Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Eigenlijk wilde ik de laatste keer dat we op vacantie gingen met mijn vrienden naar Spanje. We hadden alle plannen al helemaal klaar en hadden er vreselijk veel zin in. Op het laatste moment begon mijn moeder aan mijn hoofd te zeuren. Ze wilde dat ik met haar meeging naar een klein eilandje in de buurt van Griekenland. Ik zei haar, "Mam, ik ben al 16 en dan ga je niet meer met je moeder op vacantie." Maar ze gaf niet op en bleef maar vragen. "Toe nou, Steven, voor de laatste keer, anders moet ik alleen en daar vind ik helemaal niks aan." Ik ben dus Steven, de enige zoon en enige man in huis. Mijn vader is er een paar jaar geleden met een ander vandoor gegaan en nu woon ik samen met mijn moeder. Begrijp me niet verkeerd, mijn moeder is een tof wijf hoor. Ik kan het heel best met haar vinden. Dus op het eind zei ik haar, "Ok, ma, we gaan samen naar Griekenland, maar volgend jaar ga ik echt met mijn vrienden , dus dit wordt de laatste keer. We maken er wat leuks van." Mijn moeder gaf een gil van blijheid. Ze trok me naar zich toe en gaf me zomaar een zoen op mijn mond. Dat doet ze nooit, maar eerlijk gezegd was het wel een lekker gevoel. Ik voelde haar tieten tegen me aandrukken en ik realiseerde me dat ze nog steeds een mooie meid was, halflang donker haar, misschien een paar pondjes te dik, maar toch nog steeds een lekker figuur. Eigenlijk begrijp ik niet dat ze nog nooit een ander had gehad. Ik moest haar dat toch eens vragen.Een paar dagen later kwam ze thuis met alle reispapieren. Het zag er leuk uit in de folder. Alleen leek het me een beetje te rustig daar. Nou ja, ik zou wel zien. Op zijn minst kon ik lekker bruin worden en misschien kwam ik wel een leuke meid tegen. Ik was niet zo erg ervaren nog op vrouwengebied, maar het leek me geil om eens een lekker op het strand te neuken. Dat zou dan mijn eerste keer worden. Ik had het nog nooit gedaan. Bij de gedachte alleen al voelde ik mijn pik omhoogkruipen. Ik werd zo geil bij de gedachte dat ik naar mijn kamer ging en mezelf heerlijk afrukte. In een paar minuten spoot mijn sperma tegen de spiegel. Ik trek vaak voor de spiegel af, lekker om naar je zelf te kijken. Ik maakte de rotzooi een beetje schoon en liep naar mijn moeders kamer. Ze was de koffers aan het pakken. Ik keek naar wat ze allemaal inpakte. "Je neemt weinig mee, ma," zei ik haar. "Nou ja," zei ze, "Veel hebben we niet nodig. Overdag lekker op het strand. Een broekje is genoeg, ik ga natuurlijk wel heerlijk bloot van boven. 's Avonds iets luchtigs."

 

strandsletten.nl


Toen keek ze me een beetje verschrikt aan. "Je vindt het toch niet erg als ik met blote tieten loop. iedereen doet dat toch en mijn borsten zien er nog goed uit of niet?" Ik begon te lachen. "Ja ma, je tieten zijn prima, voor zover ik dat kan zien." "En nog iets," zei mijn moeder, "we slapen in een kamer, dat was een heel stuk goedkoper. Ook niet erg toch, er zijn twee bedden, dus dat is geen probleem. " "Ok, hoor, mam, komt allemaal goed, ik ga vanavond vroeg naar bed, morgenochtend vertrekken we al vroeg toch?" We moesten al om 6 uur op Schiphol zijn en moesten om 8 uur vliegen. We konden misschien in de middag al op het strand liggen.

De vliegreis verliep goed, geen vertraging en van het vliegveld naar ons hotel was maar een klein uurtje met de bus. Het was een leuk hotel, niet zo groot, maar erg gezellig. Onze kamer was op de hoogste etage en de kamer was ruim en schoon. Maar, toen zag ik het. Maar een bed!! "He, ma, we zouden toch twee bedden krijgen. Ik zie er maar een, hebben we de verkeerde kamer gekregen?" Ma liep naar de telefoon en belde naar de balie. Na wat moeizaam gesprek in allerlei talen kwamen we erachter dat het de enige beschikbare kamer was. Ze waren heel vriendelijk, maar helaas, we moesten het er maar mee doen.

Ik plofte op het bed en klopte naast me. "Haha, hier lig jij vannacht, naast je zoontje. Leuk toch?" "Steven, mij maakt het niks uit of eigenlijk, ik vind het wel een leuk idee, voor het eerst weer met een man in bed. En voor jou de eerste keer met een vrouw, of niet? Maar kom , laten we eerst even naar het strand gaan kijken. Kleed je om, dan gaan we, drinken we een drankje aan de beachbar. Ma stond op en begon naar de badkamer te lopen, tot ze zich omdraaide en aan me vroeg, "Moeten we ieder keer als we ons aan of uitkleden naar de badkamer. of doen we dat gewoon hier. Moet kunnen denk ik, wat vind jij?" Ik deed of ik nadacht, maar ik vond het gelijk een geil idee mijn moeder naakt te zien. "Kan ik hier je tieten zien, kan ik vast wennen. We kleden ons gewoon hier uit, Geen probleem , ma." Mijn moeder keek me aan en trok toen met een ruk haar bloes over haar hoofd en liet haar spijkerbroek zakken. Daar stond ze in slip en bh. Ze keek me weer aan, knikte en maakte haar bh los en stapte uit haar slip. Ik lag nog op bed en voelde hoe ik een kleur had en een verschrikkelijke stijve pik. Ze zag er goed uit, mijn moedertje, ze had een helemaal kaal geschoren lekkere kut. Ik zag haar even niet als mijn moeder, meer als een ja, hoe zeg je dat, lekker wijf. Haar tieten hingen nauwelijks en ze had behoorlijke grote met lekker lange bruine tepels.
"Kleed jij je dan ook om in je zwembroek ." Ik schrok op en stond op. Mijn tshirt uit, geen probleem, mijn spijkerbroek en sokken ook geen probleem. Nu stond ik in mijn onderbroek en een stijve paal . Ik treuzelde even en dacht toen dat het toch een keer moest gebeuren. Ik deed mijn onderbroek uit en daar stond ik voor mijn moeder met een rood hoofd en een stijve lul.

chickfilms.nl


Mijn moeder bleef stil en keek naar me. Toen begon ze te lachen. "Geeft niet hoor, Steven, eigenlijk is dat een kompliment voor me. Dat ik jou een erectie kan bezorgen betekent dat ik er nog lekker voor een man uitzie. Enne, je hebt een hele mooie en al flinke lul voor je leeftijd. Niks om je voor te schamen.
Ik ging weer op bed liggen en vroeg mijn ma om naast me te komen liggen. Ik zei haar dat ik even wilde bijkomen of wennen, hoe je het ook wilde noemen. Ze lag naast me en we rolden naar elkaar toe. Ik legde mijn hand op haar tieten . "Mag dat, " vroeg ik schor. Ze zei niks, maar ik voelde haar hand naar beneden gaan en mijn lul vastpakken. "Mag dat, " vroeg ze zacht. We zeiden niets meer, en ik begon met haar tepels te spelen. Zij speelde met mijn lul. Zette haar nagels erin. Trok me een beetje af , stopte weer, begon weer. Het was heerlijk. Ik kroop dichter tegen haar aan. "Trek me af, ma, ik ben zo geil, trek me lekker af, laat me lekker klaarkomen. Ik ben al bijna zo ver." Ik voelde hoe ze mijn pik in haar vuist nam en me begon af te rukken. Ik hoorde hoe ik kreunde en hoe zij hijgde. "Zo lekker, Steven? Vind je het lekker als je moeder je aftrekt. Ik vind het zo geil om mijn jongen klaar te maken. geniet maar. Ik ga je heerlijk afrukken. Kom maar, kreun maar, zeg maar, mam, ik wil spuiten, waar wil je me volspuiten, lieve jongen. Op mijn tieten, in mijn mond? Ze bleef zacht tegen me praten en ik voelde dat ik ging komen. "Ik ga komen, ma, kreunde ik, ooohhh, ma, ik kom, ooohhh, ja ma, oooohh, "
Ma liet mijn lul los en toen voelde ik hoe ze mijn pik in haar mond nam. Precies op tijd om mijn geil in haar mond te spuiten. Ik lag te schokken en voelde straal na straal in haar mond spuiten. Ik was nooit eerder zo lekker klaargekomen. "Oh, ma, dat was lekker, hou hem nog even in je mond. Heb je al mijn sperma geslikt?", vroeg ik wat later. Ze liet mijn lul uit haar mond glijden en steunde op haar arm, zodat haar gezicht dicht boven me was. Toen deed zij haar mond open en ik zag mijn sperma in haar mond, met haar tong bewoog ze het door haar mond, deed hem toen wijd open, en slikte in een keer alles door. Door dat te zien werd ik opnieuw supergeil. Ik wilde haar weer vastpakken. Maar ze sprong lachend van bed. "We gaan eerst naar het strand, dit was niet echt de bedoeling, maar ik vond het wel heerlijk jou zo te verwennen. We gaan wat zwemmen, wat drinken, wat eten en dan vanavond gaat het pas echt beginnen. Als je dan nog zin hebt tenminste. In ieder geval ben je nu aan mijn tieten gewend, kom mijn lieve jongen. Dit wordt vast een hele fijne vacantie."
steven
wordt vervolgd.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen