Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ps.: Wij zouden het erg waarderen als de mensen die nog niet gestemd hebben op ons eerste deel,dit alsnog willen doen. Het geeft Kim en mij een extra geile kick om te zien dat wij onze spannende relatie met zoveel meer (geile) mensen op deze site delen. Ik ga terug naar ons spannende weekend,een jaar geleden. Na de geile confrontatie met mijn dochter, haar uitdagingen vanaf dat moment naar mij toe zorgde ervoor dat ik heel geil op mijn dochter werd,wat ik voor dan nooit voor mogelijk had gehouden. De Zaterdagavond nadat wij s,middags in de stad de boodschappen samen hadden gedaan,liep de spanning verder tussen ons op. Ik zat in geile gedachte over Kim in onze woonkamer op de bank in spanning te wachten wat er verder tussen ons ging gebeuren. Mijn dochter zei na het eten te gaan douchen,waarna wij een film op de televisie zouden gaan bekijken. Toen Kim de kamer weer inkwam viel mijn mond open en reageerde mijn lul onmiddellijk in mijn broek. Kim had zich heel mooi en vrouwelijk aangekleed en opgemaakt. Haar make-up perfect aangebracht en haar lange blonde haren in krullen gezet. Haar kleding was geheel gedecideerd zwart,een rokje net boven haar knieën,met daarop een zijde dunne blouse waarin ik direct al twee opwindende punten in zag en een idem zwart glimmende panty,hoogglans hakjes,alles was super vrouwelijk aan haar. Haar volwassen uitstraling deden aan niets meer denken dat mijn dochter pas 17 jaar was. Ga je uit vroeg ik,nee gekkie ik blijf toch bij jouw lachte zij,vind je het mooi pap,ja super Kim zei ik.

Wat er voorgaande die dag tussen ons was gebeurt en haar erotische uitstraling op dat moment,maakte zoveel in mij los dat ik haar gelijk wilde zoenen. Niet zo ongeduldig pa hield Kim mij van zich af,wij hebben heel het weekend voor ons alleen,ik ga eerst maar een kopje thee zetten,zelf zat ik al aan een biertje. Mijn lul begon er zeer van te doen,zo gespannen stond mijn lul in mijn broek. Kim kwam naast mij zitten,keek naar de televisie waarbij zij nonchalant met een hand over mijn bovenbeen streelde,telkens net tot aan mijn kruis toe. Na een halfuurtje continu mij zo geraffineerd erotisch te hebben opgewonden,raakte zij met haar handpalm mijn stijve lul een paar keer aan,zo jij ben opgewonden zei zij,en plaagde door. Kim maak mij gulp open vroeg ik,dat deed zij daarna pas een kwartier later,wat voor mij een eeuwigheid leek. Op het moment dat zij met haar slanke vingers mijn gulp open maakte en mijn keiharde lul uit mijn slipje haalde, durfde ik pas over de harde knopjes in haar blouse te strelen. Overigens herkende ik deze blouse van mijn vrouw. S,morgens had Kim al met mijn lul gespeeld,zonder mij daarbij te hebben gepijpt. Nu voelde ik haar warme mond langzaam over mijn gespannen eikel schuiven,een gelukzalig gevoel gierde door mijn lichaam. Ik kneep opgewonden in haar harde tepels,het liefs had ik haar gelijk helemaal uitgekleed, maar ik hield mij nog even in. Kim pijpte mij als een volwassen vrouw,natuurlijk had zij al een poosje verkering met Jeroen en hadden die twee seks met elkaar,maar des ondanks was zij toch pas 17 jaar. Niks ten nadelen over mijn vrouw,die kan ook heerlijk geil pijpen,maar dit beleefde ik toch wel anders,ik vond het nog geile aanvoelen zoals mijn dochter mij pijpte. Mijn broek en slip had zij telkens een stukje verder uitgedaan en waren over mijn knieën geschoven,mijn ballen sloeg zij niet over,streelde,speelde en likte daar naar hartenlust over.

Inmiddels zat ik ook met mijn hand in haar blouse en masseerde haar harde tieten,ik voelde als Kim mij op deze manier door bleef pijpen dat ik snel klaar zou komen,dit wilde ik graag nog even uitstellen. Voorzichtig pakte ik haar hoofd vast en vroeg of zij wilde stoppen,ik wil jouw ook even verwennen Kim zei ik,dat doe je al pap,lachte zij heel ondeugend met de mooiste en geilste ogen die ik ooit had gezien. Toen ik verder haar blouse opende en haar mooie ronde tieten met opwindende tepels zag, zoog ik om beurten haar harde tepels mijn mond in. O pap wat geil zei mijn dochter,zuig er maar harde op moedigde zij mij aan. Ik bleef zuigen en streelde langzaam mijn hand over haar panty haar rokje in. Ik voelde een kousenbandje en haar vochtige schaamlipjes,dit wilde in direct van dichtbij goed bekijken. Toen ik haar rokje opschoof zag ik dat Kim helemaal geen panty aan had,maar kousen die werden opgehouden door een jarretelgordel en geen slipje aan had. Alles was zorgvuldig en doordacht gedaan door mijn dochter,de kousen en jarretelgordel had zij eveneens van mijn vrouw gepikt. Ik zag haar geschoren kleine lipjes glimmen van opwinding,haar dunne streepje nog wel aanwezige schaamhaar maakte het erotische beeld compleet voor mij.

Ik kon alleen mijn instinkt nog maar volgen,deed haar blouse uit en trok Kim een stukje onderuit op de bank waar ik zelf met mijn broek op mijn enkels voor haar op de grond ging zitten. Ik geilde door op mijn mooie dochter,likte over haar kousen langzaam maar gericht naar haar kutje,die ik voor het eerst zo binnen bereik kreeg aangeboden door mijn dochter. O Kim vlijde ik,maar heel gemeend,wat een mooi kutje heb je. Voorzichtig bijna onzeker dat zij mij alsnog afwees,of dicht zou slaan door waar wij mee bezig waren,begon ik over haar schaamlipjes te likken. Vind je mij kutje mooi papa vroeg zij met een trillend lichaam,ook ik trilde van de spanning,die door mijn lichaam gierde. Ja Kim heel mooi zei ik en likte voorzichtig door. Haar lipjes waren klein en smal,zeker nog niet zo ontwikkeld als de schaamlippen van mijn vrouw,die vol en behoorlijk fors zijn. Ook de clitoris van Kim was nog een klein,maar wel hard gevoelig knopje. Ik had al een paar keer met een stukje van mijn tong tussen haar kleine lipjes door, haar kutje in gelikt,zeker heel opwindend en smaakvol,Kim had zich daar ook super vrouwelijk verzorgd. Mijn dochter spoorde mij aan dieper met mijn tong in haar kutje te gaan,waar ik graag gevolg aangaf. Haar lichaam reageerde hier geweldig heftig op,Kim lag te kreunen en te schudden met haar hoofd en haar kutje begon goed nat te worden. Telkens als ik over haar harde clitoris likte,kreunde zij,o wat maak je mij geil papa. Ik begon haar kutje te vingeren,ik wilde haar klaarmaken om samen te gaan neuken, ik moest haar kutje neuken,ik wilde dit heerlijke kutje voelen om mijn lul.

Met mijn vinger diep vingerend in het strak aanvoelende kutje van mijn dochter likte ik haar keiharde clitoris,haar lichaam begon te schokken,haar strakke kutje spande aan op mijn vinger en verbaal begon mijn dochter het uit te schreeuwen dat zij klaar ging komen,o papa wat geil,je maakt mij klaar,deze woorden galmde nog heel lang na in mijn hoofd nadat zij was klaar gekomen. Kim vroeg daarna of zij mij nog even mocht pijpen, zij had mijn lekkende lul weer gezien toen ik na haar orgasme van de grond was opgestaan. Wij wisselde van plaats,ik had mezelf helemaal uitgekleed en ging languit op de bank liggen. Kim zat nu op de grond en zoog mijn lul opgewonden haar pijpmondje in,grondig als een ervaren vrouw pijtje mijn dochter mijn lul. Dat niet alleen ik hier van genoot werd duidelijk toen zij even stopte en mijn bierflesje van de salontafel pakte, het flesje verdween onder haar rokje en Kim begon mij weer te pijpen. Ik raakte volslagen dol,zo jong en al zo geil. Ik ging ook met mijn hand onder haar rokje,voelde haar hand omsloten om het bierflesje waarmee zij bezig was haar kutje te neuken. Samen duwde wij het flesje telkens weer haar kutje in,mijn lul stond op exploderen,Kim dit hou ik niet meer hijgde ik. Kom maar lekker in mijn mond klaar pap mompelde zij,likkend over mijn eikel,dit was net het randje waardoor ik mij niet meer kon beheersen,ik voelde mijn lul pulseren in haar mond. Het bierflesje ging steeds sneller haar kutje in en uit,terwijl Kim nog bezig was mijn sperma in te slikken kwam zij zelf ook weer klaar,met een luit geschreeuw en hevig gekreun, dit was onvoorstelbaar geil voor mij om mee te mogen maken.

Kim stond op en haalde het flesje onder haar rokje vandaan,dit is geil hijgde zij na,zetten het flesje aan haar mond en likte geil langs de hals van mijn bierflesje,er zit nog een slokje in lachte zij en liet mij de laatste slok uit het flesje nemen. Ik stond versteld over haar creatieve en geile manier,waarmee zij dit had gedaan,haar eigen kutje te gaan neuken met een bierflesje terwijl zij mij pijpte,ongelooflijk om dit te ontdekken en te zien. Pap ik wil met je neuken daagde zij mij verder uit door haar rokje uit te doen,maar haar kousen en hoge hakjes wel aan te laten. Ik moet even bijkomen Kim en nog een biertje drinken zei ik,daarna wil ik graag met je neuken. Ja welke man wilde dit niet,als je alles zo op een presenteerblaadje krijg aangeboden,ik dacht al helemaal niet meer na dat ik met mijn eigen dochter bezig was. Kim pakte een biertje voor mij en showde daarbij nog maar eens haar heerlijke mooie ronde billen, eenmaal weer lekker tegen mij aangekropen op de bank begonnen wij nog steeds volledig door elkaar opgewonden heel lang voor het eerst te tongzoenen. Kim pakte mij steeds verder in,zoende heerlijk opwindend en zat alweer met haar kleine ranke handen met mijn lul te spelen. Mijn lul begon weer volop in leven te komen in haar handen. Nadat ik mijn biertje op had gedronken en weer volledig op kracht was,vroeg ik haar mee te gaan naar mijn slaapkamer.

Hier zoende wij opgewonden verder met elkaar,vingerde ik ondertussen haar kutje die goed nat was gebleven,tot op het moment dat zij bijna weer klaarkwam. Haar erotische uitstraling in het jarretelgordeltje van mijn vrouw,en de zwarte glimmende hakjes op het witte laken om haar voeten bleven mij ook enorm opwinden. Haar lichaam zo fluweel zacht maakte mijn verlangen om haar te neuken,alleen maar groter. Ik ging op Kim liggen en wreef met mijn eikel voorzichtig tussen haar lipjes,duw hem naar binnen papa fluisterde zij opgewonden. Ik probeerde het wel maar voelde weerstand doordat haar vooropening vrij strak was,ik wilde haar natuurlijk geen pijn doen en bleef het voorzichtig proberen om in haar kutje te komen. Kim raakte volledig opgewonden en begon hard in mijn tepels te knijpen,zette haar nagels in mijn billen en spoorde mij verder aan om haar te neuken. Je ben een beetje nauw Kim zei ik eerlijk tegen haar, wij moeten dit voorzichtig doen anders doe ik je pijn, dat geef niet hijgde zij,ik wil met je neuken,duw maar door. Ik zette nog eens aan en kwam een stukje haar kutje in,Kim slaakte een gil,en drukte zelf haar billen van matras,waardoor mijn lul voor de helft in haar zat. Zachtjes begon ik haar ongelooflijke strakke kutje te neuken, het kon elke keer een stukje dieper en op een gegeven moment kon ik haar redelijk goed neuken. Met redelijk goed bedoel ik,dat ik nog nooit zo strak kutje had geneukt,en mij daardoor maar net kon inhouden. Kim wilde dat ik haar harder neukte,pap je neukt zo lekker geil,ik ben zo grote lul niet gewent maar je vult mij geil op,kom op,neuken moedigde zij mij aan.

Ik neukte door,maar toch voorzichtig haar bang pijn te doen. Ik ben ruim boven de 20 centimeter geschapen en mijn lul is vet dik,zoals mijn vrouw dit altijd zo geil kan zeggen,dus ik weet dat ik niet zomaar ieder kutje kan neuken,maar Kim was nog heel strak en ik kon haar “nog” niet voluit neuken. Ik kon aan alles zien en uiteraard voelen aan Kim dat zij een hele warme geile opwindende vrouw zou worden voor haar toekomstige man,wie dat ook zou zijn. Nu al op haar 17e jaar kon zij goed mee neuken,draaide daarbij lekker met haar billen onder mijn pompende lul in haar kutje en wond mij vreselijk op door met haar ranke hand mijn ballen stevig te masseren tussen onze lichamen in. Mijn dochter begon klaar te komen,haar ogen draaide weg en zij gaf verbaal uiting bij haar orgasme. O papa neuk mij harder,ik ben zo gevuld in mijn kutje,ik hou van je pap. Haar kutje spande zich meer en meer aan om mijn lul,haar daarbij vrij komende vocht zorgde ervoor dat ik iets makkelijker door haar nog kleine kutje kon neuken,mijn dochter kreeg een behoorlijk lang aanhoudend orgasme viel mij op. Ik kon mij ook niet meer beheersen en trok snel mijn lul uit haar kutje terug en spoot mijn tweede lading die avond over haar mooie platte buik uit. Dit een beetje tot teleurstelling van Kim,je had lekker in mijn kutje mogen spuiten pap kreunde zij,ik gebruik de pil hoor! Dat wist ik wel,maar wilde deze eerste keer dat ik mijn dochter neukte,nog niet in haar klaarkomen. Kim begon mijn sperma verleidelijk over haar buik en kutje uit te smeren,ik ging zeer voldaan tussen haar benen vandaan en bleef naast haar gelegen op mijn rug naar mijn mooie geile dochter kijken.

Kim bleef er geil en was nog niet van plan mij even rust te geven. Zij kroop weer bovenop mijn lichaam,kronkelde met haar lichaam over mijn heen waardoor mijn sperma ook over mijn buik en borstkast werd uitgesmeerd tot op het moment dat zij haar lichaam oprichten en haar kutje op mijn gezicht drukte,lik mijn kutje nog even papa smeekte zij. Ik vond dit wederom een hele geile actie van haar en begon haar kutje te toucheren met mijn tong,haar “onze” geur wond mij weer enorm op. Ik likte zo diep ik kon haar kutje en zoog hard op haar kleine harde knopje,het gevolg was dat mijn dochter een nieuw orgasme produceerde met daarbij opwindende geluiden. Het zag ernaar uit dat ik haar hiermee voorlopig mee bevredigd had,Kim ging tegen mijn lichaam aan liggen,waarna ons naspel voor deze avond eindigde met lange heftige tongzoenen. De volgende morgen (zondag) schrok ik wakker door de telefoon, Kim lag nog steeds naast mij en werd ook wakker toen ik de telefoon aannam. Het was de zus van mijn vrouw die informeerde hoe het met Kim ging,o ja die was ziek realiseerde ik mij gelijk,zo hadden wij dit immers als smoes aan mijn vrouw verteld. Ik lig nog op bed zei ik en Kim ligt ook nog in haar bed denk ik,maar ik ga zo even bij haar kijken loog ik uiteraard tegen mijn schoonzus. Ik zag dat het al 10.00 uur was. Wij komen straks even bij jullie langs zei zij,op ziekenbezoek! Na nog even kort verder met elkaar te hebben gesproken verbraken wij de verbinding en zou ik hun later op de dag zien verschijnen.

Mijn schoonzus en zwager hadden zich min of meer zelf uitgenodigd en bleven ook de middag en avond bij ons waardoor er tussen mij en Kim uiteraard niets meer gebeurde. Wij kregen onze kans wel weer gingen wij “toen” vanuit,maar helaas zoals vermeld werden wij de week daarop volgend getroffen door twee sterfgevallen in onze familie. Bijna en jaar lang gebeurde er niets meer tussen ons,ik had mij er bij neer gelegen,wel dacht ik nog vaak terug aan onze spannende en zo plotseling ontstane seksuele vader/ dochter relatie,die ook van de ene op de andere dag weer over was. Eenmalig,maar wel genotvol om steeds weer aan terug te denken. Ik zag mijn dochter dagelijks om mij heen,mijn vrouw heeft gelukkig nooit iets gemerkt in die periode en ons leven ging door op de manier zoals het altijd was gegaan. Alleen seks met mijn dochter was helaas “definitief” over. Kim en haar vriend Jeroen waren nog steeds gek op elkaar,mijn vrouw en ik zagen haar langzaam weer opbloeien en ook haar kleding werd weer fleurig en sexy om te zien als zij in de weekenden met Jeroen ging stappen,nee die twee genoten gelukkig weer van het leven zag ik als trotse vader van zo mooie aantrekkelijke dochter. In een weekend in juli 2008 bleef Jeroen bij Kim slapen,zij waren al vroeg naar haar kamer gegaan en wij hadden hun niet meer gezien of gehoord. Mijn vrouw toonde zich lekker geil in opwindende lingerie in onze slaapkamer toen wij naar bed gingen en wij begonnen al snel aan een heerlijke vrijpartij met elkaar. Na een uurtje lekker met elkaar te hebben gespeeld en te hebben geneukt spoot ik mijn vrouw,s geile kutje vol met mijn sperma en kwam zij ook weer luidruchtig klaar. O jee lachte mijn vrouw,als de buren mij maar niet hebben gehoord,daar bedoelde zij Kim en Jeroen mee. Nee joh die slapen allang zei ik en ging tussen de benen van mijn vrouw vandaan om mij te gaan wassen in de badkamer.

Ik blijf na even lekker nagenieten zei mij vrouw,als jij klaar ben ga ik douchen. Bezweet en met een nog half stijf staande natte lul liep ik de badkamer in. Beide schrokken wij op,Kim zat namelijk een plasje te doen op het toilet toen ik binnen kwam,zo lekker geneukt lachte zij op het eerste gezicht nog zelf half in slaap. Ja schoot ik in de lach,jij weet als geen ander hoe dat gaat hé zei ik op fluisterende toon,bang dat iemand ons zou kunnen horen. Kim,s ogen gingen over mijn lul, kom eens wat dichterbij pap vroeg zij ook op zachte toon,ik deed een paar stappen naar haar toe en stond voor haar voor het toilet. Mmm lekker geil je lul zo eens weer te zien,en gelijk pakte Kim mijn natte ballen vast en zoog direct mijn lul haar mond in. Hoe lekker ik het ook vond haar mond ineens weer om mijn lul te voelen, trok ik mij toch ook wel snel terug uit haar mond,Kim je moeder kan elk moment binnen komen zei ik, mijn lul stond in die paar seconden weer volledig in erectie. Lekker smaakje lachte mijn dochter terwijl zij haar kutje met een stukje toiletpapier droogde,met een glimlach gaf zij mij een snel kusje en ging weer terug naar haar kamer. Ik ging snel onder de douche,precies op tijd want mijn vrouw kwam ook de badkamer in,hoorde ik niet iemand vroeg mijn vrouw,nee hoor zei ik met mijn rug naar mijn vrouw toe gericht onder de douche. Oei dat was dus maar net goed gegaan,mijn lul wilde ook niet echt meewerken en stond nog steeds stijf toen ik de douche wisselde met mijn vrouw,zo je ben nog steeds geil hé schat,lachte zij geil. Die nacht viel ik na nog lang geil dromerig aan mijn dochter te denken,in slaap naast mijn vrouw.

Het bleek “de” confrontatie te zijn geweest,die zowel bij mij als mijn dochter, aanleiding gaf om elkaar weer goed in het oog te houden. Kim ondernam daartoe de volgende dag de eerste actie door toen ik in de keuken stond langs mij heen te lopen en te fluisteren dat zij mijn grote lul misten. Mijn vrouw zat op een paar meter afstand van ons in de woonkamer,ik kon niet reageren,mijn lul wel! Die schoot als een speer omhoog in mijn broek. Kim bracht mij daarna in soms hele moeilijke en zeer uitdagende situaties,waar ik niet op kon reageren omreden dat daar meestal andere mensen bij aanwezig waren. Mijn dochter maakte mij met de dag geile op haar,maar het duurde nog twee maanden voor ik door haar ergens bij werd betrokken wat ik zeker nooit voor mogelijk had gehouden. Samen met Kim schrijf ik ons spannende geile vervolg binnenkort in ons deel drie…

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen