Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik lag lekker op de slaapbank in de tuin, mijn vrouw Gerda en ik hadden die net deze middag gekocht en het lag heerlijk, toen ik Gerda in de keuken hoorde, O mam wat leuk kom je koffie drinken ?
Je moet weten de moeder van Gerda is 67 jaar en sinds ander half jaar weduwe.
Even later komen ze alle twee luid kwebbelend de tuin in, ik zie ze lachend aankomen.
Je kon duidelijk zien, dat mijn schoonmoeder Ans de moeder is van mijn vrouw Gerda die net 48 geworden is.

Ze ziet er altijd verzorgd uit en heeft voor haar leeftijd een redelijk goed figuur.
Net als bij mijn eigen vrouw kan ik het niet nalaten altijd als ze koffie inschenkt of om een nadere manier voorover gebukt staat in haar spaarpotje zoals ik dat noem te kijken.
Mijn vrouw heeft in een hand een schaal met hapjes in de andere hand iets te drinken, mijn schoonmoeder heeft in elke hand een glas zo komen ze dus kwebbelend aangelopen.
Mijn schoonmoeder komt aangelopen en wil me het glas geven maar ook een welkom kus, ze leunt voorover om me een kus te geven, ik maak direct gebruik van de situatie door achter haar witte shirt te kijken.
Maar de slaapbank in de tuin is lager dan ze dacht en dan gaat het fout, ze verliest haar evenwicht en even later zitten mijn schoonmoeder en ik onder de cola.
Mijn vrouw begint luid keel s te lachen, hierdoor moeten wij ook lachen, het is maar cola niemand heeft zich bezeerd en de kleren kunnen gewassen worden.
Mijn schoonmoeder zet de nu lege glazen op de tafel, ik zie door haar witte shirt heen dat haar tepels nu stijf staan.
Door de ijsblokjes was de cola natuurlijk lekker koud.

Gerda loopt naar haar moeder en zegt kom ma doe eerst je natte shirt uit, mijn schoonmoeder denkt er blijkbaar niet eens over na, samen met haar dochter trekken ze haar natte shirt uit en zie ik tot mijn grote verbazing dat de BH die ik al wel gezien had door het shirt een heel sexy BH blijkt te zijn.
Dat is nu niet wat je direct van een vrouw van 67 jaar verwacht.
Mijn vrouw ziet het ook en zegt mam wat heb jij een sexy BH aan, mijn schoonmoeder lacht verlegen en zegt zachtjes dank je heb ik vorige week nieuw gekocht.
Gerda kijkt en zegt, mam die is ook vies geworden, kom doe die ook uit dan zal ik ze alle twee even met de hand wassen.
Mijn schoonmoeder kijkt verschrikt na mij, Gerda moet lachen en zegt, mam hij heeft al wel eerder blote borsten gezien hoor.
Kom doe uit, niemand kan je zien in de tuin het is lekker warm en het is niet erg als je schoonzoon je borsten ziet.
Ans twijfelt maar Gerda staat al achter haar en voor haar moeder weet wat er aan de hand is heeft Gerda de BH al los en vallen de grote tieten van haar moeder uit haar BH.

Gerda kwebbelt er lustig op los dan ziet ze dat haar moeder verlegen is met de situatie en zegt spontaan, wacht ma ik doe mee.
Voor we het weten heeft Gerda haar shirt uit, ze heeft geen BH aan dus ook direct toples.
Met genoegen sla ik het gade en zie dat moeder en dochter ongeveer even grote tieten hebben alleen de tieten van mijn schoonmoeder hangen iets meer, wat natuurlijk te begrijpen is, Gerda is 48 en Ans is 67 jaar.
Gerda drukt haar moeder naar een stoel en zegt ga lekker zitten, ik doe even nieuw drinken in.
Snel is ze weg, mijn schoonmoeder en mij achter latend.
Sorry zegt mijn schoonmoeder verontschuldigend, ik zeg dan ook, ma het is maar cola.
Nee nee zegt ze, dat ik er zo bij zit.
Ach ma ik vind het als man niet erg hoor, ik heb een mooi uitzicht zo probeer ik de spanning te breken.
Op dat moment staat Gerda al weer bij ons en zegt, zo zo dus jij vind dit een mooi uitzicht, op dat moment streelt ze de borsten van haar moeder geeft haar een kus en zegt, mam je schoonzoon vind dat je lekkere tieten hebt.
De spanning is redelijk snel weg we zien alle twee al snel dat mijn schoonmoeder ontspant en na 5 min praten over van alles merk je aan haar al niet eens meer dat ze toples in de tuin zit.
Gerda ziet mij naar de tieten van haar moeder kijken, even later hebben we oog contact, Gerda lacht en wenkt met haar hoofd naar haar moeder, ik begrijp het niet wat ze wil zeggen dus ze doet het zelfde nog een keer.
Ze ziet dat ik het nog niet begrijp, Gerda is altijd al heel direct geweest.
Ze zegt dan ook, ma je schoonzoon wil graag even aan je borsten zitten maar is te verlegen om het te vragen.

sexbejaarden.nl


Ans kijkt eerst geschrokken na mij dan naar haar dochter, dan zegt ze, wat zeg je ?
Gerda herhaald, je schoonzoon kan zijn ogen niet van je borsten houden ik zie de blik in zijn ogen die is het zelfde als hij naar mijn borsten kijkt.
Ans is duidelijk opnieuw verlegen met de situatie en zegt snel, ik moet even plassen ben zo terug, snel staat ze op en ze is weg.
Ik kijk Gerda vragend aan, die zegt, schat kijk niet zo verbaasd, ik zie toch dat je geilt op haar tieten.
Pappa is al ander half jaar geleden overleden, mama heeft ook gevoelens wie kan dan beter dit invullen dan wij ?
Ik kijk haar nu me nog meer verbazing aan, ze lacht en zegt, schat jij wilt toch altijd graag een trio, met Ria is toch ook altijd heerlijk ?
Ria is onze buurvrouw waar we 2 of 3 keer per maand sex mee hebben, maar zeg ik, dat is toch anders dit is je moeder.
Gerda lacht en zegt, als ik op mijn moeder lijk zal mijn moeder na zolang geen sex zeker erg geil zijn.
Kom laten we het samen proberen om haar dit te geven.
Op dat moment horen we haar moeder aankomen, ze zit nog niet of Gerda begint er gewoon opnieuw over.
Mam Jan wil zo graag even met je borsten spelen, jij vind het toch ook lekker als iemand met je borsten speelt ?
Ans kijkt verlegen en zegt ja toen pappa nog leefde was die ook altijd met mijn borsten aan het spelen maar nu speelt niemand er meer mee.
Gerda drukt nu gewoon door en zegt, Jan kom van de bank en speel even met mamma haar tieten.

Ik denk bij mezelf wat kan mij het schelen ik heb hier zin in en ben geil.
Als snel sta ik naast mijn schoonmoeder en betast die grote tieten waar ik al zo vaak naar gekeken had maar niet aan mocht komen.
Ik voel dat mijn schoonmoeder gespannen is maar ga gewoon door.
IK hoor haar zeggen maar dit kan toch niet.
Gerda komt bij ons staan en geeft haar moeder een zoen met de woorden mam dit kan wel.
Dan streelt ook Gerda de tieten van haar moeder, al heel snel zien Gerda en ik dat Ans haar ogen sluit en zien we haar ademhaling sneller worden, Gerda en ik kijken elkaar met een glimlach aan en beginnen te tongzoenen.
We horen mijn schoonmoeder steeds zwaarder adem halen en kunnen nu duidelijk horen dat ze aan het genieten is.
Gerda buigt zich opnieuw naar haar moeder en geeft haar weer een zoen op de mond, ik hoor haar zeggen, mam laat je lekker gaan, wij zullen je wel masseren.
Dan komt Gerda omhoog en drukt ze mijn hoofd naar de tieten van haar moeder met de woorden Jan zuig maar even op haar tepels zoals je dat ook altijd bij mij doet.

sexinhetopenbaar.nl


Daar voldoe ik graag aan, ik neem de harde tepels een voor een in mijn mond en speel er mee.
Dan hoor ik mijn schoonmoeder zeggen, ze zitten goed vast hoor al 67 jaar je hoeft niet zo voorzichtig te doen.
Ik ben verbaasd dit uit de mond van mijn schoonmoeder te horen maar herken het direct, Gerda vind het ook super geil als ik haar tepels hard aanpak, ze geilt op klemmen en wasknijpers op haar tepels, dus de appel is niet ver van de boom gevallen.
Ik ga nu iets ruwer te werk, dat heeft direct zijn uitwerking mijn schoonmoeder zucht nu nog luider, ze is over haar grens van verlegenheid en zit nu onderuit gezakt gewoon geil te wezen als ik haar schoonzoon met haar tieten aan de gang ben.
Even later horen we mijn schoonmoeder nu niet alleen meer zuchten maar ook luid kreunen.
Ik hoor Gerda zeggen mam zo te horen vind je het lekker, Ans kreunt ja het is heerlijk, al zo lang geleden dat een man aan mijn tieten heeft gezeten.
Gerda haakt gelijk in en zegt, alleen een man wanneer heeft voor het laatst een vrouw aan je tieten gezeten.
Mijn schoonmoeder is te geil om verbaasd te zijn en kreunt nee nog nooit alleen papa en soms een andere man papa en ik deden vroeger wel eens een trio.
Gerda drukte me aan de kant, met de woorden mam ik zal laten voelen dat een vrouw aan je tieten ook lekker is dook ze op de tieten van haar moeder en had ze al snel een van de grote harde tepels in haar mond.
Haar moeder kreunde alleen maar harder, Gerda stopte even en mompelde, Jan zou je mam niet eens een lekkere zoen geven ?
Ik keek naar mijn schoonmoeder, die had haar ogen nog steeds gesloten maar opende haar mond een stukje.
Daarom maakte ik er direct gebruik van en al snel waren mijn schoonmoeder en ik intens aan het tongzoenen.

Mijn schoonmoeder werd actiever, ze streelde nu zonder schaamte mijn kruis, op het moment dat ze mijn harde paal voelde kreunde ze nog harder.
Mijn schoonmoeder verbrak kreunend de tongzoen, ik keek naar Gerda en zag tot mijn verbazing dat ze met haar hand onder de rok van haar moeder zat.
Ans was er duidelijk klaar voor, ze gaf me nog een kus en zei kreunend, wil je me niet even in mijn mond neuken ?
Ik was ondanks dat we aan het geilen waren en ik bloed geil was toch met stomheid geslagen.
Hier zit/ligt mijn schoonmoeder in onze tuin, 67 jaar jong, gewoon geil te wezen, haar dochter die met haar tepels aan het spelen is, ik zie duidelijk dat mijn vrouw nu de tepels van haar moeder tussen de tanden heeft en er aan trekt, dat vind ze zelf ook geil, en vraagt dood leuk of ik haar mond niet even wil neuken.
En dan zit haar dochter ook nog met haar hand in haar kruis.
Ik ben inmiddels zo geil dat ik graag aan het verzoek voldoe.
Al snel sta ik naakt voor haar en voel ik de mond van mijn schoonmoeder over mijn harde paal gaan.

Gerda stopt met een glimlach met de tepels en zegt, zo zo ma jij hebt er zin in, doe maar pijp hem maar even lekker zal ik hem wel het laatste stukje pijpen.
Mijn schoonmoeder stopt even en zegt met een geile stem, helemaal niet, hij gaat niet uit mijn mond voor ik zijn sperma in mijn mond voel spuiten.
Direct gaat ze verder met pijpen, ik sta er echt versteld van, 67 jaar , ze pijpt niet alleen heel lekker ze pijpt DIEP heel DIEP.
Ik zie dat Gerda nu volledig naakt is ze heeft de rest van de kleding ook uit gedaan, ze zit gehurkt voor haar moeder en is nu bezig haar rok uit te trekken, mijn schoonmoeder werkt volledig mee.
Zonder het pijpen minder te maken zie ik dat ze met haar kont omhoog komt zodat haar dochter haar rok uit kan doen.
Ik zie dat de slip passend is bij de BH erg heel erg mooi.
Ook de slip is snel uit, mijn adem stokt even, tot mijn grote verbazing is mijn schoonmoeder van 67 jaar volledig geschoren, geen haartje te zien.
Gerda kijkt me geil aan en zegt, mhh ik had het al gevoeld.
Dan duikt ze zonder enig voorbehoud met haar mond op de kut van haar moeder, ik voel dat Ans haar lichaam direct reageert.
Ans is zowel aan het kreunen als pijpen.
Ik zie mijn harde paal op en neer gaan in mijn schoonmoeder haar mond en vind het een geil gezicht.
Met gesloten ogen is ze me fanatiek aan het pijpen.
Dan pakt ze eerst een hand van me die ze op haar hoofd legt en al snel ook de tweede hand, ze geeft nu duidelijk te kennen dat ze niet meer wil pijpen maar dat ik haar hoofd vast moet houden om haar mond te neuken.

Opnieuw denk ik de appel is erg dicht bij de boom gevallen, ook Gerda vind het lekkerder dat ik mezelf in haar mond klaar neuk dan dat ze me klaar pijpt, voor haar is het veel geiler als ik haar min of meer dwing.
Ik grijp mijn schoonmoeder bij haar grijze bijna witte haren en begin haar mond te neuken, aan het kreunen te horen vind ze dat niet erg.
Of komt het door de ervaren tong van haar dochter ?
Gerda is haar moeder nu geil aan het likken, ze kijkt onder het likken schuin omhoog om te kijken hoe ik haar moeder nu in haar mond neuk.
Totaal onverwacht begint mijn schoonmoeder nog harder te kreunen en kronkelen ik stop even omdat ik zie dat ze aan het klaar komen is, maar als ik haar afwijzende gekreun hoor dat ik gestopt ben ga ik snel door.
Ik kijk hoe mijn schoonmoeder kronkelend aan het klaar komen is en verbaas me over de tijd die ze klaar komt.
Er lijkt geen einde aan te komen.
Ik was al bloed geil maar dit gekreun en gedraai maakt me nog geiler.
Als ik even later kreun pas op ik ga klaar komen voel ik opeens de handen van mijn schoonmoeder op mijn billen.
Ze laat nu duidelijk merken dat ik me niet terug mag trekken, enkele seconden later kom ik kreunend klaar in de mond van mijn schoonmoeder.
Ik voel mijn schoonmoeder nog harder zuigen dan ze al deed, ze wil me helemaal tot de laatste druppel leeg zuigen.
Ik spuit straal naar straal in de mond van mijn 67 jarige schoonmoeder zoals ik mezelf al vele keren heb klaar geneukt in de mond van haar dochter, wetend hoe geil haar dochter dit ook vind.
Als ik ben klaar gekomen zie ik mijn schoonmoeder mijn sperma weg slikken en trek ik me terug, ho ho hoor ik mijn schoonmoeder zeggen, even helemaal schoon likken.
Ze likt nu mijn paal openlijk schoon, ze geniet er duidelijk van.
Als mijn schoonmoeder tevreden is met het resultaat kijkt ze me geil aan en zegt dat had ik even nodig.
Ze kijkt nu naar beneden waar haar dochter nog steeds geknield voor haar kaal geschoren kut zit en zegt, dit is de eerste keer dat een vrouw me klaar gelikt heeft ik heb nooit geweten dat dit zo lekker kon zijn.

jongneuktoud.nl


Gerda kijkt haar moeder geil aan en zegt, mam het is heerlijk, maar nu wil ik ook klaar komen, mag ik Jan even terug dan kan hij me klaar likken.
Gerda wacht niet af, ze loopt naar de ligbank en vraagt me, schat wil jij me even klaar likken ik ben zo geil, als je me likt ben ik in 2 min klaar.
Ik wil een stap naar voren doen maar word tegen gehouden door mijn schoonmoeder met de woorden, helemaal niet, deze kans laat ik niet lopen.
Ze komt omhoog en knielt voor haar dochter, kijkt haar dochter aan en zegt ik kan het niet zo goed als jij maar ik zal echt mijn best doen, dan duikt ze op de kale kut van jaar dochter en is al snel haar dochter aan het likken.
Ik ken Gerda goed genoeg ik zie aan het stemming en lichaam dat ze echt heel snel klaar zal komen en inderdaad al na 2 min hoor ik haar roepen, ja mam ga door, ja lik me klaar.
Ze is nu echt geil, als ze op het punt staat klaar te komen roept ze bijt in mijn clit, bijt in mijn clit.
Ik zie dat mijn schoonmoeder nu haar tanden in de clit van haar dochter zet en haar hand nu naar de kut van haar dochter brengt.
Ze is nu haar dochter ook aan het vingeren, mijn vrouw ligt luid kreunend bijna gillend klaar te komen.
Mijn schoonmoeder laat nu haar dochter even op adem komen, ze kust nu zachtjes de venus heuvel en dijen.
Gerda en ik horen haar zeggen wat is dit lekker, wat is dit lekker.
Gerda is bijgekomen van het klaar komen en komt omhoog ze trekt haar moeder iets omhoog en buigt voorover, nu kussen ze elkaar.
Eerst gewoon kussend maar even later zie ik dat moeder en dochter intens aan het tongzoenen zijn elkaar lekker strelend.

Dan hoor ik mijn schoonmoeder zeggen dank jullie twee dit was echt lekker.
Gerda kijkt me geil aan en ziet dat ik nog steeds met een harde paal loop.
Ze kijkt naar haar moeder en zegt, mam je schoonzoon is nog geil.
Ans kijkt opzij en ziet dat ik inderdaad nog geil ben.
Dan kijkt ze naar Gerda en vraagt is het goed dat als hij het zelf ook wil zich in mijn oude kut klaar neukt ?
Gerda geeft haar moeder een kus en zegt mam natuurlijk mag je met hem neuken.
Nee nee hoor ik mijn schoonmoeder zeggen, hij moet mij niet neuken, ik ben al klaar gekomen en kan op mijn leeftijd niet meer zo snel twee keer achter elkaar.
Nee mag hij zich niet gewoon lekker klaar neuken in mijn oude kut, mijn oude kut als neukvlees gebruiken, zichzelf klaar neuken.

Gerda geeft geen antwoord, haar antwoord is dat ze van de ligbank omhoog komt.
Als ze staat zegt ze, geil sloerie doe die hoeren poten uit elkaar zodat mijn man je kut kan gebruiken om in klaar te komen.
Dit is toch geen taal die een dochter tegen haar moeder gebruikt.
Maar Ans komt snel omhoog en gaat met de benen wijd uit elkaar liggen en zegt, deze kut mag je elk moment van de dag gebruiken om in klaar te komen.
Ze kijkt naar Gerda en zegt pap gebruikte mijn kut ook zo, als hij er zin in had kwam hij binnen, neukte zich klaar in mijn kut en ging gewoon verder met waar hij mee bezig was.
Weet je dat ik daarom van je vader thuis nooit een slip aan mocht hebben.
Ik was zijn sletje, hoer slavin.
Gerda drukte me nu naar haar moeder en zei, schat neuk je klaar in haar kut, je hebt nu twee kutten waar je elk moment dat je zin heb jezelf in klaar kunt neuken.
Ik nam plaats tussen de dijen van mijn schoonmoeder, Gerda greep mijn harde paal en zette die voor de kut van haar moeder.
Toe maar neuk je maar even lekker klaar in haar geile kut dan pak ik nog iets te drinken.
Ik wilde in een keer tot de wortel in haar kut gaan maar nee dat wilde niet.

Totaal verbaasd merkte ik dat mijn schoonmoeder een strakke kut had, ik had gedacht dat een vrouw van 67 een grote ruime kut had, maar mijn schoonmoeder was verbazing wekkend strak.
Mijn schoonmoeder merkte het, ze keek me aan en zei, jouw slet haar kont is ruimer dan haar kut.
Ik voelde haar strakke kut om mijn paal zuigen, mijn schoonmoeder keek me aan en zei, toe maar neuk je maar lekker klaar in deze oude slet.
Als je mijn kont lekkerder vind mag je jezelf daar ook in klaar neuken.
Ik werd nog geiler bij de gedachten dat ik mijn schoonmoeder ook anaal zou mogen nemen.
Mijn schoonmoeder beef lekker geil praten, toe maar denkhengst gebruik deze oude hoer maar, toe maar neuk je schoonmoeder maar lekker.
Spuit je sperma maar in haar gaatjes.
Vanaf nu ben ik je slavin, hoer, slet wat je maar wilt, misbruik me maar.
Toe maar misbruik deze oude slet.
Gerda kwam terug met drinken en zei, schat ben je nog niet klaar gekomen ?
Toe neuk je lekker klaar in haar dan kunnen we iets drinken.

anaalontmaagd.nl


Gerda kwam naar ons toe ze zei, schatje wacht even, ze drukte me iets verder terug zodat mijn harde paal uit haar kut ging.
Ze keek me geil aan en zei, ik heb net toen ik haar vingerde gevoeld ze heeft een getrainde reet en dat vind jij altijd lekker.
Ze hielp met de benen omhoog houden, daarna keek ze me geil aan en zei, ik heb net haar kontje gelikt toen ze zo geil was, die is nat genoeg, neuk maar lekker.
Ik zette mijn eikel voor de reet van mijn schoonmoeder en inderdaad ze kon mijn 18 cm dikke paal makkelijk hebben.
Toen ik begon met mijn schoonmoeder in haar reet te neuken begonnen moeder en dochter geil tegen elkaar te praten.
Gerda zei tegen haar moeder, zo hoer dus jij laat je in je reet neuken ?
Ja meisje ik laat me in me oude reet neuken, hij mag me altijd overal neuken, ik ben net zo’n goedkope slet als jij.
Het had iets extra’s mijn zo keurig schoonmoeder die zulke taal gebruikte.
Zo zei Gerda is dat zo, ga jij ons slavinnetje worden ?
Ans hoefde er niet over na te denken, ja schat ik ben jullie slavin jullie speeltje als jullie dit oude lichaam willen, doe maar wat je wilt met me.
Gerda sloeg haar been over haar moeder heen en ging boven haar gezicht zitten.
Ze liet zich langzaam zakken met de woorden, hoer lik me klaar, geile slet je Meesters gaat nu op je tong klaar komen, lik mijn kut klaar.
Ik werd bloed geil van de woorden die ze gebruikte en voelde dat ik al had ik net nog mijn sperma in de mond van mijn schoonmoeder gespoten nu snel nog een keer klaar zou komen.
Ik wist ik hoefde geen rekening met het genot van mijn schoonmoeder te houden ze wilde dat wij haar lichaam misbruikte voor ons geile genot.
Daarom liet ik me dan ook gaan en begon mijn schoonmoeder haar reet vol te spuiten, mijn sperma zocht een weg naar buiten om diep in de reet van mijn schoonmoeder terecht te komen.
Het voelde echt heerlijk.
Toen ik klaar gekomen was klom ik van mijn schoonmoeder af.

Gerda bleef doorgaan ze liet zich opnieuw door haar moeder likken, ik zag dat ze zelf met haar clit speelde en riep likken hoer, ik kom zo klaar lik de kut van je dochter vieze incest hoer.
De stem verraadde dat ze al snel weer klaar zou komen.
Gerda ging door zo oude incest slet jij kunt dus maar een keer klaar komen en hebt dan pauze nodig, je dochter niet hoor die kan keer op keer klaaaaaaaaar en ze kwam opnieuw klaar.
Genietend van haar eigen vingers en de tong van haar moeder die haar kutlippen een het likken en zuigen was kwam ze luid kreunend klaar.
Toen hoorde ik haar zeggen STOP slet.
Gerda bleef even heel stil zitten, ik wist wat dit betekende.
Nu trok Gerda haar kut helemaal open en ik hoorde haar zeggen, slavin open je slavinnen bek.
Haar moeder deed wat er gevraagd werd, Gerda ging iets verder naar beneden om beter te richten en toen liet ze haar blaas leeg lopen.
Had ik gedacht dat haar moeder het weer uit zou laten lopen had ik het verkeerd ik zag dat haar moeder keer op keer slikte om zo veel als kan door te slikken.
Daar lag ze dan, in de tuin op de ligbank, naakt haar naakte dochter die haar eigen kut openhield op haar gezicht te slikken wat ze kon.
Toen de blaas van Gerda leeg was zei ze, maak me schoon slet.
Haar moeder deed direct wat er gevraagd werd en likte de kut van haar dochter mooi schoon.
Er zal wellicht een deel 2 komen maar dat weet ik nog niet zeker


Volgende deel zal nog een stap verder gaan.

Reacties   

0 #1 annabel-lee klein 03-12-2012 22:18
:-| :-x :-x :-x dit is een zonde !! dit is FOUT - lees de bijbel, dat maakt je gelukkig !
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen