even later mee op. Die schrik veranderde in verbazing toen ik hem zei dat ik iets veel beters wist om te doen. 

Ik bleef op mijn knieen zitten en trok mijn slipje een beetje naar beneden, zodat mijn heerlijke ronde billen zichtbaar werden. "Ik heb dit nog nooit eerdere gedaan", zei ik. Hij begreep het meteen, maar twijfelde nog. "Wil je dat?"vroeg hij "Wlj dat echt?" "Ja, ik wil het,"antwoordde ik. "IK weet dat jij het heel graag wil, ik weet dat je daar heel geil van wordt, en dus wil ik het ook. Ik weet dat het de eerste keer pijn zal doen, maar ik wil het echt". Lucien zei: "Je weet dat ik het heel graag wil, maar het inderdaad de eerste keren pijn doen, zeker als je niets gebruikt om het makkelijker te laten gaan. Ik wil het maar al te graag, maar ik wil je geen pijn doen. Weet je het heel zeker? " Het deed me heel veel dat Lucien toch nog eens vroeg of ik het echt wel wilde, dus ik zei tegen hem: "ja ik weet dat het pijn zal doen, maar ik wil het nu, zonder een middeltje om het makkelijker te laten gaan. Ik wil het nu voor jou!! Toe, doe het!"Om het nog duidelijker te maken pakte ik mijn billen beet en trok ze zo ver mogelijk van elkaar om hem mijn nog maagdelijke kontgaatje aan te bieden. 

"Vooruit, doe het!"zei ik. 

En hij wachtte niet langer. Lucien kwam achter me zitten en begon me overal te strelen en te zoenen, steeds lager, naar mijn kontje toe. Het was een vreemde maar ook opwindende ervaring toen hij mijn kontgaatje begon te zoenen. Op een bepaald moment hield hij daarmee op om met zijn ene hand mijn billen iets uit elkaar te drukken en met zijn andere hand zijn grote keiharde dikke lul naar mijn kontgaatje te brengen. Ik voelde zijn natte eikel tegen mijn aarsje en rilde even, waarop hij me nog een keer vroeg of ik het wel wilde. Ik antwoordde enkel met een: "Mmmm!Mmmm!"want ik had mijn tanden in de lakens gezet om de pijn te verbijten. En dat was maar goed ook. Want nadat hij enkele keren zachtjes met zijn eikel tegen mijn aarsje had gedrukt, forceerde hij met één krachtige stoot van zijn lul mijn sluitringetje. Wat deed het ontzettend pijn!! Het was alsof ik helemaal verscheurd werd en ik beet en beet maar in de lakens, terwijl de tranen me in de ogen sprongen. maar ik wist dat het zo goed voor hem was, en dat deze pijn daar nu eenmaal bij hoorde. Eigenlijk had ik het wel willen uitschreeuwen, maar dat zou betekenen dat Valerie en Julie wakker zouden worden. De pijn bleef voortduren toen hij steeds dieper en dieper in mijn kontje binnendrong en een nog nooi eerder gevoelde warme gloed ging door mijn lichaam, toen hij diep in mijn darmen zijn hete sperma schoot. 

Hij hijgde zwaar en riep constant: "Lekker! Lekker! Lekker!" 

Het was een vreemd gevoel toen hij zich terug trok en het grootste deel van zijn sperma uit mijn kontje begon te stromen en ik met mijn hand tegen mijn kontje naar de badkamer liep. Wat was hij lief toen ik enkele minuten later terug kwam en ik mijn cadeau kreeg. Een prachtig handtasje die er nogal prijzig uitzag, en waarmee ik voor hem nog een beetje meer echt vrouw zou worden. In het tasje zat nog een pakje. "Ik heb lang geaarzeld of ik dat wel voor je zou kopen,"zie Lucien. "En nu kom ik toch nog als tweede." Wat kon dat wel zijn?! In het zijden papier vond ik mooi, lieve roze lingerie, een balconnet BH tje, een slipje, maar ook een jarretellegordeltje met mooie lichte nylons. "IK wilde je vragen voor mij zulke lingerie te dragen","zei Lucien. "En nu draag ja dat al voor mij"! Wat een heerlijk meisje ben je toch!" Na een beetje geknuffeld te hebben nam ik de lul van Lucien nog eens in mijn mondje, de rode lippen heel strak er omheen, en zoog hem nog een keer af totdat hij opnieuw klaar kwam. Daarna liep ik stilletjes naar mijn kamer, maar het duurde een behoorlijke tijd voordat ik in slaap viel. Dat kwam door de opwinding van mijn ontmaagding maar ook door de pijn die ik in mijn kontje had. Toen ik wakker werd bleek dat Valerie en Julie al weg waren, maar het betekende ook dat ik allen was met Lucien. Nadat ik me opgefrist had trok ik de roze lingerie aan om het te verrassen en te verleiden. Dat was natuurlijk niet moeilijk, hij duwde me weer op mijn knieen op het bed met mijn slipje naar beneden. En daar duwde hij zijn dikke lul weer in mijn kontje. Nu kon ik het echter uitschreeuwen en dat wond hem nog meer op. Opnieuw voelde ik de warme gloed door mijn lichaam gaan, toen hij zijn sperma in mij spoot. Daarna bleven we nog even in elkaars armen liggen. Niet voor lang echter want Lucien wilde absoluut nog even naar de stad om een mooi jasje voor mij te kopen. Dus kleedde ik me gauw aan en de hele weg naar Cannes bleef zijn hand op mijn been liggen om me te strelen, en ik was heel blij dat ik nu nylons met een gordeltje droeg. Hij zou vreselijk ontgoocheld zijn geweest als dat niet het geval was geweest. 

Over ons tripje naar Cannes kan ik kort zijn, want behalve kopen deden we niet veel. Ik kreeg een prachtig zwartleren jasje dat erg wijd en kort was, en waar mijn benen eindeloos lang leken, ook al omdat Lucien me had overgehaald te kiezen voor 3 paar pumps met nog fijneren en hogere hakken. Maar helaas voor hem nog niet de echte naaldhakken waar hij van droomde, al zou ik ook die hebben gekocht als hij nog even had aangedrongen. Dat deed hij wel voor nog meer mooie, maar ook uitdagende lingerie in zijde en kant. Hij koos er zelf nog een hoop nylons bij die ik thuis goed zou kunnen zien. Ook nog een prachtig strak zwart jurkje, alweer wijd en heel kort. Bij de minste beweging dwarrelde de rok uit. Hij wilde nog meer voor me kopen maar besloot dat er nog een volgende keer kwam.

Toen Lucien en ik thuis kwamen zaten Julie en Valerie al op ons te wachten. Ze keken vreemd op toen ik in mijn nieuwe jasje binnenkwam. Ik zag aan het gezicht van Valerie dat zij wist dat ik dit nooit zelf had kunnen betalen, na alles dat ik al gekocht had. Het was maar goed dat ik ondanks het aandringen van Lucien mijn nieuwe spulletjes niet aan had getrokken. Die lagen nog mooi in de kofferbak van de auto. Het viel allemaal al meer dan genoeg op en het zou Valerie zijn die alles aan het licht zou brengen. Toen we even later alleen waren wilde ze mijn nieuwe jasje eens beter bekijken en proberen. Vervolgens ook het zwarte rokje waarin ze mij voor het eerst zag. "Wat zacht!"zei ze. "Dat voelt zeker lekker aan"?" Ze trok mijn rokje een beetje omhoog. "Het moet zeker lekker aanvoelen aan je blote billen!"Toen ze dat zei trok ze mijn rokje nog wat verder omhoog, zodat ze nu ook de boord van mijn nylons, de jarretelles en zelfs mijn slipje kon zien. Ze schoof het rokje omhoog totdat ze mijn jarretellegordeltje kon zien. Ze gaf me niet de tijd om iets te zeggen maar verdween naar haar kamer en deed de deur op slot. Ik had even tijd nodig om bij te komen van de schrik, daarna liep ik naar Lucien om te vertellen wat ik had meegemaakt. Hij begreep direct dat ik moeite had mat dat wat Valerie had gedaan door mijn rokje omhoog te trekken en zo mijn in nylons gehulde benen te zien, maar daarmee had ze ook een groot probleem voor ons opgelost. We hoefden niet langer verstoppertje te spelen, want Valerie zou Julie direct vertellen wat ze bij mij had gezien, en ik wist dat er zeker nog wel een paar opmerkingen gemaakt zouden worden over het feit dat ik nylons droeg. 

"Ja, je zult er mee moeten leven dat zij nog meisjes zijn en jij al een mooie jonge vrouw. En ze zullen ook in de toekomst opmerkingen maken als ze zien dat jij je als een echte vrouw kleedt, en nylonkousen en mooie vrouwelijke lingerie draagt. Ja, want ik wil heel graag dat je dit voor mij draagt". Zonder het eigenlijk te begrijpen knikte ik van ja. We hoefden nu geen verstoppertje meer te spelen en dus zaten Lucien en ik die avond voor het eerst echt dicht bij elkaar aan tafel. Na het eten gingen we dicht naast elkaar op de bank zitten en kon Lucien rustig zijn hand op mijn been leggen en onder mijn rokje over mijn nylons, mijn jarretelles en mijn blote dijen strelen. Ik hoefde mijn rokje niet elke keer weer naar beneden te trekken in het bijzijn van de beide meisjes. Die nacht sliepen Lucien en ik ook voor het eerst echt samen, en natuurlijk vrijden we die avond, nacht en ochtend meer dan anders. s'morgens ging Lucien met de beide meisjes in gesprek terwijl ik me heerlijk waste en aankleedde. Ik trok een nieuw paar nylons aan, ditmaal hele dunne lichtbruine met een donkere naad en stapte in mijn nieuwe schoentjes. Toen ik beneden kwam begreep ik iets beter wat Lucien had bedoeld met zijn uitspraak over het feit dat zij nog meisjes waren en ik er als een echte jonge vrouw uitzag. Het verschil was heel duidelijk te zien, hoewel we qua leeftijd hetzelfde waren. Ik zou daar vanaf nu mee om moeten gaan. Zowel Valerie als Julie dachten aan hele andere dingen dan ik en omgekerd was dat ook het geval. Misschien zou dat alles makkelijker maken voor de dagen die we nog hadden. Zij zouden doen wat ze wilden, terwijl ik me helemal aan Lucien kon wijden. Ik zou de ruimte hebben om me elke keer weer mooi te maken voor Lucien om hem te behagen. Het gebeurde dan ook meerdere keren op een dag dat ik me aan- en uit moest kleden. 

Als Lucien met me wilde vrijen of me heel kort en fel wilde neuken, dan hoefde ik niet volledig uit de kleren. Lucien was gek op een vluggerje in mijn heerlijke kontje en daarvoor hoefde ik enkel mijn rokje omhoog te doen en mijn slipje naar beneden. Ook als ik hem in mijn mondje nam en mijn rode lippen om zijn lul heen sloot vond hij het erg fijn. Maar het was niet altijd zo en voor een lange, uitgebreide vrijpartij wilde hij heel graag dat ik me voor hem staande uitkleedde, en met mijn in nylons gehulde benen tegen hem aan kwam staan. Hij drukte zijn stijve lul dan tussen een jarretelle en mijn nylonkous en probeerde zijn lul dan achter de boord te krijgen. Hierna reed hij over mijn dijbeen op en neer. Op het moment van klaarkomen stopte hij even om daarna weer van voren af aan te beginnen. Het gevoel van de nylons om zijn lul maakte hem steeds geiler. Na afloop hielp hij me met het aankleden, waarbij hij het niet kon laten om over mijn heerlijke borsten te strelen.Zo gingen de laatste dagen voorbij tot de dag aanbrak dat we weer naar huis gingen. In de auto nam Lucien alle tijd om mij over mijn benen te strelen en tot twee keer toe stopte hij ergens en trok hij me uit de auto waarna we snel een vluggertje maakten omdat hij alweer geil en opgewonden was geworden. We kwamen s'nachts laat thuis dus had ik de kans om nog een nachtje bij Lucien te blijven slapen. Lucien bracht me later op die dag naar huis. Ik heb hem gezegd dat ik alles wilde doen om hem te behagen, en wel op de manier die hij het liefste heeft. En dat is door elke keer dat we samen zijn nylons te dragen en fijne en opwindende lingerie. Lucien zei;"Denk eraan, ze zullen je plagen over de wijze waarop je je kleedt met je mooie kleren, hoge hakken en nylons". "Zien we elkaar vrijdagavond?" Ik begreep nu echt pas wat hij eerder die week bedoelde, hij wil heel graag dat ik elke dag zo gekleed naar school ga, op mijn hakken en mijn lingerie en nylons onder de kleding die ik van hem heb gekregen. Lucien zei dat we zaterdag weer samen zouden gaan shoppen zodat mijn klerenkast thuis met mooie, opwindende en uitdagende kleding wordt gevuld. Hij wil dat heel graag en ik ben nu zover dat ik hem daarin nooit zal teleurstellen. 

De volgende morgen werden ze langzaam wakker. Henk lag tegen haar aan, en had zijn hand om haar borst liggen. Hij gaf haar een zoen in haar nek en begon een beetje met haar tepel te spelen. Ze draaide zich om en zei; “zullen we dat voor vanavond bewaren? Ik ga zo lekker douchen en me aankleden. Wat wil je dat ik aantrek?” Hij antwoordde dat ze maar een doorknoop jurkje moest aantrekken, omdat er waarschijnlijk het nodige gepast zou worden en het dan makkelijker was bij het aan en uitkleden. Jannie liep na het douchen naar de slaapkamer om zich aan te kleden. Ze had zich heel licht opgemaakt, met een paar accenten in haar gezicht. Uit haar laatje pakte ze een taille gordel met zes jarretelles die haar heupen niet alleen accentueerde maar ook slanker maakte. Daarbij een doorzichtig BHtje met een halve cup, die de bovenkant van haar tepels liet zien, maar alles ook mooi ondersteunde, en een string. Ze pakte een paar dunne, lichtbruine nylons, trok deze over haar benen en bevestigde deze aan haar gordel. Alleen een kenner zou kunnen zien dat ze nylonkousen droeg. Ze besloot om een paar open schoentjes met een hakje aan te trekken. Als laatste pakte ze een jurkje uit de kast, het was een jurkje met verschillende laagjes dunne, doorzichtige stof over elkaar heen, met kleien knoopjes aan de voorkant. Er zat een mooie plooi aan de voorkant waardoor haar borsten geaccentueerd werden. Toen ze aangekleed was ging ze met haar handen over haar lijf, ze voelde onderhuids een erotische prikkeling die door haar hele lijf ging. Dat beloofde veel voor de rest van de dag. Henk kwam even later ook beneden, hij had zijn leren broek weer aangetrokken om haar een plezier te doen, en keek wat ze had aangetrokken. “Meisje, wat zie je er geweldig uit! Je bent een plaatje om te zien, dit wordt een hele leuke dag.” Hij liep naar haar toe, pakte haar stevig vast en gaf haar een zoen. Ze speelde eventjes met zijn tong, maar trok zich los en zei dat ze na het ontbijt weg wilde om zo lang mogelijk van de dag te kunnen genieten. Ze stapten in de auto en reden naar het centrum. Daar aangekomen parkeerde hij de auto, en liepen ze innig gearmd het centrum in. “Waar wil je gaan kijken?”vroeg hij. Ze antwoordde dat ze graag nog eens naar die winkel wilde waar ze dat metallic jurkje had gekocht, ze wilde ook nog naar een paar schoenen of laarzen gaan kijken, en verder zou ze alles op zijn beloop laten. “Maar ik wil ook heel graag dat ook jij iets nieuws zoekt, want ik wil ook graag van een mooi geklede man genieten. Onder het lopen liet hij zijn hand over haar rug naar beneden glijden, totdat hij de knopjes van haar jarretelles voelde. “Meisje, ik voel me bijna een jonge vent, het lijkt wel of ik net verkering heb. Heb jij dat ook?” 

Ze draaide zich naar hem toe en gaf hem een intense zoen op zijn lippen. Ze drukte haar tongetje zijn mond binnen en zocht tot ze vond wat ze wilde. “Dat bedoelde ik vanmorgen met genieten,”zei ze zacht in zijn oor. Even later liepen ze de bewuste winkel in, opnieuw leek het alsof ze in een snoepwinkel terecht was gekomen. Ze zei; “Henk, als jij iets ziet wat je mooi vind, zeg het dan. Het mag ook uitdagend, ja zelfs ordinair zijn. Ik kan nu nog alles aantrekken, zonder dat men zegt dat ik daar te oud voor ben. Ik pas alles wat jij mooi en opwindend vind, omdat we allebei hetzelfde gevoel moeten hebben.” Hij knikte en zei; “dus alles wat ik aanwijs pas je ook echt?” Ja, zei ze. Het eerste dat hij zag was een heel kort geel doorzichtig jurkje met plooitjes, zodat niet alles onder het jurkje direct te zien was. Ze pakte het uit het rek en gaf het aan hem. Aan een ander rekje hing een combinatie van een jack en een rokje in felrood imitatie leer. `Dat vind ik te gek! Die wil ik ook graag passen.` Hij zag een jurkje hangen van hele strakke stretch stof met een grote rits over de hele lengte van het jurkje. Hij pakte dit van het rek af, en liep achter haar aan. Op een plank boven een rek zag hij leren shorts liggen, hij pakte er een af en zag dat het net een hotpants was. Jannie was al een stukje verder gelopen, en had een kort jasje van wit imitatie bont in haar handen, ze drukte haar gezicht in de stof, het voelde zalig aan. Ook dit ging mee naar de paskamer. Hij kon aan haar gezicht zien dat ze genoot. Achter in de winkel stonden een paar rekjes waar lak kleding was opgehangen. Ze pakte een rood lakjurkje met een rits over de hele lengte en een aantal kleine ritsjes. Het was mouwloos, met een diepe uitsnijding aan de voorkant, en een grote kraag die opgeslagen kon worden. Hij pakte als laatste een extreem kort rokje van stretch, met kleine zakjes aan de voorkant. Ze wenkte hem en liep naar de paskamer. Ze hing alles op en vroeg aan hem wat ze als eerste moest passen. 

`Doe als eerste maar het bontjasje met het stretch rokje, dan in plaats van het rokje de short, dan het rode lakjurkje, dan het gele jurkje, en als laatste het rode jack en het rokje.` ze liep de paskamer in en liet het gordijn een stuk open staan, zodat hij kon zien wat ze deed. Ze knoopte het jurkje open, trok het uit en hing het op een haakje. Hij genoot van wat hij zag, een mooie opwindende vrouw, slechts gekleed in haar lingerie met die dunne nylons eronder. Ze trok het korte rokje en het bontjasje aan, het laatste liet ze gewoon open hangen. Ze kwam ze de paskamer uit, met haar handen in het jasje, de voorkant over elkaar heen geslagen. `Wat vind je ervan? Hoe staat dit?` ze draaide zich om, en ging weer voor hem staan. `Geweldig, `zei hij` `En nu dan?`zei ze terwijl ze met haar handen het jasje wijd open trok, zodat haar BH tje zichtbaar werd. Hij werd echt verrast door deze reactie en kon even geen woord uitbrengen, hij vond het schitterend. `Wacht maar, er komt nog veel meer,`zei ze, en liep de paskamer weer in om de leren short aan te trekken. Toen ze weer naar buiten kwam, was duidelijk te zien welke reactie dit opleverde, er ontstond een stevige bult in zijn broek. Maar het was dan ook een plaatje, het jasje met de short eronder, onder de pijpjes waren de jarretelles duidelijk te zien, het was werkelijk een geil gezicht om te zien. Ze ging met haar benen uit elkaar voor hem staan, door haar hakjes stond haar onderlichaam iets naar voren. Ze bukte zich voorover en streelde van haar enkels naar boven over haar nylons terwijl ze overeind kwam. Het bontjasje stond open, ze drukte haar handen in haar zij, en keek hem met en intense blik aan. `In een woord, geweldig!` zei hij. Ze genoot van het plezier dat ze hem gaf, en kuste hem even op zijn mond, voordat ze de paskamer weer inliep. Nadat ze het jasje en de short had uitgetrokken, pakte ze het lakjurkje, en trok dat aan. Ze liet de rits een stukje open staan zodat de bovenkant van haar volle borsten volledig te zien was. Toen ze de paskamer uitkwam ging ze voor hem staan. 

“ Wat vind je van het jurkje? Zou ik zo naast je kunnen lopen? Voel de stof een.: Ik ben wel een beetje opgewonden, ik kan er niets aan doen, hopelijk vind je dat niet erg? Hij zei dat hij daar alleen maar blij van werd, en ging met zijn handen over het jurkje. Hij trok de rits naar beneden tot aan haar navel, waardoor haar borsten bijna uit het jurkje vielen. Hij tilde haar borsten uit haar BH tje, zodat haar tepels helemaal te zien waren, deze staken strak vooruit, zo geil was ze geworden. Hij genoot van haar, zoals ze daar stond, zijn lul stond op knappen. Ze zag het, wist hoe hij zich voelde, en trok hem mee naar de paskamer. Terwijl hij bij het gordijn stond dat voor de paskamer hing, knielde ze voor hem neer, trok de rits van zijn broek naar beneden, en haalde ze zijn lul uit zijn benarde positie. “Je hebt geen slip aangetrokken, dat vind ik enorm geil!” ze sloot haar lippen om de dikke eikel en zoog zachtjes op zijn lul. “Even tot rust komen, de dag is nog lang,”zei ze, en likte zachtjes over de eikel. Daarna stopte ze zijn lul weer in zijn broek, na een tikje op de gulp ging ze weer staan. “Zal ik verdergaan met passen?”vroeg ze schalks. Ze liep de paskamer weer in om het gele jurkje te passen. Omdat het een echt doorkijk jurkje was, besloot ze om het BH tje uit te trekken. Het jurkje zat als gegoten, de zoom kwam tot net over de boorden van haar nylons, het rok gedeelte zwierde om haar benen. De stof prikkelde haar tepels die fier naar voren stonden. Zo kwam ze de paskamer uit en zag ze aan het gezicht van haar man wat deze ervan vond. “Hoe vind je dit jurkje? Ik heb mijn BH tje maar even uitgedaan om het jurkje beter tot zijn recht te laten komen. Voel eens aan deze stof, het prikkelt mijn tepels behoorlijk.” Hij keek haar aan en zei; “meisje, dit jurkje staat je gigantisch goed, ik heb de neiging om je ter plekke een lekkere neukbeurt te geven. Schitterend, in een woord.” “Dan is het goed,”zei ze en liep terug om het rode nepleren jack en het rokje te passen. Ze trok haar BH tje weer aan, maar zorgde er voor dat haar borsten op de stof bleven liggen, zodat deze volledig te zien waren. Haar string trok ze wel uit, om te kijken hoe hij hierop zou reageren. Daarna het rokje en het jack, waarbij ze de rits tot halverwege haar buik open liet staan zodat haar borsten voor iedereen te zien waren. Voordat ze de paskamer uitliep spande ze haar jarretelles even, waardoor haar nylons strak om haar benen bleven zitten. Ze liep de paskamer uit en ging, uitdagend met haar benen uit elkaar voor haar man staan, en zei verder niets. Hij keek haar zwijgend aan, en zuchtte diep. 

“Wat is dit geil! Wat is dit mega geil! 

Meid, je ziet er uit om op te eten!” Hij liep naar haar toe, legde zijn armen om haar heen, en trok haar tegen zich aan. “Voel eens onder het rokje,”zei ze zachtjes in zijn oor. Hij liet zijn hand naar beneden gaan, over haar nylonkousen naar boven, om te ontdekken dat ze haar string had uitgelaten. Zijn reactie was duidelijk, zijn lul zat gewoon bekneld achter de rits van zijn broek, en drukte tegen haar heuveltje aan. “Dit is zo geil, dit is zo opwindend,”zei hij terwijl zijn vingers over haar klitje streelden. “Je ziet er gewoon uit om op te vreten!” “Dan weet ik wat vanavond aan moet trekken,” zei ze. Ze trok haar jurkje weer aan, en besloot haar string uit te laten. Ze wilde weten of hij dit zou opmerken, maar vooral hoe hij zou reageren. Samen liepen ze naar de kassa om te betalen. Ze zag dat hij zat te genieten. “Zullen we eerste een kopje koffie gaan drinken? Het is lekker weer, en we kunnen mooi op het terras gaan zitten.” Ze namen een tafeltje aan de rand, waar ze lekker naar het voorbij lopende publiek konden kijken. Jannie ging schuin tegenover hem zitten. Nadat de koffie gebracht was, liet ze zich een beetje onderuit zakken en spreidde ze haar benen een beetje. Haar jurkje schoof iets omhoog waardoor de boord van haar nylonkousen zichtbaar werden. Hij zag dit en wilde haar net vertellen dat haar jurkje was opgekropen toen hij zag dat ze haar string had uitgetrokken. “Waarom heb je je string uitgetrokken?” Ze zei; “ik wilde je verrassen, en zie dat ik daar volledig in ben geslaagd. Vind je het geil, of moet ik hem weer aantrekken?” Hij kuchte even en zei dat hij het geweldig vond. “Trek je jurkje maar een beetje omhoog, en houd je benen een beetje gespreid. Ik wil de reactie van de voorbijgangers graag zien als die merken dat je geen slipje aan hebt.” De eerste mensen die langs liepen reageerden nauwelijks, totdat er een stel van hun leeftijd kwam aanlopen. Jannie deed haar benen een beetje verder uit elkaar. Als gebiologeerd staarde de man haar aan, het was duidelijk merkbaar dat hij haar gezien had, hij trok aan zijn broek waar een dikke bult ontstaan was. Iets verderop kon je aan de reactie van zijn vrouw merken dat hij haar verteld had wat hij had gezien. Ze draaiden zich om, en kwamen het terras oplopen om een tafeltje te pakken, vanwaar ze alles goed konden bekijken. “ik heb sjans, geloof ik. Dat stelletje dat net voorbij liep is weer terug gekomen en zit daar op het terras. Ze zien er best wel leuk uit. Wat zal ik doen?” Henk schoof zijn stoel een beetje dichterbij, zodat hij naast haar kwam zitten. 

Hij legde zijn hand op haar been en streelde haar over haar nylonkous in de richting van haar kutje. Hij masseerde haar dijen, waarbij zijn vingers elke keer tegen haar kutje aankwamen. Hij voelde dat ze nat was, haar opgezwollen klitje was duidelijk te voelen. Jannie legde haar hand op de rits van zijn broek en masseerde zijn lul. Ze keek de man aan met een intense blik in haar ogen. Deze wist zich geen houding te geven, maar ze zag dat hij moeite moest doen om haar te negeren. De vrouw zat met grote ogen naar haar te kijken, ze wist niet wat ze moest doen. Jannie ging met haar hand naar haar kutje en begon haar klitje te strelen, terwijl ze de man bleef aankijken. Ze zag dat de man een rood hoofd kreeg en even later klaarkwam in zijn broek. Ze deed haar benen weer bij elkaar en draaide zich om naar haar man. “Heb je gezien dat die vent klaarkwam? Die heeft wat uit te leggen! Ik hoop dat ik niet te ver ben gegaan, maar ik vond het hartstikke geil om eens een keertje zoiets te doen, jij ook?” Hij keek haar aan en zei dat zijn stoutste droom was uitgekomen. “Ik vind dit zo geil! Jouw gezicht te zien toen je die vent zover kreeg dat hij klaarkwam! Meisje, wat gebeurt er allemaal met ons!” het stelletje stond op en verliet het terras. Jannie bleef doorgaan met het uitdagen van de voorbijgangers, totdat hij zei dat ze verder gingen met shoppen. 

Toen ze verder het centrum inliepen kwamen ze langs een erotica shop. In de etalage stonden een paar paspoppen, de ene had een rood lakjurkje aan, de andere een rood rubberen jurkje. Ze bleef staan, en vroeg; “wat vind jij van dat rubberen jurkje? Hoe zou me die staan?” Hij keek haar aan en zei; “als ik het aan mij ligt ga je het gewoon passen, dan zie je wel hoe het staat. Ik vind het in elk geval een geil jurkje, ik denk dat je lijf er perfect in uitkomt.” Ze liepen naar binnen en keken hun ogen uit, zoveel hing er. Jannie pakte een hangertje waar het jurkje aan hing en liep door naar de paskamer achter in de shop. Het meisje achter de kassa zei dat ze maar even moest roepen als ze hulp nodig had. Ze stapte de paskamer in en trok haar jurkje uit. Ook haat BH tje deed ze af, zodat ze met alleen haar gordeltje, nylons en haar hakjes in het kamertje stond. Ze pakte het jurkje van de hanger om het aan te trekken. Omdat het jurkje nieuw was, lukte het niet zo goed. Ze vroeg haar man om het meisje even te roepen. Die kwam de paskamer inlopen en zag direct wat het probleem was. “U transpireert een beetje, waardoor het wat moeilijker is om het aan te trekken. Ik zal een beetje talkpoeder pakken, en dat over uw lijf wrijven, dan wordt het een stuk makkelijker. Ze strooide talkpoeder op haar handen en begon het lijf van Jannie daarmee in te wrijven. Het kon niet uitblijven, ook haar borsten en buik werden ingewreven. Het was voor haar de eerste keer dat een vrouw haar aanraakte, en dat was een hele aparte, maar ook opwindende ervaring. Haar tepels werden hard, toen het meisje erover wreef, ze voelde dat haar kutje begon te lekken van opwinding. Ook Henk zag dat het haar niet onberoerd liet, maar hij zei niets omdat hij zag dat zijn vrouw opgewonden werd door de strelingen van het meisje. Deze pakte het jurkje op, en hielp haar bij het aantrekken. Ze trok aan de onderkant van het korte jurkje om dit goed over het gordeltje te krijgen. Om het geheel af te maken schoof ze een hand achter het bovenstukje, om de harde borsten van zijn vrouw op de juiste plaats te krijgen. Hij zag dat ze het heerlijk vond om door het meisje aangeraakt te worden, ze kreunde zachtjes. Ze kwamen de paskamer uitlopen, Jannie ging voor hem staan op haar hakjes, de benen een beetje uit elkaar. “hoe staat dit, vroeg ze. Vind je het iets voor mij? Volgens mij vind je het schitterend, of niet?” Hij zei met een beetje schorre stem; “meisje, je bent geboren voor dit jurkje, het is vrouwelijk, het is uitdagend, zelfs wel een beetje hoerig, als ik dat zo mag zeggen. Je ziet er geweldig uit!” het meisje deed er nog een schepje bij; “mevrouw, het staat u perfect, wat het nog mooier maakt zijn de nylonkousen en het gordeltje. De knopjes van uw jarretelles komen heel goed naar voren, en dat accentueert het jurkje nog meer. 

Als ik u een advies mag geven dan zou een paar rode laklaarzen of lakpumps het af maken. Dat, in combinatie met een paar donkere nylonkousen, maakt het af. Maar dat is mijn bescheiden mening, ik hoop niet dat het te opdringerig is.” “Integendeel, ik ben heel blij met je hulp. Moet ik nu elke keer talkpoeder gebruiken als ik het jurkje wil aantrekken?” “ Als u dat doet kunt u langer van dit jurkje genieten. Wanneer u de glans op het jurkje wilt houden dan adviseer ik u om een busje spray erbij te kopen en dat regelmatig op te spuiten. Het is ook beter voor het rubber.” Henk vroeg het meisje of ze het leuk vond om dit werk te doen. Ze knikte van ja en zei dat ze zelf ook liefhebber was van aparte kleding, met name rubber en lakkleding hadden haar voorkeur. Met nylonkousen had ze nog geen ervaring, en de lingerie die in de shop te koop hing was van een hele andere kwaliteit als was Jannie aanhad. “Ik heb wel behoorlijk veel pumps, de meeste met een hakje maar een paar met hele hoge,, maar ook een stuk goedkoper dan die van u. Ik heb wel een schoenentic, ik kan heel moeilijk nee zeggen als ik weer een paar pumps zie staan, daarom loop ik meestal om als ik ga shoppen.” Jannie zei dat ze zich dat heel goed kon voorstellen, ook zij had nooit genoeg pumps, maar zij droeg elke dag pumps, vooral ook omdat haar man dit heel mooi vond om te zien. “Heb je het wel eens geprobeerd om nylons te dragen? Het is gewoon super vrouwelijk om ze te dragen. Ik kan je zeggen dat succes is verzekerd als jij nylons draagt als je met je vriend gaat stappen, want neem van mij aan, elke man geniet hiervan, die van mij kan dat beamen.” Het meisje begon te blozen toen ze zei; “ik heb het nog nooit gedaan, maar zou het best eens willen proberen.” Jannie keek haar man eventjes vragend aan, en zag dat hij knikte. 

Toen zei ze;”ik wil je graag op weg helpen als jij dat wilt. Ik heb meer dan genoeg leuke spulletjes, en zou het best wel leuk vinden om jou in te wijden in het dragen van nylons. Wij zijn de komende uurtjes nog wel bezig in de stad, maar als je wilt en kunt ben je vanavond welkom bij ons thuis. Mijn man vindt dit niet erg, toch?” Deze knikte en zei dat hij ben geen enkel bezwaar had, maar dan wel wilde weten hoe ze heette, enz. “Ik heet Romie, ben 18 jaar, woon nog gewoon thuis, en nee, ik heb geen vriend op dit moment. Ik vind het heel fijn dat jullie me dit aanbieden, en ga graag in op het voorstel.” Jannie kneep eventjes in haar wang en zei dat ze wel iets leuks en uitdagend moest aantrekken, zij zou dan voor de rest zorgen. Romie kreeg het adres en telefoonnummer van haar man, en Jannie besloot het jurkje te kopen. Ze trok het jurkje uit en kleedde zich weer aan. Haar string liet ze uit, wel deed ze haar BHJ tje aan. Ze spande haar nylons nog even. Na afgerekend te hebben, en een tot vanavond te hebben geroepen, liepen ze de shop uit, richting schoenenwinkel. Toen ze daar binnen liepen zagen ze dat de jongen die haar eerder ook had geholpen achter de kassa stond. Deze keek haar aan en begon te blozen. Jannie liep naar hem toe en vroeg of hij haar wilde helpen. “Ik heb hier eerder al een paar mooie lange laklaarzen gekocht, maar ben nog op zoek naar een paar zwarte laklaarzen, het liefst zo lang mogelijk, met een hele smalle naaldhak. Wat ik verder nog zou willen passen is een paar slingback pumps, als je hebt in leer en lak. Zou jij me hierbij willen helpen?” de jongen knikt enthousiast van ja en nam haar mee naar een bankje achter in de winkel. “Gaat u hier maar zitten, dan loop ik even naar het magazijn om alles te pakken. Ze keek haar man vragend aan. Deze zei; “laat de jongen lekker genieten, ik weet dat je hier opgewonden van word, en jij weet dat je me hiermee ook een groot plezier doet. Hij mag kijken, daar heb ik geen enkel bezwaar tegen.” Ze was blij met zijn antwoord, dat zag hij in haar ogen. Toen de jongen een paar minuten met een aantal dozen kwam aanlopen, zei ze dat ze eerst de slingbacks wilde passen, hij had een paar zwart leren en zwarte lak meegenomen, en pakte ze uit de doos. Als eerste paste ze de leren pumps, dat ging heel makkelijk. Ze stond op en liep even heen en weer, waarna ze de lakpumps pakte. Het aantrekken ging iets moeilijker, omdat de lak nog een beetje stug was. De jongen knielde en verstelde de riempjes een stukje. Daarna hielp hij haar met het aantrekken. Zijn handen gleden over haar nylonvoetjes, zijn handen trilden een beetje. Ze stond op, liep een stukje en bleef staan voor de spiegel. “Welke vind je mooier,” vroeg ze aan haar man. 

Deze zei dat hij ze allebei mooi vond staan. “welke zou jij kiezen als je het mocht beslissen?”vroeg ze aan de jongen. Die begon te stotteren en zei dat hij zonder meer voor de lakpumps zou gaan. Op haar vraag waarom, antwoordde hij dat hij lak veel mooier vond dan gewoon leer, vooral omdat lak veel meer glans had dan leer. “Heb je deze ook nog met een hogere hak?”vroeg ze, waarop hij bevestigend antwoordde. Hij liep naar het magazijn en kwam even later met een doos terug. Hij pakte een paar slingbacks met een hele dunne hak van zeker dertien centimeter! Ze bood hem haar nylonvoetjes aan, en hij hielp haar bij het aantrekken. Ze had haar benen een beetje gespreid, zodat hij zag dat ze nylons droeg. Aan zijn reactie was te merken dat hij dat gezien had, zijn handen trilden behoorlijk. Ze stond op en liep naar de grote passpiegel. Ze zag dat een van haar nylonkousen een beetje te los zat. Ze trok haar jurkje op en, goed zichtbaar voor zowel haar man als de jongen spande ze haar jarretelles, zodat haar kousen weer strak om haar benen zat. Ze kreeg een beetje medelijden met de jongen, maar werd zelf behoorlijk opgewonden. “ ik vind deze mooier dan de vorge, wat vind jij ervan? Welke zou je nu aanbevelen?” de jongen aarzelde niet lang, hij zei; “als ik u was zou ik voor het laatste paar kiezen.” Op haar vraag waarom antwoordde hij dat hij een hogere hak veel liever zag dan een “normale”. “U ziet er compleet anders uit met die hele hoge hakken. Ik zou het wel weten, ik denk dat uw man hetzelfde denkt als ik.” 

Deze knikte van ja. “Dan wil ik nu graag de laarzen passen, wil je me daarbij helpen?” Hij pakte ze uit de doos en haalde het papier uit de voet. Er zat een rits in over de hele lengte van de laars. Deze was beduidend langer en hoger dan de rode die ze had gekocht. Onder aan de dunne hak zat een stalen punt. Hij trok de rits naar beneden zodat ze haar voetje erin kon stoppen. Ze deed haar benen opnieuw een stukje uit elkaar om hem op te winden. Dat had succes, hij keek nu ongegeneerd naar haar benen, maar had nog niet gezien dat ze geen string droeg. Hij streelde haar zachtjes over haar enkels. Daarna trok hij beide ritsen een stukje omhoog, zodat ze kon gaan staan, haar benen uit elkaar gezet. Hij trok de rits naar boven, waarbij zijn hand over haar nylons gleed om te voorkomen dat de rits haar kousen zou beschadigen. De laars liep bijna tot haar liezen, zo lang was deze. Ze trok haar jurkje op om het voor hem makkelijker te maken de rits helemaal dicht te maken. Op het moment dat hij naar boven keek, zag hij dat ze geen string aan had, en dat haar kutje duidelijk zichtbaar was! Hij kreunde zachtjes, maar boog zich weer voorover om ook de tweede laars dicht te maken, met hetzelfde resultaat, maar nu bleven zijn handen wat langer aan de bovenkant van de laarzen steken. Ze voelde dat hij over de boorden van haar nylons ging, waarop ze haar benen nog wat verder uit elkaar deed. “Vind je het mooi?’vroeg ze zachtjes. “Word je hier opgewonden van? Ik vind het heerlijk als je met je handen over mijn nylons streelt. Ik heb speciaal voor jou geen string aangetrokken, omdat ik de vorige keer al had gezien hoe je naar me keek. Voel maar hoe nat ik nu ben, dat komt door jou. Je maakt me gewoon geil door de manier waarop je me helpt bij het passen. Of durf je het niet?” zonder zijn antwoord af te wachten zette ze een laars op het bankje, waardoor haar jurkje verder omhoog ging en haar kut naar voren werd gedrukt. Hij streelde over haar laarzen, opgewonden door haar reactie. Ze pakte zijn hand en drukte die tegen haar kut aan. Hij was hier niet op voorbereid, en voelde hoe nat ze was. Ze hielp hem door zijn vingers in haar kut te steken, en begon zelf mat haar klitje te spelen. Ondertussen keek ze haar man aan, die met grote ogen naar het schouwspel stond te kijken. Ze vroeg met haar ogen of ze verder mocht gaan, en hij knikte van ja. Ze trok de jongen overeind en tegen zich aan, terwijl ze haar armen om hem heen sloeg. Hij had haar klitje nu ook te pakken en kneep er zachtjes in, ze vond dit heerlijk, en kreunde zachtjes. Ze liet zich op haar hurken zakken en trok de rits van zijn broek naar beneden, om zijn jonge, maar behoorlijk stevige lul uit zijn slip te halen. Ze sloot haar rode lippen om de eikel en likte erover met haar tong, daarna zoog ze aan zijn lul. Hij kreunde van genot, en voor ze het wist, spoot hij zijn sperma in haar keel. Ze slikte alles door, ze genoot van het moment. Ze zag dat haar man net zo had genoten van het schouwspel als zij. 

Ze likte de lul van de jongen helemaal schoon en stopte hem weer in zijn broek. Nadat ze de laarzen had uitgetrokken, zei ze dat ze de laarzen en de slingbacks met die extreme hak wilde hebben. Samen liepen ze naar de kassa, waar Henk afrekende. Met een knipoog naar de jongen en een “tot de volgende keer” liepen ze de winkel uit. Het eerste wat Henk zei was dat hij toe was aan een drankje. In het kroegje iets verderop zaten ze allebei aan een drankje. Henk zei; “wat ik net gezien heb had ik in mijn stoutste dromen niet verwacht. Ik was zo geil, dat het me niets had uitgemaakt als hij je ter plekke had geneukt! Meisje, wat ben jij veranderd de laatste tijd! Ik ben altijd al geil op je geweest, maar dit was schitterend! Jij hebt die jongen de dag van zijn leven gegeven, dit is voor hem een fantastische ervaring geweest. Als we thuis zijn kom ik er nog op terug.” Ze schoof dicht tegen hem aan, legde haar hand op zijn broek en voelde aan de dikke bult dat hij opgewonden was. “Ik maak het goed met je vanavond. Ik ben heel blij dat je me de vrijheid hebt gegeven in die winkel, ik wilde gewoon kijken of ik op mijn leeftijd nog wel interessant genoeg was voor de jeugd, en dat is bevestigd. Ik ben helemaal van jou, maar ik geniet met volle teugen van de aandacht van iedereen, ik heb vooral genoten van het meisje in die erotica shop. Ze is heel erg aantrekkelijk, ze heeft een slank figuurtje, waardoor haar lijf mooi uitkomt, en voor zover ik dat kon zien een paar stevige borsten. Je mag best weten, dat ik hoop dat ze op onze uitnodiging ingaat vanavond. Ik merk in elk geval dat jij me nog steeds heel aantrekkelijk vind, en dat vind ik heel fijn. Als we straks naar het lingerie zaakje gaan, wil ik graag dat jij iets aparts voor me uitzoekt, iets waar jij opgewonden van wordt als ik dat aantrek. Is dat oke?” Hij rekende af en ze liepen gearmd naar het lingerie zaakje. Toen ze binnen kwamen zagen ze dat er twee vrouwen bij de kassa stonden. 

Beide waren gekleed naar de laatste mode, beide droegen hakken. De oudste van de twee groette hartelijk en vroeg aan mij of ik iets specifieks zocht, waarop ik zei dat mijn man de gelukkige was, die iets voor mij mocht uitzoeken. Ze begon te lachen en zei dat het echt niet de eerste keer was dat een man hier kwam om iets leuks te kopen voor zijn vrouw of partner. “Wat zoekt u iets chiques of iets gewoons? Of bent u o zoek naar iets aparts, daar hebben we meer dan genoeg voorbeeldjes van. Loopt u maar met me mee, dan zal ik u een aantal setjes laten zien.” Henk zei dat hij op zoek was naar iets dat niet door elke vrouw gedragen werd; “ik zoek iets waar het figuurtje van mijn vrouw op bijzondere wijze wordt getoond, en het moet in combinatie zijn met een jarretelle gordeltje, omdat ik graag zie dat ze nylons draagt, en zij, omdat ze het dragen niet alleen normaal vind, maar ook omdat ze weet dat ik het super vrouwelijk vindt als ze nylons draagt.” “Ik denk, dat ik aan uw wensen kan voldoen, maar wat ik u laat zien is nogal prijzig. Dat zal wel de reden zijn dat ik het niet dagelijks verkoop.” Hij antwoordde dat dit niet het probleem zou zijn. Ze trok een laatje open en haalde daar een korsetje uit van ragfijne, zwarte nylonstof met kanten accenten, samen met een minuscuul kleine string, die bestond uit een lapje nylonstof met kant afgezet en twee dunne touwtjes. Het zou haar kutje amper kunnen bedekken. Aan het korsetje zaten acht jarretelles, op elke jarretelle zat een rood geborduurd roosje. Uit een andere la pakte ze een gordeltje van dezelfde stof met tien jarretelles. Ze legde alles op de toonbank, en zei; “wat vindt u hiervan? U kunt het korsetje dragen met de bijpassende string, en de jarretelles gebruiken om uw nylons aan vast te gespen. Maar u kunt deze ook verwijderen als u lieven apart een gordeltje wilt dragen. Beide combinaties zijn heel goed mogelijk. Ik keek haar aan, en zei dat ik het schitterend vond. “Heb je dit ook nog in andere kleuren?” vroeg ik haar. Ze zei dat het setje ook nog in felroze binnen was gekomen. Ze pakte alles op en nam Jannie me naar de paskamer, deze was ruim en voorzien van twee stoeltjes. “We weten dat de partner graag van dichtbij wil zien wat er gepast wordt, daarom hebben we twee stoeltjes in elke paskamer.” Jannie liet haar kurkje vallen, zodat de vrouw kon zien dat ze alleen maar een BH tje en haar nylons onder het jurkje aanhad. Ze reageerde ad rem en zei; “mag ik zeggen dat u een heel mooi figuurtje heeft? Ik begrijp nu nog beter wat u bedoelde toen uw man zei dat hij iets echt speciaals wilde hebben. Als u uw BH even uitdoet dan zal ik het korsetje even voor u openen, want er zitten een aantal haakjes aan.” Jannie deed haar BH tje af en stond met haar benen een beetje gespreid in de paskamer. “U heeft een paar stevige borsten, deze zullen heel mooi uitkomen in het korsetje. Draait u zich maar even om, dan help ik u met het aantrekken. Wilt u uw kousen aan het korsetje gespen, of wilt u ze nog aan het gordeltje laten zitten? Als ik u een advies mag geven, dan zou ik een paar zwarte nylons met een naad aantrekken, die combinatie maakt alles nog veel aantrekkelijker, en ik denk dat dat de bedoeling is, of niet?”“Ik denk, dat het inderdaad mooier is om zwarte nylons erbij te dragen, heeft u een paar hele dunne nylons? En ik ben het met u eens dat het beter is om ze aan het korsetje vast te gespen, dan kan ik zien hoe het staat.” 

De vrouw haakte alles vast, pakte een paar ragfijne zwarte naadnylons uit een laatje, en knielde om deze aan het korsetje te bevestigen. Daarna ging ze staan en wees naar de grote spiegel.”Ik vind dat het u geweldig staat. Uw figuur wordt door alles benadrukt, en de nylons maken het geheel af. Wat ik nog niet heb verteld is, dat het BH tje van dit korsetje op verschillende manieren gebruikt kan worden. Zoals u het nu heeft bedekt de stof uw borsten voor tweederde. Als u het kanten gedeelte inklapt, dan komen uw borsten volledig vrij, en ondersteund het korsetje uw borsten aan, de onderkant, waardoor deze een stukje groter lijken. Ik zal het even voordoen.´ En inderdaad, door de aanpassing zag ze er ineens anders uit. Ze keek haar man aan en vroeg wat hij er van vond. “Ik vind het geweldig, je ziet eruit om op te eten, dus heb ik nog iets voor later. Wil je dat roze dingetje ook even passen,en dan in combinatie met die zwarte nylons?” de verkoopster hielp haar met het uittrekken en aantrekken. Ze klapte het kant naar binnen, waardoor haar borsten op de stof kwamen te liggen, en gespte de nylonkousen aan de jarretelles vast. Het was een plaatje! Henk slikte een paar keer, en zei toen; dat zwarte setje was al schitterend, maar dit slaat alles! Heerlijk, wat zie je er heerlijk uit! Wat vind u ervan,” vroeg hij aan de verkoopster. Deze zei dat beide setjes heel mooi stonden, maar dat haar voorkeur uitging naar het zwarte setje. “Mag ik een onbescheiden vraag stellen?, vroeg ze. Draagt u altijd nylonkousen, of doet u dat af en toe? Ik vraag dit omdat wij allebei zelf ook graag kousen dragen, maar het best wel moeilijk is om de jongere vrouw zover te krijgen, dat ook zij kousen gaan dragen. En aan de manier te zien waarop u nylons draagt, constateer ik dat u een liefhebber bent.” Jannie zei dat ze al van jongs af aan nylons had gedragen, en dat ze ze elke dag weer met plezier aantrok, ook omdat haar man dit heel graag zag. 

“Dan bent u een bevoorrechte man, dat uw vrouw dit ook doet om u te plezieren. Mijn eigen voorkeur gaat uit naar grijs en zwart, maar hier dragen we bij voorkeur lichte kousen, al dan niet met naad, dat is het beleid van deze zaak.” “Zal ik maar vast betalen? Ik neem aan dat je ze allebei wilt hebben. Moet je er nog een paar extra kousen bij hebben?” Terwijl Henk naar de kassa liep zei Jannie tegen de verkoopster;”ik heb een jonge dochter, die heeft een paar weken geleden voor de eerste keer nylons gedragen tijdens haar vakantie in het Buitenland. Toen ze thuiskwam zag ik direct dat ze nylons droeg, en toen ik haar vroeg waarom, zei ze dat daar heel veel jonge meisjes en vrouwen nylons droegen, en dat ook zij door zou gaan met het dragen van kousen. Je ziet dus, in ons geval valt de appel niet ver van de boom, en mijn man heeft er geen enkel probleem mee dat ze dat doet. Dank je wel voor de hulp en het advies, ik kom zeker nog weer terug, waarschijnlijk met mijn dochter, of mijn man en mijn dochter komen samen, dat heeft hij haar beloofd.” Ze liep naar de kassa, waar Henk al had betaald, stak haar arm door de zijne en liep de winkel uit, naar de auto. Hij hield de deur voor haar open en liet haar instappen. Hij kon het niet laten om zijn hand onder haarjurkje te steken en over haar billen te strelen. “We gaan naar huis, dan hebben we nog een mooie avond voor de boeg,”zei hij tegen haar.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen