Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik zat me een beetje op mijn kamer te vervelen, toen mijn kleine zusje binnenkwam. Morgen zou ze zestien worden en ik ben al twintig. Ze ziet er goed uit, die zus van me. Ze begint al een echt vrouwtje te worden. Haar tieten waren de laatste tijd behoorlijk gegroeid en staken recht naar voren. Meestal droeg ze geen bh, net als nu trouwens en je kon haar donkere tepels door haar Tshirt heen zien.

Hoewel ze mijn zus was, toch een behoorlijk geil gezicht. "Je weet, dat ik morgen jarig ben, he?" zei ze tegen me. "Natuurlijk, vanaf morgen ben je groot, al zestien en mag je van alles doen, met mannen uit en zo," plaagde ik. Ik kan goed met haar opschieten en ze vertelt me bijna alles wat ze doet en meemaakt. ""Je moet me helpen," zei ze, "ik denk dat mijn vriendje binnenkort met me naar bed wil. Wat vind jij ervan, zal ik het doen? Heb jij al eens geneukt?" Ik antwoordde haar dat ik al regelmatig met mijn vriendin neukte. "Je moet het zelf willen.

 

Als je maar zorgt dat hij een condoom gebruikt of anders moet je aan de pil. Mijn zus vertelde me dat ze een paar dagen geleden al naar de dokter was geweest en iniddels de pil uit voorzorg al nam. "Wat doe je met die vriend van je?" informeerde ik. Ze dacht na. "Nog niet zoveel, hij zit aan mijn tieten en soms frommelt hij een beetje aan mijn kut.Laatste keer heeft hij een vinger in mijn kut gestoken. Ik vond het wel spannend, maar echt lekker was het niet." Ik legde haar uit dat hij met haar klit moest spelen en haar daar likken en vingeren. "Je zal zien dat na een beetje oefenen je dan heerlijk klaarkomt." Mijn zus keek me aan. "Met jou kan ik er wel over praten, maar met hem durf ik dat niet zo. Ik ben nog veel te onervaren." Ze was even stil en begon toen weer. "Zou je me niet als verjaardagscadeau sexlessen kunnen geven?

Ik voelde mijn lul overeind komen. "Ik wil best wel." zei ik, "Ik had geen idee dat jij zoiets zou willen. Weet je het wel zeker?" Ze knikte alleen maar en vroeg toen." Kan het nu niet? We zijn alleen thuis en ik ben behoorlijk geil geworden door dit gesprek." Ik trok haar naar haar me toe en zei haar er verder met niemand over te praten. Toen duwde ik haar op bed en begon haar uit te kleden. Even later lag ze bloot op bed en ik kleedde me in sneltreinvaart uit en ging naast haar liggen. "Doe maar net alsof ik je vriend ben en niet je broer." Ze draaide zich naar me toe en zoende me.

Haar mond was open en we tongden een hele tijd. Ze kon heerlijk zoenen, wat later zoende ik haar tepels en zoog er op. Mijn handen waren inmiddels bij haar kut beland en ik begon met haar klit te spelen. Ze liet me begaan, maar bewoog niet, ze kreunde zacht en ze genoot er van. Ik pakte haar hand en bracht hem naar mijn lul. "Trek me af", fluisterde ik. Ze was onervaren maar ik leidde haar hand en ze was een goede leerling. "Nu even stoppen."zei ik, "anders kom ik te vlug klaar. Ik liet me zakken en deed haar benen uit elkaar en begon haar toen te likken. Ik voelde haar klit groeien en ze begon harder te kreunen. Ik hoorde haar zachtjes zeggen. "Ik ben zo geil, ik ben zo verschrikkelijk geil, ik wil dat je me gaat neuken, ik wil je lul in me voelen, je moet me nu neuken, ik kan niet langer wachten, neuk me, neuk me." Het laatste schreeuwde ze uit .

Ze trok me omhoog en sloeg haar benen om me heen. Ik zette mijn lul voor haar kut en hij gleed zo naar binnen. Ik had verwacht haar te moeten ontmaagden maar voelde hem zo naar binnen glijden. Mijn zusje gaf een gil. "Ik voel hem, ik voel je lul in me zitten, wat geil, neuk me nu, og god, wat is dit lekker." Ik neukte haar en ze steunde van plezier. We neukten langzaam en ik zei haar meer mee te doen. Harder zus, draai met je kut, laat merken dat je het lekker vind. Schreeuw maar, er is niemand thuis." Ze begon onmiddellijk wilder te bewegen en harder te kreunen. "O, wat lekker, je neukt me heerlijk, ik voel je pik in me op en neer gaan. Maak me klaar .Ik wil klaarkomen. Ik denk dat ik ga klaarkomen. Oh, Jezus, ik ga komen." Ze slaakte allerlei soort oerwoudgeluiden en ze begon me weer te zoenen. Onze monden waren vol van elkaars speeksel. Ze spuugde het in mijn mond en ik weer terug in de hare. Ik voelde dat ik ook ging komen. Ik maakte mijn mond los van de hare en schreeuwde bijna. "Ik kan niet langer wachten. Ik ga spuiten, kom je ook bijna, wil je dat ik in je kut spuit of op je?" Ik voelde mijn zusje verstijven en toen begon ze te trillen en gillen. "Ik kom , ik kom ook, spuit in mijn kut, spuit mijn kutje vol.

Ze bleef maar schreeuwen en we kwamen zo ongeveer tegelijk hevig klaar. We bleven een hele tijd daarna nog in elkaar en zeiden niet veel. We genoten van die heerlijke neukpartij. Het was haar eerste, voor mij niet , maar wel de allerbeste. Mijn lul verslapte niet en ik begon weer langzaam in haar te bewegen. "Gaan we het nog een keertje doen?" fluisterde mijn zusje. "Geen zin meer?" vroeg ik. Als antwoord duwde ze haar kut omhoog om mijn pik zo diep mogelijk in haar te krijgen en begon weer met haar kut te draaien. "Ik ben klaar voor de tweede les, meester." zei ze geil. Ik trok me even terug en draaide mijn zus op haar buik. "Voor de tweede les gebruiken we een ander gaatje," zei ik. "Ze keek achterom. "Ga je me in mijn kont neuken. Doet dat geen pijn. Is dat ook lekker?" "We gaan het proberen, ontspan je maar, je zal dit zeker ook geil vinden." zei ik haar. Ik spuugde op mijn hand en maakte mijn vingers en mijn lul nat.

Toen spuugde ik op haar rose poepgaatje en duwde een vinger naar binnen. Mijn zusje spande onwillekeurig haar sluitspier. Ik vertelde haar weer te relaxen en probeerde het weer. Het ging nu beter en ik bewoog mijn vinger op en neer tot hij verder naar binnen gleed. Na een tijdje kon ik gemakkelijk twee vingers in en uit bewegen. Mijn zus begon mee te bewegen als een teken dat ze het lekker begon te vinden. "Lekker?" vroeg ik en ik hoorde een goedkeurend geluid. "Lekker geil gevoel, ik denk dat je nu wel met je lul erin kan komen." Ik trok mijn vingers terug en maakte mijn lul nog een keertje nat en zette hem toen voor haar kontopening.

Ze hield met haar handen haar billen uit elkaar en ik stootte in een keer hard naar voren en zag mijn lul tot aan mijn ballen in haar kontje verdwijnen. Mijn zusje verwachtte het niet op deze manier en gilde het uit. "Auuuuw, au, auw, o, ohhhhhh, ja, ja, toe maar, het is lekker nu, het doet haast geen pijn meer.

Oh, wat geil." Ze was nu helemaal ontspannen en ik neukte haar hard. Ik trok haar kont naar me toe , en zelf ving ze iedere stoot van mij op door haar kont op dat moment hard omhoog te brengen. Ze begon zichzelf te vingeren en ik hoorde haar hijgen en kreunen. Het duurde niet lang voor ik mijn hoogtepunt weer voelde naderen. Mijn zusje voelde het op de een of andere manier ook en duwde haar kont zo ver mogelijk omhoog. "Spuit maar in mijn kont, ik kom ook weer bijna, ik wil je nu in mijn kont voelen spuiten." Ik spoot en voelde hoe golven sperma haar darmen inspoten.

Toen we wat later weer naast elkaar op bed lagen, zei mijn zus. "Het is zo,n heerlijk gevoel als je spuit. Mijn kut en mijn kont werden helemaal warm van binnen." Wat later zei ze ineens. "Weet je, dat vriendje van mij kan barsten. Wat mij betreft neuk ik voorlopig alleen met jou." Ze trok me op haar. "Nog een keertje in mijn kut, kan je?"

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen