Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was de tweede nacht dat mijn zoon Mark (17) bij mijn in bed sliep, toen hij zich in de eerste nacht van het afgelopen pinksterweekend aan mijn vergreep. Een gebeurtenis waar ik niet echt trots op ben en ik mij best ook wel over schaamt omdat ik mezelf ook daarin totaal heb laten gaan en voor het eerst na mijn scheiding van zijn vader een jaar geleden,weer volledig vrouw voelt. Het afgelopen jaar heb ik alleen met mijn zoon gewoond in ons huis waar wij jaren als gezin gelukkig gewoond en geleefd hebben met zijn drieën. Toen ik er verleden jaar bij toeval achter kwam dat mijn man er een seksuele relatie op na hield met onze (gescheiden) 20 jaar jongere buurvrouw, storten mijn vertrouwde en stabiele wereld letterlijk en figuurlijk helemaal in.

Ik kwam er bijna van in een psychose terecht,viel er het afgelopen jaar bijna 20 kilo vanaf en zag het leven niet meer zitten. Ik voelde mij tot op mijn botten toe gekwetst en leefde altijd in vol vertrouwen in mijn man in de gedachte dat wij het ideale, gelukkige gezinnetje waren wat er bestond met ook een goed seksleven. Niet dus! Mijn man had schijnbaar niet genoeg aan mij, mijn liefde en vertrouwde in hem was ook van de een op de andere dag weg,een scheiding was voor mijn onvermijdelijk.

Gelukkig had ik Mark nog die mijn het afgelopen jaar waar hij kon geweldig gesteund hebt ondanks dat het voor hem ook een moeilijke periode is geweest omdat hij altijd idolaat van zijn vader is geweest, mijn ex was zijn grote held, zijn voorbeeld in alles. Wij hebben het samen gered en er kwam toch weer rust en stabiliteit terug in ons leventje, Marks schoolprestaties hebben er gelukkig ook niet onder geleden en de afgelopen maand hebben wij samen in de voorjaarskriebels het hele huis gewit en geverfd. Dit is ook feitelijk de aanleiding geweest dat Mark een paar nachtjes bij mijn in bed kwam slapen.Zijn kamer hebben wij als laatste gewit en geverfd en voorzien van een paar nieuwe interieur dingetjes, waaronder een nieuw grote bed voor hem. Dat bed was zeker nodig, Mark is het laatste jaar enorm uit de kluiten gegroeid en zijn bed was te klein voor hem geworden, zijn puberale gedrag is nog niet helemaal weg, maar fysiek zag ik hem zelf ook een stuk volwassene. Hij moet zich scheren om de paar dagen en zijn fysieke uitstraling wordt steeds mannelijke, als ik hem in zijn onderbroekje zie lopen door ons huis dat dacht ik best weleens, zo jongen dat ziet er allemaal al mannelijk uit.

De aflopen jaren kan ik mij niet herinneren dat ik mijn zoon een keer helemaal naakt had gezien, ik had daar als zijn moeder ook geen interesse in of een gedachte over, ik wilde voorlopig helemaal geen man meer hebben in mijn huis. Ik leefde in een soort roes van wanhoop en boosheid, ik was heel erg gekwetst door mijn ex en had mijn gevoelens volledig afgesloten qua seksuele gevoelens of erotische sfeer gevoelens in mijn eigen leven. Het nieuwe bed van Mark is besteld en wordt over een paar dagen geleverd,zijn oude te kleine bed hebben wij afgelopen vrijdag alvast uit elkaar gehaald en Mark kwam een paar nachten bij mijn in bed slapen zo hebben wij besproken,hij wilde dit zelf graag en ik vond dat ook geen enkel probleem, mijn tweepersoonsbed is daar immers ruim genoeg voor. Ik heb er geen seconden bij stil gestaan dat dit weleens tot iets heel anders zou kunnen leiden dan alleen samen slapen in mijn bed, ik leek mij juist wel gezellig om samen een keer een paar nachtjes samen te slapen. De eerste nacht van vrijdag op zaterdag was het ook gezellig samen, wij hebben samen televisie gekeken en tegen middennacht ben ik nog even gaan douchen, Mark lag al in mijn bed toen ik uit de douche kwam,ik had mijn nachthemdje en slipje aan toen ik naast hem ging liggen en zag bij hem zijn kleine zwarte onderbroekje.

Wij hebben nog even over de twee pinksterdagen liggen praten en Mark vroeg of wij samen nog iets leuks gingen doen, het zouden zonnige dagen worden waren de voorspellingen. Hij wilde wel naar het strand samen zei hij, ik antwoorden daarop dat wij dat nog wel even zouden bekijken als het echt warm zou worden.

Na een kusje ben ik op mijn zijde gaan liggen en wensten wij elkaar een goede nacht. Tegen 03.00 uur werd ik wakker en voelde dat Mark tegen mijn aanlag, zijn arm was om mijn heen geslagen, ik wurmde mij voorzichtig los om een plasje te gaan doen waar ik ook wakker van was geworden, Mark sliep gewoon door. Toen ik terugkwam lag hij op zijn rug en keek ik even zonder bij gedachten naar zijn lichaam en onderbroekje, daarin zag ik zijn gebolde broekje met zijn afgetekende mannelijkheid, ik ben weer naast hem gaan liggen en ik slaapgevallen.

Toen ik de volgende morgen wakker werd had Mark wederom zijn arm om mijn heen en klemde mijn borsten tussen zijn arm, ik haalde zijn arm langzaam van mijn lichaam af met de bedoeling om eruit te gaan om een ontbijtje voor ons te maken en hem nog even te laten slapen,maar Mark werd ook wakker. Goedemorgen mam zei hij nog dromerig en vroeg of ik lekker had geslapen, ja hoor prima zei ik, ik zei niet dat ik twee keer deze nacht zijn arm van mijn lichaam had moeten halen, dat zou hij zeker onbewust in zijn slaap hebben gedaan! Ik zei hen eruit te gaan om een ontbijtje voor ons te maken,hij wilde nog even blijven liggen en vroeg ondeugend, krijg ik dan ontbijt op bed van je, ja hoor als jij dat wil zei ik, en zo gebeurde het ook. Alleen toen ik met het dienblad met ons ontbijt terugkwam in de slaapkamer,keek hij mij lachend aan en was het dekbed niet meer over hem heen, zijn onderbroekje stond gespannen en hij zei dat hij eerst even ging plassen.

Mijn zoon had dus duidelijk een ochtend erectie, iets wat ik wel herkende van zijn vader, die stond daar bijna elke ochtend mee op. Ik zat op mijn bed toen Mark terugkwam en nog steeds een dikke bult in zijn onderbroekje had, jemig jongen schoot het door mijn heen toen hij tegenover mijn op het bed kwam zitten.

jongneuktoud.nl


Hij keek mij even doordringend aan, zijn ogen gleden over mijn nachthemdje en voor het eerst voelde ik mij daarbij een beetje ongemakkelijk bij omdat ik zelf zag dat ik stijve tepels had die door mijn hemdje voor mezelf ook zichtbaar waren.

Wij hebben ons ontbijt gedaan en besproken wat wij deze zaterdag gingen doen. Een paar dagen even lekker relaxen waren wij wel aan toe omdat wij de afgelopen maand elke dag aan het opknappen van het huis hadden besteed. Ik was trots op mijn zoon dat hij mij daar zo goed mee had geholpen en wilde hem daar ook voor belonen,zullen wij de boodschappen samen gaan doen stelde ik Mark voor,ik weet dat dit niet zijn favoriete bezigheid is.

Daarna gaan wij shoppen in de stad zei ik, ik wil wat nieuwe kleding voor je kopen voor de zomer, dat vond Mark ook een goed idee en s,middags hadden wij een paar leuke jeans en shirts voor hem gekocht toen wij eigenlijk al op weg naar huis langs een luxe lingeriewinkel liepen waar Mark voor de etalage bleef staan. Kijk mam zei hij wijzend op een donkergekleurde paspop in de etalage in een mooie erotische met kant afgezette witte bodystocking met daarbij een sexy jarretelgordel en idem witte kousen,dat is gaaf en echt iets voor jou.

 

Het was inderdaad een smaakvolle keuze van mijn zoon, maar er hing ook een behoorlijk duur prijskaartje aan, nee joh lachte ik dat is niets voor mijn. Dat zag Mark duidelijk anders, hij zei dat ik daar juist het perfecte figuurtje voor had nu ik zoveel bent afgevallen en dat zo setje juist goed bij mij zou passen. Het was eigenlijk voor het eerst dat ik zoiets van mijn zoon hoorde en ik was mijn totaal niet bewust van het feit dat hij oog had voor vrouwelijke lingerie en ook nog hele sexy lingerie.

 

Kom Mark laten wij doorlopen zei ik, het overviel mij allemaal en sinds mijn scheiding was ik totaal niet meer met enige vorm van erotiek met mezelf bezig, daarbij kocht ik mijn lingerie altijd alleen en zou dit zeker niet samen met mijn zoon doen. Ik zag een teleurstelling op zijn gezicht toen wij naar mijn auto liepen maar ik zag het niet zitten om lingerie te kopen in zijn bijzijn ondanks dat ik best wel een paar nieuwe setjes nodig had nu ik van bijna 80 kilo bent afgevallen naar 60 kilo. Eenmaal thuis dacht ik er toch nog even over na, Mark is 17 jaar en ik verwachte nog niet van hem dat hij geïnteresseerd was in vrouwen lingerie en daarbij aan mijn dacht. Ik had überhaupt geen kennis over zijn seksuele ontwikkelingen en omgang met meisjes,daar zei hij nooit iets over tegen mij.

Wij hebben er niet meer over gesproken en hebben die avond samen een dvd bekeken voor wij naar bed gingen. Mark was eerst gaan douchen en lag weer als eerste in bed toen ik ook na een douche weer naast hem ging liggen. Wij hebben nog even liggen praten over de andere dag, eerste pinksterdag waren de weersvoorspelling heel goed, wij spraken af om bijtijds op te staan en naar het strand te gaan, daarna ben ik in slaap gevallen.

 

Ik werd wakker midden in een waanzinnige seksueel verwarrende droom waarbij mijn lichaam nog bewoog en het ineens heel realistisch aanvoelde,mijn nachthemdje was helemaal opgeschoven en ik was opslag wakker. Ik lag te schudden op mijn zijde en voelde dat er iets in mijn lichaam zat wat ik lange tijd al niet meer had gevoelt, ik schrok enorm en draaide mij met alle kracht die er in mijn opkwam om, Mark was vaginaal bij mij binnen gedrongen, zijn lul floepte er op dat zelfde moment uit.

Mijn slipje hing nog op mijn enkels en vol ongeloof keek ik Mark aan, ik zag voor het eerst in de schemer van mijn slaapkamer zijn volle erectie en knipte het bedlampje aan, wat ben je aan het doen vroeg ik? Mijn zoon wist zich even geen houding te geven en maakte aanstalten om uit het bed te gaan, blijven liggen jij maande ik hem.

 

Ik was natuurlijk ook totaal uit mijn normale doen, dit was niet normaal,ik keek op de wekkerradio en zag dat het midden in de nacht was net voor de klok van 03.00 uur. De erectie van mijn zoon nam snel af en bij mezelf voelde ik dat ik behoorlijk nat was tussen mijn benen,ondanks deze waanzinnige situatie voelde ik een sterk seksueel gevoel in mijn lichaam. Mark pakte zijn onderbroekje wat naast hem lag en maakte aanstalten om het aan te doen,laat dat maar uit zei ik tegen hem en trok hem tegen mijn lichaam aan, ik stond in brand en voelde heel veel emotie.

 

Het was ook heel aandoenlijk voor mij om mijn zoon met een wanhopige blik in zijn ogen te zien, ik streelde door zijn haren toen zijn hoofd op mijn borsten lag en zei tegen hem dat ik hier even wat van in rust moest komen met mezelf.

Zijn inmiddels slap geworden natte lul plakte tegen mijn bovenbeen aan, ik ging met mijn eigen hand langs mijn lichaam en voelde over mijn kutje waar heel veel warmte vanaf kwam. Mark bleef doodstil liggen, ik ging richting zijn lul en streelde door zijn schaamhaar, er ging van alles door mijn heen toen ik zijn lul in mijn hand nam.

Mijn gevoelens en verstand liepen door elkaar heen, maar toen ik zijn lul weer voelde opkomen begon ik mijn eigen zoon langzaam te masturberen, hij werd heel snel weer heel hard en begon al een beetje te kloppen in mijn hand,wil je dit Mark vroeg ik hem opgewonden. Ja, fluisterde hij en draaide zich iets van mijn lichaam weg om mijn er beter bij te kunnen laten.

 

Ik begon hem nog stevige af te trekken en vroeg of hij op mijn tepels wilde zuigen, toen ik zijn warme mond en tong over mijn stijve tepel voelde kon ook ik mezelf niet meer beheersen en spreiden mijn benen voor mijn zoon. Een heerlijk gevoel overspoelde mijn lichaam toen ik voelde dat Mark zijn hand tussen mijn benen deed en ik zijn vinger bij mij naar binnen voelde komen. De combinatie van het masturberen,het zuigen op mijn beide harde tepels en zijn vinger in mijn kutje maakte het dat ik er zelf ook enorm heet van werd, ik kon zijn vinger goed voelen en zei dat hij daar door mee moest gaan.

 

Alle blokkades verdwenen bij mij en ik begon er heel erg van te genieten, het was zolang geleden dat ik deze geblokkeerde seksuele gevoelens had weggestopt die ik op dat moment weer in alle hevigheid terug voelde komen in mijn kutje en masturberende hand,dat ik er een hele droge mond van kreeg door alle spanning die toenam. Ik keek over Marks hoofd op mijn borsten heen, ik had zijn lul goed vast en trok hem heel snel en stevig af, zijn voorhuid ging snel over zijn eikel en er kwam steeds meer vocht uit zijn eikel,mijn zoon was op zijn 17e jaar al forse geschapen dan mijn ex.

 

In mijn buik begon het al te exploderen, ooh mam kreunde Mark, ik wist wat er ging gebeuren. Een paar seconden later zag ik het sperma van mijn zoon uit zijn lul spuiten, ik richten het zo naar mijn lichaam toe dat het in mijn schaamstreek en op Marks eigen hand terecht kwam.

 

Ga door hijgde ik toen ik voelde dat hij er even van stil viel, in mijn opwinding liet ik zijn lul los en drukte zijn hoofd snel naar beneden, zijn vinger schoot hierdoor uit mijn kutje waarmee ik dicht tegen mijn orgasme aanzat.

Ik was achteraf bezien misschien wel even heel egoïstisch, ik drong Mark hiermee om mijn naar een orgasme toe te likken,ik wilde gewoon zijn tong in mijn geil geworden kutje voelen, hij had dit zelf veroorzaakt en bij mij losgemaakt.

Lik me hijgde ik, niet wetende of hij daar wel enige ervaring mee had,ik drukte zijn gezicht nog stakker tussen mijn benen, Mark ging er goed voor liggen tussen mijn benen en ik begon van alles te voelen bij en in mijn kutje. Zijn tong flitste tussen mijn natte schaamlippen heen en weer, ik drukte mijn billen omhoog van het matras en duwde zijn gezicht nog stevige in mijn kruis, het werd heel warm en nat in mijn kutje en na meer dan een jaar volledige onthouding van een orgasme, kwam ik geweldig lekker klaar en trok het gevoel ervan door heel mijn lichaam, ik wilde niet dat Mark ermee stopte na mijn orgasme, ga door hijgde ik alleen maar.

 

Ik besefte op dat moment echt niet dat ik hem hiermee een beetje geweld mee aandeed, zijn eigen sperma verspreiden zich helemaal over zijn gezicht en zat ook overal uitgesmeerd aan de binnenkant van mijn dijen. Ik voelde al snel weer dat heftige maar zo geile gevoel opkomen, dat ik er van begon te trillen op mijn bed en het letterlijk uitschreeuwde tegen mijn in verwarring zijnde zoon dat hij mijn klit moest pakken met zijn mond, nog voor hij die echt had gevonden kwam ik in alle hevigheid weer klaar.

Mark gaf daarna duidelijk aan dat hij even wat meer lucht moest hebben, ik liet zijn hoofd los en zorgde ervoor dat zijn gezicht, plakkerig en wel, op mijn borsten kwam te liggen. Dat heb je heel goed gedaan Mark zei ik met een keel die echt snel wat vocht nodig had,wij namen even een rust momentje.

 

Mam ik wil mezelf even opfrissen zei Mark na zo vijf minuten even relax te hebben gelegen,hij is altijd net als ik hygiënisch op zichzelf en ik wilde ook wel even douchen,het was inmiddels 04.00 uur geworden toen ik samen met mijn zoon onder de douche ging.

Ik spoelde Mark schoon en hij mijn, ik vond het leuk om samen te douchen en vanaf dat moment gaan wij nu elke dag wel meerdere keren per dag samen douchen. Toen ik zijn mooie lul waste en weer samen met zijn ook al behoorlijke grote ballen in mijn hand had, kwam bij Mark al snel weer een erectie op,vol bewondering keek ik naar zijn lengte en heb hem zelfs nog even gepijpt in het wassende water wat over ons heen spoelden.

 

Als ik het had gewild was hij daarvan weer klaar gekomen,maar ik stopte er op tijd mee. Wij zijn beneden naakt wat gaan drinken en terug gegaan naar mijn bed, ik heb hem nog een poosje geknuffeld en met zijn stijve lul gespeeld. Mag ik je neuken vroeg hij toen hij ook mijn even had liggen strelen voor mijn kutje, morgen beloofde ik hem en zei dat wij nog even een paar uurtjes moesten proberen te slapen. Ik was nog steeds heel opgewonden van dit compleet overvallen seksuele avontuurtje met hem, maar wilde het nog even rustig aandoen en aan het idee en gevoel om seks met mijn eigen zoon te hebben, moest ik nog even aan wennen.

 

Wij zijn naakt in elkaars armen in slaap gevallen.

 

De volgende morgen werd ik als eerste wakker, Mark lag nog om mijn lichaam verstrengeld te slapen,maar werd ook snel daarna wakker. Het was even een onwerkelijke situatie voor mijn,maar wat wij samen hadden gedaan kwam gelijk weer in mijn op.

Blijf jij maar liggen mam zei hij lief, ik ga een ontbijtje voor ons maken.

 

Ik zag hem soepel en fris opstaan, zijn ogen stonden alweer ondeugend en ik voelde mij heerlijk op deze tweede pinksterdag. Toen ik hem beneden in de keuken bezig hoorde dacht ik ook aan onze afspraak om naar het strand te gaan, maar eigenlijk had ik daar al niet zoveel zin meer in en wachten af wat Mark zelf wilde. Ik heb de gordijnen een stukje opengedaan en zag de het al stralend weer was. Toen ik terug was gekomen van een plasje kwam Mark met het ontbijt binnen, heerlijk vond ik het om zo aan een nieuwe dag in ons leven te beginnen. Ik voelde rust maar ook weer opwindend in mijn lichaam toen ik mijn zoon naakt naast mij op het bed ging zitten. Het ontbijt smaakte mij extra goed.

Ik vond Mark nog wel wat stil, het leek of hij afwachten hoe ik er verder op zou reageren wat er tussen ons was gebeurd. Vanaf het moment dat ik wakker was geworden stonden mijn tepels keihard en maakte ik continu kleine spiertrekkingen met mijn kutje, dat ging vanzelf als ik naar mijn zoon keek.

Ik wilde meer seks met hem,ik wilde zeker een keer met hem neuken en was heel nieuwsgierig of hij daar al ervaringen mee had? Toen het ontbijt op was begon ik over de lingeriewinkel waar hij mijn sexy lingerie wilde laten kopen, wat vind je daar zo mooi aan vroeg ik hem. Nou gewoon zei hij nog een beetje verlegen overkomend, dat staat mooi als een meisje of vrouw daar een goed figuur voor heeft.

stoutdagboek.nl

Ik heb wel leuke lingerie in de kast zei ik, alleen is de meeste lingerie mij te groot geworden en dan zit het niet goed meer. Terwijl ik hier met mijn zoon over zat te praten begon zit lul kleine schokjes te maken en werd hij steeds dikke en groeide weer vlak voor mijn ogen, zal ik even kijken wat ik nog wel aan kan vroeg ik?

Ja graag,lachte hij met toen al bijna een volle erectie.

 

Ik ging van mijn bed af en het kwam in mij op om Mark uit te dagen door mijn meest sexy lingerie die ik had voor hem aan te doen. Ik ging heel uitdagend met mijn billen naar hem toe voorover gebukt met gespreide benen voor mijn kast zitten,ik zocht mijn mooiste kousen, jarretelgordel en slipje met bijbehorende bh uit. Het setje had ik ooit eens voor mijn man gekocht en was mij eigenlijk te groot geworden, maar het stond mij goed en was van een leverkleur met idee zijde kousen.

Toen ik even over mijn schouders naar mijn zoon op het bed keek, had hij zijn stijve lul in zijn hand en speelde daarmee, ik zat goed hiermee wist ik en wilde dat hij dit setje zelf bij mij aandeed. Ik legde het op het bed neer en zei, jij mag het aandoen Mark.

Echt handig was mijn zoon hier nog niet mee, het duurde even voor hij goed wist hoe hij het jarretelgordeltje bij mij om moest doen en de kousen over mijn benen ging ook stuntelig, maar het had zijn charme voor mij en een grote erotische beladenheid voor ons samen. Ik werd er heel geil van om zijn handen over de meest gevoelige plekjes van mijn lichaam te voelen, bij Mark zag ik daarbij het voorvocht weer uit zijn eikel komen.

Ik heb zijn stijve lul even vastgepakt en wat van zijn voorvocht over mijn kousen uitgesmeerd, aan zijn ogen zag ik dat hij dit een beetje vreemd van mij vond.

 

Ik ben 41 jaar geworden in februari maar voelde mij weer twintig in mijn wel iets te grote lingeriesetje waarvan het bovenrandje van mijn slipje iets te wijd openstond en mijn schaamhaar net iets boven mijn slipje zichtbaar was.

Zelf vond ik dat iets minder om te zien en nog die zelfde avond heb ik mijn kutje geheel glad geschoren, dat had ik de laatste tijd niet meer gedaan. Mark vond het allemaal te gek om mij zo te zien en kwam weer los toen ik uitdagend in mijn complete setje naast hem op het bed ging liggen, zijn lul stond heel stijf en ik kon er niet vanaf blijven.

 

Ik begon hem weer te masturberen en bleef zijn vel goed terugtrekken over zijn nat glimmende eikel, ik was zo geil dat ik hem bovenop mijn lichaam trok. Voor het eerst gaf ik hem een intieme tongzoen en deze beantwoorden hij heel opwindend, ik heb daarbij zijn stijve lul in mijn hand gepakt en zijn eikel een stukje in mijn slipje gewreven over mijn natte schaamlippen.

Mijn hart bonkte van de spanning in mijn lichaam toen ik een stukje van zijn harde lul bij mij naar binnen duwde, neuk me Mark kreunde ik in alle opwinding. Hij drukte zelf door en ik voelde mijn kutje oprekken en voor hem opengaan, voor het eerst na ruim 18 maanden onthouding voelde ik weer een stijve, keiharde lul mijn kutje.

 

Dat het mijn eigen zoon betrof, dacht ik toen al niet meer over na, ik wilde geneukt worden en lekker klaarkomen. Ik spoorde Mark nog eens extra aan door zijn ballen daarbij stevig vast te pakken en tegen hem te zeggen, neuk me maar lekker diep en hard, je mag ook in mij klaarkomen.

Mark deed alles wat in hem vroeg, hij begon mij met krachtige lange halen te neuken, zijn lul, zo weet ik inmiddels van bijna 19 centimeter was een nieuwe openbaring voor mij, hij kwam lekker diep in mijn kutje en stoten soms tegen mijn baarmoeder aan, ik vond het allemaal heel geil. Een paar keer kwam ik steeds bijna klaar, maar dan stopte hij en zei dat hij anders zelf ook klaar zou komen, daardoor wist ik dat hij toch al enige ervaringen moest hebben opgedaan.

Zijn ritme was ook best wel goed, hij wisselde hard met zachtjes neuken af en had mij toen zeker al volledig in opperste staat van opwinding gebracht, mijn orgasme kon ik niet meer tegenhouden toen hij mij hard neukte en op mijn tepels begon te zuigen, ik kwam heel intens klaar en Mark kon zichzelf nog net inhouden. Ik kreeg er zo veel energie van dat ik niet meer wilde ophouden, ik voelde mij weer volledig bemind worden en zoende Mark ook continu met lange tongzoenen terwijl hij mijn echt stevig bleef vasthouden en neuken.

 

Ik ben meerdere keren klaar gekomen onder mijn zoon en hoe langer hij het voor zichzelf uitstelde,des te harder werd zijn grote lul in mijn gewillige kutje voor hem. Het werd heel ruig toen ik zei dat ik graag op zijn hondjes met hem wilde neuken, dat vond Mark ook een geil standje zei hij en ik ben voor hem in het midden van mijn bed gaan zitten. Ik stond versteld over zijn prestatie zoals hij mij ook achterlangs goed en hard neukte, hij kwam soms te diep en ik moest even op mijn lippen bijten om het niet uit te schreeuwen van genot. Mark had op het laatst mijn middel stevig vast en trok mij steeds weer hard terug over zijn keiharde lul, het moment kon dan ook niet uitblijven voor hem en hij kwam ergens heel diep spuitend in mijn kutje klaar.

 

Ik was diep ontroerd door de heerlijke manier waarop mijn zoon mij had bevredigt en dit alles was nog maar het begin van onze eerste echte seksuele kennismaking (penetratie)met elkaar in de vroege ochtenduren van twee pinksterdag 2010.

Naar het strand zijn wij niet meer gegaan, wij zijn bijna de hele dag op mijn bed met elkaar bezig geweest, ik heb met mijn zoon dingen gedaan ,die ik tot dan toe met geen andere jongen of man heb gedaan sinds ik mijn eigen seksualiteit ben gaan ontdekken rond de zelfde leeftijd van mijn zoon nu.

De afgelopen week is het nieuwe bed van Mark afgeleverd maar daar heeft hij tot nu toe nog geen nacht in geslapen. Mark is overdag weer naar school en kan nu ook niet meer van mij afblijven, elke avond liggen wij om 21.00 uur al op bed en hebben wij heerlijke seks met elkaar wat ons steeds verder brengt en wij nieuwe plekjes bij elkaar ontdekken die wij spannend en geil vinden om bij elkaar te doen.

 

Mark heeft mij wel moeten beloven dat wij dit alles alleen doen in de beslotenheid van ons huis en haard, daar vertrouw ik hem in en hoop nog lang van zijn seksuele nieuwsgierigheid te mogen genieten, ook al ben ik mijn bewust dat het altijd incest zal blijven wat ik doe.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen