Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Elke, 18 lentes jong en bi. 
Ik moet zowat zestien zijn geweest toen ik de geile gedachte kreeg om mijn vader te neuken. Ik moest het zo aan boord leggen dat hij mij neukte en niet ik hem, al zou dat misschien wel zo zijn. Ik had al een paar maal ondervonden dat pa me stiekem begluurde sinds ma ons in de steek had gelaten.

Ik ben van nature uit nogal een geil ding en ik hou er bijvoorbeeld van om mensen uit te dagen zoals ook mijn vader. Ik droeg nogal vaak uitdagende kleren als hij in de buurt was. Luchtige kleedjes korte rokjes en meestal zonder slipje. Ik had al snel een vriendje op school maar die was te opdringerig en daarom liet ik hem gaan.

 

Een vriendin had ik ook, namelijk Anja en later Liesbeth, met deze twee onderhield ik een sexuele relatie, hierover later meer. We hadden sex bij elkaar thuis of soms in het kleedhokje bij zwemmen.

Mijn vriendinnen had ik al verteld dat ik mijn vader wilde om mij te ontmaagden hij moest mij voor de eerste keer neuken. "Meid je bent gek" zei Anja, " je laten neuken door je pa hoe kom je erbij." Ik was echter vastbesloten het zo te doen en liet me er niet van afbrengen.

Op een zondagmorgen heel vroeg werd ik wakker met een geil gevoel over me en mijn poesje was ook al nat. Ik stak een vinger in mijn poesje en begon te vingeren, mijn klit stond al snel in vuur en vlam. Na enkele minuten gevingerd te hebben kwam ik klaar en beet van genot in mijn hoofdkussen om niet te gillen van genot.

 

Papa sliep nog op zijn kamer en ik besloot het er op te wagen. Snel stond ik op en ontdeed me van mijn slaapkleed en sloop bij hem de slaapkamer in. Ik weet dat hij altijd naakt slaapt want als hij 's morgens uit zijn bed komt zie ik dikwijls zijn stijve pik.

Een ochtenderectie van jewelste had hij soms. Ik had mij de vorige avond kaal geschoren en hoopte dat hij dat leuk zou vinden. Langzaam tilde ik de lakens op en gleed naast hem in bed. Ik wachtte even af en vleide na een minuutje mijn naakte lijf tegen dat van papa.

 

Hij draaide zich om in zijn slaap en nam mij stevig vast. ZIjn armen sloeg hij om me heen en zijn hand ruste op mijn tiet. In zijn slaap begon hij met mijn tepels te spelen en hij had ze in enkele seconden keihard staan. Dan gleed zijn hand naar mijn kutje en duwde mijn benen open. Gelijk streelde hij mijn lipjes en klitje.

 

Ik streelde achterlangs over zijn pik en nam zijn staaf in de hand en streelde zijn eikel die vochtig was. Langzaam leide ik zijn paal achterlangs naar mijn kutje en liet hem zo voor de opening staan. Hij drukte wat naar voor en ik voelde hoe papa's lul in mijn poesje leed eerst de eikel later wat meer en nog meer en toen hij tegen mijn vliesje stootte werd hij wakker.

Elke wat doe je nu meisje? "vroeg hij. Ik zei" papa ik wil dat jij me ontmaagd ik weet dat je vaak naar me kijkt in bad en op het strand en als ik uit bed kom. Ik weet ook dat je geil van me word want deze week nog lag je in je bed te rukken en toen je kwam riep je mijn naam.

 

Ik kwam niet omdat ik mezelf lag te vingeren en net ook klaarkwam. Dit is mijn droom papa wil jij me alsjeblieft neuken. Hij antwoorde als jij dat zo graag wil doe ik het voor je maar als je piin hebt stop ik onmiddelijk hoor je. Hij draaide me eerst en begon langzaam mijn kutje te likken, deed mijn lipjes open en likte mijn roze vlees. Hij zoog mijn schaamlippen in zijn mond en sabbelde op mijn clitoris. Ik gilde het uit van geilheid en nam gelijk zijn snikkel tussen mijn lippen en zoog hem af.

 

Hier was ik behoorlijk bedreven in en al snel liet hij me stoppen. Hooooo meisje, waar heb jij zo leren pijpen, je zuigt bijna mijn ballen uit mijn zak aaaaaaghhh. "Ik liet hem los en hij kwam op me liggen en zei" hier gaan we dan Elke als je wil stoppen zeg het dan. Ik was al lang niet meer te houden en wilde de pik van papa in mij voelen spuiten tot hij leeg was.

 

Duw hem erin papa ik heb hem nodig ik wil je in mij voelen. Hij zette zijn eikel tegen mijn opening en gleed gemakkelijk in mij tot aan het vlies. Nu even op je tanden bijten Elke dit gaat even pijn doen als ik je ontmaagd.

En met een stoot zat hij tot aan zijn klootzak in mijn poes. Een beetje pijn en bloed deerden mij niet zo ik had wat ik wilde papa en ik waren nu echt aan het neuken.

 

Ooooooooohhhhhh papa wat een piemel heb jij oooooooohhhhhh lekkkeeeeeeer gilde ik en kwam meteen voor de eerste keer klaar. Hij neukte in een rustig tempo verder en genoot ook van mij. Oh Elke lieverd als je eens wist hoe lang ik hier stiekem naar verlangde ooohhhhh lekkere meid van me aaaaghhhhh. Je kutje spand zo heerlijk om mijn grote pik ik voel de kriebels al in mijn ballen. Ram alsjeblieft door papa en spuit me vol ik wil het alsjeblieft spuit al je zaad in mij. ELke stel dat je zwanger word wat dan? "Dan is dat zo kan me niks schelen spuit me vol alsjeblieft.


ooooooooooooohhhhhhhhhJaaaaaaaahhhhh.

 

Oh Elke lieve dochter ik voel mijn zaad komen aaagggggghhhhhhhh jaaaaaa." "Ohhhhh jaaaaaaa papaaaaa nuuuuuuuu ik kooooooooom aaaaaghhh.
 
Spuit me vol maak mij zwanger jaaaaaaaaa. Al zwetend en duwend kwamen we beiden klaar en pas tien minuten later konde we iets zinnigs zeggen.
 
Papa vroeg: meen je dat dat ik je mag zwanger maken Elke.
Ja hoor papa van jou wil ik een kind, maar nu nog niet ik ga eerst verder naar school mijn diploma halen en daarna zien we wel. Om te beginnen slapen we van nu af in het zelfde bed en waneer de ene zin heeft om te neuken moet dat kunnen.
 
Papa ik hou van je ik zal jou vrouwtje zijn en jij mijn man en die heerlijke pik is vanaf nu van mij en als er maar een vrouw zegt dat dat niet zo is.

Reacties   

0 #1 Jan 13-02-2012 19:50
Oh heerlijk, zo”n lekkere penis bij je dochter naar binnen duwen en dan lekker stoten en zaad spuiten.
Had ik ook wel gewild als ik haar vader was.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen