Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Heerlijk lag ik languit op mijn bed nadat ik een lekker bad had genomen, ik, Leontien hoorde mijn moeder onderaan de trap roepen of ik de boodschappen weg wilde brengen naar oom Bart, oom Bart die eigenlijk niet echt familie van ons is maar een buurman in een van de achterstraten. Hij en tante Tini wonen al vanaf mijn achtste jaar in die straat en hebben vroeger heel vaak op mij gepast als mijn ouders weer eens belangrijke feestjes of andere uitjes hadden, zij kwamen vaak bij ons thuis en mijn ouders en ik bij hun. Tante Tini is vorig jaar overleden en omdat ze geen kinderen hadden heeft mijn moeder besloten om wat vaker de zorg op zich te nemen van oom Bart, af en toe komt hij bij ons ook over de vloer en dan eet hij wat mee. Ze doet de was voor hem en de boodschappen worden gedaan en als het zo uitkomt dan breng ik ze bij hem, het was voor mij al enige tijd geleden dat ik bij hem was geweest en mijn moeder vond dat ik dan de boodschappen maar even moest brengen. 

De vorige keer begon hij over hoe het vroeger in zijn tijd was en hoe het er nu aan toe ging met de jeugd over hoe ze er nu bij liepen als het zomer was en over vriendjes en vriendinnetjes dat hij er eerder twee betrapt had achter zijn schuurtje heftig zoenend en dat de jongen zijn hand onder haar rokje had. Ik kreeg van hem allerlei vragen of ik al een vriendje had en of ik zulke dingen ook al deed, ik kleurde tot achter mijn oren. Hij moest eens weten wat ik allemaal deed achter de school 's avonds laat met een vriendje, neuken dat deden we nog niet ondanks dat hij meerdere keren aan gaf dat te willen, maar ik liet me wel door hem vingeren en zo op zijn tijd voelde ik zijn tong heerlijk over mijn klitje gaan en diep in mijn kutje verdwijnen en even later pijpte ik hem dan totdat hij zijn hete zaad diep in mijn mond spoot. Ik slikte alles door en likte zijn glimmende eikel schoon en daar bleef het bij en verder ging alles weer gewoon zijn gangetje, ieder zijn eigen weg. Oom Bart moest eens weten... 

Ik had alle boodschappen voor hem op geborgen en gaf het bonnetje, hij pakte geld en gaf het gepast aan mij. Hij haalde voor mij nog een glas limonade en we praten nog wat samen in de huiskamer over hoe snel de tijd ging, goh meid je bent ook al weer bijna negentien en ik ben een oude man aan het worden met mijn twee en zestigste. Oh wacht zei hij toen ik wilde opstappen om weg te gaan, hij stopte me vijftig euro in mijn hand en zei; niks tegen je moeder zeggen hierover koop er wat leuks voor. Na bijna drie kwartier kwam ik weer thuis met weer wat ervaringen rijker over hoe het er vroeger in zijn tijd aan toe ging. Ik besloot dus om maar even geen was of boodschappen meer te brengen, ik kon dat aardig uitstellen tot mijn moeder na twee weken dus weer eens onder aan de trap stond te roepen of ik even wat wilde wegbrengen naar oom Bart omdat zij er geen tijd ervoor had. Ja, ik kom al riep ik haar na en ik pakte uit mijn lade het lingerie setje wat ik van het geld gekocht had wat ik gekregen had van oom Bart snel trok ik de fel rode string aan met de bijpassende bh waar mijn borsten goed in uit kwamen met daarover heen een t shirtje en een blauw geruit rokje met een paar half hoge laarsjes. Ik stapte even later de keuken binnen en zag de aandachtige blik van mijn moeder en haar woorden waren meid je hoeft alleen maar even de boodschappen weg te brengen, je hoeft niet te gaan stappen met oom Bart grinnikte ze. 

Kijk maar uit met het oudje straks krijgt hij nog een hartaanval. Ik raakte op gewonden van de gedachte over hoe ver ik kon gaan met oom Bart, ik fietste naar hem toe en werd weer hartelijk ontvangen door hem. Zo meisje ben je daar weer eens, hij liep op me af en bekeek me eens en schudde zijn hoofd heen en weer en met de woorden "de jeugd van tegenwoordig", ik glimlachte naar hem en hij liep weer de woonkamer in. Ik stond de boodschappen op te bergen en toen ik het laatste in het bovenste kastje wilde zetten waar ik moeilijk bij kon riep hij wacht maar ik help je wel even, hij kwam achter mij staan en ik voelde hoe hij zijn onderlichaam tegen mijn achterwerk aan drukte. Hij drukte zijn kruis steviger tegen mij aan en wreef heen en weer, ik voelde hoe het hem opwond. Ik voelde dat hij een stijve kreeg die tegen mijn kontje aan schuurde, hij fluisterde in mijn oor of het ging terwijl hij het kastje dicht deed en een stap van me af ging. Later zat ik recht voor hem in een stoel en had hij al het grootste woord en dacht ik alleen maar hoe ik hem zover kon krijgen dat hij verder zou gaan dan alleen dat wat er in de keuken gebeurd was, wat ik tegen mijn kontje voelde wrijven was groter dan wat mijn vriendje voor me had. Ik besloot om hem wat meer te laten zien en ging iets verzitten met mijn benen iets uit elkaar met mijn rokje wat omhoog getrokken, ik zag dat hij naar mijn benen zat te kijken terwijl hij rustig zat te praten en ik keek wat rond en luisterde naar hem. De zenuwen gierden door mijn keel, wat als hij straks meer wil met me dacht ik en hoe dan verder. Ik kreeg het er warm van, ik merkte dat hij aandachtig naar me keek en dat hij tussen mijn benen probeerde te kijken. Ik ging nog een stapje verder nadat hij terug kwam van de keuken, ik had mijn rokje nog iets verder opgetrokken en nu moest hij zeker mijn string zien. 

Oh hoorde ik hem zeggen ik zal de boodschappen even betalen en hij pakte geld en gaf het mij ennnn…..vroeg hij me je hebt het toch niet tegen je moeder gezegd van die vijftig euro,nee hoor en zijn volgende vraag was wat ik ermee gedaan had,die heb ik uitgegeven aan een lingeriesetje en die heb ik nu aan ome Bart antwoordde ik met een verlegen blik. Ik trok mijn rokje verder omhoog en liet hem mijn fel rode string zien waarop hij opstond en voor me ging staan, ik heb ook zo een rood b-htje hoor zei ik terwijl ik mijn T-shirtje omhoog wilde trekken belette hij mij dit te doen en met de woorden nee niet hier pakte hij mijn arm en trok mij voorzichtig uit de stoel omhoog. Hij duwde mij voor zich uit de trap op en eenmaal boven aangekomen stond ik in zijn slaapkamer terwijl hij op de rand van het bed ging zitten en vroeg, laat het hier maar zien aan oom Bart. Ik trok mijn T-shirtje over mijn hoofd en de woorden van hem waren oh wat ben je toch een mooi meisje je maakt oom Bart hier zo blij mee weet je dat, ik knikte naar hem en ik trok mijn rokje naar beneden en stapte eruit en zo stond ik voor hem in mijn lingerie setje en draaide voor hem rond en hij maakte complimentjes over mijn lichaam. Ik zag hem glunderen van blijdschap, ik fluisterde …ga eens staan en terwijl hij dat deed strekte ik mijn armen uit om zijn bovenbroek los te maken die ik langs zijn benen naar beneden stroopte even later volgde ook zijn onderbroek en toen stond hij daar met een heerlijk grote stijve. Hij ging weer op de rand van zijn bed zitten en terwijl hij naar mij keek speelde hij met zichzelf, ik zag hoe hij zichzelf begon af te trekken. Ik deed mijn laarsjes en sokjes en mijn lingerie setje uit en knielde tussen zijn benen en keek hoe hij zich verder aftrok, ik hoorde hem hijgend en kreunend zeggen terwijl hij zich nog steeds aftrok. 

Oooohhhh wat ben je mooi, zo mooi kleine, wat een heerlijke borsten heb je en een lekker kaal kutje. 

Ik fluisterde tegen hem …stop, ik wil het afmaken als je wil en dat was voor hem het teken om te stoppen, ik pakte zijn heerlijke stijve pik en begon hem af te trekken en toen boog ik met mijn hoofd naar voren en likte over zijn eikel ik voelde zijn reactie en langzaam liet ik zijn pik diep in mijn mond schuiven, ik kriebelde aan zijn zak en kneep voorzichtig in zijn ballen die zwaar aanvoelden. Steeds sneller pijpte ik hem en hij kreunde en kreunde en fluisterde och wat is dit lekker zeg, ik stopte met pijpen en begon hem sneller te trekken en op het moment dat hij heftiger begon te kreunen nam ik hem weer in mijn mond en pijpte hem heerlijk klaar en ik voelde hoe hij zijn zaad diep in mijn mond spoot, ik slikte alles door en likte zijn eikel schoon. Hij liet zich achterover op bed vallen terwijl ik op stond en naar hem keek hoe hij bij lag te komen, oh wat was dat lekker zei hij terwijl hij overeind kwam en me aan keek en ik twee vingers in mijn kutje stak en ze eruit haalde en zei proef eens ….Hij sabbelde op mijn vingers en begon weer aan zijn pik te trekken, die voor de tweede keer stijf stond. Ik nam het van hem over, maakte zijn eikel nat met wat speeksel en ging gespreid boven hem staan en zakte wat naar beneden en drukte zijn natte eikel tussen mijn schaamlippen. Mijn oom Bart ging mij nu ontmaagden, ik drukte door en oom drukte zijn bekken omhoog, ik gilde het uit, een ferme pijnscheut schoot door mijn onderbuik. Maar dapper bleef ik op zijn dikke paal zitten en na 10 seconden zakte de ergste pijn al weg. Hij kreunde oooohhhh, aaaaahhhh wat maak je oom Bart hier gelukkig mee, oooohhhh, aaaaahhhh wat voel je lekker strak kreunde hij en ik zakte verder over zijn stijve pik tot dat die er helemaal in zat en begon heerlijk zachtjes op en neer te bewegen terwijl hij stevig in mijn borsten kneep en aan mijn tepels trok. We neukten nu in een fors tempo en het was een heerlijk gevoel, ik lag hijgend op zijn borst, maar oom Bart zette me weer rechtop om dieper in mijn buik te komen mer zijn enorme paal. Ik voelde zijn dikke eikel mijn baarmoeder keer op keer indrukken en kwam kreunend klaar. Oom Bart streelde me en gaf mij complimentjes over mijn borsten dat ze steviger en groter waren als die van mijn ma, ik keek hem aan en toen hij merkte dat hij zich versprak zei hij daar hebben we het straks wel over…. 

Ik voelde zijn stevige pik diep in mijn kutje en ging steeds sneller op en neer tot hij kreunend diep in mijn klaar kwam, ik voelde zijn warme zaad diep in mijn kutje spuiten. Hij bleef nog stijf in mij en ik neukte mezelf al strelend over mijn klitje heerlijk klaar, ik stapte van hem af en voelde uit mijn kutje zijn zaad lekken langs mijn dijen. Ik keek naar zijn slappe pik die glom van mijn nat en ging nogmaals door mijn knieën en zoog zijn pik in mijn mond en proefde mijn eigen vocht vermengd met zijn zaad, ik likte zijn eikel nogmaals terwijl hij nog steeds achter over lag bij te komen. Ik trok mijn lingerie setje weer aan en voelde mijn kutje in mijn string plakken, hij was inmiddels overeind gekomen en keek hoe ik mij verder aan stond te kleden en even later stond ik weer als een gewaagd jong meisje hem uit te dagen. Even later zaten we samen aan een heerlijk kopje thee en stopte hij mij weer vijftig euro toe en met zei niks tegen je moeder zeggen hoor, het blijft ons geheimpje. Toen ik weg ging kuste hij me vol op mijn mond en hoorde ik hem nogmaals zeggen je maakt oom Bart heel erg blij en onderweg naar huis plakte mijn string aan mijn kutje en ik voelde me bij iedere beweging over het zadel weer opgewonden raken, eenmaal thuis gaf ik het boodschappen geld en toen mijn moeder vroeg waarom het zo lang duurde kon ik alleen maar zeggen dat het heel gezellig was geweest en dat ik wel vaker de boodschappen zou brengen en na die woorden liep ik naar boven en ging languit op bed liggen. Mijn hand ging onder mijn rokje en ik voelde aan mijn volgespoten kutje en stak er twee vingers in en likte ze af, ik proefde het zaad van oom Bart en dacht al weer aan de volgende keer. 

Een paar dagen later. Leontien, riep mijn moeder. Ik ga de boodschappen wegbrengen naar oom Bart en het kan wel even duren voordat ik er weer ben, ja riep ik haar terug is goed. Ik hoorde de deur dicht slaan terwijl ik heerlijk in bad zat en bezig was mijn kutje te scheren, zachtjes trok ik aan mijn schaamlippen en schoor al de haartjes weg. Ik stapte even later uit het bad droogde me af en ging voor de spiegel staan in de slaapkamer van mijn moeder, ik bewonderde mijn kaal geschoren kutje en liet een met speeksel nat gemaakte vinger diep in mijn kutje glijden en dacht aan oom Bart en mijn moeder die lekker samen op bed lagen te spelen met elkaar, ik fantaseerde steeds meer en in gedachte zag ik oom Bart zijn stijve pik diep in de mond van mijn moeder verdwijnen, die heerlijke pik die ik eerder die week diep in mijn mond liet glijden en die ik heerlijk in mijn strakke kutje liet stoten. Oom Bart die even later zijn hete zaad diep in mijn mondje spoot en wat ik allemaal doorslikte. 

Ik vroeg mij af of oom Bart net zo lekker klaar zou komen bij mijn moeder als toen bij mij, ik raakte door die gedachte steeds meer opgewonden en besloot in de kast van mijn moeder te kijken of ik iets kon vinden om mee te spelen. Onderin in de kast vond ik in een doosje met diverse speeltjes. Balletjes die je in je kutje kon stoppen aan een touwtje en een paar dildo's in verschillende maten en ook een setje anaal pluggen, ik liet mijn kutje voor wat het was en maakte mijn vinger weer nat en stopte voorzichtig mijn vingertopje in mijn nauwe kontgaatje zachtjes drukte ik verder en verder en liet mijn kontje even wennen aan een vinger en stopte er een tweede vinger bij en even later de derde vinger en ik rekte zo mijn kontje steeds verder op totdat ik de grootste plug pakte en hem nat maakte met mijn speeksel een tel later drukte ik hem zachtjes naar binnen aaaaahhhh mijn kontje moest even wennen aan het grote ding, zachtjes duwde ik hem verder tot over het dikste gedeelte en toen schoot hij zo mijn nauwe kontje in. Mijn gaatje sloot zich strak om de plug….. oooohhhh wat lekker ……….Zeg, ik pakte een van de dildo's een middenmaat deze was groter als de lul van oom Bart en liet de eikel heerlijk tussen mijn schaamlippen glijden terwijl ik met een vinger mijn opgezwollen klitje bewerkte. 

Ik drukte de dildo met zuignap vast op de vloer en liet me voorzichtig over het ding glijden, oooohhhh het ding was zeker groter dan de pik van oom Bart. Heerlijk wipte ik op en neer en voelde de dildo diep in mijn natte kutje, een goed gevuld kontje en een lekkere dikke dildo in mijn kutje deden me enige minuten later klaarkomen. Ik liet de dildo uit mijn kutje glijden en pakte hem op likte eraan proefde mijn eigen geil, maakte hem schoon onder de kraan en lag hem weer op zijn plaats. Met de plug nog in mijn kontje besloot ik even een warme douche te nemen, later stond ik in mijn slaapkamer voor de spiegel om te kijken hoe de plug in mijn kontje zat, ik trok hem er voorzichtig uit en zag hoe mijn gaatje open bleef staan. Ik besloot om wat ondeugends te doen voor oom Bart en stopte de plug er weer in, snel trok ik een wit slipje aan en een b-htje en het spijker rokje met een topje erop. 

Bij iedere stap die ik deed voelde ik het ding bewegen in mijn kontje, mijn kutje voelde alweer nat aan van opwinding en mijn opgezwollen klitje schuurde in mijn slipje zo geil was ik. Ik bleef nog even op mijn slaapkamer om even te internetten, na een uurtje hoorde ik mijn ma binnen komen. Leontien je moet de groeten hebben van oom Bart riep ze me terwijl ze de trap op kwam lopen en mijn slaapkamer binnen stapte, deze krijg je van oom Bart en ze kuste me op mijn wang. Kus terug grinnikte ik …….Ze moest eens weten dacht ik……ze liep alweer weg richting de badkamer dat kon ik door de kier van de slaapkamerdeur zien, ik zag dat ze haar slipje uit een van haar zakken haalde en in de wasmand gooide en even later trok ze de douchedeur dicht en hoorde ik haar onder de douche zingen en ik dacht ……. 

Nou als die niet lekker klaar gekomen is weet ik het niet meer. 

Na tien minuten kwam ze mijn slaapkamer voorbij lopen in een badjas en toen ik later langs haar slaapkamer liep lag ze languit op bed een boek te lezen, ik liep haar slaapkamer binnen en ze keek me aan en het eerste wat ze vroeg was zo …en wat ga je doen? Ga je vanavond nog stappen? Of blijf je gezellig bij mij thuis, ik heb met Evelien af gesproken bij haar thuis effen gezellig een dvd te kijken en wat andere leuke dingen doen oké is goed als ik maar weet waar je uithangt antwoordde ze. Ik gaf haar een zoen en ging de deur uit en besloot om maar lopend te gaan, het was bijna half negen en wat mijn moeder niet wist was dat ik Evelien eerder al en sms'je gestuurd had met de mededeling dat ik in plaats van negen uur er om tien uur zou zijn en dat mijn moeder hier niks van mocht weten. Evelien woonden een paar straten verder als oom Bart en ik wilde eerst nog even bij hem langs om hem te verrassen , tijdens het lopen voelde ik de plug in mijn kontje bewegen ik werd er steeds meer opgewonden van en mijn kale kutje werd al vochtig bij de gedachte dat ik straks als een onschuldig meisje naakt voor oom Bart zou staan met in mijn kontje een plug en dat hij weer heerlijk aan zijn stijve lul stond te trekken terwijl ik heerlijk mijn kutje stond te vingeren. 

Ik liep in een snel tempo door en toen ik de voortuin in stapte bij oom Bart zag ik hem in de huiskamer zitten, ik tikte op het raam en hij stond op en wenkte dat ik via de achterdeur binnen moest komen. Wat kom jij doen hoorde ik hem zeggen, ik keek hem heel onschuldig aan en antwoordde ik verveelde me thuis oom Bart en dacht ik kom even gezellig op visite. Nou en daar ben je dan weet je moeder, dat hier naar toe bent gegaan? Nee, en dat is toch een geheimpje van ons samen of niet dan …..ons geheim toch zei ik nog een keer terwijl ik voor hem stond en mijn rokje omhoog deed en hem mijn witte slipje liet zien. Hij pakte mijn hand vast en trok me mee naar de keuken daar aangekomen stak hij zijn hand onder mijn rokje en fluisterde zachtjes in mijn oor…..oooohhhh meisje wat ben ik blij je te zien zal je lief zijn voor me, ik knikte en zei ja hoor heel lief terwijl ik dat zei voelde ik zijn hand over het kruisje van mijn slipje wrijven. 

Zooooo volgens mij ben je opgewonden ik voel een nat plekje in je slipje, zal oom Bart eens kijken wat er aan de hand is met je. Ik ging uitdagend voor hem staan en begon me heel rustig uit te kleden, eerst mijn topje en b-htje. Ik wreef over mijn tietjes terwijl oom Bart op een stoel zat en aandachtig keek naar me, hij wreef over het kruis van zijn broek en hijgde erbij. 

Aahh wat een heerlijke tietjes heb je toch! 

Ik liet mijn rokje zakken en stapte eruit gevolgd door mijn slipje en liet mijn kale kutje aan hem zien en aan zijn stem te hoorden was hij maar wat opgewonden oooohhhh wat ben je toch een lekker meisje ik wil heerlijk met je spelen. Zijn broek stond strak gespannen en hij stopte met wrijven, ik stak mijn hand tussen mijn benen en besloot hem nog even te pesten. Lekker zo oom Bart met twee vingers diep in mijn kale kutje, ik haalde ze er weer uit en stak ze in mijn mond mmmmmmm heerlijk. Ik wreef met een hand over mijn kontje en voelde aan de plug die nog strak in mijn kontje zat, ik draaide me om en bukte om oom Bart te laten zien wat ik in mijn kontje had zitten en zijn reactie ……..oh meisje wat heb je nu voor oom Bart als verassing, ik trok heel voorzichtig de plug uit mijn kontje en drukte hem er weer lekker diep in terwijl hij vol verwondering toe keek hoe ik dat grote ding weer in mijn kontje drukte. Hij stond op en ik ging hem voor de trap op en af en toe keek ik achterom met een glimlach en zei kan u het zien oom Bart terwijl ik uitdagend mijn kontje achteruit duwde en eenmaal in zijn slaapkamer aangekomen gingen de gordijnen dicht en begon hij zich van zijn kleren te ontdoen en daar stond hij en ik zat op de rand van het bed en keek naar hem. Hij ging voor me staan en ik nam zijn lekkere stijve lul in mijn hand en kneedde met mijn andere hand zijn ballen, langzaam begon ik hem af te trekken en aan het kreunen wist ik wel dat hij het lekker vond om mijn hand om zijn lul te voelen. 

Ik stopte expres om hem wat te pesten en ik zag hoe hij naar me keek en zachtjes zei; ga door ik vindt het lekker je maakt me zo geil en mijn antwoordt was daarop ik wil je diep in mijn kontje,je hete zaad diep in mijn kontje voelen spuiten. Ik draaide me om ging op zijn hondjes op het bed zitten en stak uitdagend mijn kontje naar hem toe, ik trok heel voorzichtig de plug uit mijn kontje en duwde daarna twee vingers naar binnen gevolgd door drie vingers en toen vond ik het tijd worden om zijn lul erin te voelen. Kom ik wil je diep in mijn kont voelen oom Bart, ik voelde zijn handden op mijn heupen en zijn zij lul voelde ik tussen mijn billen naar mijn gaatje glijden en toen ik zijn eikel in mijn gaatje voelde drukte ik mijn kontje verder naar achteren en trok hij mij steviger naar zich toe. Zijn stijve lul schoof makkelijk naar binnen en hij begon mijn kontje lekker stevig te neuken,ik hoorde hem kreunen en zeggen hoe heerlijk hij het vond om mij in mijn kontje te nemen. Ooooooh wat ben je toch een kleine geile meid, terwijl hij me in mijn kontje nam streelde ik mijn stijve klit en moedigde ik hem kreunend aan om me steviger te neuken. Aaaaahhhh wat een lekker gevoel is dit zeg zo lekker strak je maakt oom Bart erg blij, hij bleef maar hijgen en kreunen en ik voelde zijn lul diep in mijn kontje stoten. Ik kom bijna klaar kreunde hij nogmaals zachtjes en ik voelde hoe hij zijn hete zaad in mijn kontje spoot, hij trok zijn lul uit mijn kontje en ik voelde hoe het zaad uit mijn kontje liep. Ik keerde me snel om en nam zijn heerlijke lul in mijn mond en zoog er het laatste restje zaad uit en likte zijn eikel schoon. Ik speelde nog even met zijn lul en lachte op een gegeven moment naar hem omdat zijn lul wel erg slapjes geworden was en zijn reactie was ……wat nu oom Bart uit lachen, hij is zo slap antwoordde ik en hij zei; ja, en ik ben ook geen twintig meer. 

Ik ging languit op bed liggen met wijd opgetrokken benen en hield mijn kutje wijd open kom maar zei ik tegen hem en dat liet hij zich geen twee keer zeggen want een tel later voelde ik zijn tong over mijn schaamlippen gaan richting mijn klitje, oooohhhh wat lekker voelde dat, hij sabbelde op mijn lipjes nam ze diep in zijn mond. Ik voelde het diep in mijn buik oooohhhh aaaahhhhhhhh ik kom gilde ikkkkkkkk kommmmmmm …..wat een heerlijk gevoel die warme natte tong weer over mijn klitje en die twee vingers in mijn kutje maakte het helemaal af zeg, hij zoog stevig op mijn klitje en liet me na een paar minuten zalig klaarkomen, het gevoel was zo heftig dat mijn hele lichaam trilde en mijn kutje een grote hoeveelheid vocht sproeide. Langzaam kwam hij omhoog en ik keek hem aan terwijl hij zachtjes in mijn tepels kneep en er eentje in zijn mond nam en er zachtjes in beet lekkerrrrr gevoel gaf dat weer, hij kuste me rolde van me af ging even naast me liggen om wat te praten. 

Even later stond ik weer aangekleed voor hem en hij trok ook zijn kleding aan en we liepen de trap af de keuken in, hij stopte me vijftig euro in mijn hand en wederom zei hij weer dat ik niks tegen mijn moeder moest zeggen omdat het ons geheimpje was en toen ik in het gat van de deur stond kon ik het niet laten om te zeggen tegen hem…….Oom Bart u hebt wel meer als een geheimpje niet alleen met mij maar ook met mijn moeder grinnikte ik terwijl ik mijn vinger voor mijn mond hield en een sssssttttt geluid maakte, en nu ……..wegwezen met daar achteraan riep hij nog kijk je wel uit en doe voorzichtig he. Ik trok de deur dicht en liep het achterpad af richting Evelien, ik keek op mijn horloge en zag dat het bijna tien uur was. Ik moest dus nog haast maken ook, ik voelde me heerlijk zo mijn kutje plakte aan mijn slipje zo lekker had oom Bart me doen klaarkomen. Toen ik aanbelde bij Evelien schoot het door mijn gedachte dat ik helemaal vergeten was om de plug die in mijn kontje had gezeten mee te nemen……..stom stom had er niet meer aangedacht maar ja het komt wel goed dacht ik nog terwijl ik stond te wachten of er iemand open zou doen....

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen