Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Peter liep naar beneden na het horen van zijn moeder die hem riep van in de tuin. het was een bloedhete dag en ze had besloten te gaan zonnen.

Peter had zijn moeder altijd al aantrekkelijk gevonden en masturbeerde dan ook gewoonlijk met haar voor ogen.

oh wat zou hij haar graag eens neuken,maar hij wist dat het er waarschijnlijk nooit van zou komen vermits ze een nogal deftige vrouw was vond hij.

Tine lag op haar buik op een grote handdoek met haar nieuwe bikini,een mooi klein zwart dingetje dat ze onlangs gekocht had. Peter, waar blijf je nu,riep ze nogmaals. Altijd maar die pc dat is het enige waar hij voor leeft zei ze bij zichzelf. hier ben ik al riep hij terug toen hij naast haar in het gras plofte.

wat is er? Vroeg hij. Jeetje wat ziet ze er sexy uit dacht hij,hij bekeek haar borsten die zijlings van onder haar lichaam te kijk lagen en naar haar mooie ronde billen waar enkel een zwart draadje tussen liep van haar string.

zou je me niet effe willen insmeren met deze creme Peter,anders zijn mijn handen weer zo vettig en ik heb geen zin om op te staan om ze te gaan wassen.

peter dacht dat zijn wildste fantasien werkelijkheid werden en het drong niet echt goed tot hem door wat ze vroeg. hé,hoor je wat ik zeg,vroeg Tine.

euh, ja ,euh natuurlijk wil ik dat,zei hij hakkelend en greep de tube die ze hem aanreikte.

Hij spoot wat creme in zijn handen en begon haar rug in te smeren ,haar huid voelde warm aan onder zijn bevende handen.

zachtjes maakte hij op en neergaande bewegingen over haar schouderbladen en voelde hoe zijn lul hard werd in zijn short

Mag ik hier overheen wrijven? ,vroeg hij terwijl hij met zijn vinger haar bandje van haar bovenstukje een rukje gaf.

wacht even,zei Tine ik zal het strikje los doen dan kan je mijn hele rug makkelijk doen.

hij zag de zijkant van haar borsten nu echt van onder haar uitpuilen en begon ijverig verder te smeren .zijn lul werd alsmaar harder en hij voelde zijn keel voelde zo droog als kurk.

hij liet zijn handen over haar rug glijden en liet zijn vingers over haar borsten gaan voor zover hij er aan kon. hij hoorde zijn moeder zuchten van genot terwijl hij haar masseerde.

langzaam werkte hij zijn weg naar beneden en wist niet goed of ze wel wou dat hij haar billen aanraakte ,dus begon hij van beneden aan haar enkels.

hij voelde zich nu echt geil worden . Jezus wat een lekker lichaam heeft ze dacht hij,zo glad en heet. Ja ze mocht er nog best zijn voor haar leeftijd want al was ze nog maar 49 voor een snaak van 18 was dat al behoorlijk oud.

hij was nu aan haar knieen en werkte langzaam zijn weg naar de buitenkant van haar dijen.

hij nam nogf wat creme , maar voor hij verder ging met de massage bevrijdde hij eerst zijn keiharde lul uit zijn short.

supergeil was hij nu en hij zou nu echt alles op alles zetten.

ze lag met haar benen gespreid en peter nam van die gelegenheid gebruik om er tussen plaats te nemen.

Tine had haar glas cola voor haar staan ,mag ik even wat van je glas sippen? vroeg hij.

ze knikte enkel en hij boog zich ver voorover zodat zijn lul bijna haar kont raakte, hij kwam bijna klaar door dit te zien alleen al.

hij masseerde nu de binnenkant van haar zachte dijen en liet zijn vingers rakelings langs haar kruis glijden.

zijn hoofd bonkte en hij voelde dat hij de controle begon te verliezen, hij moest haar hebben en wist dat hij niet terug kon ongeacht de mogelijke gevolgen.

Peterliet zich op haar neervallen ,terwijl hij één hand onder haar borsten schoof ,ging de andere langs onder haar buik naar haar kutje.

Tine slaakte een gil en tilde vol ongeloof haar hoofd op, ben je nu helemaal gek geworden riep ze,laat me onmiddelijk los, hoor je me?

maar Peter kon niet terug, niet nu.

hard kneedde hij haar borsten en kneep in haar tepels terwijl hij met zijn vingers van zijn andere hand bij haar naar binnen drong.

zijn lul duwde hevig tegen haar poesje en hij deed het weinig stof wat haar kutje bedekte opzij zodat hij haar eindelijk kon neuken.

met één enorme duw van zijn bekken voelde hij zich tot aan zijn ballen in haar stoten .

hmmmmmmmm,wat ben jij lekker heet, zei hij fluisterend in haar oor waarne hij zijn tong in haar mond duwde. heftig begon hij haar te neuken terwijl hij haar kutje en tieten driftig verder masseerde. Tine had tranen in de ogen en wist totaal niet wat ze kon doen om weg te geraken.

ze kon niet weg, daar zorgde hij wel voor, zijn lul had haar letterlijk tegen de grond gespijkerd. opeens voelde ze een warme straal in haar poesje spuiten en ze hoorde Peter luidkeels roepen , ik kom , ik kom . 

hij voelde zijn lul langzaam krimpen in haar vagina en bleef nog even nastoten tot de laatste stuiptrekking wegebde. zo dat was lekker,zei hij en met een kus op haar mond stond hij recht en ging terug naar binnen,nadenkend over wat hier uit zou volgen

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen