Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Ik ben Mark en had seks met mijn zus en moeder. Ik zal mij zelf even voorstellen, ik ben Mark nu 23 en een gewone jongen 186 lang en een normaal figuur niet te dik. Mijn zus Eva is nu 25, dus een paar jaar ouder dan mij. Toen wij nog jong waren zijn we een paar keer naar een naturistencamping met onze ouders geweest tot Eva niet meer wilde omdat haar borsten waarschijnlijk iets begonnen te groeien en zich meer begon te schamen. Sinds dien gingen we vaker naar een appartementencomplex en sliep ik net als Eva in een aparte slaapkamer. Ik was 16 en we gingen naar zuid Frankrijk het was bloedheet toen we aankwamen s,avonds rond 10 uur want we hadden uren in file gestaan omdat we niet de enige waren die op zwarte zaterdag op vakantie waren gegaan. Mijn vader was het zat en pofte in de stoel en trok een flesje bier open en mijn moeder en Eva dronken rap een paar glazen wijn en er werd besloten om naar bed te gaan. Het was een zespersoons appartement 3 slaapkamers met 2-persoons bedden dus we hoefden geen ruzie maken over het grootste bed. Ik deed de deur dicht en trok mijn kleren uit, normaal sliep ik mijn boxer en T-shirt maar het was zo warm dat ik besloot naakt in het bed te kruipen en trok een laken over mij een en viel snel in slaap. 

Na een half uurtje werd ik wakker want er kroop iemand bij mij in bed. Een beetje dromerig maar ook geschrokken zag ik Eva die bij mij in bed kroop en ik vroeg wat er aan de hand was. Eva foeterde dat haar bed doorzakte en stonk. Nu schoot het door mij heen dat ik naakt in bed lag, ik schoof een beetje zodat ik verder van Eva aflag, Eva lag in haar onderbroek en shirt naast mij en zei je vind het toch niet erg dat ik naast je slaap. Ik kreeg het warmer en terwijl Eva het laken op tilde om die goed te legen zag zij in het schemer dat ik naakt was. Het werd even stil en Eva hield het laken van mij af en keek starend naar mijn naakte lichaam, ze keek of dat zij nog nooit iemand naakt had gezien. En het leek wel een paar minuten stotterde Eva, je bent helemaal naakt. Ik zei dat ik snel even wat aan zou trekken waarop Eva zei, ben je gek joh ik heb geen last van en het lijkt mij ook wel lekker. Terwijl ik verbaasd zat te kijken trok Eva haar shirt uit en kwamen haar borsten voor de dag toen nog een kleine b cup denk ik, gelijk ging haar onderbroekje uit en gooide die op de grond en ging naast mij liggen en fluisterde best lekker zo. Eva is ongeveer 170 lang heeft blond (iets donker) haar en slank. 

We lagen daar dus naakt naast elkaar en de spanning gierde door mijn lijf ik voelde mijn pik groeien want ik had nog nooit naakt naast een vrouw gelegen en zo stijf had ik mijn piemel nog nooit gehad. Eva draaide wat heen en weer en kwam met haar hand tegen mijn stijve aan. Iets lachend zei Eva, zo broertje die is hard. Ze drukte het laken van ons af en keek naar mijn onder lichaam en fluisterde wow die is stijf. Nu zag ik haar naakte lichaam ook beter en kon zien dat haar kutlippen kaal geschoren waren en daar boven een kleiner donker drie hoekje stond. Eva ging voorzichtig met haar hand naar mijn piemel en wreef er voorzichtig over heen. Eva ging verder en pakte hem tussen haar vingers en even later bukte zij en nam hem in haar mond ik pakte haar hoofd en trok die weg want ik hield het bijna niet meer. Nu stapte Eva met 1 been over mee heen en bracht haar kutje boven mijn pik met 1 hand opende zij haar kutje en propte mijn eikel met de andere hand er tussen en liet zich zakken. 

Ik hoorde haar zacht kreunen en ze ging met haar kutje op en neer en ik voelde haar kutspieren strakker worden en binnen een paar minuten spoot ik in haar zeiknatte kutje. Eva gaf een luide gil en plofte naast mij neer. We vielen in slaap en ik werd de volgende ochtend rond 8 uur wakker en keek naast mij omdat ik dacht dat ik gedroomd had, maar Eva lag nog naakt naast mij en wat was zij mooi, ik keek nu toch wel heel anders naar mijn zus waar normaal toch we vaak ruzie mee had gehad. 

Ik zat met mijn moeder aan het ontbijt toen mijn zus Eva (17) in korte badjas opgewekt de kamer binnen kwam. Mijn moeder keek blij verbaasd, en zei wat is er met jou gebeurd eerst wil je niet mee op vakantie en straal je bijna nog meer dan de zon. Eva zei lachend ik wist niet dat het hier zo fijn kon zijn. Bedenkelijk keek mijn moeder, en mompelde laten we er maar van genieten, die puberende meiden van tegenwoordig. Samen met mijn zus en ouders gingen we s,middags naar het zwembad, mijn moeder lag in een gewone witte bikini en het viel mij nu pas op dat zij er eigenlijk best goed uit zag. Kees mijn vriend zei laatst tegen mij dat ik zo’n knappe moeder had, oké zijn moeder ziet er niet echt knap uit een beetje onverzorgd en dikachtig, maar ik had mijn moeder nog nooit zo bekeken dat ik haar nou knap vond of niet, maar nu ik haar zo zag liggen in haar bikini moest ik Kees toch best wel een beetje gelijk geven. 

Mijn moeder is de iets oudere versie van mijn zus en mijn vriend dacht eerst dat mijn oudere zus was. Maar nu ik naar mijn moeder keek die daar lag in haar natte bikini en ik de harde tepeltjes die ze waarschijnlijk gekregen had door het frisse water in het zwembad, zij lag daar nu op een badlaken met 1 been naar buiten gekeerd en ik keek naar haar bikinibroekje en zag ik het nou goed ik kon zien dat de stof strak tegen haar kut drukte en ik zag de lipjes door de stof. Ik voelde mijn pik groeien en mijn zus zag dat ook en zei lachend tegen mij zullen wij even gaan zwemmen voordat er een tent wordt opgezet. Ik keek naar mijn kruis en sprong in de benen en dook in het water gevolgd door Eva ze begon gelijk te stoeien en ik voelde haar hand bij mijn pik en keek verbaasd en zei krimpt zo’n pik zo snel in koud water. Haar hand verdween in mijn zwembroek en met een geil blik in haar ogen fluisterde ze, dit voelt ook wel lekker zo’n klein piemeltje. Eva ging verder, kreeg jij nu net een stijve pik van onze moeder. Ik zei dat maar snel een baantje moesten gaan zwemmen voor dat onze ouders er iets van gingen denken. Die dag lagen we heerlijk te zonnebaden en we hadden best veel bekijks, natuurlijk kwam dat door mijn moeder en Eva die er ook bij lag in een bikini die met vetertjes bij elkaar werd gehouden en ik zag zelfs dat mijn vader soms een iets stijvere pik had als hij naar Eva gluurde en oké het valt ook niet mee je ogen van zo’n mooi lichaam af te houden. 

Die avond, ik ging naar bed en Eva volgde even later en kwam gelijk stiekem bij mij in de slaapkamer en trok haar kleren uit en stapte naakt bij mij in bed een beetje verbaasd keek haar aan, lachend zei Eva dit vind je niet erg he want als het aan mij ligt slaap ik de hele vakantie bij jou broertje en Eva had mijn pik alweer in haar hand zij gooide het laken van ons af en ging op haar knieën naast mij zitten en nam mijn pik in haar mond en begon langzaam te zuigen. 

Mijn pik stond binnen de kortste tijd weer helemaal stijf! 

Eva draaide haar onderlichaam bij en kwam met haar kutje boven mijn mond haar lipjes glinsterden van het vocht. Met mijn vingers trok ik haar lipjes uit elkaar en haar lipjes werden natter ik ging met tong langs haar lipjes en ik voelde dat Eva schokte en even stopte met zuigen aan mijn pik ik drukte haar rug een beetje naar onderen, nu stak haar kontje iets naar boven en kwam iets makkelijker met mijn tong bij haar klitje nu begon ze te schokken ik besloot even mijn mond bij haar kutje weg te halen en begon haar billen te masseren en trok de billen iets uit elkaar nu zag haar kutlipjes uit elkaar en langs elkaar gaan. Zo opeens hoorde een soort scheet geluidje uit haar kutje komen, die werd gelijk gevolgd door een luide kreun van Eva als teken dat heerlijk was, dus hier moest ik even mee doorgaan Eva begonnen sneller te hijgen en draaide zich om en ging met haar kutje boven mijn pik zitten en voordat ik het door had zat mijn stijve pik in het natte kutje van haar. Eva ging op mij liggen ik voelde haar borstjes op mijn borst en Eva begon mij kusjes te geven en fluisterde, wat is dit lekker broertje op een geven moment voelde ik zelfs haar tong in mijn mond en bijna gelijk kwam ik klaar. Mijn piemel begon te krimpen floepte uit Eva. Eva ging naast mij zitten en begon nu haar clitje in een rap tempo te masseren en kwam binnen een paar minuten klaar en plofte naast mij neer. We vielen in slaap. 

De volgende dag wilden onze ouders een kasteel bekijken en daar was die dag een soort riddertoernooi, Eva vroeg of het goed was dat zij en ik bij het appartement bleven want zij ging liever zwemmen dan zo’n oud kasteel te bekijken. Onze ouders vonden het prima en reden even later weg en net als de meeste mensen die waarschijnlijk naar de zelfde happening als onze ouders gingen. Rond 11 uur vroeg Eva of ik mee ging zwemmen, en even later trokken we onze eerste baantjes door het grootte zwembad. Het leek wel uit gestorven er was niemand. Eva zei, het lijkt mij wel leuk om onze zwemkleren uit te doen en naakt te zwemmen. Ik keek haar verbaasd aan maar Eva zei dat schijnt lekker te zijn en er is toch niemand en als wij onze kleren in het verste hoekje op de rand leggen en er komt iemand dan kunnen we de kleren zo weer pakken en weer aan trekken. Terwijl zij de laatste woorden zei was Eva al bezig met haar topje los te doen en legde die op de rand gevolgd door haar broekje en beetje beduusd volgde ik haar en legde mijn zwembroek op het stapeltje van Eva. 

We gingen zwemmen en inderdaad het was een fijn gevoel. 

Eva keek mij blij aan en zei lekker he. We zwommen en stoeiden zo wat en Eva had mijn pik al lekker stijf gemaakt en ik had Eva al gevingerd onder water zonder dat we het door hadden was een stel van een jaar of 40 bij het zwembad gekomen. De vrouw was bezig met badlakens op de grond te leggen en ik zag de man naar ons kijken terwijl bezig waren met stoeien ik zag dat hij een beste stijve had in zijn zwembroek hij had vast zeker al in de gaten dat we naakt waren. Ik attendeerde Eva erop dat wij niet meer alleen waren Eva keek naar het stel en viel het ook op dat de man een stijve had en terwijl de man snel ging liggen zei Eva het zwembad is groot zat en zij kennen ons toch niet en Eva zwom door of er niemand was bijgekomen. Natuurlijk had Eva ook gelijk en ach zo had die man ook nog een beetje een leuke vakantie want hij hield ons goed in de gaten. Even later ging zijn vrouw ook recht op zitten en hoorde ik haar vragen waar hij naar zat te kijken en terwijl zij dat vroeg hoorde ik haar gelijk zeggen, dat stelletje in het water lijkt wel naakt. 

Nu vond Eva het tijd om terug te gaan naar het appartement ik trok mijn zwembroek aan en Eva haar kleine bikinibroekje haar topje pakte ze in haar hand en stapte topless uit het water. Gade geslagen door de man verlieten we het zwembad en liepen naar het appartement. Een paar mensen kwamen we tegen die natuurlijk naar Eva keken. Even later ging Eva in de tuin liggen stroopte haar broekje weer uit en ging naakt in de tuin liggen op een badlaken. Ik zei lachend je hebt de smaak wel te pakken van het naaktlopen, Eva zei het duurt nog wel even voor dat pap en mam er weer zijn en voor de rest is het uitgestorven. Een paar uur later zag ik de buurman tussen de coniferen schutting door kijken en vertelde dat tegen Eva en die vond het ook tijd om weer wat aan te trekken wat onze ouders konden er ook zo weer zijn. De rest van de vakantie verliep leuk, bijna werden we betrapt door onze moeder op een morgen ging de slaapkamerdeur open ik trok snel het dekbed over mij heen en Eva die het dichtst bij de deur lag nu naakt zichtbaar voor onze moeder die een beetje verbaasd vroeg ik dacht dat Mark hier sliep en vroeg heb je het zo warm dat je naakt slaapt ? Hu zei Eva Mark en ik hebben geruild van slaapkamer maar hij zou vanmorgen vroeg gaan vissen en ik heb het inderdaad heel warm. Ik lag dood stil en kreeg het bijna benauwd onder het dekbed gelukkig ging mijn moeder rap weg omdat mijn vader riep. 

Een paar dagen later had Eva ontdekt dat er een klein meertje in de buurt was. En onze ouders wilden er weer op uit, Eva vroeg of het goed was dat zij en ik bij de bungalow bleven. Even later vertrokken onze ouders weer, Eva trok haar bikini aan en daar over een blouse en korte broek en vroeg of ik mee ging naar het meertje. Even later kwamen we daar aan en stond een bordje dat er niet gezwommen mocht worden, ik wees Eva daarop die mij gelijk probeerde te overtuigen dat hier niemand kwam. Het was inderdaad doodstil en zoals de meeste dagen waren de meeste mensen bezig de omgeving te verkennen. Eva plofte de tas neer en haalde er 2 badlakens uit en spreidde die op grond en trok gelijk haar kleren uit ze keek in het rond en trok ook haar bikini uit en legde die op het stapeltje. Kom broertje blijf je daar zo staan of trek jij je kleren ook uit. Terwijl ik wat in het rond keek trok ik ook mijn kleren uit en ging naast Eva liggen die pakte een fles zonnebrand en begon mij in te smeren eerst mijn rug en toen ik mij omdraaide was mijn pik alweer behoorlijk stijf en Eva had een grijns op haar gezicht en smeerde mijn voorkant in en vergat mijn pik niet. Ik moest haar ook insmeren maar ik was bijna klaar toen Eva zei ik ga even zwemmen. Ik zei nog dat het verboden was maar het enige wat ik hoorde was zie jij iemand en kom het water is heerlijk. 

Ik volgde Eva en het water inderdaad lekker we zwommen het meertje over en ik denk na een uurtje zwommen we naar onze kleren. Ik schrok want daar stond een man van een jaar of 40 met onze kleren onder zijn arm. Hij had een uniform aan, ik denk dat het een soort natuurpolitie was of zo. Ik vroeg geschrokken aan Eva en nu, we hebben weinig keus zei Eva en stapte naakt gevolgd door mij naar de man die gelijk in het Frans begon te foeteren terwijl hij zijn ogen goed te kost gaf aan het naakte lichaam van Eva, hij foeterde dat het verboden was te zwemmen. Eva legde in het Engels uit dat ons Frans niet zo goed was en dat het ons speet in gebrekkig Engels foeterde de viespeuk die Eva van boven tot onder bekeek dat wij hier nooit meer mochten zwemmen. Eva keek hem lief aan smeekte hem onze kleren, hij gaf onze kleren terug en terwijl wij onze kleren aantrokken en hij zijn ogen niet van Eva kon afhouden legde hij nog even uit dat we de volgende keer mee moesten naar het politiebureau hij vroeg nog waar wij logeerden. Eva en ik liepen terug naar de bungalow, s,avonds vroeg onze vader of net of hij wist wat er gebeurt was of we nog wat mee hadden gemaakt. Eva zei lachend wat maak je hier nou mee, gelijk zei Eva dat zij ging douchen. Eva en ik sliepen de rest van de vakantie bijna alle nachten bij elkaar en hadden vaak seks. 

Toen we terug kwam Eva ook vaak bij mij op de slaapkamer en hadden we vaak seks. Onze ouders zijn vaak s,ochtends al vroeg naar hun werk en Eva vind het meestal lekker om nog even te seksen in de ochtend. Op een ochtend Eva zat net naakt op haar knieën met mijn pik in haar mond toen de deur voorzichtig open ging en onze moeder met haar hoofd om de deur kwam en nog vroeg moet jij er niet uit tot zij Eva ontdekte en zag wat die deed. Het werd ijzingwekkend stil haar ogen stonden wijd open gericht op Eva en mijn pik tot ze schreeuwde wat doe jij nu slet zit jij daar nu je eigen broer te pijpen. De deur ging verder open en zij kwam naar het bed toe nu iets meer bedaard vroeg ze aan Eva of dit normaal was. 

Normaal is het misschien niet maar wel lekker zei Eva en mam ging op de rand van het bed zitten en keek even naar mijn pik en legde uit dat dit niet normaal was en als pap er achter kwam dat dan het huis te klein was. Mijn pik begon te krimpen en Eva ging zich douchen en snel naar school. Een paar dagen later het was prachtig weer en wij kregen een paar uur eerder vrij van school de leraren hadden een vergadering en Kees mijn vriend en Niels gingen even mee naar mijn huis een verslag ophalen. We kwamen achter het huis, normaal is mijn moeder nog niet thuis maar nu lag zij te zonnebaden. Kees en Niels keken hun ogen bijna uit hun kop en op mijn kamer zag dat de heren met een dikke bobbel in de broek stonden en vroeg lachend of ze ergens last van hadden wijzend naar hun kruis. Met een rooie kop vertelde Kees, ja sorry hoor wat heb een ontzettend mooie moeder. Best wel een beetje trots gaf ik ze mijn verslag en we liepen naar de tuin de heren bekeken mijn moeder nog even goed en ze vertrokken. Ik trok mijn korte broek aan en ging in de tuin zitten en kon het niet laten om mijn moeder zo nu en dan te bekijken. Ik voelde mijn pik groeien en vond eigenlijk dat mijn vrienden best gelijk hadden en als mijn moeder in de keuken ging kon ik mijn ogen niet van haar mooie kontje afhouden, even later trok ze wat kleren aan en mijn vader kwam thuis en we gingen eten. 

De volgende ochtend werd ik wakker normaal is Eva nog alleen thuis en mijn ouders al naar hun werk. Ik stapte naakt uit bed en liep naar de douche ik zag dat iemand zich stond te douchen de ruiten van de douchecabine waren beslagen. Het leek mij wel leuk even samen met Eva onder de douche te staan, en dat kan normaal ook best want wij hebben een grootte douche met van boven en 2 zijkanten sproeiers. En het ik had ook wel zin in Eva want de laatste tijd waren we een beetje voorzichtiger geworden. Ik opende deur van de douchecabine terwijl ik al een stijve pik had van het aanblik van het silhouet door de beslagen glazen douchedeur. Ik keek daar stond mijn moeder, die verbaasd keek en zei een beetje lachend je had natuurlijk Eva verwacht, die is al weg zij heeft vanaf vandaag s, zaterdags een baantje in de supermarkt . Beduusd knikte ik terwijl ik mijn moeders naakte lichaam met mijn ogen aftastte. Kom er maar bij onder staan zei mijn moeder er is ruimte zat, mijn pik bleef stijf wat ik ook probeerde. Mijn moeder had het ook in de gaten dat hij stijf bleef en zei wat heb jij een grote pik zoon, hij is zelfs nog groter dan die van jouw vader. Tijdens het douchen bij voetbal is het mij weleens opgevallen dat die van mij iets langer is dan de anderen maar nu mijn moeder het zei leek hij nog groter te worden. 

Zij vroeg of ik haar rug wilde wassen, ik begon bij haar schouders en ging langzaam onderuit en kwam bij haar billen zij bukte iets voor over en zette haar bennen iets uit elkaar en zag dat haar lipjes iets open stonden voorzichtig ging ik met mijn hand naar haar kutje al bij de eerste aanraking ging er een rilling door haar een. Zij bukte nu iets verder en ik begon haar lipjes te masseren ik hoorde haar steeds sneller ademen en na een minuut of 10 vroeg ze met een geil blik wil je mij neuken. Ik dacht een paar seconden na en zette mijn pik tussen haar zeiknatte gladde kutlipjes en gleed makkelijk naar binnen. Het kutje van mijn moeder was iets ruimer dan die van Eva maar de binnenste lipjes waren groter dan die hele kleine lipjes van Eva. Mijn moeder begon te hijgen en ik voelde haar kut tegen mijn ballen kletsen en ik spoot in haar terwijl ze het uit schreeuwde. Ze stond schokkend en trillend met haar rug tegen de muur en verontschuldigde zich en zei beschaamd dat zij dit nooit had mogen doen. Ik stelde haar gerust dat ik het ook heel fijn had gevonden, en zei dat ze nu ook het niet zo erg vond wat ik met Eva had gedaan. Zij schudde haar hoofd als teken dat ze het niet erg vond. 

De komende dagen ontweek mijn moeder mij zoveel mogelijk.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen