Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Corrie zat beneden op de bank tv te kijken. Haar broer Bram zat boven op zijn kamer te studeren. Hun ouders gingen de deur uit naar een verjaardagsfeestje. Bram kwam de kamer binnen, hij had nog geen kwartier in zijn boeken gekeken en was zo onrustig dat de letters voor zijn ogen dansten. Corrie keek nauwelijks op toen hij binnenkwam. Bram vroeg zich af hoe hij moest beginnen omdat ze zo koel en schijnbaar geïnteresseerd naar de film zat te kijken. Hij strekte zich uit op de bank, languit en dwars over haar bovenbenen. 

"Ga weg" zei ze en kneep in zijn dijen. 

"Ik lig hier altijd!" verweerde hij zich, in haar borsten knijpend. 

"Au, je doet me pijn" riep ze. 

"Pak mij dan ook wat lekkerder" zei hij 

"Waar?" vroeg ze, zich dom houdend. 

"Daar," zei hij en wees op zijn gulp. Ze bleef naar de film kijken maar legde haar ene hand op zijn broek. Bram trilde van opwinding, haar vingers raakten door de stof heen zijn penis. Haar hand bewoog onmerkbaar, maar hij voelde haar vingers verschuiven. Ze klopte op de zwelling van zijn harde lul, haar hand gleed naar de ritssluiting en trok die open. Ze grabbelde in zijn broek en sloot haar vingers om zijn harde roede. Ze haalde hem eruit en streek op en neer langs de oprijzende pik. Ze kneedde en masseerde het gezwollen vlees, trok de losse huid op en neer en bracht hem buiten zinnen van wellust. Toen hij riep: "Pas op...het komt!" boog ze haar hoofd en sloot de lippen om de trillende eikel. Zijn sperma vloog met grote snelheid in haar mond. Ze kneep de dijen bij elkaar en kreeg een orgasme. Hij voelde haar onderlijf schokken omdat hij op haar lag. Bram slaakte een zucht toen het voorbij was. Hij voelde zich enorm bevredigd en onderging haar verdere handelswijze met wellust. Ze stopte zijn lul in zijn broek en maakte zijn rits dicht. 

"Ziezo," zei ze, terwijl ze hem op de broek klopte, "dat ben je weer kwijt" 

"Smaakt het lekker?" vroeg hij nieuwsgierig. 

"Anders deed ik het niet," zei ze schouder ophalend. "Ga nu van me af, je drukt zo op me" 

"Doe je het strakst nog een keer?" vroeg hij. 

"Misschien" antwoordde ze. 

"Dan zal ik jou likken," zei hij. Ze huiverde toen hij dat zei. Nog nooit had een man haar aangeboden haar te likken. Hoe zou dat aanvoelen. Ze overwoog Bram's aanbod. Het betekende dat ze haar kutje aan hem moest laten zien. 

Ze stond op en zette koffie. Bram volgde haar waar ze ging en staarde beurtelings naar haar strakke, ronde billen en haar stevige dijen. Haar jeans verborg weinig van haar vormen, evenmin als de trui die van haar borsten. Terwijl ze koffie dronken vroeg hij, met een blik op de klok: "Hoe laat komen pa en ma terug?" 

"Niet voor elf uur" zei ze. Het was nu rond negen uur wat inhield dat ze nog twee uur de tijd hadden. Corrie's buik trok samen, ze dacht aan Bram's mond die haar kut zou zuigen wanneer ze dat wilde. Onrustig stond ze op, ze liep naar boven om op haar kamer andere kleren aan te trekken. Ze trok haar broek uit en waste haar kruis, Bram moest haar zo fris mogelijk vinden. Een schoon slipje en een rokje vervingen haar andere kleren. Toen ze in de kamer terugkeerde zat hij daar met geopende gulp en een stijve lul. Hij lokte haar ermee, ze keek er onafgebroken naar. Hij zag dat Corrie een rokje droeg en zei: "Zullen we naar boven gaan?" 

"Ja, naar mijn kamer" antwoordde ze, hees van opwinding. Ze ging hem voor en deed geen licht aan. Ze trok haar slipje uit en ging op haar bed liggen. Bram schoof zijn broek omlaag en presenteerde Corrie zijn naakte onderlijf. Ze voelde zijn lul en balzak tegen haar gezicht, ze rilde van wellust en begon onmiddellijk op de penis te zuigen. Haar vingers bewogen in zijn kruis en kneedden zijn ballen terwijl hij zijn lippen stevig op Corrie's kut duwde. Zijn tong gleed tussen de schaamlippen, hij proefde haar sappen en zoog gulzig op de vochtige holte. Hij rook de geur van haar kutje en raakte in een roes. Terwijl ze hem ophitste en zijn eikel met haar tong en lippen bewerkte, likte hij met lange halen haar natte gleuf. Sabbelend en smakkend genoot hij van haar druipende schede. Corrie werd hitsig en geil door zijn gezuig aan haar kut. Ze klemde haar naakte dijen om zijn hoofd en deed zich te goed aan de kloppende eikel, haar tong draaiend om de dikke kop van de penis. Haar lippen schoven op en neer langs de gezwollen staaf terwijl haar vingers met zijn ballen speelden. Ze kwam zo intens klaar dat ze bijna het bewustzijn verloor. Met hernieuwde ijver zoog ze op Bram's lul en kreeg opnieuw een orgasme toen zijn glibberige sperma in haar mond spoot. Het gutste over haar tong en spoelde haar slokdarm terwijl ze sidderend lag te genieten van het orgasme. 

Bram kreunde en drukte zijn gezicht diep in haar kletsnatte kruis terwijl hij spoot. Terwijl hij krimpend van wellust zijn sperma wegspoot en zijn mond op haar schaamlippen perste, dacht hij: "Ik wil in haar kut spuiten...ik wil in haar kut klaarkomen." Dat verlangen beheerste hem volledig, hij kroop andersom en legde zijn hoofd op het kussen, vlakbij het hare. Hij streelde haar naakte buik en tuitte zijn lippen om de tepels van haar borsten. Corrie huiverde van genot, terwijl Bram's voeten bezig waren de broek over zijn enkels te schuiven zodat hij zich gemakkelijker zou kunnen bewegen, hield hij haar aan de praat. 

"Was het zo niet lekkerder?" vroeg hij. "Met mijn mond erop?" 

"Jaaah," zuchtte ze, "ik heb altijd gedacht dat ik goed klaarkwam als ik zaad slikte. Dat was maar een heel licht orgasme, nu was het veel intenser." Hij aaide haar bene en wreef over haar kut. 

"Het is nog veel lekkerder wanneer m'n lul hier in zit" zei hij en duwde een vinger tussen haar schaamlippen. Corrie huiverde weer. 

"Je maakt me geil," hijgde ze, "maar ik wil pas neuken wanneer ik getrouwd ben." 

Bram lachte: "Dan kun je lang wachten, welke man trouwt nou met een meisje van wie hij niet eens weet of ze wel kan neuken. Je zult het toch van tevoren moeten proberen" 

"Ik kan het toch doen met de man waarmee ik ga trouwen" veronderstelde ze.

"Wie garandeert je dat de man met wie je het probeert ook werkelijk met je gaat trouwen?" vroeg hij, "misschien laat hij je toch weer in de steek. Er is geen meisje dat niet geneukt heeft voordat ze trouwt" 

Hij bewoog zijn vinger in haar kut en wreef haar klit. Ze trok de benen samen en schokte. Hij hoorde haar lichte gehijg en voelde zijn penis zwellen. Zijn opkomende erectie maakte het mogelijk dat hij haar binnen enkele seconden zou kunnen naaien. Ineens rolde hij tussen haar benen, hij overviel haar en stak zijn lul in haar kutje. 

"Bram," hijgde ze, "o Bram, ik dacht dat je klaargekomen was." 

"Ik kan weer," kreunde hij, "en nu gaan we het echt doen." 

"Bram...je neukt me," kermde ze terwijl ze de penis in haar kut heen en weer voelde gaan. Zijn onderlijf bewoog op het hare, en ze gaf zich over aan de hunkering van haar lichaam, ze wilde genaaid worden en klemde haar lange benen om de zijne. 

"Doe het dan Bram...doe het maar neuk me..wacht een condoom bram, een condoom" hijgde ze en balde haar vuisten. Ze trommelde er mee op zijn rug, opende haar vingers en klemde ze in zijn heupen. Bram was niet meer te stoppen en dacht niet aan een condoom en de vruchtbare gevolgen: "Corrie...lief zusje...ik neuk je...hij zit in je kut...wat een heet en lekkere strakke kut.." Hij wreef zijn bovenlijf over het hare, hij voelde haar stevige tieten onder zijn borst rollen en schuiven. 

Haar naakte lijf maakte hem wil, onstuimig ging hij op en neer. Corrie knelde haar kut om de stotende penis, haar klit zwol en gloeide. Ook zij vergat het gevaar van neuken zonder pil en condoom en bewoog hartstochtelijk onder hem in een poging haar orgasme op te wekken. Het was nog lekkerder dan zijn tong, ze voelde de harde lul in haar onderlijf schuiven en stoten. De vlammen sloegen haar uit, het leek of ze zweefde en plotsklaps trok haar lichaam samen in een heftige kramp. Terwijl ze hese en schorre geluiden uitstootte stroomde een bevrijdend gevoel door haar lijf. 

Schokkend kwamen haar gespannen spieren tot rust en overviel haar het genot van de bevrediging. Bram reageerde onmiddellijk op haar intense orgasme en spoot zijn vruchtbare zaad met grote klodders in haar onbeschermde baarmoeder. Hij schreeuwde het uit terwijl zijn kloppende eikel afgeknepen werd door haar strakke kutje en het sperma in gutsende stralen in haar onderlijf spoot. 

Het was hem gelukt! Hij had haar genaaid, zijn verleidelijke zuster! Hij was de eerste die zijn pik in haar gestoken had en zijn sperma in haar had laten lopen! Tot in de tenen toe bevredigd lag hij op haar en voelde haar lichaam bewegen door haar hijgende ademhaling. 

"Hoe was dit?" vroeg hij, zijn mond bij haar oor. 

"Goed," hijgde ze, "beter dan alles wat ik ooit gevoeld heb." Ze trok haar benen stijf om de zijnen en voelde het sperma diep in haar lichaam. 

"Ik ben geneukt" dacht ze, "voor het eerst in mijn leven ben ik geneukt" 

"Je mag het vaker doen," zuchtte ze. 

"Elke dag," beloofde Bram, "elke avond...twee keer...drie keer...vier keer...zo vaak als je wilt." 

"Vier keer?"herhaalde ze ongelovig. "Ja, vier keer," antwoordde hij terwijl zijn penis alweer in beweging kwam en begon te zwellen. 

"Vier keer," lachte ze, "je bent nu al drie keer klaargekomen." De trilling van haar buik, veroorzaakt door het lachen, maakte zijn erectie compleet. 

"Voel maar" gromde hij en stootte zijn lul in haar glibberige kutje. 

"Vier keer!" riep ze, "wat ben jij een zaadspuiter" Ze duwde met beide handen krachtig op zijn billen zodat zijn lul diep in haar buik drong. 

"Neuk me" zei ze met hese stem, "neuk me met je geweldige paal. Neuk me maar zonder condoom" En bij allebei kwam ineens het besef dat hier wel eens kindjes van konden komen...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen