Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Gisteravond ben ik door mijn grote broer geneukt. Dat gebeurt wel meer zal je misschien denken. Nou, in mijn geval kwam het behoorlijk als een verrassing. Ik denk er de hele tijd aan, en ik weet nog steeds niet of ik het nou wel zo leuk vond. Ja, op het eind was het wel lekker, moet ik eerlijk zeggen.
Maar laat me bij het begin beginnen. Het was al laat , maar ik lag nog wat te lezen. Ik begon net wat weg te doezelen, toen mijn kamerdeur openging en mijn broer binnenkwam. "Hoi, kleine geile zus van me," zei hij en ging op mijn bed zitten. "Ik ben niet geil en niet klein," bitste ik. Ik ben tenslotte al weer een tijdje 16. John, mijn broer is 18. Normaal zijn we wel goed met elkaar, maar nu had ik even geen zin in hem. "Doe nou eens lief tegen me, Astrid,
ik heb een lieve vrouw nodig, die me aardig vindt." Ik begreep dat hij een beetje bezopen was en vertelde hem dat ik hem reuze lief vond, maar dat ik niet de vrouw was die hij nodig had. "Ik ben je zusje, niet je vriendin, John. Ik kan verder niets voor je betekenen. Ga naar bed en wees stil, papa en mama worden wakker." Hij keek me aan en vroeg "Mag ik even bij je komen liggen, geile zus, ik wil je neuken, ik ben zooo geil en ik vind jou best een lekker ding." Ik schrok me dood en zei hem niet zo idioot te doen en te praten. "Je moet met je vriendin neuken, niet met mij, gek, we zijn familie, weet je nog?"

Hij bleef maar zeuren en ging niet weg. Op een bepaald moment dacht ik, als ik hem nou naast me laat liggen, wordt ie vanzelf stil en valt dan wel in slaap. Maakt ie in ieder geval onze ouders niet wakker. Dus liet ik hem bij mij in bed, deed het licht uit en zei hem , "We gaan slapen, welterusten." Hij mompelde nog wat en ik voelde hem denk ik zijn broek uittrekken en bij mij onder het laken kruipen. Ik draaide mijn rug naar hem toe en probeerde in slaap te vallen.

Hij kroop tegen me aan en sloeg zijn arm om me heen en en legde zijn hand op mijn tieten. Ik liet hem begaan om verder geen ruzie te maken. Trouwens, het voelde wel prettig. Hij merkte het ook, want mijn tepels waren stijf geworden. Hij kneep zachtjes in mijn harde knopjes en ik moest me beheersen om hem niet te laten merken hoe lekker ik het vond. Hij speelde een tijdje en toen voelde ik zijn hand naar beneden zakken, ik kneep mijn benen stijf tegen elkaar, maar hij wrong zijn hand ertussen. "Please, niet doen, John, ik vind het echt niet goed, als je doorgaat wordt het vervelend. Stop er mee, nu," fluisterde ik. Ik probeerde zijn hand weg te duwen, maar hij was te sterk. Hij duwde me op mijn rug en kroop boven op me. "Ik ga je neuken, geile zus, je kunt doen wat je wil, maar ik ga je neuken, " gromde hij. Ik wilde gillen, maar ik durfde niet, ik probeerde hem van me af te duwen, maar hij had me onder zich en ik kon geen kant op. Ik slaap altijd in een oud Tshirt met niks eronder en hij trok mijn shirt omhoog over mijn hoofd. Hij zette zijn knie tussen mijn benen en dwong ze van elkaar. Ik voelde zijn keiharde pik voor mijn kut, hij probeerde hem erin te krijgen, maar dat lukte eerst niet. Toen voelde ik dat hij zijn lul met zijn hand voor mijn kut bracht en tegelijkertijd stootte hij naar voren en ik voelde hem in me komen. Ik begon te huilen, maar hij ging gewoon door. Steeds dieper schoof hij in me, ik was niet geil, dus ook niet nat, maar hij drong toch steeds dieper in me. Ik gaf mijn verzet op,. "Laat hem maar begaan, dacht ik, des te eerder is het over."

Maar toen gebeurde het vreemde, tegen wil en dank begon ik het lekker te vinden. Hij begon me te neuken en ik begon zonder dat ik het zelf echt wilde, mee te doen. John voelde me nat worden en hij begon me op een heerlijke manier te naaien. Hij trok mijn tshirt over mijn hoofd uit, we waren nu allebei naakt. "Zie je wel, Astrid, je vindt het net zo lekker als ik, zeg het maar, ben je geil geworden, heb je nu wel zin om met je broer te neuken?" Ik kreunde, "Je bent een echte klootzak, John, een smerige rotzak, maar ja, ik vind het lekker, ik doe met je mee, je hebt me geil gemaakt, ga door, spuit je rotzooi maar in mijn kut." We werden stil, ik sloeg mijn benen om me heen om hem dieper in me te krijgen. We maakte alletwee grommende geluiden en waren allebei nat van het zweet. Als twee parende dieren gingen we te keer. Hij stootte zijn pik hard en diep in me. Ik kromde mijn rug, om zijn stoten op te vangen.

"Nog niet komen, John, ik wil ook, neuk me, maak me geil, gebruik die geile pik van je, je voelt zo lekker, voel je hoe lekker nat ik ben geworden?'

Hij was toch lief die broer van me, hij neukte me zo heerlijk, ik zocht zijn mond met de mijne en we zoenden, ons speeksel ging van mond naar mond en ondertussen voelde ik zijn pik steeds groter en dikker worden in mijn kut. Mijn schaamlippen voelden opgezwollen en ik voelde een orgasme eraan komen. "Harder nu, John, harder, ik voel dat ik ga komen. Spuit me vol. Ohhhh, ahhhh, ochhhhhhhh, ik moest me beheersen, ik kon alleen zacht kreunen en hem geil aanmoedigen. John deed hetzelfde, hij gromde en ik voelde hem verstijven toen zijn orgasme eraan kwam. "Ohhhh, nog heel even, heel even, dan kom ik ook," bracht ik eruit. Ik drukte mijn kut omhoog en voelde hem in me spuiten, terwijl ik zelf beefde en schokte. We gingen nog een tijd door, maar uiteindelijk stopten we. John gleed van me af en kuste me op mijn lippen. "Het was heel erg lekker, geile zus, gaan we dit vaker doen?" Voor ik het wist was hij verdwenen.

Nog uren heb ik wakker gelegen. Eigenlijk had hij me min of meer aangerand, bedacht ik, maar ik had er zo van genoten dat ik meer wilde. Ik kwam er niet uit. Nu is het de volgende dag, wat moet ik doen?

Reacties   

0 #2 Radj 16-11-2013 18:45
je moet het lekker der maken geniet je meer van
Citeer
0 #1 Radj 14-04-2013 06:43
je moet het lekkerder maken geniet je meer van
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen