Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

De vakantie was voorbij gevlogen. Ik had allang geen spijt meer dat ik, in plaats van met mijn vrienden, met mijn moeder op vakantie was gegaan. Het was de eerste avond dat we weer in ons eigen bed zouden slapen. Tenminste, ik zat me af te vragen in welk bed ik zou gaan slapen. Was mijn moeders bed nu ook mijn bed of zou het na de vakantie weer gewoon als ervoor worden. Moeder en zoon in plaats van Steven en Marijke. Ik had geloof ik nog niet verteld dat mijn moeder zo heette. Tijdens onze vakantie was ik haar bij haar voornaam gaan noemen. Ik had een beetje het idee gekregen dat ze mijn meisje was. De eerste keer dat ik haar neukte was ik me er nog zo van bewust dat ik het met mijn moeder deed, maar dat was geleidelijk aan veranderd.
In ieder geval zouden we wel gewoon doorgaan met neuken, bedacht ik, maar echt als man en vrouw leven. Nou ja, we zouden het straks wel merken.

Even later kwam mijn ma binnen. "Zo, ik heb even koffie gezet. Jij wil toch wel een bakkie?" "Lekker ma, graag," zei ik. Mijn moeder draaide zich om,"Zijn we terug naar ma en mam, geen Marijke meer?"Ik vertelde haar waar ik net over had zitten denken. Gingen we gewoon door als in de vakantie of was het nu weer anders. "Wat wil jij?" vroeg ze. Ik dachr na en zei toen," Het liefste ga ik gewoon door. Slapen we samen, neuken we heerlijk door en leven dus als man en vrouw, maar ik wil toch ook misschien wel eens een vriendinnetje hebben en met haar dan ook natuurlijk neuken." Mijn moeder lachte. "Natuurlijk, je mag doen en laten wat je wil, Steven, ik zal echt niet jaloers worden, maar ik hoopte dat we, wanneer het kan, zouden doorgaan met wat we de laatste twee weken hebben gedaan. Enne, nog steeds wil ik graag een kindje van je krijgen. Niemand zal het ooit te weten komen. Als je ooit besluit dat je mij zwanger wil maken, stop ik gelijk met de pil. Ok?"

Ik had over dat verzoek van mijn moeder al die tijd , vanaf het moment dat ze het mij de eerste keer vroeg, lopen nadenken. Ik vond het een vreemd, beetje angstig idee dat ik op mijn zeventiende vader zou kunnen worden van een kindje van mijn moeder. Toen kreeg ik een helder idee. Als mijn ma nou eens een nieuwe man zou krijgen, zou ze van mij zwanger kunnen raken en de man zou denken dat het van hem was. Het zou altijd een geheim blijven tussen mijn moeder en mij. Ik vertelde het haar toen we 's avonds in bed kropen. "Tja, Steeffie, dat zou ideaal zijn, ik een man en wij een kindje. Jeetje, ik word helemaal geil bij de gedachte alleen, misschien toch een keertje zwanger van mijn zoon. "

grannyrape.nl


Ze trok me op zich, maar bedacht zich toen. Ze duwde me van zich af en ging op haar knieen zitten. Ik zag haar tieten naar beneden hangen. altijd een geil gezicht. Ze had haar hoofd op het kussen en haar kont stak omhoog. Ik kreeg een instant erectie. Ik ging achter haar zitten. Maar stak mijn pik nog niet in haar. "Ben je geil, Marijke, wil je dat ik je ga neuken?" "Oooo, Steven, kom in me, neuk me. Naai je teef, ik wil je teef zijn , steek je lul in me en neuk me hard." Ik kon aan haar stem horen dat ze verschrikkelijk geil was en dat wond me nog meer op. Ik zag dat haar kut al kletsnat was. Ik pakte mijn harde paal en sloeg ermee op haar kut. Marijke kreunde en smeekte me haar te neuken. "Toe nou, Steven, Kom in me, ik wil je lul in mijn kut voelen. Alsjeblieft, doe het nu, je hebt je moeder zo geil gemaakt , nu moet je me helpen." Ik wachte nog even, zette toen mijn pik voor haar kut en stootte in een keer hard naar binnen. Mijn moeder gaf een schreeuw en duwde haar kont hard naar achter zodat ik diep in haar zat. Ik neukte haar hard en snel. Met iedere stoot gilde mijn moeder. "jaaaaaaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaa, jaaaaaaa"

Ik voelde dat ik al bijna kwam, maar wilde niet zo vlug. Ik had echt wel wat geleerd tijdens onze vakantie. Ik trok mijn pik uit mijn moeders kut, die teleurgesteld kreunde. "Ga nou door , Steven, neuk me nou, kom nou weer in me." Ze huilde van geiligheid. Ik pakte haar beet en dwong haar op haar rug te gaan liggen. "Maak jezelf klaar, teef, vinger je zelf, ik wil kijken hoe je dat doet."

Ze keek me aan en lachte door haar tranen. Ze begon zich te vingeren en kronkelde met haar heupen. Soms stopte ze twee vingers in haar kut en neukte zichzelf hard. Omdat ze geil en nat was, hoorde je haar vingers een echt soppend geluid maken. Dan weer cirkelde ze razendsnel rond haar klit, Ik keek naar haar gezicht. Ze had haar ogen dicht en haar tong flitste in en uit haar mond. Ondertussen kreunde ze steeds harder. "Ik ga zo komen, Steeffie, ik hou van je, ik wil je kind."

Ik zag haar heupen omhoogkomen en wist dat ze bijna zover was. "Ja, Marijke, ga door, ik ga ook komen en we gaan een kindje maken, maar niet nu."
Ik trok nu ook aan mijn pik en we kwamen bijna tegelijk. Marijke lag te trillen en bleef maar komen, de ene golf na de andere. Klodders sperma van mij spoten door de lucht en kwamen op Marijkes gezicht terecht. Ik zag haar tong zoveel mogelijk oplikken.

 

Tot slot viel ik naast haar neer en kroop dicht tegen haar aan. Mijn hoofd tussen haar tieten. Ik voelde me weer haar kleine jongen. De toekomstig vader van haar kind. Dat wel.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen