Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het grote nieuws dat ik jullie nu wil vertellen is dat ik met mijn broertje neuk. Ik durf dat nu wel, want ik lees het hier zo vaak dat dat gebeurt, dat als de helft ervan waar is , het nog steeds veel gebeurt. Ik heet Kim en ik ben 18, mn broertje Tommie is 2 jaar jonger. Maar laat ik vertellen, hoe het de eerste keer gebeurde. Tommie's slaapkamer is naast die van onze ouders. Het huis is nogal gehorig, dus als mijn vader en moeder liggen te neuken, roept hij me altijd en dan kruip ik bij hem in bed en dan luisteren we naar hun gehijg en gekreun. We vinden dat alletwee heerlijk geil en dan liggen we meestal een tijdje daarna nog bij elkaar. We doen dit al een paar jaar maar tot vorige week was er tussen ons nooit iets gebeurd. Waarschijnlijk waren we nog te jong. Vorige week toen mijn ouders weer lagen te neuken merkte ik, toen Tommie zich een beetje draaide, dat hij een stijve lul had. Ik was ook opgewonden en kroop wat dichter tegen hem aan. Was een lekker gevoel. Tommie moet het ook gemerkt hebben, want hij fluisterde in mijn oor, 'Kimmetje, heb jij al wel eens geneukt, ik bedoel, in het echt' De waarheid is dat ik het nooit had gedaan. Ik heb wel vriendjes en die laat ik wel aan mijn kut en mijn tieten friemelen, maar neuken vond ik best wel eng zo voor de eerste keer. Ik zei hem dus dat ik nog nooit had geneukt . We waren even stil en luisterden naar het laatste gegrom van mijn vader en hoorde mijn moeder zuchten, 'jajajaja, ooooh jaaa, ik kom' en dat was altijd het einde wisten we. Tommie kwam nog dichter tegen me aanliggen en fluisterde ' zou je het niet met mij willen doen?' Nou lag ik daar ook net aan te denken, het leek me minder eng om het met Tommie te doen voor de eerste keer dan met een vreemde. Maar hij was mijn broertje en nog zo jong, ik wilde eigenlijk wel, maar ook weer niet. 
Ik maakte dus maar een grapje en zei hem' je lul is nog niet groot genoeg om te neuken.' Hij zei niks terug, maar pakte mijn hand en schoof hem onder het elastiek van zijn onderbroek en voor ik het wist had ik zijn pik in mijn hand, hard en stijf, en zeker net zo groot als die van mijn vriendjes. 'Wow', zei ik, ' je hebt best een lekker pikkie, Tommie, dat valt niet tegen." 'Wat weet jij nou daarvan?' fluisterde Tommie,'je zegt dat je het nog nooit gedaan hebt.' Ik vertelde hem dat ik wel met mijn vriendjes een beetje rotzooide, een paar heb ik afgetrokken en en soms zaten ze met een vinger in mijn kut. 'Wil je mij dan aftrekken en mag ik je kut voelen,' begon Tommie weer. Ik was inmiddels ook behoorlijk geil geworden en voelde dat ik een behoorlijk nat kutje had. Ik zei niks meer, maar pakte nu zijn hand en bracht hem tussen mijn benen. 'Doe maar' zei ik in zijn oor en begon hem af te rukken, hij ging er beter voor liggen en ik voelde zijn vinger mijn kut binnen glijden, een heel lekker gevoel. Hij begon al te steunen en toen voelde ik dat hij ging komen. Hij verstijfde eerst en begon toen te schokken en kreunde ' Oh, Kimmetje , ik ga spuiten.' Ik lachte zacht, want ik voelde zijn spul al op mijn hand. Hij bleef nog een hele tijd schokken en werd eindelijk rustig. 'Mag je ieder avond doen' zei ie, 'maar wil jij ook niet komen?' Ik vertelde hem dat dat een beetje langer duurt en dat hij dan met mijn klit moest spelen.

Ik pakte zijn hand weer en stuurde zijn vingers naar de juiste plekjes. Hij leerde snel en na een minuutje liet ik hem zijn gang gaan en begon met mijn kut een beetje mee te draaien. Na nog een paar minuten voelde ik dat ik ook ging komen. 'Doorgaan nu, Tommie, ik voel het aankomen, o, god, dit is zo lekker' En toen kwam ik als nog nooit eerder. Het was zo heerlijk, ik lag helemaal te beven en mijn kut klopte en voelde helemaal warm. We zijn nog een half uurtje blijven liggen en toen ben ik terug naar mijn bed geslopen. Ik kon moeilijk in slaap komen en ook de volgende dag bleef ik er aan denken. Ik wilde eigenlijk best geneukt worden en Tommie mocht wat mij betreft best de eerste zijn, maar ik wilde ook niet in verwachting van mijn broertje raken. Ik ben met mijn vriendinnen gaan praten toen, ik vroeg wat ze deden en of ze de pil of iets anders gebruikten. Sommigen zeiden dat ze het ook nog nooit hadden gedaan en dat ze met hetzelfde probleem zaten. Sommigen gebruikten condooms en eentje was aan de pil. Ze vertelde me als je naar die en die drogist ging dat ze je daar wel wilden helpen. Ze gaf me het merk en ik erheen. Ze keken even, maar zeiden niks en vijf minuten later stond ik buiten met mijn doosje pillen. Ik heb eerst twee dagen de pil genomen en toen op een zaterdagavond een paar weken geleden, onze ouders waren ergens op bezoek, riep ik Tommie in mijn kamer. 'Kom bij me in bed liggen' zei ik, 'en trek je kleren uit,' 
'Doe jij het dan ook?' vroeg ie. Ik sloeg de dekens terug en zijn ogen werden helemaal groot. Ik had niks aan en twee seconden later , hij ook niet meer. Zijn pik stond al recht overeind en ik kon nu goed zien dat hij een lekkere en flinke lul had. 'Het is voor ons alletwee de eerste keer', zei ik, 'dus rustig aan beginnen. Ik trok hem op me, en mijn benen sloeg ik om hem heen. Hij probeerde in me te komen, maar ik moest hem wel helpen. Ik pakte zijn stijve pik en zette hem voor mijn kut, ik duwde mijn onderlichaam omhoog en zei hem,'nu Tommie, douw hem erin.' Ik zal het nooit vergeten. Het deed even pijn, maar het gevoel van een stijve lul die je kut binnenglijdt vergeet je nooit meer. 'Neuk me , Tommie, neuk me lekker,' kreunde ik en hij begon te stoten. ' Oh, Tommy, vind je het ook zo lekker, we neuken, niet te vlug, ik wil niet dat je zo vlug komt." Tommie heeft me heerlijk geneukt, hij kwam wel weer vlug en wilde terugtrekken, maar ik zei hem, dat ik de pil gebruikte. 'Spuit in me, Tommie, het mag, spuit je zusjes kut maar helemaal vol.' Tommie had na 5 minuten al weer een stijve en heeft me weer geneukt, nu duurde het langer bij hem en toen ben ik ook gekomen. Gelukkig waren onze ouders niet thuis, want ik heb geschreeuwd als een gek. God, was was dat geil de eerste keer. 
We doen het nu regelmatig en we doen het op allerlei manieren. Alleen in mijn kontje heeft ie me nog niet gepakt. Er is wel veel veranderd, en er gaat nog meer veranderen. Ik heb het mijn beste vriendin verteld. Ze wil nu dat Tommie haar ook gaat neuken. Ik heb het hem verteld en hij vindt het natuurlijk een lekker idee. Maar dan wil ik ook met Tommies vriendjes neuken. We zien wel. Als er weer wat gebeurd is, vertel ik jullie het weer hier. Tot dan

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen