Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Men zegt dat ik een meisje ben dat te heet is om aan te pakken. Iedere man die mij ziet, wil me naaien en ik zeg haast nooit nee. Hoe het komt dat ik zo heet tussen mijn benen ben weet ik niet en ook mijn ouders staan voor een raadsel. Ik ben nu zestien en een slanke meid met lekkere tieten en een kont om rauw in te bijten, zoals veel mannen dat zeggen. Ook mijn kutje mag er zijn. Er groeit nog amper haar op mijn spleetje en ik ben altijd nat als ik aan sex en grote, harde lullen denk. Of ik me niet schaam? Natuurlijk niet, ik ben geil en geniet daarvan met iedereen die zijn lul in me wil prikken. Ik zal nu vertellen hoe ik vorig jaar door mijn oom gepakt ben 

Moeder was boos op me, omdat ik de hele dag in de tuin lag en aan de voorbijgaande mannen en jongens mijn tietjes liet zien en soms ook nog wat anders! 

"Nu kom je binnen en trekt een jurk aan, Lotte. Straks komt oom Piet en die hoeft je niet zo te zien, hij is toch al zo gek op jonge meiden." 

"Hij hoeft naar mij geen vinger uit te steken, er zijn wel betere" zei ik lachend. "Vorig jaar zat hij al met zijn vingers in mijn broekje, maar dat heb ik hem gauw afgeleerd" 

"Kind, hoe kom je toch zo hitsig, we moeten toch nog maar eens met je naar de dokter" 

"Ma, soms kan ik wel tegen de muren oplopen" zei ik geheel naar waarheid. "Vandaag ben ik ook al de hele dag geil tussen mijn benen, ik moest me maar even terugtrekken op mijn kamer, anders gebeuren er nog gekke dingen" 

"Schaam je een beetje," zei ma en ging hoofdschuddend door met waar ze mee bezig was. 

Ze had natuurlijk gelijk, maar ik kon er niets aan doen dat mijn spleet de hele dag al open ging staan als ik een vent zag lopen of fietsen. Oom Piet, de enige broer van mijn vader, kwam met veel bombarie de tuin in. Mijn neefje Kees was bij hem e die had een vriend meegebracht. Oom Piet was een dikke kerel van tegen de vijftig. Hij was pas laat getrouwd en had het gepresteerd om binnen enkele jaren bij vier verschillende vrouwen zestien kinderen te fokken! Hij bleef neuken, zei ma altijd. Ik leek wat dat betreft veel op hem, ook ik was met een uitzonderlijke drang naar sex geboren. 

"Hallo, fijne meid" riep oom Piet en gaf me een tik voor mijn billetjes. "hoe gaat het met je erwtjes? Al gegroeid?" 

"Het zijn geen erwtjes meer, maar wel appeltjes" 

"Aha, dat wil ik graag eens controleren, schatje. Krijgt oom Piet geen kusje van jou?" 

Ik zag geen gevaar, per slot van rekening droeg ik een net jurkje, dus stak ik hem braaf mijn mondje toe en hij drukte er net iets te graag zijn mond op. En hij voelde aan mijn tietjes, kwam met een hand tussen mijn benen, en wilde aan mijn poesje voelen. 

"Foei, niet doen, oom Piet. Bah, wat bent u een geile kerel.." 

Hij keek me vreemd aan, en ik zag dat er zich een tent in zijn broek vormde. 

"Meid, ik bedoel er toch niks mee? Alleen maar even wat plagen, meer niet" 

"Dat ken ik, vorig jaar zat je ook al met een hand in me broekje" 

"Alleen om te voelen of alles goed groeide, ik ben toch je oompje?" 

"Een oompje met smerige gedachten in zijn hoofd. Ma heeft al heel wat over je verteld" 

Zo, O ja?" hij trok peinzend aan zijn snor en keek toen naar de twee jongens die alles hadden gezien. "hebben jullie wat aan haar? Of heb je er nog geen gevoel in soms? Bah, die jeugd van tegenwoordig." 

Hij liep met grote passen naar binnen en ik bleef met de jongens achter in de tuin. Nog steeds had ik er veel zin in en ik wenkte de knapen dat ze me moesten volgen. 

"Ik wil jullie iets leuks laten zien" zei ik. Mijn kut en mijn billen, die zouden ze te zien krijgen, de rest liet ik aan hun eigen initiatief over. We gingen naar de schuur van mijn vader en daar deed ik de deur achter ons dicht, schoof de grendel erop en tilde mijn jurk heel hoop op. Ze keken verbijsterd naar mijn strakke broekje en het bultje in de driehoek tussen mijn al fraaie dijen. Toen trok ik de jurk over mijn hoofd en toonde mijn appelronde tietjes. 

Die ogen! Ze puilden haast uit hun kassen! Ik schoof mijn slipje tot over mijn knieën en trok mijn kut open. 

"Kijk maar goed, want ik trek mijn kleren zo weer aan. Vinden jullie het mooi of zie je liever je moeder in haar blote kont" 

"Zullen we neuken?" vroeg de vriend van mijn neef. Hij heette Eduard en leek me wel een aardige jongen, maar neuken.. 

"Laat eerst je lul maar eens zien" zei ik. "Als hij nog te klein is kan ik er niks mee beginnen" 

Eduard trok zijn broeken uit en liet zien wat hij had. Het was een lange en rechte pik, tamelijk dun maar wel lekker lang, al werd ik er niet erg heet van.

"Jij ook" zei ik tegen mijn neef. 

"Dat durf ik niet, we zijn familie van elkaar" 

"Wat een aansteller ben jij. Neef en nicht kunnen zelfs trouwen" 

"Echt waar?" 

"Nooit van Eric en Jessica Molenpel gehoord? Neef en nicht, ze speelden altijd samen toen ze klein waren. Toen ze allebei 16 waren ontdekten ze dat er spelletjes waren die..nou ja, je weet wel. Ze neukten en neukten tot de spetters eraf vlogen. Jessica werd zwanger en ze trouwden. Ze kregen een tweeling" 

"Dat weet ik" zei Eduard. "Ze wonen bij mij in de buurt" 

"Nou, zal ik je dan mijn lul maar laten zien?" vroeg mijn neef 

"Laat maar zien, dan trek ik er even aan en geef er een zoentje op" 

"Ook op de mijne" vroeg Eduard heet. 

"Ook op de jouwe. Misschien trek ik al het zaad er wel uit, maar dan moeten jullie mijn kut likken" 

"dat is goed, Lotte" zei Eduard gul. 

Mijn neef had zijn broeken uitgetrokken, maar zijn pik was nog klein en slap. Zenuwen natuurlijk. 

"Wat een garnaal" zei ik spottend. "Hoe krijgen we die omhoog?" 

"Zuigen" zei Eduard geil. 

Het leek me de moeite waard om dat pikkie in mijn mond stijf te maken, zakte door mijn knieën en zoende de pik van mijn verlegen neefje. Eduard voelde aan mijn billen en toen aan mijn borsten. 

"O, wat een mooie meid ben jij" steunde hij. "Ik heb nog nooit aan de kont en de tieten van een meisje gevoeld" 

"Voel maar overal, ook tussen mijn dijen." Zei ik. "Ik ben zo heet als maar kan en wil klaarkomen vanmiddag" 

"Ben je altijd zo?" vroeg mijn neef. 

"Ik ben gek op mannen, ik zou de hele dag wel met lullen en kloten willen spelen" 

"De mijne kun je krijgen" zei Eduard, die nu aardig op dreef begon te komen. 

"Je wilt hem er zeker wel in steken?" 

"Nou, heel graag, kan het niet terwijl je hem zuigt?" 

"Probeer maar of je in mijn reetje kunt komen" 

"O, wat heerlijk, je bent een schat en je hebt zulke lekkere, dikke billen, Lotte" 

Hij bevoelde mijn billen en trok ze van elkaar. Ik nam de slappe pik van mijn neef tussen mijn lippen en bewerkte het zielige geval. Iets nats tikte tegen mijn kont, toen was er iets tegen mijn anusje en met een kreun porde Eduard zijn keiharde lul tegen mijn sterretje. Maar hij kon er niet in komen, wat hij ook deed. Ik liet hem modderen, want het was hartstikke lekker en toen hij mijn tieten greep kwam ik al haast klaar. Zijn lul zakte wat en gleed tussen mijn schaamlippen. Hij hijgde en maakte neukende bewegingen, mijn schaamlippen en opening heerlijk strelend met zijn eikel. Ik liet hem maar begaan, hij zal wel gauw gaan spuiten, zo geil was hij al. Ik voelde de lul in mijn mond nu een beetje groter en dikker worden, gromde goedkeurend en legde een hand onder de fijne balletjes van de jongen. 

"O Lotte, ik voel iets" zei hij angstig. 

"Dat moet ook jongen, je moet nog veel meer voelen, dan is het pas goed." 

Ik zoog verder en streelde de harde eikel. Ik liet los en keek hem geil aan. Hij was groter en dikker dan die van de neukende Eduard. Ik haalde hem in mijn hand heen en weer. Ik kreeg er echt schik in en zei tegen Eduard, die mijn rug zoende: "Jongen, smeer wat van je geil aan mijn kontgaatje, dan kom je er makkelijk in en kun je lekker spuiten" 

"Ohh, wat geil ben je" riep hij uit, drukte een vinger tussen mijn billen, smeerde sap aan de anus en perste toen hijgend zijn eikel bij me naar binnen, maar doordat ik niet erg meewerkte kwam hij niet ver. Hij verloor echter alle zelfbeheersing en neukte driftig in mijn kont, zich vasthoudend aan mijn tieten. Ik vond het geweldig lekker, maar liet dat niet merken. 

De lul van mijn neef kwam haast mijn oren uit, zo groot was hij geworden. Ik zoog en speelde met de fraaie kloten die onder de lul hingen en hij streelde kreunend en hijgend mijn hoofd. Zijn vriend was al aan het klaarkomen en maakte zoveel lawaai dat ik bang was dat de hele buurt er op af zou komen. Toen ik voelde dat het zover was, ontspande ik mijn anusspieren en floepte de lul mijn schokkende darmen binnen. Met een woeste kreet perste hij zijn pik helemaal naar binnen en daar kwam het al. 

"O, wat een kontje, ik spuit alles in je, ik kan niet meer, ooooh, daar kom ik al, aaaach" kreunde de jongen en kneep de tepels haast van mijn lieve tietjes af. 

"Jij mag ook we spuiten, of wil je ook in mijn kont" vroeg ik mijn neefje. 

"Nee, in je kut "antwoordde hij lief en graaide naar mijn tieten. 

O, ze waren van plan me te gebruiken en te misbruiken. Van mij mocht het, ik wilde graag door twee knullen genomen worden. Voor mijn part mocht oom Piet met zijn dikke lul ook nog meedoen. Hij was er echter niet en dat vond ik toch wel jammer. 

"Wil je in mijn kut?" vroeg ik geil. "Dan moet je even wachten. Ik ga condooms halen uit de slaapkamer van pa en ma en dan kunnen jullie er liters in spuiten zonder een kindje te maken" 

"Ja, neuken"zei Eduard, die zijn lul uit mijn kontje had getrokken en verrukt naar zijn eigen sperma keek dat uit de anus liep. 

Ik liet de jongens in de schuur achter en liep naar huis, zo de slaapkamer van pa en ma binnen. Daar zag ik oom Piet bezig. Mond op mond beademing? Zo leek het, maar ma lag met gespreide benen onder hem en produceerde gillende en hijgende kreten die er niet om logen. Oom Piet deed niet alleen aan beademing van mijn lieve moeder, maar had zijn pik (natuurlijk per ongeluk) in haar gastvrije gaatje gestopt en ramde nu als een geile beer op en neer. 

Het is geen fraai gezicht om je eigen moeder met haar zwager in bed te zien liggen, maar ik gunde haar en hem wel het een en ander, dus trok me stilletjes terug. Toen ze klaar waren, ik hoorde namelijk niets meer, ging ik naar binnen en keek grijnzend naar de naakte lijven op het bed. 

"Zijn jullie klaargekomen?" 

"Heb je alles gezien?" vroeg ma 

"Ma, jij kunt het ook nog aardig" zei ik bewonderend. 

"Kind, zeg niets tegen je vader" zei ze angstig en bedekte haar niet onaardige tieten en kut. Ik lijk op haar, alleen ben ik veel jonger, en het verbaasde me dan ook niet dat oom Piet geen moeite deed zijn lul te bedekken. 

Hij keek me geil aan en vroeg met een knipoog: "Kom ook in bed, dan maken we er een fijn trio van, schat?" 

"Nee, ik moet condooms hebben" 

"Waarvoor?' vroeg ma kwaad. 

"Ze moet meedoen aan een ballonnenwedstrijd" zei oom lachend. 

"Geef haar wat condoompjes, dan kunnen wij aan het tweede standje beginnen, lekker moedertje" 

"Je bent gek, maar wel lekker geil" zei ma, die ook al niet veel gewend was. Ze graaide in het nachtkastje en ik kreeg een tiental van die rare hoesjes in mijn hand gedrukt. 

"En verdwijn nu maar" zei ze. 

"Graag, de jongens wachten op me. Nou, neuk ze dan maar, ma en oom Piet" 

"Jij bent een waardig lid van de familie" lachte oom "Wat een geile meid hebben jullie gemaakt, schat. Ik kom straks eens een kijkje nemen bij jullie" 

"Je bent welkom, oom, maar verschiet dan niet al je kruit bij mijn moeder" 

"Ik kan de hele stad wel neuken" riep hij overmoedig en ik zag nog dat zijn lul net weer stijf werd. En dat was me een joekel.. 

De schuurdeur piepte. De jongens zaten op de werkbank en hadden allebei een slappe toen ik binnenkwam met de condooms. 

"Zijn dat ze?" vroeg Eduard. Zijn lul werd stijf toen ik me uitkleedde en die van mijn neefje was ook al aan het stijgen. Ik was nu helemaal naakt en trok aan beide lullen tegelijk, daar had ik toch twee handen voor. Ze vonden het lekker en streelden mij overal. Eduard was gek op mijn stevige billen, hij streelde en kneedde, stak een vinger in mijn anus en spoot flink over mijn trekkende hand. 

"Oh, ik kan er niets aan doen, dit is zo geil" riep hij uit, en ik perste al het zaad uit zijn schokkende pik. Het was een opwindend gedoe en ik werd er heel erg nat van. Mijn kutje stond ver open en ik wilde er de pik van mijn neef maar al te graag in hebben. 

"Zou je me willen neuken?" vroeg ik. "Dan doen we een condoom om je grote lul, want ik wil geen kind van je krijgen" 

"O, laat m zo in je spleet" kreunde hij en wilde me op de mond zoenen. 

"Wel naaien, niet zoenen" zei ik. "Alleen iemand waar ik verliefd op ben mag mijn mond zoenen. Verder mag je alles doen, zelfs mijn reet en kutje likken." 

Ik stroopte wat onhandig een condoom over zijn stijve pik en ging voor mijn neefje liggen. Toen hij mijn kutje zag, liet hij zich op de knieën tussen mijn gespreide dijen zakken, schoof voorzichtig de grote schaamlippen opzij en keek hijgend naar mijn opening. 

"O, wat een lekkere kut heb jij, ik wil hem likken en zoenen, Lot" 

"Ga je gang maar, jongen" 

Het was een heerlijk gevoel toen zijn lippen over mijn kutje gleden en zijn tong in mijn speeltje drong. Ik wipte van geiligheid op en neer. Eduard stond belangstellend toe te kijken, zijn lul slap hangend. 

"Kom eens hier, op je knieën, dan maak ik je ding weer stijf, Eduard" zei ik 

Met twee lullen spelen, dat ik toch wel ideaal, Ik hoopte dat mijn oom ook nog even zou komen, want die had een lul zoals ik er nog weinig had gezien. Eduard knielde naast me en ik begon met zijn pik te spelen. Ik voelde me geweldig. Hij streelde mijn borsten en drukte zo nu en dan een zoentje op mijn mond. Kees ging door met het likken van mijn kut en toen hij ontdekte hoe lekker mijn kont eruit zag, stak hij zijn neus en tong in mijn sterretje en werd zo heet dat er dikke slijmdraden uit zijn pik in het voorste tuitje van het condoom drupten. 

Mijn poesje stond nu zo ver open dat er makkelijk een flinke penis in kon en ik verlangde ernaar om geneukt te worden, maar nog liever neukte ik zelf. Dat kon als hij op de grond ging liggen, dan zou ik hem berijden en zelf het tempo kunnen regelen. 

"Hij komt alweer omhoog" zei Eduard trots en ik voelde zijn pik tussen mijn trekkende vingers omhoog schieten. 

"Wat een fijne lullen hebben jullie" zei ik en een golf sap kwam uit mijn jeukende kutje. 

"We gaan een fijn nummertje maken met zijn drieën" 

Ik zei tegen mijn neef at hij op de vloer moest gaan liggen en toen hij met zijn pik omhoog naar me lag te kijken, liet ik me op zijn eikel zakken en zijn pik in mijn natte spleet verdwijnen. Hij kreunde het uit en greep mijn harde tieten. 

"Rustig maar" fluisterde ik. "Het is zalig, maar je moet nog niet klaarkomen, lieverd. Eduard, als ik mijn kont flink naar achteren steek, kun jij je pik er dan in krijgen, schatje?" 

Hij keek naar mijn bolle billen en voelde aan mijn anus, zoende toen mijn billen en trok de twee bilhelften van elkaar. Ik hield op met bewegen en ontspande mijn spieren. 

"Kom er maar in, lekkere, geile knul van me" 

Hij greep mijn heupen en probeerde zijn eikel in me te werken. Dat was me toch lekker. Ik opende mijn anusspieren en zei dringen: "Stoot hem er nu in, ik sta helemaal open, schat." 

Hij kneep ik mijn heupen en blies zijn hete adem in mijn nek. Wat werd ik heet toen hij zijn dikke eikel in mijn kontje werkte en sidderend begon te naaien. Nu kon ik me niet bewegen, want dan zou ik de twee stijve lullen vermoedelijk niet binnen kunnen houden, dus bleef ik doodstil op de lul van mijn neef zitten en keek toe hoe hij genoot van mijn borsten. De harde lul van Eduard deed het geweldig in mijn warme achterste. 

Toen de schuurdeur piepte en oom binnenkwam, voelde ik net dat de jongen mijn darmen volspoot en zijn mond tussen mijn schouderbladen drukte. Eer kwam flink wat uit zijn schokkende pik, ik vond het zalig en zei zacht: "Kom maar lekker klaar, fijne knul van me, spuit je maar lekker leeg in mijn kont" 

Oom stond, met een sigaar tussen de vingers, toe te kijken en ik las ongeloof in zijn ogen. Toen hij zag hoe heerlijk Eduard in me spoot, gooide hij de peuk op de grond en trapte die met 1 beweging uit, trok zijn broek uit en hield zijn worst vlak voor mijn gezicht. 

"Zuig hem stijf" gebood hij. "Maak hem groot en hard, dan de ik ook mee met jullie spelletjes" 

"Oompje toch" zei ik vermanend en ging rechtop zitten, de lul van zijn zoon nog diep in mijn strakke kutje. Ik bood hem mijn fraaie tieten en hij nam de tepels een voor een tussen zijn lippen. Knap was hij niet, maar hij wist wel heel goed wat hij met een vrouw moest doen. Hij zoende en likte me lekker af, bevoelde mijn kut en kneep in mijn klitje. 

"Maak je hem gauw klaar?" vroeg hij. "Hij is eigenlijk nog te jong voor dit soort dingen, maar goed, ik wil hem niet alle pretjes ontzeggen" 

"Hij heeft een lekkere, grote pik, oom" zei ik. "Je kunt wel zien dat hij jouw zoon is." 

Ik had zijn lul nu helemaal groot gemaakt en schatte dat het monster wel zo'n vijfentwintig centimeter was, een enorme joekel dus. Het vel zat helemaal teruggestroopt over de monsterlijke eikel en ik zoog het ding zuchtend en steunend in mijn mond. Dat was nog eens heerlijk, zoals die lul mijn mond vulde. Oom liet zich hijgend zuigen en streelde me overal waar hij maar bij kon. De gedachte dat hij kort tevoren mijn moeder had klaargeneukt met zijn enorme paal, maakte me dubbel zo geil. Hij had zich zonder condoom in haar leeggespoten. Maar hij zou er wel een hoesje om moeten doen als hij me wilde neuken. Dat zei ik hem en hij knikte. 

"Schatje, dat ik je nu eindelijk mag pakken" zei hij vurig. "Dit is me heel wat waard. Net je hete moeder en nu jij." 

Ik stroopte een kapotje om zijn enorme pik en speelde verrukt met zijn ballen. 

"Zou er nog wat in zitten?" vroeg ik en bewoog langzaam op en neer op de pik van zijn zoon. Ik trok aan de lul van oom en fluisterde hete woordjes, terwijl ik de lul van mijn neef heerlijk draaiend en wrikkend neukte. Hij streelde mijn tietjes en heupen, voelde aan mijn klitje en maakte me erg geil. Ik voelde het condoompje haast niet en toen de jongen kermend spoot, verbeelde ik me zelfs dat ik het zaad tegen mijn baarmoeder voelde schieten. 

"Oh, Lotte, heerlijk, wat ben je lekker, wat heb je lekkere tieten en billen, ooooh, ik vond het zo lekker"jammerde mijn neef en ik kneep min kutspieren strak om zijn schokkende pik. 

"Wat geil" zei oom en ik voelde zijn lul nog stijver en groter worden. Met een diepe zucht spoot mijn neef zijn laatste kwakje in mij en werd toen slap. Ik stapte eraf en trok het hoesje van zijn geile pik. Oom moest me maar gauw nemen met zijn grote staaf. Kon ik dat ding er wel in hebben? Ik zou het heel gauw weten, want oom stond te trappelen van ongeduld om me te neuken. Ik zei dat ik op hem wilde zitten en dat leek hem wel een goed idee. Hij ging liggen en ik keek ongelovig naar zijn omvangrijke lul. Wat een pik, om je dood te schrikken! De jongens keken er ook al gniffelend naar en ik vroeg aan oom: "Hoe vond mijn moeder je lul eigenlijk?" 

Beschaamd keek hij me aan. "Meisje, ik verzeker je dat dit de eerste keer was dat ik met haar naar bed ging. Het was een toevallige samenloop van omstandigheden en ik ben nogal gek op wulps gebouwde dames, daar kan ik ook niets aan doen. Ze was naakt toen ik haar zag en voor ik het besefte zat ik erin" 

"Ja, ja, ik geloof je wel, je hoeft je niet te verontschuldigen. Ik ga nu proberen of ik je enorme neuker in mijn kutje kan hebben" 

Hij greep hijgend tussen mijn dijen en voelde aan mijn natte en open kutje. "Meid, wat heb je een zalig dingetje tussen je mooie dijen, ik ben gek op je, eerlijk waar. En moet dat condoom om mijn pik?" 

"Ja, ik laat me nog geen kindje maken" 

"Maar die houdt zoveel van het genot tegen, wil je mijn zaad niet in je kut voelen spuiten?"

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen