Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De weersomslag van de afgelopen week (een heerlijke voorjaar zonnetje) is de aanleiding van mijn verhaal, omdat het mij seksueel heeft aangezet tot een daad die ik van mezelf nooit had verwacht. Ik heb er nu een paar dagen later nog steeds geen spijt van, maar heb er naast mijn vrouw in bed de afgelopen dagen wel slecht van geslapen. Ik ben haar voor het eerst in 25 jaar ontrouw geweest.

Het volgende gebeurde er 4 dagen geleden (…) Mede door de crisis is het in mijn branche ook heel rustig geworden op mijn zaak, ik ben een zelfstandig ondernemer. Het zonnetje begon lekker te schijnen afgelopen dinsdag en de temperatuur in mijn kantoor liep goed op. Tegen lunchtijd besloot ik naar huis te gaan, wij hebben een groot dakterras waar wij zomers heerlijk van genieten en alle privacy hebben. Ik ging lekker een paar uurtjes van de eerste zonnestralen van 2009 genieten. Mijn vrouw was bij onze oudste zoon en schoondochter wist ik, 10 dagen geleden is onze eerste kleinzoon geboren, mijn vrouw wilde hun bijstaan met het huishouden. De afspraak was dat mijn vrouw bij hun zou blijven eten en rond 20.00 uur thuis zou zijn. Onze dochter Tamara is 19 jaar en woont nog bij ons, maar die zou op school zijn ging ik vanuit. Toen ik thuis kwam bleek dit niet zo te zijn, terwijl ik mij in onze slaapkamer omkleden hoorde ik muziek van ons dakterras komen, hetgeen betekenen dat Tamara niet op school was en ook van het zonnetje wilde genieten.

Misschien nog iets te optimistisch deed ik een korte broek en dun zomershirt aan en liep naar ons dakterras. Ik schrok toen ik Tamara samen met Jose naakt op twee naast elkaar geschoven ligbanken zag liggen op het moment dat zij elkaar zoende en elkaar lagen te strelen. Ik was al gezien door mijn dochter, die ook duidelijk schrok van mijn verschijning, hoi pap zei zij, ook Jose draaide zich naar mij om. Ik liep het terras op, ik had hier niemand verwacht zei ik en keek automatisch naar hun twee mooie slanke lichamen. Mijn hart begon er van te bonzen. Wat ik zag waren bij beide twee stel volle tieten met stijve tepels en zowel mijn dochter als haar vriendin Jose hadden een kaal kutje.

Ik ging op een stoel naast hun zitten, beide deden niets om hun naakte lichamen voor mij proberen te verbergen door iets aan te trekken van hun kleding. Ik leek ook meer overvallen hierdoor dan de meiden, mijn dochter zei, kom je vanmiddag ook lekker van het zonnetje genieten, ja dat is wel de bedoeling zei ik. Mijn dochter heeft al meer dan een jaar een vriend en van Jose die regelmatig bij ons thuis komt, weet ik dan zij ook een vriend heeft, deze hele toestand maakte het wel heel verwarrend voor mij. Ik had toch duidelijk gezien dat zij elkaar streelde en intiem lagen te zoenen.

Vreemd genoeg viel er bij mij meer stilte als bij hun, gezellig lachte mijn dochter dat je ook lekker komt zonnen, er staat geen windje hier en de temperatuur is nu al 19 graden. Beide keken mij ook gewoon aan, terwijl ik niet wist waar ik kijken moest, ik werd er zelfs onrustig van. Ga ook lekker op een ligbank liggen pap zei mijn dochter, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was dat ik bij twee naakte jonge meiden in de zon ging liggen, die daar zelf geen enkele schaamte bij leken te hebben. Het enigste wat zei hadden gedaan was rechtop gaan zitten en elkaar los hadden gelaten.

Pap ik had je hier niet verwacht zei mijn dochter rustig, maar Jose en ik wilde lekker van het zonnetje genieten, en af en toe vinden wij het geil om seks met elkaar te hebben. Ik hoop wel dat je hier met niemand over praat. Ja wat moest ik daarop zeggen ? Ik ben aangenaam verrast zei ik. Wij ook lachte nu ook Jose. Pak jij beneden even wat te drinken voor mijn vader Jose zei mijn dochter, oké wat wil u drinken vroeg zij ? Doe maar een Senseo zei ik en begreep direct dat mijn dochter dit aan Jose vroeg, om even samen met mijn te zijn. Toen Jose dan ook (naakt) naar beneden ging, zei mijn dochter, pap als jij je mond hierover houd tegen mamma, dan bezorgen wij je een geile middag.

Ik reageerde daarop door te zeggen dat ik wel haar vader ben. Tamara haalde haar schouders er van op, nou en, wij hebben het alleen maar over seks, wij doen daar niet zo moeilijk over hoor pap. En ik weet dat Jose jouw leuk vind, zij is altijd botergeil en kan lekker seksen. Doe lekker je shirt en broek uit glimlachte mijn dochter opwindend in haar pure uitstraling, dan zijn wij allemaal naakt en zien wij wel wat er gebeurt, ik wil wel seks hoor lachte zij weer. En Jose is altijd geil die kan je zo een beurt geven, dat weet ik zeker zei Tamara. Even zat ik in tweestrijd met mezelf, als ik ook naakt ging liggen dan kon dit wel eens helemaal uit de hand gaan lopen. Ik had het op dat moment niet alleen warm door de zon, maar zeker ook door wat mijn eigen dochter mij voorstelde.

Ik zag Tamara wel meer vluchtig even naakt in de badkamer of door ons huis lopen, maar sinds haar pubertijd had zij mijn zeker niet meer naakt gezien. Nou kom op pap moedigde zij mij weer aan. Oké zei ik en deed mijn shirt en broekje uit, daar stond ik naakt met een opwindende halve erectie voor mijn eigen dochter. Dat zie er goed uit lachte Tamara met haar blik op mijn lul. Jose kwam ook aanlopen met mijn Senseo, ja dat mag je wel zeggen lachte zij ook ondeugend. Schuif je ligbed tussen die van ons zei Tamara, hetgeen een minuut later het geval was. Mijn “geval “ kon ik niet meer verbergen voor de meiden en was uitgegroeid tot een volledig erectie toen ik op de ligbank tussen hun in lag. Dat beloof wat lachte Jose tegen Tamara, ja geil hé zei zij. Pap mag ik, daagde mijn dochter mij direct uit met een knikje met haar hoofd naar mijn stijve lul. 

Ga je gang dames lachte ik nog steeds (te) gespannen en lichtelijk onzeker of dit wel kon. Mijn dochter nam als eerste mijn lul in haar hand en begon mij heel opwindend stevig te pijpen. Jose bleef er even naar kijken, maar kwam ook in actie. Met haar mooie kontje naar mij toe gericht ging zij op haar handen en knieën op de ligbank zitten, ook haar mond en tong voelde ik over mijn lul en ballen gaan, terwijl zij mij een geile blik op haar billen en kale kutje tussen haar benen gaf. Ik wordt volgende jaar vijftig “ geile lezers en lezeressen” dus jullie kunnen je denk ik nu wel even voorstellen hoe geil ik van deze twee 19 jarige jonge meiden werd. Beide twee slanke strakke lichamen, geschoren gladde kutjes die mijn aankeken met al iets openstaande vochtige schaamlippen, daar kan je dan echt niet meer met je vingers van afblijven als je daarbij ook door die twee heel geil wordt gepijpt. Bij zowel mijn dochter als bij Jose duwde ik een vinger in hun kutje.

Hun lichaamstaal en al natte kutjes zeiden genoeg, beide meiden wisten op toch nog vrij jeugdige leeftijd nu al te genieten van seks, ook de manier waarop zij mijn pijpte verraden dit. Wat was dit geil, mijn ballen werden door Jose haar mond ingezogen, en mijn dochter zoog in haar opwinding mijn eikel zowat in tweeën. Jose heeft een plat kutje met nog vrij kleine schaamlipjes, mijn dochter heeft een wat bolstaand kutje met dikke schaamlippen, maar alle twee werden zij lekker nat op mijn vinger, bij beide zo diep mogelijk in hun kutje. Wat ik ook super heb gevonden was dat wij lekker vrij op ons eigen dakterras in de eerste warme zonnestralen van dit jaar waren, niemand kon ons zien.

Ik moest op een gegeven moment echt even vragen of het iets kalmer kon met mijn lul, Twee warme gewillige mondjes die constant met je plasser bezig zijn, kost je veel concentratie om niet te snel hun mooi bekkies te voorzien van een lading sperma. Het was Jose die klaarkwam op mijn vinger in haar kutje, Tamara kroop op dat moment bij mij weg waardoor mijn vinger uit haar kutje schoot, anders kom ik ook lachte zij. Gelukkig gaven de meiden gehoor aan mijn verzoek om even te stoppen met pijpen, Jose ging van haar bank af en begaf zich naar de ligbank van mijn dochter, haar wangen waren rood geworden van opwinding. Tamara begreep Jose onmiddellijk wat zij wilde doen, jij wil mijn geile kut likken hé lachte zij verleidelijk tegen Jose. Mijn dochter ging naast mij met open gespreide benen voor Jose liggen, een extreem geil gezicht voor mijn haar over het kutje van mijn dochter te gaan zien likken. Die hierbij al snel lekker begon te kreunen en haar kutje telkens weer op de mond van haar vriendin drukte. Haar tepels waren tot het uiterste toe uitgegroeid van geilheid.

Ik heb veel geile momenten in de jaren dat ik samen met mij vrouw ben, met haar meegemaakt, maar alleen wat er tot op dat moment gebeurt was op ons dakterras, overtrof al alles voor mij. Ik stond er echt versteld van dat deze jonge meiden al zo creatief en botergeil waren. Tamara begon steeds harde te kreunen en te hijgen, o pap wat ben ik geil zei zij, pak mij tieten. Ik boog mij naar haar toe en begon op haar keiharde tepels te zuigen, mijn dochter begon nog heftige te reageren. Zuig mijn kut leeg Jose hijgde zij, ik keek erbij naar Jose die ik telkens mijn dochters schaamlippen ver in haar mond zag laten verdwijnen. Tamara spatte zowat uiteen toen zij klaarkwam op de mond en tong van Jose, haar ogen draaide weg wat bij mijn vrouw ook altijd gebeurd als zij een intens orgasme krijgt. Mijn lul stond weer super stijf toen ik mijn dochter zag en hoorde klaarkomen.

Ga met mijn vader neuken hijgde Tamara na van haar orgasme toen Jose tussen haar benen vandaan ging, Jose,s licht groene ogen stonden wilt en keken naar mijn stijve lul. Met of zonder glimlachte zij, ik begreep dat zij op een condoom doelde. Papa neuk haar maar lekker zonder condoom zei mijn dochter, Jose slik zich toch suf aan de pil en Frans ( dat is de vriend van Jose) die zal er niets van merken. Nog voor ik kon reageren trok Jose het zachte matras van haar bank en legde dit op de tegels op de vloer van het dakterras, ging plat op haar rug op liggen en vroeg mij bij haar te komen. Eerst nog even goed je lul nat pijpen zei zij opgewonden, je ben een beetje aan de grote kant misschien voor mij. Ik ben zelf niet ontevreden met mijn lul in stijve toestand ( 20 cm) maar ben ook zeker niet supergroot geschapen. Ik wist natuurlijk ook niet wat Jose gewent was ! Na mij eerst nog even lekker geil gepijpt te hebben onder het toeziend oog van mijn dochter, ging ik bovenop Jose,s heerlijke geile lichaam liggen.

Zij wilde zelf mijn lul in haar kutje leiden, wat ik prima vond. Haar kutje was goed nat daar lag het niet aan, maar het kosten toch even geduld om mijn lul helemaal in haar kutje te krijgen. Een strakke jonge meid lachte zij om haar eigen woorden, is op haar toekomst voorbereid. Jose wist van wanten, toen ik eenmaal goed in haar strakke kutje gevangen zat begon zij lekker ritmisch onder mij mee te neuken. Haar benen zaten om mijn billen geklemd, waarmee zij mijn lul telkens mee hielp bij elke stoot diep in haar terug te komen. Ik moest er goed tegenaan bij haar, de zweetdruppels verschenen op mijn voorhoofd, maar ik had mezelf ook goed onder controle. Ik wilde haar een geile goede neukbeurt bezorgen die zij niet snel meer zou vergeten, ze zou weten dat ik nog geen oude uitgebluste half impotente man was ,die onder moest doen voor haar vriendje. Ik kon haar op een gegeven moment lekker hard neuken, Jose kwam heftig klaar maar ik wilde haar geen seconden rust geven en neukte haar kleine kutje vol door. Ik keek daarbij mijn dochter aan die vanaf haar ligbank al die tijd had liggen kijken naar ons. Geil is ze hé pap lachte mijn dochter, neuk haar maar goed door.

Tamara kwam van haar bank af, ging pardoes bovenop het gezicht van Jose met haar kutje zitten zodat Jose niets anders kon doen dan haar kutje te gaan likken. Niet dat Jose hier vies van was, ik voelde haar kutje er alleen maar natte van worden op mijn lul. Mijn dochter zat met haar benen wijd gespreid naar mij toe, op het gezicht van de hevig likkende Jose in haar kutje. Tamara,s tieten nodigde mij uit om tijdens het neuken van Jose, om op haar stijve tepels te gaan zuigen. Het was een super geile trio die wij uitvoeren en zowel Tamara als Jose weer deden doen klaarkomen. Direct na hun orgasme bleef ik stil op Jose liggen en liet Tamara zich achterover vallen op het terras, de tegels waren kennelijk nog te koud want zij stond snel weer op. Ben je ook klaar gekomen vroeg mijn dochter aan mij, nee nog niet zei ik, mooi dan wil ik nu ook lekker geneukt worden met die grote lul van jouw in op mijn bed. Ik trok mij snel terug uit het strakke kutje van Jose, anders zou ik alsnog klaarkomen voelde ik na het verzoek van mijn dochter.

Met de beide meiden liep ik naar binnen naar de slaapkamer van mijn dochter. Tamara ging direct op haar bed liggen en pakte mijn nog natte lul vast, die nog onder het kutsap van Jose zat. Mijn dochter likte heel geil over mijn lul voor zij vroeg haar ook lekker hard te gaan neuken. Ik ging ook op mijn dochter liggen, Jose stond erbij naast het bed naar ons te kijken toen ik mijn lul het eveneens natte kutje van Tamara in duwde. Mijn dochter was minder strak dan Jose, zij kon mij gelijk al goed ontvangen en neukte haar kutje zelf heel opgewonden over mijn lul heen. Mijn ballen werden daarbij tegen haar kontje gedrukt. Terwijl ik toch met emotie mijn dochter begon te neuken, zag ik bij haar ook tranen opwellen in haar ogen, ik voelde daarbij ook haar emotie voor dat moment dat wij ineens heel intiem in elkaar versmolten. Dit intense gevoel had ik niet gekregen tijdens het neuken met Jose. Die zich ook weer actief begon op te stellen achter mijn rug.

Ik lag Tamara stevig te neuken, zij mij overigens ook met haar geile neukkutje, wat was zij hier al volwassen mee ! Toen ik Jose op mijn rug voelde klimmen wist ik even niet wat hier de bedoeling van was. Maar dat werd snel duidelijk toen ik werd (ge) sandwiches, Jose neukte in mijn ritme mee waarmee ik Tamara lag te neuken. Een vorm van droog neuken zeg maar ! Jose hing half over mijn rug en schouder, bij elke stoot die ik in Tamara plaatste, drukte zij in het zelfde ritme haar kutje over mijn billen. Alles was super geil wat wij deden, Mijn dochters ogen draaide alweer weg, haar kutje spande aan en hard schreeuwend riep zij mijn lul zo lekker te voelen in haar kutje. Het werd mijn toen ook te veel, ik kon mij niet meer inhouden en gaf mijn dochter al mijn sperma wat ik op dat moment in mij had. Jose leek net een slingeraapje op mijn rug, die deinde alle kanten op.

O papa wat heb je mij lekker geneukt hijgde Tamara na, wij gaven elkaar met voldoening een kus. Jose had mij inmiddels weer los gelaten en ik ging van het lichaam van mijn dochter af, haar kutje stond nog open en lekte mijn zaad uit. Vermoeid ging ik op een stoel naast Tamara,s bed zitten. Mag ik nog even snoepen Tamara vroeg Jose aan mijn dochter, ik fronste mijn wenkbrauwen, wat bedoelde Jose daarmee vroeg ik mij af. Tamara lachte alweer naar haar vriendin, ja hoor schat zei zij, lik jij het potje maar weer schoon. Ongelooflijk voor mijn ogen, begon Jose mijn dochters kutje zo diep zij kon uit te likken,, mijn sperma verdween gedeeltelijk weer in haar keel” ben je dan op je 19e jaar geil, of niet ??? Ik had zoiets geils nog nooit gezien in mijn bijna 50 jarige leven. Tamara vond het allemaal net zo geil als Jose, en liet zich volledig door haar vriendin leeg – en weer klaar likken.

Het was inmiddels 16.00 uur geworden, en een lichte bewolking opgekomen, ik besloot niet meer op het terras te gaan zitten, ben gaan douchen en heb beneden in de kamer nog wat gedronken met de meiden. Zij zijn daarna ook gaan douchen en ik ben een uurtje gaan slapen in mijn bed. Toen mijn vrouw die avond thuis kwam waren er geen sporen meer te vinden die vragen bij mijn vrouw zouden oproepen. Zij vroeg wel of ik een leuke dag had gehad, gewoon zei ik ! Tamara was naar haar vriendje gegaan, en die heb ik de afgelopen dagen amper gezien of gesproken. Ik heb afgelopen dinsdag toch echt wel de geilste dag uit mijn leven beleefd, ik hoop eerdaags op een spannend vervolg, maar daar valt nu nog niets over te schrijven. Misschien is het voor mij dochter wel eenmalig geweest en dan houd het op. Tamara en Jose , ik wil jullie nogmaals bedanken via deze weg voor de geilste uurtjes tot nu toe uit mijn leven, die jullie mij gegeven hebben.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen