Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een nogal warme dag in mei, en ik zat boven op mijn kamer te computeren. Vanuit mijn kamer kan ik uit mijn raam kijken, en kan ik de achtertuin zien. Mijn zus en mijn moeder lagen daar te zonnen, en ze hadden allebei een kort rokje aan, en een bh. Mijn zus is 17 jaar, is een beetje getint, heeft lange benen, donkerbruin haar en mooie, halfronde borstjes. Mijn moeder is 44, heeft blond, best kort haar, grote, ronde tieten, en een mooi slank lichaam. Vanaf mijn raam kon ik heel erg goed in hun bh kijken, wat ik dus ook naar hartelust deed. Ik had al wel eens gefantaseerd over mijn zus en mijn moeder, en ik voelde mijn paal al snel groeien. Ik sloot MSN af, en startte internet op. Ik was intussen zo geil geworden, dat ik had besloten lekker te gaan trekken. Ik was al zo'n 5 minuten bezig, toen ik plotseling voetstappen op de trap hoorden. Ik sloot snel internet af, en maakte mijn broek weer vast. Ik hoopte dat diegene het gekreun uit mijn pc niet had gehoord. Mijn deur ging open en mijn moeder stond in de deuropening. Ze had al een shirtje aangetrokken, wat strak om haar lijf heen zat, en ze leunde een beetje naar voren. Zo had ik een nog beter uitzicht op haar oh zo heerlijke tieten. 'Wat ben jij hier aan het doen? Het is hartstikke lekker weer buiten joh!', vroeg mijn moeder. Ik antwoordde dat ik maar wat aan het computeren was, en dat ik toch niets te doen had. Een nogal vaag antwoord, en dat merkte mijn moeder ook op, zag ik. 'Oke dan...', antwoordde mijn moeder. Ik hoorde haar weer naar beneden gaan, en ik liet mijn broek weer zakken.

Nu had ik geen internet meer nodig om te komen, nadat ik tussen haar mooie ronde borsten kon kijken. Ik ging op mijn bed liggen met mijn ogen dicht en ik begon te fantaseren over mijn moeder die mijn zus aan het beffen was. Ik was zo in extase, dat ik de voetstappen, die weer naar boven kwamen, niet hoorde. Opeens ging mijn deur open, en daar stond mijn moeder weer. Deze keer lag ik halfnaakt op bed, met mijn pik in mijn hand. 'Zie je wel..', grijnsde mijn moeder. Ik schaamde me dood, het rood kwam tot in mijn nek. 'Het maakt niks uit hoor jongen, ik doe het ook regelmatig.', knipoogde ze. Ze liep naar me toe en ze ging naast me op bed zitten. Ze legde haar hand op mijn bovenbeen, en ze keek me heel geil aan. Ik was zo geil, dat het me opeens allemaal niks meer uitmaakte. Ik zei, 'Dat weet ik, ik het die rode vibrator wel in je nachtkastje gezien hoor.' Ze keek me geschokt aan, en vroeg hoe ik die gezien had. 'Tja, als ik alleen thuis ben, ga ik wel eens op onderzoek uit... Die fles glijmiddel heb ik ook gevonden, trouwens.' Mijn moeder begon te lachen. 'Aha... Enne.., heb jij ook speeltjes..?' Ik keek haar verbaasd aan en zei, 'hebben ze die dan voor jongens..?' 'Ja natuurlijk, maar als je die niet hebt, wil ik wel kijken wat ik voor je kan doen hoor...' Ik voelde haar hand naar boven glijden, en ze begon mijn intussen al weer slap geworden piemel te strelen. Hij was natuurlijk in no time weer op volle sterkte, en ze boog voorover.

Ze likte mijn eikel een beetje, en ze begon steeds harder te zuigen en te likken. Ik liet me achterover vallen, en het maakte me helemaal niks meer uit dat het mijn moeder was, het was veel te lekker om daar nog over na te denken. Ik fantaseerde vaak over haar, maar in het echt is het toch even iets anders. Ik kwam al bijna klaar, toen mijn moeder stopte. 'Aaaahh, mam, ga nog even door..!' smeekte ik haar. Ze lachte en ze zei, 'Niet voordat jij eerst wat terug hebt gedaan..' Ik wilde niets liever, en begon haar borsten te kneden. Ze stak haar armen de lucht in en ik trok haar shirt over haar hoofd heen. Ik zag dat ze geen bh meer aan had. Ze zei: 'Ik zag je toenet wel naar beneden kijken hoor, geile jongen van me, dus ik dacht, laat ik is aardig doen...' Ik nam haar tepels in mijn mond en ik likte en zoog er aan. Dit vond ze erg lekker, ze sloot haar ogen en ging op mijn bed liggen. Ze pakte mijn hand vast en bracht hem naar beneden. Ik ontdeed haar van haar rokje en haar minuscule, felrode string, en vingerde haar. Ze kronkelde en kreunde op het bed, en ik hield even op om de deur dicht te doen. Ik ging weer verder waar ik gebleven was, maar ze zei: 'Wacht, we gaan wel naar mijn kamer, daar is het bed groter, en daar ligt ook mijn vibrator...'

Dus we liepen naar haar kamer, en ik pakte de fles glijmiddel en haar rode vibrator. Ik pakte wat glijmiddel, smeerde de vibrator er mee in en zette hem aan. Ik wilde hem al in haar lekkere spleet steken, die trouwens nog verbazend strak was voor haar leeftijd, maar ze zei: 'Nee, stop hem in mijn kontje..!' Ze draaide zich op haar buik, deed haar lekkere kont omhoog, en wiebelde een beetje op en neer. Dit was zo'n geil gezicht, dat ik eerst even haar lekkere kont streelde en masseerde, waarna ik de vibo in haar kont stak. Dit ging verbazend soepel. Ik zei: 'Oh mama, jij hebt blijkbaar al wel wat vaker iets in je kontje gehad.!' 'Ze keek me ondeugend aan en zei: 'Ja, in de week dat jullie bij jullie vader zijn, leef ik me helemaal uit...' De vibrator zat ondertussen al lekker in haar kontje te trillen, en ze draaide zich op haar rug. De rode staaf zat nu helemaal in haar kont! Ze pakte mijn hoofd en duwde hem richting haar mooie kale kutje. Ik likte voorzichtig aan haar klitje, en ze kon een klein gilletje niet onderdrukken. Ik likte verder, en stak af en toe mijn tong lekker diep naar binnen, waar bij ze heel geil gilde. Het kon niet anders dan dat mijn zus dit zou horen, maar het maakte me niks uit. Ze gilde steeds harder en ze hijgde steeds sneller, en toen was daar het orgasme. De sappen spoten er bijna uit, ze smaakte zo lekker... Ze moest even bijkomen, en toen nam ze mijn snikkel weer in haar mond. Ze keek me terwijl ze me heerlijk pijpte heel geil aan, en mijn orgasme was ook al niet meer veer weg. Precies op het juiste moment stopte ze en ze zei: 'Neuk me, keihard..', en ze keek me heel ondeugend aan.

Toen kwam mijn zus opeens binnen. 'Nu wil ik!', riep ze uit. Ik was stomverbaasd, maar mijn moeder leek dit heel normaal te vinden. 'Maar natuurlijk schat, kom er maar lekker bij liggen.' Mijn zus maakte haar bh los, en haar mooie ronde borstjes kwamen tevoorschijn. Ze ging op bed liggen, en mijn moeder zoende haar vol overgave. Ik was nog steeds helemaal uit het veld geslagen, en mijn zus keek me aan. 'Haha, ja jongen, wij doen dit al veel langer!!' Ze kroop naar me toe en ze gaf me een heerlijke tongzoen. Haar hand gleed via mijn buik naar mijn piemel, en ze begon me heerlijk af te trekken. Ik zag dat mijn moeder glimlachend naar dit schouwspel aan het kijken was. Ze zei: 'Dit is de eerste keer voor haar dat ze een paal heeft om mee te spelen, in plaats van een spleet, dus laat haar even haar gang gaan.' Zo kende ik mijn zus helemaal niet! Ze stopte met zoenen en ging op haar buik liggen. Zo kon ze me heerlijk pijpen, en mijn moeder kwam naar me toe kruipen om mij op haar beurt ook heerlijk te zoenen. Ze zei: 'Hoe moet dat nou, we willen allebei dat je in ons komt.!' 'Oh, maar ik heb wel genoeg voor jullie allebei hoor.', zei ik. Mijn zus slaakte een kreet van blijdschap en ze zei, 'Oh alsjeblieft, mag ik eerst..?' Ik kwam naar haar toe en ging op haar liggen. Ik gaf haar een lange tongzoen en langzaam liet ik mijn pik in haar kutje gaan. Ze had zich ook helemaal kaal geschoren, op een smal verticaal streepje na. Ik was ongelooflijk geil, en na een paar stoten voelde ik tot mijn schrik al een orgasme op komen. Ik trok me snel terug en vroeg waar de condooms lagen. Mijn moeder haalde er een uit haar nachtkastje, en gaf hem aan mij. Daarna ging ze op haar rug liggen met haar benen opgetrokken, haalde haar rode vibo uit haar kontje, en begon te masturberen, terwijl ze naar ons keek.

Ik deed het rubbertje om mijn paal en ik begeleide hem weer naar binnen in het kutje van mijn smachtende zus. Door het idee dat mijn moeder zich nu op ons aan het vingeren was, kwam ik nog sneller klaar. Ik vond het best sneu voor mijn zus, dus ik besloot haar nog even te verwennen door haar lekker klaar te beffen. Ik likte haar tepels, en gleed langzaam naar beneden om haar venusheuvel, en daarna haar clitores te likken. Net als bij mijn moeder liet ik mijn tong af en toen naar binnen glijden en in een paar minuten was ook mijn zus heerlijk klaar gekomen. Ik draaide me om naar mijn moeder en ze keek me al verlangend aan. Ze trok me naar zich toe en draaide me op mijn rug. Ze hurkte boven mijn ondertussen al weer hard geworden pik, en liet zich een beetje zakken. Ze begon naar boven en beneden de bewegen, zodat mijn piemel in en uit ging. Ik had een verschrikkelijk mooi en geil uitzicht over haar bungelende borsten en haar kale kutje waar mijn pik in zat. Ik kon het nu echter goed uithouden, omdat ik vlak daarvoor al klaar was gekomen. Mijn zus kwam naar mij toe gekropen en we gaven elkaar een heerlijke lange tongzoen. Mijn moeder was haar klit aan het masseren terwijl ik haar neukte en mijn zus zoende. 'Oh jongen, wat heb jij een lekkere paal zeg...' kreunde mijn moeder, 'Oh god, ik ga komen!!' Ik voelde haar spieren samentrekken en ze kwam heftig klaar. Ik verlangde echter nog naar meer, dus ik vroeg aan mijn zus of ze op handen en knieƫn wilde gaan zitten. Dit deed ze maar al te graag, en ik zag haar mooie roze schaamlipjes naar achteren steken. Ik stopte mijn pik er voorzichtig in en begon haar heerlijk te neuken.

Mijn moeder lag nog bij te komen van haar beurt en ze zei: 'Jongens, gaan jullie je gang maar, ik ga eventjes douchen.' Ze gaf ons allebei een liefdevolle kus op de mond en ze liep de kamer uit. Even later hoorde we de douche aan gaan. Ik concentreerde me weer helemaal op die lekkere kont en ik pakte mijn zus bij haar middel, om nog heftiger te kunnen stoten. Ze gilde steeds harder, en op het laatst schreeuwde ze het bijna uit. Ze kwam bijna, maar ik wilde dat ze minstens net zo heftig als mijn moeder klaar kwam. Ik trok me terug uit haar kutje, en vroeg haar even op mijn vingers te sabbelen. Dit deed ze heerlijk, en ik haalde mijn vingers weer uit haar mond, en ik wreef wat van haar eigen speeksel op haar sterretje. Voorzichtig zette ik mijn eikel tegen haar strakke aarsje, en ging ik heel langzaam naar binnen, beetje bij beetje. Zij had duidelijk nog nooit iets in haar kontje gehad. Ik ging steeds dieper, en ze gromde van een mengeling van genot en pijn. Toen ik er bijna tot aan mijn ballen in zat, begon ik heel rustig te stoten. Het ging steeds makkelijker, en elke keer als ik weer naar binnen ging, hoorde ik een heel hoog gilletje uit haar komen. Ik voelde en hoorde dat ze ging komen, en ik stak snel 2 vingers in haar strakke spleetje. Het maakte een soppend geluid, omdat ze verschrikkelijk nat was. En toen voelde ik haar spieren in haar aars en haar kut samentrekken, en door dat gevoel kwam ook ik heerlijk klaar. Ik spoot zeker wel meer dan 10 keer, en ze nam nog even mijn pik in haar mond om hem helemaal leeg te zuigen. Daarna lieten we ons allebei op onze rug vallen, om even bij te komen.

En ik altijd maar denken dat betrapt worden negatief is...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen