Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wat later zaten we op het strandje dat bij het hotel hoorde. Het was niet erg druk en we gingen aanj het verst afgelegen tafeltje zitten.
Het begon al te schemeren en een tijdje zaten we stil met onze rum cola's van de omgeving te genieten. Af en toe keek ik op en zag mijn moeders
grote borsten. Ik kon mijn ogen er maar niet van af houden. Ze had verder alleen een kort shortje aan en slippers en ik zat in mijn zwembroek.
Ik voelde mijn lul kloppen, hij was keihard, ondanks het feit dat ik een half uurtje geleden mijn zaad in mijn moeders mond had gespoten.

Ik was geil op mijn moeder en zij op mij, wist ik. "We lijken net twee verliefde mensen," zei ik , "ik zie je eigenlijk niet als mijn moeder, maar meer als mijn vriendin. Ik wil je zo graag neuken, ma, denk je dat normaal is allemaal, wat we doen?"
Ze lachte lief naar me en knikte alleen maar. Toen zei ze, "Nee, normaal mag je het niet noemen, zoons gaan niet met hun moeders naar bed. Zeker niet als ze pas 16 zijn. We hoeven niet verder te gaan. Dan laten we het hierbij."
We waren weer even stil, totdat ik zei. "Maar het kan me niet schelen, ma, of het normaal is of niet. Ik wil het, ik wil met je vrijen en neuken, zoenen, alles, ik wil dat je me alles leert. Dus, ik wil graag, en je moet me nu eerlijk zeggen wat jij wil. Ok?"Ma werd rood en fluisterde, zodat ik me voorover moest buigen om haar te verstaan. "Wat ik wil? Ik wil dat je neukt en alles wat je wil doen met me, mag je doen. Ik ben geil op je, ik wil door mijn zoon worden geneukt zo vaak als hij dat maar wil. Dat wil ik!"

Mijn pik barstte bijna uit mijn broek en dat vertelde ik haar. "Laten we gaan, ma, kom naar de kamer." We lieten onze drankjes staan en verdwenen naar onze kamer. Ik schopte mijn zwembroek uit en zag dat mijn moeder hetzelfde deed. Ze liet zich achterover op bed vallen en deed haar benen van elkaar. Ik zag dat haar kut glinsterde van natte geiligheid,. Ze keek op, "Kom in me, schatje, neuk me, neuk je ma, kom maar lekker in je moeders kut klaar. "

 

sexbejaarden.nl


Ik liet me op haar zakken en ze leidde mijn lul in haar. Ohhh, als ik nog aan denk, het gevoel wanneer je pik zo'n warme, natte kut in glijdt. Je moeders kut. Ik begon haar te neuken en voelde ook gelijk dat ik het lang zou houden. "Ik ga al heel vlug komen, ma, ik ben zo geil, ik hou het niet lang meer," steunde ik. "Geeft niet, Steeffie, geeft niks, de volgende keer doen we het rustiger, neuk me maar hard en kom maar, spuit maar in mijn doos. Dat vind ik ook lekker, kom maar , jongen, laat maar gaan, harder, harder, je hebt zo'n heerlijke pik, vul me, spuit me vol, " moedigde ze me aan. Ik naaide haar nu hard en wild en ze kronkelde onder me, haar kut omhoog duwend, om me zo diep mogelijk in haar te krijgen. Ik beuktenun mijn lul nog een paar keer hard in haar glibberige kut en voelde toen een orgasme opkomen, zoals ik nooit eerder had gevoeld. Ma voelde het ook en kneep haar kutspieren samen toen ze voelde dat ik spoot. Jezus, wat een goddeloos geil gevoel was dat. Ik voelde golf na golf sperma in mijn moeders kut spuiten en bleef , rustiger nu, doorneuken. Mijn moeder trok me dicht op haar. Ik lag nu stil op haar, mijn pik nog steeds keihard diep in haar. Onze monden vonden elkaar en onze tongen speelden met elkaar. Na een tijdje rolde ik van haar af, we waren allebei bezweet, maar ik had ner nog lang niet genoeg van.

Ik keek op zij en zei. "Nog een keer ma? Wat was dat lekker, he, maar jij wil toch ook wel klaarkomen of hoe werkt dat bij vrouwen?"
Ze keek me geil aan en drukte me plat op mijn rug. Ze kwam op me zitten en liet haar kletsnatte kut over mijn lul zakken. "Ooooooo,' kreunde ze, " ja, ik wil ook komen en ja hoor , vrouwen kunnen dat ook. Ze had mijn lul nu diep in haar en begon langzaam op en neer te bewegen. Ze boog zich voorover zodat haar tieten in mijn gezicht hingen. "Zuig op mijn tepels, Steeffie, nu ga ik jou heerlijk laten komen en mezelf ook, rustig aan, dit is zo heerlijk. Langzaam, heel langzaam en als ik voel dat ik ga komen, zeg ik je en dan kunnen we proberen samen te komen. Goed?" Tergend langzaam ging ze op en neer. Omhoog tot mijn lul er bijna uitschoot en dan liet ze zich weer zakken zodat mijn ballen tegen mijn moeders kut zaten. Dan hield ze even op en begon weer overnieuw. Iedere keer als ze zich liet zakken , liet ze een diepe geile zucht, en iedere keer een beetje harder.

 


Een hele tijd neukten we zo, ik masseerde ma's tieten en beet zacht in haar tepels. Ik voelde mijn moeder na een tijdje versnellen en ze kreunde nu hard. "Ga je komen ,ma, ga je komen?" schreeuwde ik. "Ooooooo, bijna, Steeffie, bijna, nog heel even, oooohhh, ja, jongen, neuk met me mee, naai je moedertje, laten we samen komen, kan je?" Ik plofte bijna, "Ja, ma, ik kan, wanneer jij komt, o, ma, laat me in je geile kut spuiten, ja ma, kom je?" Mijn moeder neukte nu hard, ze was kletsnat van het zweet, en ik zag aan haar gezicht, dat ze er bijna was. Haar tong likte langs haar lippen en haar tieten sprongen op en neer. Toen gingen haar ogen wijd open en gilde ze. "Jaaaaaaaaaa, nu, Steven, nuuuuuuu, ik kommmmmmmmm, o, god, het is zo geil, jajajajaja." Toen ging haar gepraat over in een hard gekreun en een seconde later kwam ik. Mijn pik schokte in haar kut. Ik spoot stralen geile sperma diep in mijn moeder. We kreunden allebei nu en ik trok ma hard naar beneden om diep in haar te blijven. Onze orgasmes waren tegelijk gekomen en leken wel uren te duren. Langzaam werd het wat minder hefig en liet mijn ma zich op me zakken. Haar tieten drukten hard tegen mijn borst. Uiteindelijk gleed ik uit haar. Voor het eerst in uren was mijn lul niet stijf meer. Ma liet zich naast me zakken en we lagen stil naast elkaar. "Dat was zo heerlijk, Steven, dat was lang geleden, dat je vader me zo neukte. Nu heb ik mijn zoon die het net zo lekker doet. Ik zou net als van je vader best een kindje van je willen hebben. Zou je niet de vader van een broertje of zusje willen worden.?"
Ik lachte,"Ma toch, een kind van je zoon? Mmmm, daar moet ik wel over denken. Maar lekker was het ma, heel lekker en dan te bedenken dat dit mijn eerste keer was.
Steven

(wordt vervolgd)

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen