Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Leentje moet me al op de oprijlaan gezien hebben, want mijn vinger is nog niet van de belknop of de deur gaat al open.

Mijn zusje, stralend als altijd, lacht al haar prachtige, witte tanden bloot en geeft me een zoen op de wang als ik de gang in stap.

"Roel is nog thuis. Je kan hem nog net dag zeggen." Glimlacht ze, terwijl haar betoverende groene kijkers de mijne gevangen houden.

Ik knik en laat genietend mijn ogen over haar figuur gaan, jammer genoeg verscholen onder een wijde jurk tot net boven haar knieën. Haar ravenzwarte haar heeft ze in een paardenstaart bijeengebonden, wat haar expressieve gezichtje goed tot zijn recht laat komen.

Leentje is mijn achtentwintigjarige halfzusje, acht jaar jonger dan ik.

"Hoe is het met hem?"

"Kom naar de huiskamer. Hij vertelt het je zelf wel." Zegt ze, me een duw in de rug gevend.

Roel is uit zijn stoel rechtgestaan en ik krijg een slappe hand van hem. Hij is nog pafferiger geworden dan de laatste maal dat ik hem heb gezien, nog bleker en de wallen onder zijn ogen groter. Veertig moet hij er nu zijn, maar hij ziet er de helft ouder uit. Nooit heb ik begrepen wat mijn zusje, die iedereen had kunnen krijgen die ze wou, in hem heeft gezien, behalve dan dat hij een hoop poen heeft en er alles voor doet om haar tevreden te stellen.

"Dat is al een tijd geleden zeg." Zegt hij, terwijl zijn waterige oogjes me uitdrukkingsloos aanstaren. "Leentje begon zich al zorgen te maken. Je weet hoe ze op je gesteld is."

"Ja, drie maanden is een lange tijd." Antwoord ik. "Maar ik heb het zo ontzettend druk gehad... Hoe is het trouwens met Nicholas?"

Nicholas is hun vier jaar oude zoontje. Behalve zijn ouders en ikzelf is niemand op de hoogte van het grote geheim, namelijk dat hij verwekt is met kunstmatige inseminatie. Behalve behept met een ernstige vorm van suikerziekte, die hem heel vroeg naar het hiernamaals zal helpen, is Roel ook nog onvruchtbaar.

"Opperbest, hij is nu trouwens zijn middagdutje aan het doen." Zei Roel. "Met mij is het heel wat minder. Volgens de specialist takel ik zienderogen af. Verleden week heeft hij me zelfs met aandrang verzocht mijn laatste wilsbeschikkingen te maken... Dus, we weten genoeg."

"Ach wat." Reageer ik en geef hem een oprecht medelevend schouderklopje.

Hij werpt even een blik op zijn horloge en kijkt me dan indringend aan.

"Sorry, maar ik moet meteen naar Duitsland karren en ik had eigenlijk al weg moeten zijn... Weet je het grote nieuws trouwens al?" Vraagt hij.

Verbaasd schud ik het hoofd.

"Leentje!" Roept hij in de richting van de keuken, waar ik mijn halfzus hoor rommelen.

"Ja, een moment, ik ben koffie aan het zetten." Roept ze terug.

Roel blijft me zijdelings grinnikend aankijken tot Leentje uit de keuken terugkomt. Ik word er nerveus van.

Leentje zet het dienblad dat ze heeft meegebracht op tafel. Ze schenkt me een kopje koffie in en schuift het me toe. Dan kijkt ze haar echtgenoot vragend aan.

"Vertel eens wat wij al meer dan een maand weten." Verzoekt deze haar.

"Ik ben opnieuw zwanger." Deelt Leentje me mee.

Ze glimlacht, maar niet ter harte.

"Zo." Zeg ik, een wolkje melk aan mijn koffie toevoegend. "Dat is niet alleen groot, maar ook goed nieuws."

Verdomme, denk ik, is ie nou helemaal gek geworden. Hij staat al met anderhalf been in het graf en hij laat zijn vrouw nog bezwangeren.

"Ik hoop natuurlijk dat het een meisje is." Zegt Leentje, die in de stoel recht tegenover mij plaatsneemt.

"Je denkt misschien dat ik gek ben, maar ik wil absoluut mijn naam verder zetten." Zegt Roel. "Dit brengt me meteen bij de zaak die ik met jou wou bespreken."

Ik kijk hem vragend aan.

"Kijk, ik weet eerlijk gezegd niet hoe het zal aflopen met mij, morgen of over vijf jaar... Ik weet alleen dat het moment snel nadert... Bovendien zal ik heel veel van huis zijn de komende tijd. De zaak loopt als een trein." Vervolgt hij. "Daarom zou ik je willen vragen om in de aanpalende oude bediendewoning te komen wonen. We gebruiken die ruimte toch niet. Het is daar ruimer dan waar je zit en je spaart de huur uit. Leentje zal dan nooit alleen zijn en er zal steeds iemand zijn op wie ze terug kan vallen mocht er iets gebeuren... Wat denk je ervan?"

"Ja, doe het alsjeblieft." Smeekt Leentje, naar me knipogend als ik verrast van de een naar de ander kijk. "Ik zal opnieuw voor je kunnen zorgen als toen ik bij jou inwoonde in mijn studententijd."

Om onze ouders de kosten van een studentenkamer te besparen heeft Leentje vier jaar bij me ingewoond toen ze naar de hogeschool ging. Korte tijd na haar afstuderen is ze met Roel getrouwd, wat echter nooit een beletsel heeft gevormd voor onze passionele verhouding.

"Als je dat beloofd dan ben ik je man." Grinnik ik enthousiast.

Leentje kleurt lichtjes en slaat de ogen neer.

"Goed, dat is dan afgesproken. " Schalt Roel. "Maar nu moet ik weg. Ik moet morgenvroeg in Hamburg zijn voor een handelsbeurs. Ik had anders graag nog wat me je gepraat."

Hij schudt me de hand en gebaart naar Leentje.

"Kom jij even mee naar buiten?" Vraagt hij haar.

Terwijl zij de deur uitgaan laten zij een dolgelukkig man achter, die zich tevreden een tweede tasje koffie uitschenkt terwijl hij aan de heerlijke tijden van vroeger terugdenkt.

Als Leentje een tiental minuten later terugkeert spring ik op en wil haar in mijn armen trekken, maar zij zet een stap achteruit en plant haar handen in haar zij.

"Mooie vent ben jij, meer dan twee maanden niets van je laten horen." Zegt ze kwaad. "Heb je een liefje soms?"

"Maar nee, ik kon me echt niet vrijmaken. Ik heb toch getelefoneerd, of niet soms?"

Leentje blijft me een ogenblik aankijken en schudt dan het hoofd.

"Ach wat." Zegt ze dan en steekt haar armen uit.

Ze werpt zich in mijn armen en ik druk haar stevig tegen me aan.

"Ik heb je gemist liefje, wat heb ik je gemist." Snikt ze.

"Ik hou van jou." Zeg ik.

Buiten horen we het geluid van knersend grind en een wegrijdende auto.

"Hij mag geen auto meer rijden en hij doet het toch." Fluistert ze. "Hij is nog meer in de weer dan anders, praktisch nooit thuis. Dat is zijn manier om met de dingen om te gaan, gewoon doen alsof er niets aan de hand is."

Ik maak haar haarspeld los, zodat haar lange zwarte haar uitwaaiert als een waterval over haar rug. Tegelijk zet ik mijn lippen op haar mond en mijn tong zoekt de hare. Mijn handen strelen haar rug. Ik trek haar mee naar de sofa en zij gaat op mijn schoot zitten. Ik steek mijn hand onder haar rok en doe haar knieën wat van elkaar.

"Ik ben bloedgeil." Vertrouwt mijn halfzusje me toe. "Het is zoals met Nicholas, van zodra hij vernomen heeft dat ik zwanger ben heeft hij me niet meer aangeraakt. Niet dat het ooit veel voorgesteld heeft, zoals je weet. Nu mag ik van geluk spreken als hij eenmaal per maand zijn ding even in mij steekt, in plaats van tweewekelijks."

Ondertussen streelt mijn hand de warme zachte huid van de binnenkant van haar dijen, langzaam omhoog kruipend. Leentjes mond zoekt de mijne terwijl ze haar dijen verder uit elkaar doet. Haar tong doet een agressieve uitval naar de mijne terwijl mijn hand hoger kruipt. Zonder onze kus te verbreken, verheft ze zich wat en schort haar rok tot aan het middel op. Ze heeft een zwart zijden broekje aan, een geschenk voor mij voor Valentijn. Ik streel met mijn vingers langs haar kruis en merk dat ze al drijfnat is.

"Je weet hoe heet ik loop als ik zwanger ben. Hoe meer ik opzwel hoe groter de behoefte aan een lul in mijn kut wordt." Sist Leentje in mijn oor. "Je gaat toch op het aanbod van Roel in, hé?"

"Het is een geschenk uit de hemel. Ik breng zo spoedig mogelijk mijn spullen." Verzeker ik haar glimlachend.

"Het zal net zijn als toen ik studeerde en bij je inwoonde." Zegt mijn halfzusje hees. "Je blijft vanavond toch slapen?... Ik heb veel schade in te halen."

"Ik kan tot zondagavond blijven... Maar kleed je nu uit. Het is al te lang geleden dat ik dat prachtige lijf van jou heb gezien."

Ik tast naar de ritssluiting op haar rug, maar zij glipt giechelend weg en tast naar de tent die in mijn broek verschenen is.

"Niet doen." Zeg ik. "Het is voor mij al even lang geleden als voor jou."

"Laat hem eens zien. Is hij nog even mooi als vroeger?" Vraagt mijn halfzusje, die zich tussen mijn benen laat zakken.

Ik doe mijn ritssluiting naar beneden, terwijl zij mijn broeksriem begint los te maken. Ze trekt mijn onderbroek naar beneden en neemt mijn penis zachtjes masserend in haar hand. Ze likt sensueel het voorvocht op dat langs de eikel naar beneden druipt.

"Ik heb je gemist jongen." Fluistert ze en opent haar mond.

Zacht kauwt ze in mijn eikel en zuigt me dan langzaam haar mond in. Afwisselend gebruikt ze haar tandjes en haar tong. Ik masseer haar schouders terwijl zij verder gaat mij te pijpen. Ik voel mijn penis al tintelen.

"Het gaat niet lang duren." Waarschuw ik haar fluisterend.

Leentje kijkt me aan met haar betoverende, groene ogen terwijl ze me met lange halen in en uit haar mond laat komen. Het doet me terugdenken aan onze eerste keer, nu al negen jaar geleden, net na het feestje voor haar negentiende verjaardag. Toen gebeurde het ook in een sofa in de living.

Ze neemt mijn testikels in haar hand, terwijl ze het ritme opvoert. Ik kreun en stoot mijn heupen naar boven. Een paar tellen later kom ik klaar. Ze trekt haar hoofd terug zodat enkel mijn eikel nog door haar lippen is omvat. Ik hoor haar slikken terwijl mijn sperma in haar keeltje spuit. Als ik gedaan heb, knijpt ze van onderen naar boven in de schacht van mijn penis, me hongerig tot de laatste druppel leegzuigend. Mijn eikel glinstert van haar speeksel als ze me uit haar mond laat glippen, mijn penis tegen haar wang drukt en glimlachend naar me opkijkt. Ik streel zachtjes haar lange lokken.

"Kom, zet je op mijn plaats." Zeg ik. "Ik ben bijna vergeten hoe je poesje proeft."

Leentje schudt het hoofd en veert recht.

"Nee, naar de slaapkamer." Zegt ze. "Hopelijk slaapt Nicholas nog."

Ik kijk haar verliefd aan, terwijl ik me fatsoeneer.

Dit is één van die momenten waarop ik het noodlot vervloek, dat heeft gemaakt dat de liefde van mijn leven uitgerekend mijn halfzus moet zijn.

Hand in hand wandelen we de trap op. Boven gekomen gaat Leentje heel voorzichtig de slaapkamer van haar zoontje binnen.

"Hij slaapt als een roosje. Die is het eerste uur nog niet wakker." Zegt ze even later, terwijl ze de deur zachtjes achter zich sluit.

Ik kus haar en maak ondertussen de ritssluiting van haar jurk los. Ze trekt het kledingsstuk over haar hoofd. En loopt alleen maar gekleed in haar zwarte slipje en bijpassend behaatje door de gang naar de slaapkamer, sensueel heupwiegend zoals alleen zij dat kan. Aangekomen in de slaapkamer gooit ze zich op het bed en kijkt toe terwijl ik me snel uitkleed. Als steeds verbaas ik me er even over dat niets op het bestaan van Roel wijst. Ik zie enkel persoonlijke bezittingen van haar. Als ik naakt ben, sluit ik de deur en doe de gordijnen open. Leentje heeft een mooi lichaam en ik wordt nooit moe haar te bekijken. Gelukkig laat ze zich heel graag bekijken.

Ondertussen is Leentje in het midden van het bed gaan liggen, de handen achter het hoofd. Ik ga naast haar liggen, en kus haar terwijl ik mijn handen onder haar rug laat glijden om haar behaatje los te haken. Ik wrijf haar dikke, donkere tepels stijf en neem ze afwisselend in mijn mond om er hard aan te zuigen. Ze slaakt een luide zucht en kromt haar rug. Ik weet dat ze nu erg aan het genieten is.

Leentje is geen schreeuwer, eentje die roepend en brullend klaarkomt. Ze is een stille genieter. Haar glimlach en de schittering in haar ogen vertellen je echter hoe goed het is geweest.

Leentje streelt mijn haar en draait met haar heupen.

"Doe mijn broekje uit en lik mijn poesje." Fluistert ze hees.

Ik kus haar navel en ruik meteen de zoete en tegelijk zoutig zilte geur van haar opwinding.

"Je broekje lijkt wel een natte dweil." Glimlach ik als ik mijn vingers tussen de elastiek van het stukje textiel zet.

Leentje zet haar heupen omhoog en ik laat het broekje langs haar benen glijden, mijn ogen verlustigen zich ondertussen aan haar geschoren poesje, waarvan de lichtjes uitstulpende kutlipjes al flink gezwollen zijn en glinsteren van haar sappen die vrijelijk uit haar neukgrotje druppelen.

Het duizelt in mijn hoofd als ik haar schaamlippen wat opentrek en het roze, lillende vlees van haar spleetje begin te likken. Ik sluit de ogen om des te meer te kunnen genieten van de zoete en tegelijk zilte smaak en geur van haar nectar. Ik lik haar kutje van onderen naar boven, begin een paar keer opnieuw. Een nauwelijks hoorbaar kreetje ontsnapt aan haar lippen als mijn tong zich op haar clitorisje concentreer, dat zich langzaam aan het oprichten is.

"Ja, dat is lekker." Fluistert Leentje hees.

Kleine schokjes gaan door haar heupen, terwijl haar handen door mijn haar graven. Tegelijk trekt ze haar dijen op tot op haar buik.

"Steek je vinger in mijn kontje." Verzoekt ze.

Ik ga wat achteruit, zodat ik een goed zicht heb op het bruine, gekartelde sterretje van haar anus. Ik steek mijn vinger in haar kutje om hem goed te bevochtigen en wrijf in cirkelende bewegingen over haar achterpoortje, dat nu langzaam open gaat als een opbloeiende bloem. Leentje wordt daar dolgraag gevingerd of gelikt. Tot mijn grote spijt echter heeft ze zich nooit anaal laten nemen.

Ik duw langzaam mijn vinger in haar aars en begin opnieuw haar kutje te beffen. Ze begint sneller te hijgen en ik weet dat ze nu snel zal klaarkomen.

"Jaaaa..." Kreunt ze onderdrukt, een paar tellen later.

Terwijl haar heupen schokken en ze in de rug van haar hand bijt om het niet uit te schreeuwen, kruip ik snel tussen haar benen en stuur mijn penis naar haar hete, druipende liefdesgrotje.

"Leentje, Leentje, mijn allerliefste vrouwtje." Kreun ik, terwijl ik mijn lul in haar nog steeds superstrakke poesje pers.

Het is heerlijk als altijd, nog steeds even fantastisch als de eerste keer dat we het samen deden, tijdens die magische dag van haar negentiende verjaardag. Aan haar glimlach en het blosje op haar wangen merkt ik dat Leentje hetzelfde ervaart.

Ze legt haar handen op mijn schouders. Haar nagels dringen in mijn huid en ze duwt haar heupen naar omhoog.

"Niet zeuren, neuk me." Gromt ze.

Dat is precies wat ik doe. Langzaam begin ik te stoten en versnel telkens het tempo als ze er om vraagt. Telkens als ik helemaal in haar zit voel ik de spieren van haar vagina verstrakken om mijn pik. Snel bereikt ze haar eerste orgasme. Dit is het teken voor mij om alle registers open te gooien. Ik neuk haar snel en hard, terwijl ze schokt en trilt onder mij en zachtjes kreunend het hoofd heen en weer schudt. Ik voel de spanning in mijn eigen onderlichaam toenemen. Ik steek mijn hand onder haar billen en vinger opnieuw haar kontje. Dit is een teken voor haar om opnieuw klaar te komen. Ze brengt haar benen omhoog en begint met haar voeten op mijn onderrug te trommelen.

"Aaach..." Schreeuwt ze nu luid.

Ik hoop dat we Nicholas niet wakker maken.

Ze komt opnieuw klaar, ditmaal twee keer snel na elkaar. Terwijl ze schokt en kronkelt onder mij, voel ik mijn eigen hoogtepunt snel naderen. Een paar momenten later spuit ik haar kutje vol, terwijl Leentje haar handen op mijn kont drukken alsof ze me nog dieper wil duwen. Met een grom laat ik me op haar vallen en pers mijn lippen op de hare. De krachtige spieren van haar strakke kutje houden mijn lul gevangen en ze perst me met armen en benen tegen zich aan. Leentje is duidelijk nog niet voldaan. Ik ga een heet, uitputtend weekend tegemoet.

Nadat mijn slap geworden penis uit haar heerlijk kale poesje is gegleden, maak ik me uit haar omhelzing los. Ik rol van haar af, maar zij nestelt zich onmiddellijk in mijn armen. Ik wrijf over haar zwangere buikje, terwijl zij haar hoofd op mijn schouder legt.

"Er is nog niets van te merken." Zeg ik.

"Gekkerd, ik ben nog niet in mijn derde maand."

"Alleen jammer dat hij op zij niet op zijn broertje gaat lijken."

Leentje richt zich op een elleboog op en kijkt me met een ondeugende grijns aan.

"Ik ben er zeker van dat ze heel goed op elkaar zullen lijken." Zei ze. "Zal ik je eens een geheim vertellen?"

"Bedoel je dat je het zaad van dezelfde man hebt gekregen?"

"Dat van die kunstmatige inseminatie is maar een verhaaltje dat Roel en ik hebben verzonnen. Ik kon toch moeilijk aan de familie zeggen wie de vader van Nicholas werkelijk is." Lacht Leentje. "Ik heb je vroeger toch altijd gezegd dat ik kindjes van je wil."

Ik kijk haar met open mond aan. Van verbazing kan ik geen woord uitbrengen. Het brengt ook een onaangename herinnering met zich mee.

"De laatste keer dat je dat hebt gezegd was twee weken voor je vertelde met Roel te zullen trouwen." Zeg ik, op scherpere toon dan ik bedoeld had.

Leentje legt haar hand op de mijne.

"Luister, het is tijd om je het ganse verhaal te vertellen." Zegt ze. "Roel is altijd een goede vriend van me geweest, maar meer niet. Ik ben met hem getrouwd om het wantrouwen van mama weg te nemen."

"Bedoel je wat mama het wist van ons?" Vraag ik verbaasd.

"Nee, maar ze vermoedde het wel. Ze heeft het me een paar keer onrechtstreeks laten blijken dat ze wist dat we samen sliepen toen ik bij jou inwoonde. Toen ik met Roel thuis kwam was ze gerustgesteld. Ze vond het zelfs een fantastische partij."

"Dat zal wel." Lach ik. "Als Roel eens wist waarom je met hem getrouwd bent."

"O, maar hij weet het." Reageert Leentje tot mijn stomme verbazing. "Hij weet ook wie de vader van Nicholas is."

"Hou je me voor de gek?"

"Roel heeft ook een geheim dat hij voor zijn ouders verborgen moet houden... Hij is homo... Hij heeft erg conservatieve ouders. Ze hebben gedreigd hem te onterven indien hij verder ging met zijn vriend... We zijn dus met elkaar getrouwd om iedereen zand in de ogen te strooien. Daarom wilden we ook kinderen... Ik kan je trouwens op één punt geruststellen. Roel heeft me nooit aangeraakt. We hebben altijd apart geslapen. Zijn slaapkamer is hiernaast. Jij bent de enige man met wie ik ooit intiem ben geweest."

Ik voel me alsof ik een uppercut heb gehad. Ik kan geen woord uitbrengen.

"Vanaf nu leven we als koppeltje samen. Alleen moeten we maken dat Nicholas niets opmerkt." Zegt Leentje terwijl ze mijn lul begint te strelen. "Roel spendeert al zijn vrije tijd bij zijn vriend, zeker nu hij weet hoe erg het met hem is gesteld en hoe kort de tijd zal zijn die hem waarschijnlijk nog wordt gegund."

We schrikken op als op de deur wordt geklopt.

"Mama, mama." Roept Nicholas die blijkbaar wakker geworden is.

"Ik ben me aan het aankleden." Roept Leentje, terwijl we beiden het bed uit springen. "En ga de badkamer niet in, oom Jan zit op het toilet."

Ik begrijp de hint en raap snel mijn kleren bij elkaar. Gelukkig heeft de badkamer een gemeenschappelijke deur met Leentjes slaapkamer.

"Oom Jan." Roept Nicholas blij. "Heeft hij een cadeautje mee?"

Leentje knipoogt naar me, terwijl ze snel in haar broekje stapt.

"Binnen een uurtje komt zijn oma hem halen voor het weekend." Fluistert ze me toe, voor ik naar de badkamer verdwijn, zodat Nicholas niet zie dat ik van bij zijn moeder kom. "Hopelijk heb je genoeg reserves, want ik heb drie maanden in te halen."

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen