Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

 

“Een echte mannendroom komt uit”, glimlachte ze. Daarna draaide ze zich om en liep met wippende billen de slaapkamer uit, mij in opperste verbazing achterlatend.

 

“Gefeliciteerd met je 30ste verjaardag lieverd!”

Magda stond naast mijn bed met een dampend kopje koffie. Ze zette het op het nachtkastje en bukte zich om me te zoenen. Ze had mijn favoriete tenuutje aan: een klein schortje, om haar middel geknoopt, dat alleen haar voorkant bedekte, vanonder de navel tot halverwege haar dijen.

“Dank je!” Ik rekte me behaaglijk uit toen ze gezellig op de rand van het bed kwam zitten. “Hoe laat is het?”

“Half elf…”

“Jezus, zo laat al!” Ik schoot omhoog, maar ze drukte me meteen neer.

“Je hoeft nergens naartoe”, kirde ze. “Blijf maar lekker liggen!”

“Maar de visite dan?”, zei ik geschrokken. “Je moeder en Francine zouden toch op de koffie komen?”

“Jazeker…” Ze stak plagerig haar handje onder het dekbed om mijn stengel te zoeken. “Maar dát is nu mijn cadeautje voor je…” Ze streelde liefdevol mijn leuter. “Voor je verjaardag en voor je huwelijkse trouw…. Het wordt een bijzondere dag, dus geniet ervan.”

Ze trok haar handje terug en stond op. “Een echte mannendroom komt uit”, glimlachte ze. Daarna draaide ze zich om en liep met wippende billen de slaapkamer uit, mij in opperste verbazing achterlatend.

 

Na een paar minuten werd er op de deur geklopt en toen de deur meteen daarop openzwaaide draaide de wereld op z’n kop. Het was niet Magda die daar binnenstapte, maar mijn schoonmoeder. Sylvia mag dan 53 zijn, maar ze ziet er nog steeds aantrekkelijk uit en dat weet ze ook heel goed. Voor een beetje flirten met haar twee schoonzoons gaat ze niet uit de weg en haar dochters zien dat altijd geamuseerd aan, maar nu…. Stel je voor, je ligt op een dinsdagochtend naakt in je bed en je schoonmoeder komt binnen in een bikini! Misschien zouden de meeste mannen er spontaan impotent van worden, maar niet déze jongen met déze schoonmoeder. Mijn lul schoot als een raket omhoog en ik keek versteend toe hoe ze bevallig naar mijn bed kwam dansen. Op vakantie had ik Sylvia wel eerder in bikini gezien en steeds met verholen bewondering haar nog altijd slanke figuurtje geobserveerd, maar dat is toch heel wat anders dan wanneer je zoiets in je slaapkamer te zien krijgt.

“Dag lieve jongen”, glimlachte ze. “Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!” En ze boog zich over me heen om me een zoen te geven.

“Dank je Sylvia”, hakkelde ik met een rood hoofd, “dank je wel!”

Ze richtte zich weer op en keek me ondeugend aan. “Ik mag van Magda even bij je komen liggen”, fluisterde ze. “Ben ik welkom in je bed?’

Mijn lippen voelden koortsachtig aan toen ik een gemompeld ‘natuurlijk…, uiteraard…’ uit mijn strot wrong.

“Schuif een beetje op dan”, zei ze kordaat en ik vlóóg naar de andere kant van het bed, bang dat ze mijn steigerende hotseknots zou zien.

Sylvia trok er zich niets van aan. Ze schoof het bed in en draaide zich op haar zij tegen me aan. Verbergen was niet mogelijk meer. Haar kundige hand sloot zich zachtjes om mijn schokkende paal en ze begon hem koesterend tussen haar vingers op en neer te halen.

“Jezus Sylvia…”, kreunde ik vertwijfeld.

“Doe niet zo paniekerig”, fluisterde ze. “Het is een bijzondere dag vandaag, geniet ervan!” Bijna exact dezelfde woorden als van haar dochter!

“Maar wat….”, kreunde ik, en verder kwam ik niet, want ze onderbrak me meteen.

“Aan jou de keus”, fleemde ze met haar zachte stem. “Ik kan je aftrekken als je dat wilt, maar je mag ook zelf actie ondernemen…”

Zelf actie ondernemen!? Dit was te veel voor een man en ik draaide me gespannen tot in mijn tenen naar haar toe. “Als Magda dit allemaal goed vindt…”, prevelde ik ongelovig.

“Ja!”, knikte ze.

“Nou dan…”

Ik sloeg mijn armen om haar heen en trok haar tegen me aan. Ze opende bereidwillig haar mond en ik nam die zinderend van begeerte in bezit. Terwijl onze tongen begerig met elkaar speelden draaide ik me over haar heen, zodat ze op haar rug kwam te liggen. Mijn handen verdwenen achter haar rug, waar ik de sluiting van de beha vond en ze hielp gewillig mee om die van haar af te trekken nadat we onze kus hadden beëindigd. Volle, mooie, zware borsten en als een kind begroef ik mijn kop erin, ondertussen tastend naar haar slipje. Er was geen enkele rem meer toen ze haar benen optrok om het broekje te laten verwijderen, alleen nog wilde begeerte. Ik penetreerde meteen haar overvloedig begroeide kut en samen neukten we elkaar in een heerlijke cadans naar een hoogtepunt.

“Dank je jongen, dat was lekker”, knipoogde ze nadat ik me in haar had geleegd. Met haar bikini in de hand liep ze een minuut later naakt de slaapkamer uit en ik hoorde hoe in de belendende badkamer de douchekraan open werd gedraaid.

Ik had mijn schoonmoeder geneukt! Nu het gebeurd was, was het bijna niet meer te vatten en liggend op mijn rug staarde ik verbijsterd naar het plafond. Hadden we veel lawaai gemaakt? Had Magda ons kunnen horen? Een rilling joeg door mijn lijf. Hoe lang had het geduurd? Tien minuten, een kwartier? De hijgende aanmoedigingskreetjes van Sylvia echoden nog na in mijn oren. En hoe ze haar nagels over mijn rug had gehaald toen ze was gekomen! Geschrokken voelde ik op mijn rug. Ja hoor, een voorlopig aandenken dat Magda niet kón ontgaan!

Nadat Sylvia de badkamer had verlaten en haar voetstappen waren weggestorven op de trap, zwaaide de deur opnieuw open. Magda opnieuw en nog steeds in dat geile schortje.

“Hoe is het met mijn jarige Job?”, lachte ze.

Ik gaf haar een moeilijke glimlach terug. “Wel goed”, mompelde ik verlegen.

“Wel goed?” Ze ging opnieuw op de rand van mijn bed zitten. “Is dat alles wat je te zeggen hebt?” Ze trok een pruillipje. “Had je liever een scheerapparaat voor je verjaardag gehad soms?”

Het klonk zo komisch dat ik ondanks alles in de lach schoot. Het was kennelijk zo aanstekelijk dat ook Magda eraan mee begon te doen. En zo hingen we even later hikkend van het lachen tegen elkaar aan. Het was krankzinnig, maar wel bevrijdend, en dat tilde me over de drempel van de natuurlijke schaamte.

“Je hebt me de verrassing van mijn leven bezorgd”, gaf ik toe. “Dit is iets wat ik mijn hele leven niet meer zal vergeten…”

“Dat is beter!”, lachte ze toen ik haar naar me toe trok om het met een zoen te bekrachtigen.

De opwinding sloeg meteen weer toe en ik probeerde gehaast het strikje van de schort los te knopen, maar dat hield ze tot mijn teleurstelling tegen.

“Niet nu!”, zei ze beslist.

“Hoezo”, vroeg ik. “Is je moeder soms nog niet weg?’

“Ook dat”, knikte ze, “maar volgens mij zie je iets over het hoofd…”

“Uh?’

Ze schudde haar hoofd over zoveel onwetendheid, stond op en liep zonder iets te zeggen de kamer uit.

Het begon me te dagen toen ik kort daarop weer voetstappen de trap op hoorde komen. Het zou toch niet….. Nu sloeg het klamme zweet me aan alle kanten uit. Nee toch, nee toch!?

Maar het was já toch. Francine, de zes jaar jongere zus van Magda, en nog maar net drie maanden getrouwd met Frank, verscheen in de deuropening, net als eerder haar moeder in bikini. Stokstijf aan alle kanten lag ik roerloos in mijn bed toen ze dartel naar me toe kwam lopen.

“Hallo zwagertje!”

Ze kuste me op dezelfde manier als haar moeder had gedaan, maar de vraag of ze welkom was in mijn bed sloeg ze over. In plaats daarvan gingen meteen haar handen naar haar rug en met een olijke lach om haar mond trok ze het behaatje van zich af. “Ik dacht: we kunnen beter maar meteen beginnen, wat jij?”, kondigde ze aan met die vrolijke stem die zo kenmerkend voor haar was.

Ik deed even mijn ogen dicht, om te controleren of ik wakker was, maar deed ze snel weer open om sprakeloos al het moois tot me te nemen dat ze zonder enige gêne voor me uitstalde. Mooie, volle tietjes, heel wat anders dan die van haar moeder, maar strak en trots en leuke, harde nippeltjes om de zaak te bekronen, en dan -- weer zo’n flagrante tegenstelling -- een volmaakt kaal kutje. Ik krijg ze vandaag wel in alle vormen en maten, schoot het door mijn duizelige hoofd.

En toen was er genadeloos neuken. Had ik me die eerste keer nog niet zo goed raad geweten met de situatie, nu was alle schroom verdwenen en interesseerde het me geen donder meer of haar zus en moeder beneden alles konden horen. Daarbij werd ik ook niet weinig opgejaagd door mijn schoonzusje, die in haar hartstocht een vocabulaire in huis bleek te hebben die er niet om loog en die ze eruit kreet alsof ze alleen op de wereld was. Dit festijn duurde heel wat langer dan het eerste en ze braakte het ene orgasme na het andere uit, zo geweldig als ik zelfs met Magda nooit had meegemaakt.

Na de finale bleef ze nog een tijdje tegen me aan liggen.

“Ik ben wel in een heel bijzondere familie ingetrouwd”, mijmerde ik hardop. “Wie had dit kunnen denken toen ik acht maanden geleden met je zuster trouwde!”

Francine lachte zachtjes tegen mijn borst, maar zei niets.

“Ga je dit tegen Frank vertellen?”, vroeg ik nieuwsgierig.

“Nee”, schudde ze haar kopje, “maar over een maand is hij zelf jarig en dan zal hij er wel achter komen…”

“Hoezo?”, vroeg ik naïef.

“Nou….” Ze lichtte haar hoofdje op. “Ik neem aan dat je er geen bezwaar tegen hebt dat Magda dan met mama bij óns op de koffie komt!”

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen