Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wat opwindend om zo een persoonlijk verhaal online te plaatsen! Mijn Moeder en Ik waren twee dagen lang de site aan het verversen tot het verhaal er eindelijk op stond en we het zelf terug konden lezen.
Het overtuigde ons alleen maar meer van het feit dat we hiermee door moesten gaan want het was voor ons beiden een bevrijding om het zo publiekelijk te vertellen.

(Ik zie overigens dat er nog een David verhalen publiceerd hier, dat ben ik dus niet. Zal hier enkelt over het Dagboek schrijven)

Goed, ik denk dat het voor de chronologische orde beter is om de eerste maanden wat uitgebreider te laten zien want de eerste kennismaking en de daarop volgende perioden waren voor ons verreweg het meest belangrijke en hadden de meeste impact op ons leven.
De jaren daarna zijn even zo interessant denk ik, maar zoals met alles wat mensen doen worden dingen na verloop van tijd gewoon en normaal, voor zover je over normaal kunt spreken dan. Voor ons in ieder geval wel.


Het is in ieder geval veels te veel om allemaal te publiceren en sommig materiaal uit mijn Moeders dagboeken zijn denk ik niet geschikt voor publicatie.

Mijn Moeders volgende dagboek-deel zal dit bevestigen maar ik wilde het zelf ook graag nog eens benadrukken. Het wakker worden die volgende ochtend (zie deel 1) naast mijn Moeder, mijn ogen openen en ontdekken dat ik niet gedroomd had, mezelf in haar armen vindend, haar warme naakte lichaam tegen het mijne, een ongelofelijk bevrijdend gevoel!
Nooit heb ik me zo veilig gevoeld, zo geborgen. Toen zij wakker werd en met half geloken ogen mijn blik vond, een slaperige glimlach ten beste gaf en een tedere zoen op mijn mond drukte om mij vervolgens nog liefelijker in haar armen te nemen en haar ogen weer te sluiten was de zevende hemel voor mij.
Ik had geen idee dat ik zoveel liefde voor iemand kon voelen of krijgen. toen ik haar haren streelde, mijn vingers over haar gezicht liet glijden, haar opnieuw omhelsde leek ik wel uit elkaar te barsten en kon niets anders dan huilen in haar armen.
Dat klinkt misschien soft maar bedenk dat ik voor het laatst gehuild heb in de veilige armen van mijn Moeder toen ik zes jaar oud was. 11 jaar zonder haar, 11 jaar geen Moederliefde. 11 jaar lang het hunkeren ernaar en eindelijk was het mogelijk en kon ik me laten gaan.

Geen medelijden alstublieft want 40 minuten later lag ik mij tegoed te doen aan dat heerlijke wulpse lijf van haar.
40 minuten omdat de aanzet die ochtend niet volledig soepeltjes ging en we wat opstartproblemen hadden.
Maar dat laat ik aan het Dagboek over...._________________________________________

Juni 15

Wakker worden naast David, ik voel de stroom liefde al beginnen voor ik goed en wel mijn ogen open heb. Zijn gezicht te zien, de sprankeling in zijn ogen, zijn lieve glimlach maar ook een beetje de onzekerheid op zijn gezicht.
Moedergevoel! wat voelt dat sterk, mijn eerste reactie is om die onzekerheid onmiddelijk bij hem weg te halen door hem nog steviger in mijn armen te nemen en hem te zoenen. Een lange tedere zoen op zijn mooie lippen en ik voel zijn lijf meer ontspannen, kruipt dichter tegen me aan, versmelt haast met mij onder de warme dekens.

Mijn leven was een lang streven, een strijd en een zoektocht naar Hem. De avonden dat ik om het gemis heb gehuild vervagen als ik hier naast hem lig, hem streel en kus. De stekende pijn is volledig verdwenen, niemand kan me nog raken zolang ik David hier bij me heb.
En dat na een enkele avond samen met hem, waar komt deze zekerheid vandaan? Ik die zo onzeker door het leven ging en nu niet eens meer kan nadenken? Alleen nog maar voelen.

Ik voel zijn lid onder de dekens, het leunt zwaar tegen mijn onderbuik aan, half stijf en ondanks mijn onuitsprekelijke gevoel van liefde en hervonden Moederlijke instincten wordt ik weer opgewonden. Alleen al het idee dat mijn bloedeigen zoon bij me in bed ligt, naakt, met zijn lid vlak bij mijn doos. Mijn tepels groeien en worden heerlijke gevoelig, ik voel ze tegen zijn borstkas drukken, het gevoel neemt zienderogen toe, ik wil hem weer, mijn God wat wil ik hem.

Nou Dagboek (kinderlijk eigenlijk om een dagboek ook echt dagboek te noemen alsof het een persoon is) ik ondervond vanochtend gelijk dat niet alles vanzelf gaat en een Moeder ook we degelijk Moeder moet zijn en haar kinderen moet begeleiden en sturen want David zat in de rats.
Ik had het niet door toen we nog bezig waren met knuffelen en liefkozen maar toen de stemming wat verhitter werd en onze lichamen begonnen te reageren merkte ik zijn terughoudendheid.
Zijn half stijve lid bleef dat ook, ik was allang op temperatuur en was er helemaal klaar voor om gisteravond nog eens dunnetjes over te doen maar David was om een of andere reden in zijn schulp gekropen, kreeg hem niet omhoog en trok zich in zichzelf terug.

Normaal zou ik een man of bedpartner vervolgens zodanig manipuleren todat diegene wel klaar was om zich met mij bezig te houden. Ik had wat dat betrefd nooit moeite gehad om mannen vrij snel in de startblokken te krijgen maar nu met David voelde dat verkeerd.
Ik wilde hem niet zodanig bewerken dat hij uit pure geilheid het met me zou doen. Het moest volledig uit hem zelf komen en anders maar niet. (waar komt suks gevoel opeens vandaan vraag ik me af)
Dus ik bedwong ik mezelf, en nam hem weer in mijn armen, liefkozend. vragend wat is loos was. Geduld en begrip, dat was wat hij nodig had voelde ik. Zijn (ons) gevoel had ruimte nodig.

Ik was in het geheel niet verrast toen David begon te huilen, de arme schat. Ik liet hem huilen in mijn armen, trooste hem, zoende hem en streelde zijn haar alsof hij nog steeds een zesjarig jochie was.
Ik liet hem praten, ik zoende zijn zoute tranen weg, bevestigde vele van zijn frustraties en angsten, het was alsof ik het zelf vertelde en voor ik het wist waren de rollen omgedraaid en lag ik in zijn armen te huilen.

Wat een opluchting! ons liefdespel van de vorige avond was een heerlijke ontlading (meerdere eigenlijk) maar deze emotionele ontlading was minstens zo bevredigend en we lagen zeker nog toen minuten stilzwijgend tegen elkaar aan voor ik door kreeg dat zijn lid nu met schokjes tegen mijn onderbuik aan het groeien was.

David is zo grappig! we keken elkaar aan omdat we beiden hetzelfde voelden gebeuren en hij lichte de dekens op, we keken omlaag naar zijn groeiende penis en hij begroette zijn pik met een warm "goedenmorgen!"
Erg komisch maar mijn lijf was nog steeds de opwinding van even daarvoor niet vergeten en toen ik mijn hand tussen onze lichamen in liet glijden en mijn vingers zijn jongeheer omsloten keek David me met een wellustige blik aan, zijn lijf schokte van ingehouden spanning, hij kermde zachtjes van mijn knedende vingers terwijl ik ondertussen zijn ballen tegen mijn schaamlippen aan voelde drukken en er zachtjes tegenop begon te scheuken. wat een gekmakend gevoel!

Ik word overstelpt door lustgevoelens dagboek, ik kan en wil mezelf niet tegenhouden. Ik denk er niet over na, ik voel alleen maar en zoals ik me voelde op dat moment met de stijve pik van mijn zoon in mijn hand, mijn klit tegen zijn ballen op wrijvend en zijn hand op mijn tiet en tong diep in mijn hunkerende mond zo wilde ik me altijd voelen. laat het nooit stoppen!

Ik kan wel geloven dat David vele oudere vriendinnen heeft gehad, dat moet haast wel voor een jongen van zeventien die makkelijk met sexualiteit omgaat, zo vloeiend in het liefdesspel is en zo zeker van zijn zaak. Zijn strelingen maakten me gek, hij raakte me overal aan, zijn handen gleden over mijn hele lijf en ik voelde hoe mijn lijf zich opende als een bloem, ik werd er zo opgewonden van, zo heet dat het aanvoelde alsof mijn gehele lichaam een groot geslachtsdeel was, waar hij me ook benaderde, dat leek de plek waarop ik kon klaarkomen. Wat een verschil met ander mannen die zich simpel en bekrompen alleen met de hoofdzaken bezig hielden en vergaten wat echt liefhebben was.

Als ik David tussen mijn gespreide benen in trek Dagboek, dan voel ik zoveel dingen tegelijk, liefde, vriendschap, wellust en een gekmakende geilheid gepaard met diepe moedergevoelens van bescherming en een oprechte eenheid met hem.
En dan kijkt hij me met een schuinse grijns aan, een en al kwajongen als hij zijn zware paal door mijn spleet beweegt. Ik kan zijn eikel zien bewegen boven mijn buik uit, mijn schaamlippen omvatten de onderkant van zijn stam als hij zijn pik in de lengte door mijn doos heen en weer wrijft.

Ik smeek hem om hem er in te doen, neuk me in Godsnaam. En ik krijg een hele andere kant van David te zien, de pestkop, de zelfverzekerde man, de rotjongen. Hij blijft zijn pik tegen mijn kut op wrijven, probeerd zijn ballen er tussen te krijgen, wrijft met zijn eikel tegen mijn kloppende klit op, mijn lichaam draaid en kronkelt, ik word gek, doe het met me, doe het. Laat mijn armen los en ik ram hem er zelf wel in, ik ben je Moeder, luister naar me!

Wat een sadist, om zijn eigen Moeder zo te martelen, ik kon ter plekke klaarkomen als ik me had laten gaan maar ik wilde hem in me voelen. Moest zijn pik in mijn buik hebben, hoe dan ook.

Een etter met een plan. wat een heerlijke zoon heb ik. zijn pik maakte zich los van mijn trillende schaamlippen ik keek geboeid toe hoe draden geil van zijn lul naar mijn doos hingen voor ze los kwamen en voor ik het in de gaten had boog hij zich voorover en hapte zijn geopende mond naar mijn kut en voelde ik hem zuigen en tongen alsof het een lieve lust was.

Ik explodeerde letterlijk in zijn mond! wat een waanzinnig gevoel na dat martelende spel van net-niet-maar-toch-weer-wel. Mijn hele wezen snelde naar het episch centrum, al mijn geilheid en opwinding werd naar mijn buik gedreven en ik kwam hevig schokkend klaar op zijn zuigende mond, zijn gekmakende tong diep in mijn geile grot, jezus wat een orgasme en wat hield het aan!
Met mijn handen op zijn achterhoofd, mijn benen weid uiteen en mijn rug naar voren gekromd drukte ik zijn beffende gezicht tegen mijn spuitende kut aan. Ik verloor alle zinnen en wreef mijn schokkende lippen over zijn gezicht alsof zijn hoofd een dildo was, ik kreette het uit , gromde, snikte van wellust, wreef mijn pompende kut over zijn happende mond, zijn wangen en neus, zelfs over zijn voorhoofd en weer terug naar zijn heerlijk heerlijke mond. Het leek wel ouderjaars avond, ik zag vuurwerk en ontplofte, geen idee of ik meerdere orgasme's had of een hele lange maar ik zakte volledig uitgeput ineen op het bed op het moment dat David half stikkend naar adem happend zijn gezicht van mijn golfende buik losmaakte.

En weer die ontdeugende jongen, hij boog zich over me heen en wees op zijn gezicht. "jesses Mam, volgens mij heb je de hele boel onder gepist!" ik keek naar wat hij bedoelde en barste in lachen uit, zijn gezicht was kletsnat, draden kutgeil dropen van zijn lippen, kin en neus. Zijn voorhoofd was nat en zijn wangen glinsterden van het vocht. Ik weet dat als ik klaarkom er heel veel vocht vrij komt maar dit sloeg alles. Toen hij ook nog bekende dat hij het meeste gewoon had doorgeslikt omdat ik het letterlijk en figuurlijk recht in zijn keel had gespoten trok ik zijn gezicht naar me toen en zoende hem vol op de mond. ik liet mijn lippen over zijn gezicht glijden, gleed met mijn tong over zijn besmeurde gezicht en had hem al snel weer presentabel gemaakt.

Opwinding. Bevrediging. Loomheid. Wat is David toch een lieverd, terwijl hij nog niet aan zijn trekken is gekomen behandeld hij me met gevoel, wetende dat ik uitgeteld ben, niet bij machte te reageren. Zachtjes beweegt hij in me, ik hoef niets te doen fluisterd hij me toe, ik voel zijn pik teder in en uit mijn buik glijden, mijn schaamlippen, dik en rood, super gevoelig op dit moment, omsluiten zijn heerlijke stam, masseren hem, knijpt hem af als hij zijn dieptepunt bereikt en zijn ballen tegen mijn onderlijf drukken, zijn eikel tegen mijn baarmoeder.
Dan trekt hij zich weer langzaam uit me tot de eikel in het bed van mijn tuin rust, kloppend, pulserend. Een prachtig glinsterend paal als ik de moeite neem om mijn hoofd op te heffen en tussen ons in te kijken.

Ik wilde hem graag verwennen met mijn mond of andersinds, wat hij maar wilde, alles wilde ik voor hem doen maar David schudde resoluut zijn hoofd en wilde op deze manier genieten van mij. Hij vond het heerlijk om mij zo te neuken, langzaam en teder, me bekijkend, betastend, zoenend. Blijf maar liggen Mams prevelde hij terwijl hij me intens aankeek en zijn hete paal tot de laatste centimeter terug in mijn buik dreef, met gesloten ogen bleef hangen met zijn atletische lijf boven het mijne, kleine schokjes gevend, kreunend als ik mijn schaamlippen om zijn stam samenkneep. Wat een genot, ik voelde me als een oase van rust die voorzichtig bewaterd werd door een ervaren tuinman die alle tijd van de wereld had.

Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn bedacht ik me terwijl ik voelde hoe David het tempo iets opvoerde. Ik lag daar als een ontaarde Moeder onder mijn eigen zoon te genieten van zijn pik die in en uit mijn vochtige kut gleed. Iedere stoot deed hem zachtjes grommen, iedere terugtrekking deed mijn jammeren van genot en zuchten van geilheid als hij zich weer in me drukte.
En hij bleef maar doorgaan, in een tempo dat gekmakend was, mij kut was klaar om hem te ontvangen en het idee dat ik het warme zaad van mijn eigen kind in me zou opnemen deed mijn lichaam weer in vuur en vlam zetten.
Pas toen ik David kermend van genot in mijn armen nam en hem tegen me aan trok, zijn billen omvatte en zijn kloppende paal dieper en dieper in mijn buik drukte voerde hij het tempo op en zijn heerlijke lijf begon met ritmische slagen op me in te pompen. Lange slagen, diep, dieper, ik wou dat je er helemaal in kon, mijn zoon, mijn heerlijke zoon, neuk me, leeg je in me, ik word gek, ik kom klaar, laat dit nooit ophouden.

Het was alsof hij zijn hele wezen in mij leegde dagboek, golf na golf schoot in mijn buik, de hete stroom leek niet op te houden. Hij persde uit alle macht zijn spuitende pik in mijn kut, schokkend kwam ik op hem klaar, mijn nagels krasden over zijn billen, mijn lippen knepen zijn staaf af alsof ze hem nooit meer wilde laten gaan en nog steeds voelde ik hoe zijn sperma uit zijn pik schoot en mij helemaal opvulde totdat het noodgedwongen zich een weg naar buiten baande tussen mijn schaamlippen en zijn stam door.

Nadat ik david's gezicht had gezien toen hij met een beverige zucht op mij neer was gestort voelde ik me gelukkig. Nog nooit zo gelukkig geweest.
Wanneer ik mijn gedachten en gevoel op mijn onderbuik richte, zijn slinkende pik nog in mijn doos leek het alsof ik ik iedere zaadcel afzonderlijk kon voelen, stromend, zoekend. Een warme hete brij diep in mijn binnenste, het zaad van mijn zoon.
Als ik dit schrijf met wederom David als een baby zo zoet naast me, diep in slaap, voel ik hoe mijn sluitspier zich samentrekt en mijn schaamlippen beginnen te knijpen. We hebben het al zo vaak gedaan vandaag maar toch zou ik hem het liefst nu wakker maken en mezelf aan hem te vergrijpen. dat heerlijke geile lichaam, die kracht die hij nu al heeft, dat uithoudings vermogen en die heerlijk, oh zo heerlijke pik van hem. van mij.

Ik bedwing me, morgen weer een lange dag. Blij dat ik me ziek gemeld heb op mijn werk, kan me helemaal geven of laten nemen. Ik kan niet wachten.

Mijn Pik. Die gedachte blijft in me rondmalen vanaf het moment dat ik het opgeschreven had Dagboek. Mijn Jongen, mijn Zoon, mijn Pik.
Bezitterigheid? Nee, realiteit. Net zoals ik van hem ben, mijn lichaam het zijne is en ik hem niets, maar dan ook niets zal ontzeggen. Alles is van hem. Mijn lieve zoon. Neem me zoals ik ben, letterlijk en figuurlijk. Ik houd zoveel van je.

Welterusten lieverd, tot morgen.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen