Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik was een baby van 11 maanden toen mijn vader en moeder gingen scheiden. Ik wist de eerste 12 jaar van mijn leven niet beter dan dat mijn vader en moeder feitelijk mijn oma en opa waren. Nadat ik hierover was geïnformeerd in die periode en stukje bij beetje het hele verhaal te horen kreeg van mijn oma en opa veranderde voor mij niet veel. Mijn oudste en enigste grote broer is dus feitelijk altijd mijn vader geweest,hij is op zijn 29 ste toen ik tien jaar was geëmigreerd naar een Zuid Amerikaans land en het contact met het thuisfront is de laatste jaren helemaal verbroken.

Mijn geboorte was ongewenst geweest toen mijn biologische moeder beviel van mij, zij was pas 17 jaar en mijn vader 19 jaar. De familie kant van mijn moeder heb ik nooit gekend of wat over gehoord,er was gewoon geen informatie bij mijn oma en opa over te krijgen toen ik daar de afgelopen jaren over informeerde. Het enigste wat zij wisten was dat mijn biologische moeder een jaar na mijn geboorte met haar ouders Nederland had verlaten naar een onbekenden bestemming voor mijn oma en opa,waarna er nooit enig contact meer is geweest.

 

Alles veranderde voor mijn drie dagen na mijn 18 tiende verjaardag toen er een expresbrief bij ons thuis werd bezorgd,die mijn oma en opa totaal van slag af bracht,en ik voor het eerst een levensteken kreeg van mijn biologische moeder Els. In het kort kwam het hierop neer dat zij aan mijn groot ouders liet weten binnen twee maanden definitief naar Nederland terug te keren, haar zoon wilde zien en haar verantwoording en verplichtingen voor mijn,op zich wilde nemen. Mijn groot ouders zijn lieve,zachte beminnelijke mensen die altijd het beste met mijn voor hebben, deze brief sloeg in als een bom voor hun en bezorgde hun slapenloze nachten.Haar terugkeer twee maanden later werd geen drama voor ons. Sceptisch gezien kon er voor mij feitelijk maar een ding ontstaan als mijn biologische moeder mijn groot ouders niet in groot respect zou aanvaarden,dan wilde ik van mijn zijde ook geen enkel contact met haar proberen op te bouwen. Mijn groot ouders hebben mij liefdevol opgevoed,perfect voor mijn gezorgd en laten mij studeren,zij zijn mijn vader en moeder en zullen dat blijven zolang zij leven. Mijn groot ouders wilde ook een eventuele ontmoeting niet in de weg staan en een week na haar terugkeer kwam mijn biologische moeder ons thuis bezoeken voor een eerste nieuwe kennismaking en gesprek na bijna 18 jaar. In tranen werd ik gezoend en stevig omhelsd door een kleine super slanke chique vrouw met lang mooi krullend blond haar, je ben mijn zoon huilde zij in dikke tranen. Mijn groot ouders waren ook heel emotioneel,terwijl ik er zelf niet zoveel bij voelde,oké zij was dan mijn biologische moeder die mij had gebaard. Els vertelde dat zij de afgelopen 17 jaar in Amerika had gewoond en nu in Nederland weer een nieuw leven wilden opbouwen,zij was tien jaar getrouwd geweest met een Rijke Amerikaanse zakenman waar zij een jaar geleden van was gescheiden en geen kinderen bij had gehad. Ik was haar enigste officiële bloedverwant in Nederland en zij wilde haar verantwoording voor mij nemen in de toekomst, over het verleden zou zij later praten met mij en mijn groot ouders. Ik vond haar wel grappig met haar Amerikaanse accent,een hoop Nederlandse woorden was zij kwijt.

Ik vond haar ook een hele jonge uitstraling hebben, Els is 1.57 en weeg niet meer dan 50 kg.

Zij is nu 35 jaar,maar als zij zegt 25 jaar te zijn,dan geloof je dat ook. Na deze eerste avond uren met elkaar te hebben gesproken,ging Els terug naar haar hotel,waar zij verbleef zolang zij nog geen huis had gevonden. Aan mij werd gevraagd of ik als dit nodig was met haar mee wilden gaan naar allerlei instanties om haar papieren in order te maken,ik weet hier de weg niet meer zei Els. Als ik geen school had deed ik dat graag voor haar,wij moesten elkaar toch leren kennen en ontdekken of het wel zou klikken tussen ons.

Ik had op dat moment bijna een jaar verkering met Jolante,toen ik haar een week later aan Els voorstelde en wij aansluitend op uitnodiging van Els een etentje hadden in een duur restaurant,klikte het niet goed tussen hun. Jolante vond Els overdreven doen,veel over luxe dingen en shoppen vond praten en haar kleding vond zij ordinair sexy voor haar leeftijd. Ik had hier allemaal geen moeite mee,goed Els droeg die avond een leuk kort rokje en je zag haar tepels in haar blouse,zo wat, ik vond het wel leuk een moeder te hebben die er nog zo jong en sexy uitzag. Dat zij financieel nergens op hoefde te kijken was ook wel makkelijk,maar daar ging het toch niet om. Jolante was gewoon een beetje jaloers op haar. Een week later barsten de bom helemaal tussen mij en Jolante. Els wilde op een zaterdag een dagje naar Amsterdam,zij wilde o.a. naar de PC.Hoofdstraat en s,avonds uitgaan. Jolante mocht ook gewoon mee,maar die zag dat helemaal niet zitten,ga jij maar lekker met die luxe trut shoppen werd zij vijandig door de telefoon tegen mij en blijf maar lekker bij je Amerikaanse mans slapen in haar hotel. Je ben helemaal gek zei ik echt boos tegen haar,dat ging nog even verder tot Jolante de verbinding verbrak en gilde dat onze verkering voorbij was,prima zei ik boos op haar. Ik ging zaterdags op de afgesproken tijd 10.00 uur naar het hotel van Els om haar op te halen,wij zouden vandaar met een taxi naar Amsterdam gaan. Toen ik op haar deur klopte deed zij open in een string met alleen een blouse daar overheen,gaf mij drie kussen en zei dat zij bezig was haar kleding uit te zoeken. Ga Jolante niet mee vroeg zij,nee de verkering is uit zei ik kortaf,ik wilde er verder niet over praten. Els vroeg niet door en huppelde door de kamer in haar stringetje,mooie billen had zij zag ik toen zij voor de kledingkast stond,ik vond haar net een mini meisje,zelf ben ik 1.84 lang, wij waren net mini en maxi. Els vroeg aan mij wat ik leuk vond om aan te doen,nonchalant zei ik dat ik daar geen verstand van had. Ineens deed zij voor de kast haar blouse uit en had nu alleen nog maar een string aan. Lekker ding dacht ik,en bleef gewoon naar haar kijken. Els bleek ook allerminst preuts te zijn,liep ook zo de badkamer in en kwam terug met lingerie in haar hand die zij voor de kledingkast voor mijn ogen begon aan te doen.

 

Mijn lul begon stijf te worden, Jezus wat een lekker wijf met een geweldig lichaam,ik werd er geil van. Els deed met haar billen naar mij toe een nieuw slipje aan,heel kort zag ik haar kutlipjes. Toen zij haar bh aan had gedaan draaide zij zich weer naar mij toe,pakte een jarretelgordel en kousen uit de kledingkast die zij op het bed aandeed. Ik vond het haar heel mooi staan,geil is feitelijk het woord,als het niet mijn biologische moeder had geweest had ik haar proberen te betasten. Mijn lul deed er pijn van,zo hard was hij. Els kleden zich verder aan met een leuke blouse en zwart/rood geruit kort rokje,een paar mooie zwarte pumps er onder en zij was klaar. Zij was al opgemaakt en haar blonde haren waren extra gekruld toen ik binnenkwam. Wij liepen buiten het hotel naar een taxi die ons naar Amsterdam bracht,Els zat voorin naast de chauffeur die ik steeds even naar haar benen zag loeren. Gelijk had hij want Els kon mannen een redelijke uitdaging laten zien met haar kleding en mooie figuurtje. Ik had haar naakt gezien en wist wat zij onder haar kleding droeg,het bezorgde mij een paar keer een stijve lul op de achterbank van de taxi. Het werd een super gezellige dag,het weer zat mee en ik kreeg een heel duur kostuum van Els bij Oger in de PC met drie overhemden,en zijde sokken die ik nog nooit had gedragen. Els stond er op dat ik een mooi kostuum kocht,voor bijzondere gelegenheden lachte zij en dan moet mijn zoon er goed uitzien. Ik voelde mij wel opgelaten toen Els in de kleedkamer bij mij bleef,ik zag haar een paar keer kijken naar mijn slip en was bang dat ik een stijve lul zou krijgen,wat gelukkig niet gebeurden. Schoenen had zij in een winkel in onze stad gezien zij zei,die kopen wij na het weekend daar wel. Toen wij aan het begin van de avond op het Rembrantsplein zaten te eten merken Els op dat wij met een praktisch probleem zaten als wij nog wilde stappen en wees op onze 6 grote kledingtassen. Ja dat was zo,laten wij dan maar na het eten naar het hotel terug gaan stelde zij voor,dan kunnen wij altijd nog in onze eigen stad uitgaan,oké,ik vond het goed. Wij waren 21.00 uur terug in het hotel.

nietmijnvriendin.nl


Els liet zich op het bed vallen,ik ben best wel een beetje moe van al dat lopen zei ze,wil je nog uit Olaf vroeg zij? Wat jij wil zei ik,nou ik blijf dan liever hier zei Els,als je wil kijken wij televisie en kan je hier blijven slapen,dat zien wij morgen wel wat wij gaan doen. Er was een groot bed, dus als ik bij haar zou blijven zouden wij wel samen in een bed moeten slapen,is goed zei ik maar dan moet ik het thuis wel even laten weten. Ik belde naar huis en zei dat ik bij Els bleef slapen,mijn grootmoeder vond het prima en informeerde nog of wij een leuke dag hadden gehad,ik vertelde haar wat wij hadden gedaan en ik had gekregen,maar nu best wij moe waren,ga lekker slapen jongen zei zij en tot morgen. Na dit gesprek ging Els van het bed af en zei te gaan douchen,ik ging op het bed tv kijken. Toen Els terugkwam van het douchen was zij helemaal naakt,ik keek haar aan en zij glimlachte,schuif eens op zei zij en ging onder het laken liggen. Ik voelde mijn lul weer stijf worden,sprong snel van het bed af en zei ook even te gaan douchen,Jezus man,ik kreeg constant een stijve van haar als ik haar naakte lichaam te zien kreeg. Ik douchte en bleef nog even in de badkamer om mijn lul een beetje slap te laten worden,ik slaap altijd naakt en vond het ook een beetje lullig om met een onderbroekje aan terug te komen,Els zelf was ook in het geheel niet preuts daarin. Toen mij lul half slap was wat ik best wel stoer vond staan ging ik terug naar de kamer,Els keek gelijk naar mij,glimlachte weer en zei,kom erin Olaf. Ik kroop naast haar,ze rook lekker en mijn lul schoot omhoog,Jezus dit was wel erg! Els schoof zelfs nog een stukje op en kwam tegen mijn lichaam aan liggen,ik voelde haar warme lichaam en was bang dat zij mijn stijve lul zou ontdekken. Mmm dat is lang geleden dat ik met een man in bed heb gelegen,bij jouw voel ik mij veilig zei ze en deed haar hand om mijn middel. Wij keken naar de film op de tv maar ik was er niet echt bij,mijn stijve lul drukke het laken een stukje ophoog,ik vreesde dat zij dit ook zag. Ben je opgewonden vroeg zij ineens,daar had je al! ,ja een beetje zei ik. Wat lief zei Els en sloeg de lakens en de dunne deken op om naar mijn kruis te kijken,een beetje herhaalde zij toen zij mijn stijve lul omhoog zag staan. Ik schaamde mij nu echt dood en werd er rood van in mijn gezicht,maak toch niets uit jongen lachte zij,een teken dat je gezond ben,ik ben ook wel wat opgewonden glimlachte zij,alleen zie je dat niet direct bij een vrouw.

Toen ik naar haar tieten keek zag ik ook bij haar stijve lekkere grote tepels,ja daar zei je het wel aan lachte zij weer en kroop nog een stukje dichter tegen mij aan. Els was degenen die deze spanning tussen ons doorbrak,zij pakte met haar hand mijn stijve lul en ballen vast, op dat moment durfde ik mij naar haar toe te draaien en begon haar te zoenen. Ik dacht niet na dat het mijn biologische moeder was,ik wilde seks met haar nadat ik heel deze dag al heel geil was geweest,zij zat toch ook aan mijn lul,dus was er zelf ook niet vies van. Tongzoenen tussen ons werd heel geil,Els speelde lekker met mijn lul en ballen in haar hand,ik vond haar lange blonde haren ook zo geil ruiken die ik in mijn gezicht kreeg. Ik begon met haar tieten te spelen die lekker vol en stevig waren,haar tepels waren keiharde spenen waar ik lekker op begon te zuigen. Els begon lekker te kreunen, ja ik ben horny..ik keek op,geil bedoel je lachte ik,o ja geil herhaalde zij mij. Ik mocht hard op haar tepels zuigen,ze werd er alleen maar geile van, ik wil je cock zuigen kreunde Els,weer moesten wij er samen om lachen, op mijn lul zuigen zei ik,graag pijp mij maar zo lang je wil zei ik. Els wurmde zich los en nam in een hap mijn lul haar mond in. Ik was al een paar keer door verschillende meisjes gepijpt en Jolante kon ook wel goed pijpen als zij er zin in had,maar Els voelde ik gelijk aan dat zij hier zelf ook van genoot. Zij zoog afwisselend hard op mijn eikel,likte heel lekker dan weer langs mijn lul en ballen en probeerde geregeld onder mijn ballen te likken,wat ik te gek vond. Ik pakte haar onderlichaam vast en wilde haar kutje zien,het leek wel een veertje wat ik optilden zo licht. Els lag met open benen een stukje naar mij toe gericht,maar was niet van plan op te houden met mij te pijpen. Ik probeerde met mijn vingers haar schaamlipjes,want dat zijn het echt (kleine lipjes) open te strelen,haar lipjes gingen open en er kwam al snel een lading vocht uit haar mooie roze kutje sijpelen,ik werd gek man,zo veel geil had ik nog nooit gezien uit een kutje. Ik keek nog eens goed naar haar kutje die glad geschoren was,maar zag toen pas dat haar schaamhaartjes in een letter O waren geschoren,toeval ?? Ik vond het in ieder geval heel mooi en geil, duwde mijn vinger haar kutje in wat lekker warm en geile aanvoelde. Els begon nog harder op mijn lul te zuigen “you are sho horny boy” kreunde zij.

TIENERORGIES.BE


Dat was ik zeker,maar zo geil als zij op mijn vingerende vinger lag te draaien deden mij vriendinnetjes nooit. Het was goed dat Els ophiel met pijpen,mijn lul stond op springen,zij kwam omhoog,mijn vinger schoot uit haar geile kutje en zij ging met haar natte kutje bovenop mijn gezicht zitten,ik wist wat hier de bedoeling van was. Ik begon als een gek aan haar kutje te likken,ze bewoog en draaide zo wild over mijn gezicht dat ik ook hierbij telkens over haar anus likte,haar smaakje en geurtje zorgde ervoor dat ik haar lag te likken zoals ik een meisje nog nooit had gedaan. Els was gewoon heel anders,vrouwelijk en supergeil. Haar kutje was ook lekker strak als ik er met mijn tong goed inging,Els begon heel snel te hijgen en kwam heel wild wrijvend met haar open kutlipjes klaar op mijn gezicht. Ik verwachte dat zij hier even van wilde bijkomen,maar dat was niet het geval,zij liet zich voorover op mijn lichaam vallen en begon mij weer te pijpen,haar kutje bleef op mijn gezicht drukken en ik begon ook haar weer te likken. Ik had vanaf mijn 16 tiende met verschillende meisjes seks gehad,met Jolante bijna een jaar lang een paar keer per week,maar dit met Els ging heel anders en voelde veel geile aan,vooral haar slanke figuurtje en hele lichamelijke verzorging was top! Ik voelde dat ik klaar ging komen,met een hand had zij mijn ballen stevig mee vast en met een vinger kriebelde Els over mijn kontgaatje. Ik deed dit ook bij haar en drukte een vinger haar reet in,wat vrij makkelijk ging,kort hierna spoot in mijn sperma haar pijpmond in en kwam zij zelf ook weer klaar,haar anus klemde op mijn vinger die ik diep in haar reet had zitten. Jezus men dit was geile seks,Els bleef ook even lekker hard op mijn lul door zuigen,slikte al mijn sperma in en speelde lekker door met mijn ballen,haar vocht uit haar geile kutje bleef ook aanhoudend mijn mond inkomen,wat ik ook allemaal van haar inslikte. Wij waren heel lekker klaargekomen,ik wilde nog veel meer seks met haar en was zeer benieuwd hoe zij kon neuken en wat ik nog meer met haar mocht doen. Time out zei Els toen zij naast mij kwam liggen, je ben geweldig Olaf gaf zij mijn een compliment,je heb de opwindendste Cock die ik ooit heb gezien, en jij bent de geile en mooiste vrouw waar ik seks mee heb gehad zij ik haar eerlijk, dat is lief van je zei ze en ik kreeg een lange tongzoen van haar.

mamma neukt me 01

Ja dit vond ik pas geile seks,met een geile mooie volwassen vrouw,meisje waren toch te onervaren en zelf kon ik nog veel leren hoopte ik van Els. Wij lagen in elkaar,s armen,Els bleef mijn lichaam lekker streelde en ik kon niet van haar tieten afblijven. Ze zij dat het eigenlijk niet kon wat wij deden en dat ik hier nooit met iemand over mocht praten,in de Amerika had zij veel extremen dingen mee gemaakt met die hypocriete Amerikanen vertelde zij. Haar ex man was vijftig jaar toen zij hem leerde kennen,zij werd op hem verliefd toen zij zelf 20 jaar was en bij hem solliciteerde en werd aangenomen. Een paar jaar later trouwde zij met hem,maar deze man was extreem pervers bleek al snel,zelf was hij klein geschapen en bijna impotent. Hij wilde dat Els met zakenrelaties van hem naar bed ging waarbij hij dan aanwezig wilde zijn,dit heeft zij altijd geweigerd om te doen. Een paar maanden voor zij van hem scheiden had hij haar op hum bed vastgebonden en geblinddoekt, ineens voelde zij een andere man aan haar lichaam die met haar begon te spelen en een enorme lul haar mond in duwde,onder dwang moest zij deze man pijpen,het bleek later toen haar blinddoek afging een zeer groot geschapen Afro Amerikaan te zijn. Hij heeft haar geneukt terwijl Els vastgebonden lag en haar man hierbij toekeek. Ik voelde mij zo vernederd vertelde zij,dat ik hierna van hem ben gescheiden,het enigste voordeel was wel geweest dat haar ex man haar miljoenen dollars had moeten betalen en zij daardoor nu in de positie was,financieel onafhankelijk te zijn van wie dan ook. Ik vroeg hoeveel miljoenen hij haar had moeten betalen maar dat wilde zij niet zeggen,het is genoeg om heel mijn leven rijk te blijven glimlachte Els. Ik vond het een spannend verhaal,ik had dus een hele rijke biologische moeder die ik te vriend moest houden! Op deze dag was ik al enorm verwent door haar en lag nu lekker met haar te geile in bed in een luxe hotel. Haar verleden interesseerde mij eigenlijk niet,ik was blij dat ik mijn biologisch moeder nu op deze manier leerde kennen.

Els vroeg nadat wij elkaar zo lekker lagen te strelen of ik mijn nieuwe pak,overhemd en stropdas nog even voor haar aan wilde doen,nu vroeg ik verbaasd. Ik wilde liever met haar neuken,voelen hoe goed zij dit kon. Maar zij wilde mij in het pak zien! Oke ik ging met tegenzin van het bed af,waste mijn lul in de badkamer en begon mijn nieuwe kleding in de kamer uit te pakken,doe maar geen slip er onderaan lachte zij,je kom toch zo weer in bed. Even later stond ik strak in mijn pak inclusief stropdas voor haar naast het bed,Els had naakt vanaf het bed elke beweging gevolgd. Nu moet je even een rondje door het hotel gaan lopen zei zij en dan klop je over 10 minuten weer op de deur. Wat is dit vroeg ik,waar wil je heen? Doe het nou maar zei Els,je zal zien dat je er geen spijt van krijg,ik kleed mij in de tussentijd ook even aan. Ik wist het echt niet,wat er nu ging gebeuren,ik vond het allemaal vreemd maar ging maar een rondje door het hotel maken. Ik kon mij er niets bij bedenken,misschien wilde zij toch nog even uitgaan in de stad,maar ik wilde nu liever lekker bij haar in bed blijven,en neuken. Gelukkig waren er niet veel mensen in de gangen van het hotel want ik liep daar zonder slip met een stijve lul in het rond,toen ik tien minuten later op de deur van Els kamer klopte,bonkte mijn hart als een gek en was ik weer supergeil.

Els deed de deur open,stond daar in een heel uitdagend zwart latex kinky pakje wat gegoten leek om haar lichaam. Haar tieten staken er uit door uitsparingen die in dit geile pakje zaten,komt u verder meneer lachte zij,ik werd gek man. Vind je het mooi Olaf vroeg zij,ja natuurlijk zei ik,nog steeds niet precies wetende wat hier nou de bedoeling van was en waarom ik hiervoor in mijn nieuwe pak de kamer had moeten verlaten. Het werd snel duidelijk welke geile gedachte mijn biologische moeder had gecreëerd om mij in te wijden deze avond in een seksuele relatie,waardoor ik verslaafd aan haar lichaam en spannende geile fantasieën raakte. Ik ben haar wettelijke zoon,maar mijn moeder zorgde ervoor door haar geile spelletjes die zij met mijn speelde,dat ik later af en toe wel eens het gevoel kreeg dat ik een toy boy voor haar was geworden. Iets waar ik zelf graag aan meewerkten. Ik vertel in deel twee verder hoe het verder ging tussen ons deze eerste seksuele avond en nacht samen en waarom ik eerst mijn nieuwe kostuum moest aandoen om vervolgens weer naar haar kamer te mogen terugkeren.

 

Hiermee begon onze seksuele relatie die nu inmiddels een halfjaar verder nog steeds voort duurt.

Mijn moeder kocht een paar weken later een mooie villa waarin wij alle gelegenheid hebben om met elkaar seks te hebben wat wij een paar keer per week ook met elkaar delen. Ik woon nog steeds bij mijn groot ouders en moet eerst mijn studie afmaken voor ik misschien wel definitief bij mijn biologische moeder ga wonen. Ik word enorm verwent door haar en leer nog steeds elke dag een stukje meer hoe je creatieve geile seks met een rijpe gewillige vrouw kan hebben,terwijl het hier wel mijn eigen moeder betreft die een man van de wereld van mij wil maken,zoals zij dit wel eens zegt.

 

Inmiddels heb ik vele geile dingen met haar beleeft waar ik nog een boel over kan schrijven op deze site.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen