Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Janneke en Peter lagen naast elkaar op bed bij te komen van hun laatste neukpartij. Sinds ze het min of meer toevallig een paar weken geleden voor het eerst gedaan hadden, ging er nu geen dag voorbij zonder. (zie "Peter neukt zijn tweelingzus")
Vanaf het moment dat ze hadden uitgevonden dat neuken heel prettig was, haastten ze zich uit school naar huis, ze gunden zich nauwelijks de tijd wat te eten en gingen meestal direct naar Jannekes kamer. "Denk je, dat je me vandaag in mijn kont kan neuken"? vroeg Janneke. Haar broer knikte,"hebben we nog niet geprobeerd", zei hij, "in het nachtkastje van mama ligt een tube glijmiddel, die zullen we nodig hebben".
Janneke liep naar haar ouders slaapkamer en zocht in het kastje, terwijl ze de tube pakte, viel haar een grote voorbind dildo op. "die komt nog wel eens een keertje van pas", dacht ze geil. Terug in haar kamer gaf ze Peter de tube, "ga voorovergebukt staan en trek je billen uit elkaar", zei hij. Peter staarde nu recht in Jannekes donkere poepgaatje, hij stak het tuitje van de tube voorzichtig in haar kont en drukte een flinke klodder naar binnen, daarna smeerde hij zijn eigen lul in."probeer eerst met je vinger", zei Janneke, "eerst een en als dat goed gaat twee of misschien drie". Peter duwde zijn wijsvinger naar binnen, geen probleem, "dat ging makkelijk", zei hij schor, hier komt de tweede". Janneke voelde nauwelijks pijn en eigenlijk was het een heerlijk geil gevoel, vond ze. "Laat die vingers verder maar, douw je lul er maar in,
eerst een klein stukje, dan vertel ik je wel hoe het voelt en of je dieper kan".
Peter bracht zijn pik nu recht voor Jannekes kontgat, "bukken zus, ik ga er hem in duwen".
Hij stootte naar voren en Janneke duwde kaar kont geil naar achteren. Peter zag zijn lul langzaam in haar kont verdwijnen. "Begin nu langzaam te stoten, tot hij er helemaal inschuift", sprak ze nu helemaal heet en opgewonden. "Ik voel je lul heerlijk in me zitten, het voelt anders dan in je kut te worden geneukt, maar net zo lekker". Peter begon nu sneller te stoten en bij iedere stoot naar voren, bracht Janneke haar kont naar achteren. Steeds wilder ging het nu, Janneke voelde het kutvocht nu uit haar druipen, ze stak twee vingers in haar zeiknatte kut en begon zich te vingeren, ze voelde dat ze klaar ging komen."Peter, ik kom bijna, ik ben zo geil, ram je pik in mijn kont, neuk me in mijn kont, ooohhhhh, ik kom, spuit me vol". Peter voelde zijn zus verstijven en toen begon ze te schokken en bonkte met haar kont tegen zijn ballen, hij hield het ook niet langer en begon te schreeuwen, "ik kom ook, ik ben aan het spuiten, aahhh, lekkere geile zus van me, ohhgod, ik kom klaar in mijn zus haar reet".
Ze stonden nog een tijdje net als twee honden in elkaar, toen trok hij zijn lul uit Jannekes kont, hij zag zijn witte sperma langzaam uit haar poepgat druppen. Janneke draaide zich om
en drukte zich tegen haar broertje aan, hij voelde hoe haar roze tepels keihard vooruitstaken."Dit was reuze geil en lekker", fluisterde ze, "het was heel opwindend je lul daar in mijn kont te voelen, je stond me daar heel diep van achteren in mijn stront te neuken".
Wat later, toen ze weer op bed lagen, vroeg Janneke peinzend, "Denk je dat pa en ma een vermoeden hebben van wat we doen"? "Ik heb geen idee, maar ik merk wel dat ze tegenwoordig anders naar ons kijken als een tijdje geleden, vooral pa zit je soms stiekum te bekijken", antwoordde Peter. "Ik zou me best een keertje door papa willen laten neuken", ging Janneke verder, "hij ziet er best nog lekker uit, trouwens ma ook, zou jij haar niet een keertje willen pakken"?
"Ja", zei Peter, "het lijkt me lekker ma te naaien, maar hoe leggen we dat aan"? Zo praatten ze nog een tijdje door zonder met een
plan voor de dag te komen. Ze doezelden weg om plotseling ruw te worden gewekt. Hun ouders waren ongemerkt thuisgekomen en stonden nu naast hun bed, "wat is hier aan de hand, jullie naakt bij elkaar in bed, dat verdient wel een beetje uitleg". Moeder keek alsof ze haar lachen niet kon verbergen, "ja, leg maar eens uit". Janneke keek Peter aan en begon te praten, "mam, pap, Peter en ik zijn tweelingen en we kunnen goed met elkaar opschieten en ja, sinds een paar weken hebben we, eh, doen we, ik bedoel, nou ja, neuken we met elkaar, jullie moeten niet boos worden, maar zo is het nu eenmaal".Hun ouders keken elkaar aan en leken niet boos. "We hebben jullie de laatste tijd wel zien veranderen, en heel misschien is het niet zo'n gek idee om het met je tweelingbroer te doen, in plaats van vreemden, die niet altijd te vertrouwen zijn", zei moeder. Janneke en Peter voelden dat het de goede kant uitging en Janneke zei brutaal,"Misschien kunnen jullie ons helpen en voorlichten, Peter en ik hebben daarover al vaker gefantaseerd".

De ouders keken elkaar aan en lachten, "je zal het niet geloven, maar wij hebben ook zo onze fantasieen, geef ons een paar minuten en als je zin hebt kom je dan naar onze slaapkamer".
Vijf minuten later liepen Janneke en Peter naakt over de gang naar de slaapkamer van hun ouders. Zachtjes deden ze de deur open, maar konden niet veel zien, wel hoorden ze ma zachjes kreunen,. Peter knipte het licht aan
en daar voor hun ogen lagen pa en ma te neuken.
Ma la onder pa te steunen, ze wenkte de tweeling dichterbij, "kom naast me liggen , Janneke, we waren zo geil van jullie geworden dat we maar vast begonnen zijn, laat ons nu zien hoe jullie met elkaar neuken". Janneke trok Peter op zich, ze was weer erschrikkelijk geil nu, terwijl ze gefascineerd opzij keek vnaar haar neukende ouders, voelde ze Peter in haar glijden. Ze paste haar bewegingen aan die van Peter aan en voelde opzij naar haar moeder, "pak mijn hand, mam, ik ben zo geil, Peter is me aan het neuken, mam, is het niet lekker om hier naast elkaar te liggen en door onze mannen te worden geneukt"? Haar moeder keek opzij en lachte wat, "zullen we nu ruilen, wil je papa,s pik,ik heb zo'n zin om Peters lul in me te voelen, het was altijd mijn fantasie en nu komt ie uit."
Peter trok zich terug uit Janneke en zijn vader
trok zijn lul uit zijn vrouws kut. Voor de eerste keer zag Janneke nu haar vaders stijve, ze schrok, "jezus, pa, voorzichtig, jij hebt zo grote knoert en ik heb maar een klein kutje".Pa zette zich voorzichtig tussen zijn dochters benen, die ze wijd gespreid had, langzaam duwde hij zijn bijna paarse eikel tussen zijn dochter haar schaamlippen. Tot haar eigen verbazing voelde Janneke haar vaders
speer pijnloos naar binnen glijden, "kom maar , pa, helemaal erin moet ie, neuk me maar zo hard mogelijk, het is heerlijk". Pa gaf een forse stoot en zat in een keer tot zijn ballen in Jannekes kut. Ze gilde het uit, "ma, Peter, pa zit met zijn grote lul helemaal in me, hij ligt me heerlijk te neuken, naai me, pappie, maak me klaar, spuit me vol, oh god, wat ben ik weer geil. Hoe neuk ik, pa, vind je mijn kutje lekker"? Haar vader lag nu zwaar te bonken en kreunde, "oh vrouw, ik lig onze dochter te naaien , onze fantasie is nu werkelijkheid". Ma had inmiddels de rollen omgedraaid en zat wijdbeens op haar zoon, wild bereed ze haar zoon, haar tieten met stijf gezwollen tepels floepten op en neer, ze boog voorover en drukte haar tieten tegen elkaar zodat Peter beide tepels in de mond kon nemen.
"lekker, Peter, bijt in mijn tepels, hoe vind je mijn tieten, naai me nu en bijt me, bijt harder, harder, naai je moeder tot ze komt en leeg je lul in mijn kut, oh god, ik begin te komen, ja, harder, bijna, jjaaa, nu, ik kom...." Peter kwam ook en beiden schreeuwden het nu uit van geiligheid. "Mama ik ik zijn samen klaar gekomen", riep Peter, Janneke hoorde het, maar kon niet antwoorden, ze was met haar vader bijna zover, vader steunde en kwam en probeerde terug te trekken om zijn sperma over Janneke haar gezicht te spuiten, maar ze liet hem niet, ze huilde bijna, "in me blijven , pa, in mijn kut moet je spuiten, ja, ik voel het nu, oh mama, ik voel pa in mijn kutje spuiten, nu ik pa, nog een paar stoten en ik kom". Haar moeder pakte haar hand weer, "kom maar lekker, Janneke, Janneke lag nu te schokken en rollen, ze kreeg het ene orsgasme na het andere, langzaam kwam ze tot rust. "Jezus, pa, laat je mama iedere avond zo lekker komen"? Haar vader lachte tevreden, "ik denk dat we vanavond allemaal wel aan onze trekken zijn gekomen. Janneke lachte en zei: " Ik denk dat Peter en ik nog wel wat ouderlijke begeleiding kunnen gebruiken"

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen