Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ze liep regelmatig naakt naar zijn deur en wilde naar binnen gaan om in zijn bed te kruipen.

Maar elke keer liep ze weer terug en stapte in haar eigen bed. En speelde dan met haar zelf. Wel een stuk geiler dan daarvoor, maar nog steeds zonder de lul van haar zoon.

Ze vroeg zich af of hij ook dat soort gedachten had. Zou hij wellicht ook voor haar deur staan met de bedoeling om bij haar in bed te kruipen. Maar haar zoon Peter van 23 zou die nacht niet bij haar zijn.

Peter dacht vaak toen hij in bed lag aan dat vreemde gevoel dat hij had. Het is wel normaal voor een jongen van zijn leeftijd dat hij aan sex dacht. Alleen hij dacht niet aan de meiden die hij kende. Meer aan de moeders van die meiden. Oudere vrouwen die boeide hem veel meer. Hij is wel eens met een meisje naar bed geweest. Op de een of andere manier gebeurde dat. Het gebeurde na een feestje en belande toen hij haar thuis bracht met haar in bed. Althans in het bed van haar ouders die een weekend weg waren. Hij kende haar moeder en had dat beeld voor zich toen hij met haar naar bed ging.

Vaak dacht hij aan zijn moeder en droomde ook dat ze bij hem in bed kroop. En dat ze het deden. In zijn droom lag hij tussen haar benen en drukte zijn lul bij haar naar binnen.

En als hij nou eens naar haar slaapkamer ging en bij haar in bed kroop. Wat zou ze ervan denken? 

Moeder en zoon zouden een midweek weg gaan. Zij moest voor de zaak naar een beurs toe en haar zoon wilde wel mee. Ze zouden wat eerder vertrekken om een soort vakantie te hebben.

Ze hadden voor die periode een huisje gehuurd ergens in het zuiden van het land.

Onderweg kregen ze pech met de auto en volgens de monteur kon het niet vandaag worden opgelost.

Ze namen daarom een hotel in de buurt om de nacht door te brengen. Het was een drukke dag geweest en daarom genoten ze extra van het lekkere eten wat ze in het hotel besteld hadden.

Ook de wijn gaf rust aan moeder en zoon. Het was een fijne avond en bracht hen dichter naar elkaar toe. De borden waren al lang van tafel en de fles wijn die ze besteld hadden raakte snel leeg. De muziek, de wijn en het eten gaf hen beide een diepe rust.

Ze gingen naar de kamer en gingen nog snel even onder de douche. Hij liet eerst zijn moeder gaan en na haar ging hij snel even onder de douche. Een kort ogenblik die bijna een eeuwigheid duurde zag hij zijn moeder naakt. Haar fris gewassen lichaam zag er mooi uit.

Hij ging met een lichte bobbel in zijn broek naar de badkamer en zag zijn moeder kijken.

Opgefrist en wel verliet hij de badkamer en zag dat zijn moeder al een mooi lingerie setje aan had. Hij vond dat wel mooi. Zijn moeder droeg een rode slip en een soort jasje over de rest van haar lichaam. Zijn moeder heeft een donkere huid en dit stond haar erg mooi.

Verder is ze 49 jaar en heeft donker haar dat op haar schouders valt. 

Normaal geven ze elkaar een nachtzoen maar dit keer is dat anders. Nu lag hij in hetzelfde bed als zijn moeder. Maar een klein nachtzoentje werd gegeven en ze draaide weer terug om te gaan slapen. Maar dat lukte niet. Na een uur lagen ze nog wakker en keken naar het plafond. Ze draaien op hun zij en gingen wat dichter naar elkaar toe liggen. 

Vreemd of niet is dit? Ja, dat kun je wel zeggen. Lianne had het niet meer en kuste haar zoon zachtjes op de mond en riep een kort welterusten. Ze voelde zich vochtig worden om zo dicht bij haar zoon te liggen. Ze draaide zich om en ging met haar rug naar hem toe liggen, maar schoof wel dichter naar hem toe. Peter ging ook iets naar voren en raakte met zijn lichaam de rug van zijn moeder aan. Gaat het wel vroeg hij. Hij bemerkte dat zijn lichte erectie wat meer werd. Hij kreeg gewoon een stijve van deze aanraking. Hij legde zijn arm op haar arm en voorzichtig raakte hij de borst van zijn moeder. Het was een kort moment maar zeer erotisch. Lianne draaide zich weer om en voorzichtig begonnen ze elkaar te kussen. Hij streelde met zijn hand haar rug. Ook zijn moeder liet haar handen over zijn rug gaan en dat gaf hen beide een enorm geil gevoel. Ma zei Peter dit is echt geil dat we hier zo liggen. Het kussen werd wat feller en nu voelde Lianne ook de handen van haar zoon op haar borsten. Peter draaide nog meer naar zijn moeder toe en ging met zijn handen over haar buik naar boven toe. Door het stof van haar setje zag hij zijn handen over haar borsten heen gaan. 

Zijn moeder ging rechtop zitten en Peter trok het kledingstuk uit. Hij ging met zijn handen naar haar rug en legde haar neer op het bed. Daar begon Peter haar borsten te zoenen en te likken. Oh ma dit is echt geil. Vindt je het niet een vreemd idee dat je zoon aan je borsten zit.

Nou dat is vreemd ja maar wel lekker. Peter voelde hoe de handen van zijn moeder over zijn huid gingen en kreeg een koude rilling van dit gevoel. Zijn handen gingen over haar dijen en raakte bijna haar vagina. Peter ging recht op zitten en begon de benen van zijn moeder te strelen. Hij masseerde haar voeten en kuste de tenen van ieder voet. Wat gaf hem dat een geil gevoel. Hij zag zijn moeder met alleen nog een slipje aan op bed liggen. Hij had een mooi uitzicht op haar borsten en de rest van haar lichaam oh oh wat was dit een mooi gezicht. Hij rook even aan haar slipje en trok hierna met beide handen langzaam het slipje uit. Eerst zag hij een bosje haar verschijnen en vervolgens de rest van zijn moeders vagina. Hij kuste zacht haar lipjes om vervolgens zijn tong in haar poesje te steken. Dit was echt en veel beter dan de dromen die hij hierover had. Met een vinger ging hij naar binnen en met zijn hand ging hij over haar buik. Hij ging wat sneller met vinger in en uit haar vagina tot ze fel klaarkwam. Peter werd hier erg geil van en likte de vochtige poes van zijn moeder. 

Hij ging wat meer met zijn onderlichaam naar voren toe en bracht zijn lul voor het poesje van zijn moeder. En langzaam liet hij zijn lul in haar gleuf glijden. Zo bleef hij even in alle rust en bewegingloos in zijn moeder zitten. Even genieten van het moment. Want dit was toch wel heel bijzonder voor hem. Hij zat met zijn lul in zijn moeder. Langzaam begon hij zijn pik in en uit haar vagina te bewegen. Lianne voelde de pik van haar zoon haar vagina prikkelen. Hoewel het eigenlijk niet kon genoot ze van dit moment. Vooral toen hij met zijn eikel bij haar naar binnen drong. Ze zag zijn pik in haar verdwijnen en voelde het kloppen van lul dikke lul in haar vagina. Het was lang geleden dat ze dit had gevoeld. En nu zat er weer iets in. En dat het de lul van haar zoon was maakte haar niet uit. Het maakte haar behoorlijk geil zelfs.

Peter liet zich op zijn moeder zakken en begon wat meer te stoten. Hij voelde de warmte van haar lichaam toen hij bovenop haar lag en begon steeds geiler te worden. Hij likte de harde tepels en met zijn hand kneedde hij haar andere borst. Ze begonnen te zoenen en te tongen. En dit werd Peter te veel en zijn zaad spoot hij met kracht bij zijn moeder naar binnen. Toen Lianne dit ook voelde kwam ze klaar. Jongen zegt ze dit hoort niet maar ik vond het heerlijk om je zaad in me te voelen spuiten. Ze gingen nog even door met elkaar toen Peter zijn slappe lul uit haar haalde. Lianne draaide zich om en begon zijn lul in haar mond te nemen. Ze voelde dat de pik van haar zoon alweer stijf werd en vroeg of hij weer in haar kwam. Ze veranderde van standje en hij drukte zijn lul in haar. Ze konden wat langer neuken maar het hoogte punt kwam toch ook. En nu was het andersom. Nu voelde Peter het warme vocht van zijn moeder toen ze klaarkwam en spoot wederom zijn zaad in haar lichaam.

De volgende dag zijn ze gewoon opgestaan hebben ontbeten en zijn toen ze de auto hadden opgehaald verder gegaan. Er werd niet gesproken over wat er gebeurd was.

In hun vakantiehuisje aangekomen installeerde ze zich en tegen de avond werd het neuken aangehaald. Ze wilde dit eerst als iets wat gebeurd was afdoen maar dat lukte niet.

Ze gingen weer in een bed liggen en het spel begon opnieuw. Die avond en nacht gleed zijn pik weer in de gleuf van zijn moeder en spoot hij zijn zaad weer bij haar naar binnen.

Ook toen ze weer thuis waren spraken ze af dat ze dit met veel regelmaat konden herhalen. En zo ligt Peter een paar keer per week met zijn moeder in een bed. Lianne vindt het heerlijk om zijn lul in haar te voelen, en het blijft vreemd maar ze wil er niet mee stoppen.

Ze hebben het al op verschillende plekken gedaan maar de eerste keer blijft toch het mooist.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen