Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Inleiding:
Na lang twijfelen hebben mijn Moeder en Ik besloten delen van haar dagboeken online te plaatsen. Deels omdat we denken dat we niet de enige zijn, deels om te laten zien dat incest niet altijd slecht of verkeerd hoeft te zijn maar zeker ook om te laten zien dat je niet alles in het leven zomaar naast je neer kunt leggen omdat het zo hoort. Soms lijkt het niet anders te kunnen.

Volgens de psychologen die onze zaak behandeld hadden was het schijnbaar overduidelijk dat "onthechting" en "ontwrichting" de hoofdredenen waren van ons obesessieve gedrag. Toen ik zes jaar was verliet mijn Vader mijn Moeder, zeer tegen haar wil in nam hij mij mee en ik groeide op zonder Moeder en een drankzuchtige Vader.
Tot mijn zestiende leefde ik samen met mijn Vader, een liefdeloos bestaan en een altijd knagend gevoel van incompleet te zijn.
Ik ontwikkelde al vroeg een voorliefde voor rijpere vrouwen (Moeder figuren volgens de rapporten, het zal wel) en dankzij mijn niet onaantrekkelijke voorkomen lukte het mij ook meerdere "oudere dames" te verleiden en een relatie mee aan te gaan.
Dit was uiteraard niet naar de zin van mijn Vader, zijn dronken buien werden steeds vaker geweldadig en hij accepteerde onder geen voorwaarde mij relaties met dames die soms nog ouder waren dan hemzelf.
Tot ik het punt berijkte dat ik er genoeg van had en besloot weg te gaan, maakte niet uit waarheen. Internet was de uitkomst, ik kon mijzelf wel voor de kop slaan dat ik dit niet eerder had bedacht want ik had mijn Moeder binnen een week gevonden met de hulp van een vriend en een korte email uitwisseling bracht mijn Moeder en Ik na al die jaren weer bij elkaar.


De psychologen hadden het niet vreemd gevonden dat ik op oudere dames viel en mijn Moeder een obsessie had ontwikkeld voor jongere jongens. Onze relatie was volgens hun dan ook gedoemd om te ontaarden aangezien zowel ik als mijn Moeder beiden een bijzonder hoog libido hadden en sex een grote rol speelden in onze afzonderlijke levens. Onderzoek had uitgewezen (allemaal achteraf natuurlijk) dat de meeste incestuese relaties ontsprongen door landurige scheiding tussen familieleden en de uiteindelijke hereniging. Scheef gegroeide ideen over liefde, geborgenheid en verlangens die zich buiten het normale patroon ontwikkelden. Kortom; abnormaal obsessief gedrag, gevoed door onbeandwoorde liefde en depressie.

Maar zo keken wij er absoluut niet tegenaan.....

Voor ik delen van mijn Moeders dagboeken plaats zal ik in het kort vertellen over de eerste maanden van ons hernieuwd samenzijn. De eerste keer dat we elkaar weer zagen (op een trein station in een onbekende stad) stonden we eerst een paar minuten naar elkaar te kijken, verbouwereerd, onzeker, afwachtend en angstig. Na al die jaren was het gewoon bizar te noemen nu weer tegenover elkaar te staan. Mijn Moeder zetten de eerste stap en vroeg of ze me mocht omhelzen. Ik wilde niets liever en het gevoel van mijn eigen Moeder in mijn armen te hebben, haar liefde te voelen, haar lichaam tegen het mijne, het was letterlijke en figuurlijk alsof ik weer thuis kwam.

De weken daarna brachten we iedere seconde van de dag met elkaar door. We leerden elkaar opnieuw kennen, eindeloze gesprekken, veel knuffels en lange uren op de bank, films kijken terwijl we tegen elkaar aan kropen en intens genoten van elkaars warmte en groeiende liefde.

Zoals gezegd, achteraf gezien allemaal heel verklaarbaar als je er voor gestudeerd had. de boom in met de doktoren die alleen maar de theorie kenden, wij groeiden steeds verder naar elkaar toe en merkten al snel hoe onze liefde de nodige lichamelijke reacties met zich mee bracht.
Als ik voor mezelf spreek dan was er dat haast pijnlijke verlangen om bij haar te zijn, haar nooit meer te verliezen, haar vast te houden en in haar warmte op te gaan. En dat werd steeds sterker en sterker totdat ik alleen nog maar tegen haar aan wilde liggen op de bank, knuffelen, haar warme zoenen op mijn wang en voorhoofd, haar lieve woordjes in mijn oren en haar prachtige wulpse lichaam tegen het mijne.
Het was voor haar precies hetzelfde en hoe vaker we zo tegen elkaar aan lagen voor de televisie hoe moeilijker het werdt om ons nog langer in te houden en twee maanden nadat we elkaar weer gevonden hadden vervaagden de grensen, vervloog het rationele, begon ons gevoel de overhand te krijgen en het verstand op een zijspoor gezet.

Hoe dat verliep kan ik beter doormiddel van mijn Moeders dagboek laten zien. Hier volgt onze eerste "echte" hereniging zoals zij dat ervaarde en ik sluit me er volledig bij aan.
In de volgende hoofdstukken (andere artikelen) zal ik in chronologische volgorde meer van haar dagboeken publiceren. Niet voor de weekhartigen want mijn Moeders schrijven en openhartigheid laat weinig aan de verbeelding over, zeker niet in de latere delen!

________________________________

Juni 14

David. Ik ben zo blij dat hij er is, ik zweef op een roze wolk, kan nergens anders meer aan denken en ik heb vanochtend besloten dat ik alles zal doen om hem gelukkig te maken. Hoe vaak we ook knuffelen, het lijkt nooit genoeg te zijn. Vanochtend nog in de keuken, omhelst hij me liefdevol en een golf van warmte stroomt door me heen als ik hem in mijn armen sluit, zijn hoofd op mijn schouder drukt, de bovenkant van zijn nek zachtjes zoen. En als hij zich losmaakt van mij met die lieve glimlach van hem dan bekruipt me dat oh zo herkenbare gevoel weer van verlating, niet alleen willen zijn, angst hem te verliezen. Terwijl hij nog geen twee meter van me af broodjes staat klaar te maken!

De bank. Wat ben ik blij dat ik zo'n grote lounche-bank heb, lekker veel ruimte, languit liggen we tegen elkaar aangekropen tv te kijken, ik weet niet eens wat voor film het is, ik kan alleen maar genieten van zijn warme lijf tegen me aan, zijn arm onder mij langs en om mijn middel heen geslagen. Als hij me aankijkt glimlacht hij weer, als hij me zoent zoen ik terug, zijn warme lippen op de mijne, zijn geur. Als zijn andere arm langs de voorkant om mijn middel glijd voel ik mijn hele lichaam warm worden, hij trekt me nog dichter tegen zich aan en ik bedek zijn gezicht met zachte kussen terwijl mijn vrije hand zijn borstkas en buik streelt.
Iedere avond wordt dit gevoel sterker, mijn lichaam brand, ik voel hoe mijn tepels opzwellen als zijn vingers over mijn bloese glijden, als hij mij liefevol streelt, als hij zachtjes in mijn oor fluisterd hoeveel hij van mij houdt.

Ik kon er niet meer tegen vanavond, voor het eerst stopte ik met denken en liet ik me gaan. Ik opende mijn mond op het moment dat David me weer wilde zoenen en voor ik het in de gaten had drong mijn tong langs de zijne zijn mond binnen. Ik voelde hoe zijn tong zich een weg baande mijn mond binnen, ik proefde zijn warme speeksel, zijn lippen happend op de mijne. Ik weet niet meer of hij het was of dat ik hem over me heen trok maar we lagen al zoenend en tongend bovenop elkaar op de bank, geluiden van de tv op de achtergrond, ons zuchten en steunen nam de overhand, we gingenen helemaal in elkaar op.

Zijn hand om mijn borst! toen ik dat voelde schoot ik in vuur en vlam! ik trok hem nog steviger tegen mij aan, spreide mijn benen ietsjes zodat ik goed zijn kruis tegen het mijne kon voelen en begon met beide handen om zijn achterwerk met mijn bekkens tegen zijn onderlijf op te scheuken.
David reageerde heftig, zijn tongzoen werd wilder en heter, onze monden vochtig van het speeksel, zijn onderlijf wreef gekmakend tegen mijn kruis op en ik beefde van genot toen ik zijn beide handen op mijn borsten voelde.
Het verbaasde me hoe behendig hij de knopen van mijn blouse had los gekregen, ik had het amper in de gaten en toen ik omlaag keek hoe hij zijn gezicht in mijn boezem drukte, ze knede en de tepels kreunend van opwinding beurtelings in zijn mond nam werd ik overmand door wellust.

Ik begon aan zijn broek sluiting te rommelen en David richte zich op om me te helpen, haastig ontdeden we ons van onze kleren, zoenend en strelend vlogen we onze kleren een voor een op de bank of de grond en had ik eindelijk een sensationeel uitzicht op zijn naakte lijf, zo atletisch, zo gaaf, wat een prachtige jongen had ik toch!

Het knuffelen was voorbij, we waren nu in de opperste staat van opwinding en zonder omhaal gleed David weer bovenop me, zijn lichaam schokte toen ik zijn stijve lid in mijn hand nam en hem knedend naar mijn vagina bracht. Het was een onuitsprekelijk gevoel mijn jongen boven me te zien hangen, zijn kloppende eikel tegen mijn drijfnatte schaamlippen aan, ik spreidde mijn benen voor hem en schoof wat naar onderen en we keken elkaar even aan, onze blikken op elkaar gebrand, de wellust in zijn gezicht zal bij niet anders geweest zijn.

Nog nooit had ik dit gevoeld! ik kwam klaar op het moment dat zijn lid in mijn buik gleed, hij drukte hem diep in me, ik voelde mijn trillende schaamlippen om zijn stam sluiten en schokkend kwam ik klaar met mijn zoon diep in me en zijn jonge lichaam in mijn armen.
Mijn God wat een hemels gevoel, mijn orgasme bleef aanhouden terwijl David mij begon te neuken, ik omklemde zijn lijf stevig vast en drukte mijn schokkende bekkens naar hem op iedere keer dat hij bij me naar binnen drong.

Dit was de finale van vele pijnlijke en gefrustreerde jaren lief dagboek, we konden ons niet langer inhouden, we namen er geeneens de tijd voor. David neukte me als een jonge hond, gehaast en wild alsof zijn leven ervan af hing en ik persde mijn bevende lichaam tegen het zijne op om iedere centimeter in en op me te voelen. Ik denk dat ik wel drie keer klaar ben gekomen op zijn heerlijke pik en toen mijn laatste orgasme alle energie uit mijn lichaam leek te hebben ontrokken voelde ik tijdens de hevige oncontroleerbare na-schokken hoe David zijn heerlijke lijf zich spande, zijn pik nog eenmaal tot de wortel in mijn knijpende kut dreef en zijn warme zaad mijn buik in spoot. Golf na golf vulde hij me op en ik persde als een bezetene mijn onderlijf tegen zijn spuitende pik op, drukte zijn ronde billen hard naar beneden net zolang tot David bovenop me viel en zich volledig met een diep kreun ontspande. ik genoot zelfs intens van zijn slinkende pik in mijn buik, het zaad en vocht zich vermengd had, ik voelde hoe het langs zijn pik over mijn lippen naar buiten stroomde. ik sloot mijn ogen en ging op in hem.

Ben ik nu een slechte Moeder Dagboek?
We hadden zeker een uur nodig gehad om bij te komen, daar op de bank op elkaar liggend, gedachteloos, bevredigd, liefdevol. Hoe kan dat slecht zijn...

En nu ligt hij naast me te slapen de lieve schat. Ik voelde zijn zaad uit mijn vagina stromen terwijl ik dit schrijf, het zaad van mijn zoon die zich tot drie keer aan toe vanavond aan mij vergrepen heeft. of ik aan hem. het was in ieder geval fantastisch en ik ben in mijn leven nog nooit zo gelukkig of bevredigd geweest als nu. Alsof ik voor het eerst weer compleet ben, veilig thuis.

Ik ga slapen, heerlijk tegen mijn jongen aan kruipen en morgen samen wakker worden. Eindelijk thuis.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen