Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Arno was 21 jaar en al jaren student. Omdat hij weinig rookte en dronk en veel aan sport deed had hij een atletisch lichaam, en hij kleedde zich voortreffelijk. Er waren dan ook genoeg vrouwen die een oogje aan hem waagden, en die dames waren beslist niet allemaal van zijn eigen leeftijd. Maar deze vrouwen hadden geen kans aangezien Arno in het geheim verliefd was op zijn tante Irene. Een prachtige mooie, wulpse blondine van 38 jaar en het geilste stuk dat een man zich kon wensen. Ieder jaar was de hele familie in de vakantie bij elkaar op de camping, en vorig jaar had hij de mooie Irene daar in een minuscuul bikinietje gezien, waar haar stevige borsten zowat uitsprongen. Na 2 dagen tegen haar mooie lichaam aangekeken te hebben, werd het hem te machtig. S'avonds in bed trok hij zichzelf af, met op zijn netvlies de mooiste tante die je maar kan wensen. 

Op zijn 21ste verjaardag zat hij s'middags alleen thuis. De bel ging, en bij het open doen van de deur kwam de mooie Irene binnen in een wolk van parfum. Ze feliciteerde hem met twee dikke zoenen vol op zijn mond. Zijn gemoedsrust en pik werden onrustig van deze uitbundige behandeling en snel ging hij zitten, zodat zij zijn geweldige erectie niet zou zien. Ze zag er werkelijk heerlijk uit, en hij bleef met een stijve zitten. 

"Je bent de eerste die me feliciteert" zei hij glimlachend 

"Zo hoort het ook. Ik ben je tante en ik houd evenveel van jou als je moeder" 

"Je bent een slijmbal, tante" 

"Ik heb nog een cadeau voor je, maar dat krijg je nog wel" 

"Ik kan wachten" 

"Gaan we dit jaar weer met zijn allen op vakantie?" vroeg Arno nieuwsgierig, terwijl de beelden van zijn tante in bikini weer op zijn netvlies gebrand stonden. 

"Nou en of, en ik betaal" zei ze openhartig "Wat hebben we vorig jaar genoten, al ging die man van mij wel naar de hoeren" 

"Waar zou je dan heen willen tante, weer naar de camping" 

"Ja, je hebt daar van die fijne stranden waar je onbespied kunt zonnebaden en als het moet..." 

"Wat nog meer?" 

Ze lachte en knipoogde: "Een nummertje maken. Man, wat is neuken in de vrije natuur heerlijk. Je voelt je net een dier. Ik denk dat onze voorouders het ook buiten deden" 

"Je kon wel eens gelijk hebben" 

"Heb je het wel eens buiten gedaan?" vroeg ze spottend 

"Nee, nog niet...Maar het lijkt me wel opwindend, maar je moet wel oppassen dat je niet gesnapt wordt. Maar het wordt weer naar de camping dus? Ik zal mijn koffers vast gaan pakken" 

"Haha, heb je er zo zin in?" 

"Reken maar" 

De eerste de beste dag kreeg hij tante Irene in vol ornaat te zien op het strand. Niets had ze aan, en ze toonde brutaal haar billen, kut en machtige tieten aan iedereen die ze wilde zien. Ze was een en al verrukkelijke wulpsheid en er werd door de mannen aan het strand zo gekeken dat zij een loeier van een erectie kregen. 

Arno, donkere zonnebril op, maar verder zo naakt als een kikker, lag bij een groot rotsblok en genoot als hij haar zag lopen. Zijn pik was net zo hard als de grote steen. Wanneer zij de zee in liep zag hij haar fraaie kontwerk, twee ronde en beweeglijke bolle appels met een diepe spleet ertussen. Als zij terugkwam bonkte zijn hart en steeg zijn pik tot ongekende hoogte bij het aanschouwen van haar schuddende en deinende borsten. Dat was niet mis, welke man zou daar niet gek van worden? 

Arno stond op en ging een wandeling maken om tot rust te komen. Terwijl hij langs het strand liep, hoorde Arno een zachte stem achter zich; "Arno...Arno.."

Als door een adder gebeten draaide hij zich om en zag...de prachtige tieten van Irene vlak voor zijn neus, vibrerend en zacht trillend op en neer wippend. 

"tante Irene.." zei hij ademloos en zijn snikkel maakte een verrukte sprong van verlangen. 

Haar grote ogen gleden strelend over zijn zwiepende pik en hij zag hoe haar borsten zich spanden. 

"Ik zag je wel weglopen, Arno. Man, wat heb jij een heerlijke lul. Dat is nog eens wat anders dan dat stokkie van je oom. En stijf dat dat ding staat! Komt dat nou allemaal door mij?" 

"Ja tante" zei hij een beetje beschaamd, en hij hield zijn handen voor zijn neuklat. 

"Nee, laat maar rustig zien" zei de volwassen vrouw met diepe stem. "Toe, weg die handen...zo, dan kan ik hem eens goed bewonderen, Arno. Ik ben gek op dikke lullen, ze vullen je kut zo fijn. Zou je mij niet eens lekker willen naaien, knul? " 

Hij keek in haar hete ogen en naar haar wulpse tieten waarvan de tepels flink stijf waren. 

"Wat lief" hijgde hij. "Wat een heerlijke tieten, wat een verrukkelijke vrouw ben je, Irene." 

"Ben je al lang zo geil op me?"vroeg ze 

"Vorig jaar heb ik me in bed moeten aftrekken" zei hij beschaamd. 

"Mmmm, je mag me wel een keertje lekker pakken...Weet je nog op je verjaardag...ik zag toen wel dat je een stijve had. Is het niet zo dat ik de enige vrouw ben die jij zou willen bezitten en neuken tot je er gek van wordt?"

"Neuken tot ik er bij neerval" zei hij "Die tieten, die kont, je heerlijke zoenmond, je pijplippen..." 

"En wat zeg je van mijn liktongetje?" zei ze hees en kwam dicht bij hem staan, drukte haar soepele buik tegen zijn erectie en bood hem haar mond, die heerlijk stevig en zacht was. O, die dijen en buik tegen zijn harde lul...Hij greep haar billen en voelde hoe er een scheut voorvocht uit zijn lul liep en haar besmeurde. 

"Ooooh" kermde hij en zoende haar onbeheerst. 

Haar ene hand lag onder zijn ballen en streelde zijn pik en ballen in een zalige beweging. 

"Je mag me wel neuken, maar niet hier" zei ze hijgend. "Kom vannacht bij me, dan mag je in me komen" 

"Maar ik ben nog zoo jong, ik weet niet of ik wel kan neuken, zo'n ervaren en hete vrouw zoals jij bevredigen" wierp hij tegen. 

Zij stroopte zijn vel terug over zijn dikke eikel en keer er bewonderend naar. 

"Neuken is geen kunst" fluisterde zij. 

"Vannacht dus? " vroeg hij blij en nam haar tieten in zijn handen, die natuurlijk nooit haar hele meloenen konden bedekken. 

"Vannacht zul je me neuken en neuken en neuken en nog een keer neuken"zei ze hartstochtelijk. "Tot ik genoeg heb en niet meer kan. Je moet mijn kutje zoenen en likken, je pik erin steken, en me heerlijk volspuiten" 

"Ik zal het doen" zei Arno vurig. 

Een straal sap kwam uit de dikke paarse eikel en Irene riep verrukt: "O, wat een zalige snikkel, wat komt er veel geil uit!" 

"Ik ben zo geil op je, Irene"stamelde hij 

"Dat zie ik en daarom zal ik je er op een bijzondere manier van afhelpen. Niet door me te neuken, daar ontbreekt ons de tijd voor. Maar wat zou je zeggen als ik je leegzoog terwijl jij me met je mond klaarmaakt?" 

"ik heb nog nooit een vrouw gebeft, en ik ben ook nog nooit gepijpt" 

"Eens moet de eerste keer toch zijn, Het is een feest, dat beloof ik je" 

Dat geloofde hij graag en Irene begon voortvarend. Ze zakte door haar knieën en schoof haar volle lippen kermend over de grote eikel. Zacht, o zo zacht en teder streelde haar fluwelen tong het oppervlak aan alle kanten, bijgestaan door de satijnen lippen. Ze hapte speels, schoof hem door haar mondholte, gleed er met de scherpe tanden voorzichtig langs en drukte haar lippen samen als een anusspier, ontspande weer en liet de tong zalig overal strelen en drukken. Hij stond te schokken en hield haar hoofd vast. 

"Dat ik dit mee mag maken" 

"Vannacht zul je nog meer meemaken" zei Irene, zijn lul loslatend. 

"Nu ga ik liggen en dan mag je tussen mijn dijen kutjelikken. Sommige vrouwen vinden het niks, maar ik kan er wel tien keer achter elkaar van klaarkomen, als je het maar goed doet en de tijd neemt" 

De hete ervaren vrouw ging met gespreide benen in het zand liggen, en toen zij haar geschoren kutje opende kwam Arno bijna klaar in het zand. Dit was geen kut, zo een heerlijk lustorgaan kon je geen kut of spleet of neukgrot noemen. Het was een delicate rode lustopening, fris en geurig als de lente zelf. Sap glinsterde achter de poort en parelde op de fraaie ronde billen die in schoonheid wedijverden met de heerlijke opening waar hij straks zijn tong met de nodige eerbied in zou steken. En dat zou hij doen totdat ze kronkelend voor hem lag, likkend en smakkend, haar honing drinkend en zijn tong in haar schuivend tot zij klaar kwam en om meer smeekte. 

"Kijk eens naar mijn kut" zei ze hijgend en met een hete blik naar zijn enorme lul waar een dikke draad voorvocht aan hing: " O, wat zal ik het zaad lekker uit je kloten zuigen, lieverd" 

"Ik lig je lieve dingetje klaar. Het is net een Zeeuwse oester, Irene en je weet hoe gek ik daar op ben!" 

"Deze kun je steeds opnieuw nat maken en opeten" hijgde de vrouw en trok de tere lipjes ver open. 

Haar klit kwam als een donkere knop naar voren en bewoog verlangend. "Lik 'm" stamelde Irene. "Geef me je lul en zuig je vast aan mijn kutje, lieve geile vent van me. O, wat ben ik geil op mijn neefje, mijn bloedeigen neefje. Het mag misschien niet, maar je hebt zo'n schoonheid van een lul" 

Hij ging over haar heen liggen en stak zijn lul tussen haar gastvrij geopende lippen. Zacht kreunend begon ze hem te melken, verlangend naar zijn warme zaad dat straks met krachtige stralen in haar mond zou spuiten. 

Arno zoende haar kut wild en kwam bijna klaar toen hij de edele geur en sappen rook en proefde. Het was een hemelse verrukking. Een momentje dacht hij dat hij droomde, maar toen kwam er een golf honing uit haar vagina en stootte zij haar buik kermend omhoog. 

"Oooh, wat doe je dat lekker. Je tong maakt me gek. Ik ga komen, ohh ja" 

Arno schoot naar de hoogste toppen van de wellust toen haar tong en lippen hem klaarmaakten. Veel was daar niet meer voor nodig, want hij was door het dolle heen en de lucht van haar zalige kut deed de rest. Hij slurpte haar spleetje keer op keer leeg. Haar tong was heerlijk en haar lippen bezorgden hem een ongekende sensatie, zodat hij in no-time in haar keel spoot. 

"Vannacht" fluisterde Irene en keek hem met haar van zaad druipende mond aan. "Dan zul je eens wat beleven, mannetje van me. Ik kan je helemaal gek maken, weet je dat wel?" 

"Je hebt me al in je macht" zei Arno. "Ik zou nog wel een keertje in je mond willen, schatje" 

"Vannacht" zei ze weer en knipoogde 

Toen was ze verdwenen en Arno stond daar te hijgen, terwijl zijn lul voor de tweede keer hard werd. 

Naakt stond ze in het maanlicht en hij zag dat haar tepels stijf waren op de zachtjes trillende en op en neer gaande tieten. Haar mooie kont bolde sierlijk naar achteren en tussen haar stevige dijen zag hij haar glinsterende kutje. Wat een vrouw was Irene, hij kon er geen woorden voor vinden en voelde de vlinders in zijn buik waardoor zijn penis stijf werd, terwijl zij heupwiegend naar het bed liep. 

"Hier ben ik, Arno. We zullen samen neuken tot we moe zijn en niet meer kunnen" fluisterden haar volle lippen. "Mijn sappige kutje is voor jou, zal ik bij je in bed komen?" 

"O, mijn lieve neuktante, mooie geile stoeipoes van me, kom en zuig me nog eens lekker" zei hij en strekte zijn armen naar haar uit. 

Met een katachtige beweging stapte zij in het bed en stulpte met een diepe zucht haar volle warme lippen over zijn eikel heen, bewoog haar hoofd zachtjes op en neer. Daar kwam haar tong die hem streelde tot hij het hoogtepunt bereikte en zich kermend in haar mond leegde. 

"Goed zo" zei ze hijgend en slikte het zaad door. Het zaad dat ze niet binnen had kunnen houden liep langs haar volle borsten naar beneden. Toen streelde haar lippen zijn lul die nog naschokte en zij zoog de laatste druppels diep uit zijn pik. Hij streelde haar borsten en rolde de harde tepeltjes tussen zijn vingertoppen heen en weer. Irene ging liggen en vroeg met bevende stem;"Wil je me overal likken en zoenen, lieve Arno?" 

"Hebben we veel tijd?" vroeg hij. 

"De hele nacht. Ik ben van plan om tot de morgen bij je te blijven, mijn man is toch naar de hoeren. Weet je dat zuigen heerlijk is voor een vrouw? Zou je mijn klitje willen zuigen zoals ik jouw lul heb gezogen?" 

"Ik zal je hele lichaam aflikken" zei Arno vurig. 

"Ook mijn kontje?" 

"Ook tussen je heerlijk ronde billen" 

"Geil, dat is heerlijk. Wil je mijn kutsap drinken?" 

"Ik doe alles wat je maar wilt" riep hij en begon haar onstuimig te zoenen. 

"Lik me dan af van top tot teen en neuk me daarna tien keer, tot ik geen gevoel meer in mijn kutje heb." 

Hij likte en zoende haar gehele lichaam, onder en boven, achter en voor, zodat de mooie vrouw al heel gauw lag te wippen en de meest vreemde geluidjes van harsttocht maakte. Arno vond haar kut tussen haar benen die zijn pik meteen weer deed stijgen. Hij verwonderde zich erover dat een jongen als hij zo geil kon worden van een naakte vrouw en dat hij in staat was om zo'n heet en ervaren vrouwtje op te geilen. 

"Oh...Oh...ach, oh..Arno, wat fijn, duw je tong nog eens in mijn spleetje. Ooh en streel mijn klitje, toe" smeekte zij en tilde haar machtige mooie billen een heel stuk van het bed. 

"Mag ik je neuken?" vroeg hij, haar schaamlippen zoenend. 

"Ja, je mag me hebben" kreunde de vrouw en keek naar zijn geweldige pik. 

"Kom, lik mijn kutje en bespring me dan, steek je lul diep in me en neuk me!"

"Je hebt de mooiste kut en billen en dijen die ik ooit gezien heb"zie hij verrukt en perste zijn mond zuigend op haar rode kut." 

"Bedoel je in natura?" 

"Nee, met inbegrip van de kutten, billen en tieten in boekjes en films" zei hij hijgend. "Je bent het einde, ik zou elke nacht wel zo met je willen spelen en rotzooien" 

"Mmm misschien moeten we daar nog maar eens wat op vinden. Wat lik je me lekker, hoe smaakt mijn kutje?" 

"Wil je dat graag weten?" 

"O ja, ik zou het willen proeven" 

Hij nam een mondvol uit haar natte kut en perste toen zijn lippen op haar gulzig geopende mond. Kreunend zoog zij zich aan hem vast, zoende hem wil en kreunde het uit toen zij haar eigen kutsappen proefde. Arno dook voor de tweede keer tussen haar dijen, nam een fijne golf van het dikke slijmerige sap en bracht het in de mond van de vrouw die nu helemaal wild werd en naar zijn pik tastte. Arno wou op het nachtkastje een condoom pakken, maar Irene weerde hem af. 

"Nee lieverd, Neem me, neuk me, naai me met dat zalige hete ding. Spuit alles in mijn vruchtbare kut, diep in mijn buikje. Ik wil alles voelen, alles..." 

Arno werd helemaal gek bij de gedachte dat hij zijn tante zonder bescherming mocht neuken, en haar misschien wel zwanger zou maken. Hij likte haar kut en de fraaie ronde billen nog een keer en kreeg er maar niet genoeg van om naar haar anusje te kijken en er aan te ruiken en te likken. Haar harsttocht maakte hem nog geiler dan hij al was. Toen hij tussen haar dijen lag en zijn paarse eikel in haar legde en hem er diep indrukte, kermde zij luid en tilde haar benen hoog op. Haar hoofd optillend keek ze naar de binnendringende pik. 

"Oei, dat is niet mis, die is hard!"riep ze geil uit en nam zijn ballen tussen haar vingers. 

Wat ze ermee deed was in ieder geval heerlijk, Arno wilde het nog wel een uurtje volhouden zonder klaar te komen, maar die tijd werd het niet door zijn hete tante gegund. Hij voelde haar harde tepels onder zijn borst en zoende haar ogen, mondje en hals. Hij zoog een rode plek in haar keel, het handelsmerk van opperste begeerte, en zetten toen zijn tanden in haar schouders. Eerst zoog hij zich vast aan de rechter, daarna aan de linker, liet toen zijn mond naar beneden glijden en nam haar huid van haar tieten tussen zijn lippen en zoog, zoog, zoog... 

Onder het neuken zoog hij overal rode vlekken op haar verrukkelijke lichaam en zij vond het niet erg. Nee, zij genoot van zijn lippen en tanden die haar begeerde en werd er heet van als nooit tevoren. Arno was er eveneens geil van en neukte sneller en sneller in het fijne kutje, dat de lekkerste geluidjes maakte bij het in en uit gaan van zijn penis. 

"Wat een genot, je zuigt en neukt me klaar, kun je het nog lekkerder maken, Arno?" 

Hij greep een van haar tepels en rolde en streelde die geraffineerd, kwam met de andere tussen haar billen en porde een natte vinger diep in haar kontje. Dat was een nieuwe sensatie en Irene kreeg een orgasme dat haar deed schudden en schreeuwen. 

"Oooh, ja, verwen mijn kontje. Jajaja, dieper, oh wat heerlijk, ik ga komen, oh lieverd, ik kom" 

Een ogenblik dacht Arno dat hij op een vulkaan lag, zo hevig was de uitbarsting en zelf kwam hij dan ook onmiddellijk na haar klaar. Grommend zoende hij haar overal en zij zuchtte en steunde toen zij zijn dikke en lange penis in zich voelde exploderen. Snelle stoten, vlak achter elkaar, en toen kwam het hete zaad in haar vruchtbare kut. Ze schreeuwde het uit, terwijl ze haar buik en venusheuvel trillend tegen Arno aandrukte: "Oh ja, spuit me vol, Spuit me zwanger, ohh neefje van me, geef me een kindje van je. Wat een genot" 

Hij roerde zijn spuitende lul krachtig in haar spleetje en werd nog heter toen zij haar benen om hem heensloeg en hij haar kut voelde krampen onder haar tweede orgasme dat meteen na het eerste volgde en niet minder hevig was. 

"Oooh, heeeeeerlijk, ik kom alweer, jaja OOOOOH" schreeuwde ze en schokte en draaide met haar heupen. 

"O, schatje, wat ben je heerlijk, wat zuigt je kutje het zaad lekker uit mijn pik" fluisterde hij hijgend. 

Hij zoende haar vol op de mond, perste de laatste druppels van het dikke zaad in haar kut en fluisterde nog een paar woordjes van harsttocht in haar fijne oorschelpjes: "ooh lieverd, wat ben je heet en geil, ik hoop dat ik je buikje goed volgeschoten heb" 

"O, wat was dat verschrikkelijk lekker" hijgde Irene en ze sloeg spontaan haar armen en benen om hem heen en zoende hem dankbaar op de mond. 

"Wat een heerlijkheid is een vrouw toch"zei Arno met een diepe zucht, "als jij toch eens niet getrouwd was...!" 

"Ach lieverd, wat dan, zou je dan met je lieve tante willen trouwen, dat kan toch niet gekkie" 

"Ja, dat zou ik dan willen, samen met jou een bestaan opbouwen, met ons nieuwe kindje" 

"Je meent het serieus hè, nou voor jouw wil ik zo weggaan bij me man. Samen met ons nieuwe kindje. Maar dan moet je beloven dat je me iedere dag zo neukt!" 

"Afgesproken. Maar spreid je benen maar weer, want je had beloofd dat ik je tien keer mocht neuken" 

"Ja lieverd, steek m er maar in, je moet me nog tien keer volspuiten, zodat we zeker zijn dat ik over een paar maandjes met een dikke buik loop"

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen