Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Toen ik de volgende dag mijn broer zag, deed hij alsof er helemaal niets aan de hand was. Ik durfde niets tegen hem te zeggen zolang mijn ouders in de buurt waren en zo ging het de volgende dagen precies zo. Het weekend, zo nam ik me voor , zou ik met hem praten. Vooral toen ik hoorde dat mijn ouders het weekend een kleine vakantie in een hotelletje zouden doorbrengen.

Het is nu zaterdagavond en ik lig in mijn bed te luisteren naar mijn broer John. Hij heeft zijn vriendin meegenomen naar zijn kamer en ik lig hier in het donker te piekeren. Ik hoor vage geluiden uit zijn kamer en ik sta op en sluip zachtjes naar zijn deur en druk mijn oor er tegenaan. Dan hoor ik Karin, zijn vriendin, "Ja, John, zo, ja, ahhh, ik voel je pik ,, lekker, ooohhh, ja, ga door, ahhh,.." Het dringt tot me door dat John Karin ligt te neuken. Ineens voel ik me kwaad worden. De schoft, zijn zus neuken, niks meer zeggen en nu ligt hij met een ander in bed. Als ik even goed nadenk begrijp ik het wel, het is logisch dat hij met Karin in bed ligt en niet met mij. Toch blijf ik boos en voel dat ik eigenlijk ook een beetje jaloers ben. Wil ik dan toch weer door mijn broer worden geneukt? Ineens, zonder erbij na te denken, gooide ik de deur open en liep naar binnen. Karin zat boven op mijn broer en zag me niet direkt. John zag me wel gelijk en zijn ogen werden groot. Hij trok Karin van zich af en toen zag zij mij ook. "Wat doe je hier?" gilde ze. "Donder op."

Ik wist niet waar ik de moed vandaan haalde en schreeuwde terug, "Ik hoorde jullie bezig en kwam even kijken of John jou lekkerder neukt dan mij.? Hij heeft je toch wel verteld dat hij zijn kleine zusje ook neukt?"

Ze waren allebei in een keer doodstil, Joanna had zich bedekt met het laken, maar mijn broer lag boven de lakens en ik zag dat zijn lul, die nog maar even geleden rood en gezwollen was, nu slap op zijn buik lag. John zei eindelijk, "Sorry Karin, Astrid heeft gelijk, een paar avonden geleden ben ik dronken thuis gekomen en toen is het gebeurd. Ik heb Astrid min of meer gedwongen seks met me te hebben. Ik heb al die dagen al sorry tegen haar willen zeggen, maar het kwam er maar niet van. Het zal echt nooit meer gebeuren. Promise."

Karin bleef stil en staarde voor zich uit. Toen stond ze op, ondanks alles merkte ik op dat ze er fantastisch uitzag. Mooi figuur, lang, mooie ronde tieten, strak kontje. halflang blond haar. Echt een schoonheid. Ze draaide zich naar mijn broer. "Ga je zus maar neuken, als je zo nodig moet en jij Astrid, laat je maar heerlijk door je broer pakken. Ik ben weg." Ze kleedde zich razendsnel aan en verdween. Ik kreeg medelijden met mijn broer. "Heb je nu je zin?" vroeg ik. Hij zag er zo teneergeslagen uit dat ik naast hem ging zitten. "Je bent fout geweest, maar laten we het verder vergeten, ok? Karin komt wel weer terug, als ze wat gekalmeerd is. Over een paar dagen is alles weer normaal. Je zult het zien."

Hij knikte." Ik hoop het maar, ze is een leuke meid en we kunnen het goed samen vinden. Maarre, Astrid, zeg eerlijk, aan het eind, neukte je net zo hard en vond je het heerlijk, toch?"

Hij had gelijk en ik voelde me weer gloeien toen ik er aan terugdacht. Ik knikte en zei hem dat ik heel boos was geweest, maar dat ik het neuken erg lekker had gevonden. Ik zei hem niet dat ik op dit moment best weer zou willen, maar hij moet het gevoeld hebben. Ik zag dat zijn pik weer stijf stond en hij deed geen poging het te verbergen. " Zullen we weer, maar nu alleen als we allebei willen." zei hij. Ik voelde me geil worden en trok mijn kleren uit, tot ik naakt voor hem stond. Ik ging naast hem liggen. "Kom maar," fluisterde ik. Hij ging op zijn rug liggen en trok mij boven op zich. Mijn kut was kletsnat en toen ik me voorzichtig liet zakken, voelde ik zijn stijve pik zo naar binnen glijden. Even moest ik lachen in mezelf, want een kwartier geleden had Karin op dezelfde manier mijn broer's pik in zich gehad en nu was ik aan de beurt. Zachtjes begon ik hem te berijden. John had zijn handen om mijn kont en drukte me diep naar beneden, zodat ik zijn paal diep in me voelde. Hij was nu erg lief, heel wat anders dan de eerste keer. Hij fluisterde allerlei lieve woordjes. "Toe maar, lief zusje, doe maar rustig, we gaan heerlijk samen naar een hoogtepunt neuken. Voel je mijn pik diep in je, je hebt zo'n heerlijk kutje. Is het lekker?" Zo praatte hij maar zachtjes door. Ik begon nu wel wat harder op en neer te wippen. Mijn tieten wipten op en neer. John steunde,"Zo lekker, Astrid, zo geil , zo lekker, buig je voorover, ik wil je tepels likken."

Ik boog voorover zodat mijn tieten in zijn gezicht bengelden. Hij drukte ze tegen elkaar aan en nam alle twee de tepels in zijn mond. Zacht likkend en bijtend kon ik een gil niet onderdrukken. ""Ohhh, lekker John, bijt iets harder." Hij deed wat ik vroeg en ik begon nu harder te kreunen. Nu ik voorovergebogen zat kon ik met mijn klit tegen de bovenkant van zijn pik drukken en wrijven. "Mmmmm, zo is het goed, Johnny, zo is het geil, het is zo lekker, ga je me straks volspuiten?"

We hielden op met praten en begonnen steeds sneller en harder te bewegen. Zo kon ik klaarkomen, voelde ik, aan John's steeds hardere gegrom dacht ik dat hij ook niet meer zo ver weg was. "Neuk me, Astrid, laat me diep in je komen, mag ik, kan jij ook?" Ik zei niets, maar kreunde en ging door tot ik het voelde aankomen, zo lekker, ik ging rechtop zitten en schreeuwde,"Jaaaaaaaaaaa, nuuuu, ik kommm, ooohhhh, jij ook, spuit, ik wil je voelen spuiten." Hij kwam met zijn kont en heupen helemaal omhoog en stootte hard en diep in me, terwijl hij me hard naar beneden trok. Hij schokte helemaal en ik voelde zijn zaad mijn kut vullen. Wij maakten nogal veel herrie ben ik bang, en net toen ik me geil en bezweet voorover liet vallen met mijn broers pik nog steeds diep in me, hoorde ik de deur opengaan. Ik hoefde niet eens te kijken, ik wist dat Karin was teruggekomen. ......

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen