Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De weersverwachting voorspelde een somber weekend. Met veel bewolking, af en toe regen en een temperatuur van beneden de 10°C werd het geen weer om naar buiten te gaan. Omdat het de hele winter al beroerd weer was, waren de kinderen niet meer te houden in huis. Ik was dan ook koortsachtig op zoek naar een mogelijkheid om met mijn zoon en dochter iets buiten de deur te gaan doen. Aangezien mijn vrouw op zaterdag in de winkel werkt, konden we niet met zijn allen weg, maar zou ik iets alleen met ze moeten gaan doen. Dat zou niet heel relaxed worden.

Terwijl ik me nog suf aan het verzinnen was, wat we zouden kunnen gaan doen, ging de telefoon. Ik liep naar het toestel en zag in het scherm het nummer van mijn zwager en schoonzus staan. Daar zat ik nu even helemaal niet op te wachten. Mijn zwager is een niet al te grote dertiger met een enorme compensatie drang. Zowel in het werk als privé is het een enorm dominante streber. Vaak heeft hij om kleine onbenulligheden enorme discussie met mijn schoonzus. Gelukkig geeft mijn schoonzus hem vaak gelijk, want als zou hij door blijven gaan, wat de situatie er vaak niet veel gezellig op maakt. Mijn schoonzus zelf is juist heel stil en meegaand, meer een grijze muis, waarschijnlijk ook de reden dat zij het zolang uithoud met haar.

Terwijl de telefoon rinkelde besloot ik in een opwelling toch de telefoon maar op te nemen. Ik kreeg Kim, mijn schoonzus, aan de lijn.
‘Is Carla er ook?’ Ik zuchtte, ‘nee, lieve schat, het is zaterdag, ze is aan het werk vandaag.’
‘Och stom, dat is waar ook!’ antwoordde ze.
‘Moet ik iets aan haar doorgeven?’ vroeg ik kort.
‘Nee, ik wilde voorstellen om met de kids naar het zwembad te gaan, het is zulk prutweer buiten.’
‘Ja, dat klopt, ik zat ook al te bedenken wat leuk zou zijn voor ze, ze zijn binnen niet te houden’
‘Nou, plus een! Hier is het ook niet echt gezellig. Maar..ga jij anders mee naar het zwembad dan? Dat is voor de kids juist wel leuk.’
Ik twijfelde even. Met mijn schoonzus naar het zwembad is niet de meest gelukkige combinatie. Ik ben geen groot fan van haar, maar voor de kids zou het inderdaad wel leuk zijn. Ik besloot om het wel te doen.
‘Nou leuk,’ reageerde ze, ‘dan zie ik je om tien uur wel in het zwembad.’

Toen ik het aan Bart en Marjolein vertelde gingen ze helemaal uit hun dak. Een ware tornado raasde door het huis, maar daardoor stonden we een kwartier later wel klaar om naar het zwembad te gaan. Met de auto reden we in tien minuten door de regen naar het zwembad. Op de parkeerplaats was het al druk. Kennelijk waren we niet de enige met dit idee. We stapten uit en renden met de tassen naar de deur. Binnengekomen kochten we snel een kaartje. Met Bart liep ik naar de herenkleedkamers en Marjolein ging alleen naar de dameskleedkamers. Met acht jaar was ze inmiddels groot genoeg om zich alleen om te kunnen kleden. Bovendien hadden ze allebei al hun zwemdiploma’s.

Ik kleedde me snel om, trok mijn zwemshort aan en pakte mijn overige kleren in. Buiten gekomen borg ik mijn spullen op en knoopte het stugge bandje om mijn pols. Nadat Bart ook zover was, liepen we het zwembad in.
Het was inderdaad druk. Door de grote hoeveelheid mensen kon ik Marjolein zo snel niet zien, maar mogelijk was ze ook niet klaar. Onbewust liet ik mijn blik verder over de mensen glijden. Het was een gevarieerd gezelschap. Veel kinderen, maar ook dertigers, veertigers en een grote groep grijze haren.
Ik zocht met Bart een plek om onze handdoeken op te hangen. Daarna zochten we het ondiepe, subtropische bad op. Dat was heerlijk warm. Aan de rand wachtten we op Marjolein. Toe zij aan kwam lopen wenkte ik haar en wees haar naar onze handdoeken. Even later sprong ze bij ons in het water.

Uiteraard hadden Marjolein en Bart een iets actiever programma in gedachte dan ikzelf wilde. Ik besloot een paar rondjes glij- en wildwaterbaan met hun mee te gaan en daarna lekker het bubbelbad op te zoeken. Ondertussen keek ik even op de klok en zag dat Kim er ongeveer over een kwartier zou zijn. Ik nam me voor om zelf zo vrij mogelijk te zijn en zoveel mogelijk mijn eigen gang te gaan.

Zoals gezegd liet ik bij de derde keer verstek gaan. Ik wenste Bart en Marjolein veel plezier en ging zelf naar het bubbelbad. Het was daar behoorlijk vol, maar gelukkig paste ik er nog gewoon tussen. Ik ging tussen een jonge meid en een ouder man zitten. Het kan iets met mijn seksuele voorkeur te maken hebben, maar ik schoof zover mogelijk weg bij de oude man en kwam daardoor vrij dicht tegen het meisje aan te zitten. Aan haar gezicht te zien had ze daar geen problemen mee. Met een jaar of 17 vond ik haar alleen wel te jong om echt even lekker tegen haar aan te gaan zitten. Al snel bleek zij daar anders over te denken. Haar linker been liet ze voorzicht tegen mijn been aan lijn. Er ging een korte rilling door mijn lijf. Het voelde heerlijk om zo’n jonge huid tegen de mijne aan te voelen. Steeds nadrukkelijker voelde ik haar been tegen de mijne. Ik vroeg me af wat ze wilde. Met haar ogen dicht en haar hoofd achterover kon ik verder aan haar niets opmerken. Toen ik tussen haar benen probeerde te kijken begon ik een idee te krijgen waarom ze zo ongegeneerd tegen me aan leunde. Toen het water stopte met bubbelen zag ik dat ze nog snel haar hand tussen haar benen weg trok. Ze had gewoon ruimte nodig gehad om zich te vingeren.

Het idee dat ik tegen een meisje van 17 aan zat die zich aan het vingeren was, maakte me botergeil. Ik wist me even geen houding te geven en voelde me wat ongemakkelijk, want 17 jaar is echt te jong. Met mijn 37 jaar ben ik ruim dubbel zo oud. Nee, dat was echt niet oké. Aangezien zij geen aanstalten maakte om te vertrekken, besloot ik verdere escalatie van mijn gevoel te voorkomen. Ik stond op uit het bad en ging mijn schoonzus zoeken. De gedachte aan haar zorgde er vaar dat mijn paal snel weer tot normale proporties afnam.

Bij de handdoeken aan gekomen zag ik dat ze inmiddels een plekje had gevonden. Toen ze mij zag, kwam ze met de spullen in haar hand naar me toelopen.
‘Ben je alleen?’ vroeg ik.
‘Nee, ze zitten al in het zwembad. Toen we binnen kwamen zagen we net Bart en Marjolein voorbij komen en dus gingen ze gelijk mee. Waar kwam jij vandaan dan?’
‘Oh, ik was al een paar keer met ze mee geweest en ik had even zin om me te ontspannen in het bubbelbad.’
‘Lekker, daar heb ik ook wel zin in ja.’
Voor zo’n antwoord was ik al bang. Ik hoopte dat het niet de hele dag zo zou gaan, maar voor nu was ik tot haar veroordeeld. Terwijl ze voor me uitliep liet ik mijn blik even over haar lijf gaan. Ze zag er niet eens slecht uit. Ik had haar nog niet vaak in badkleding gezien. Het viel me op dat haar verhouding eigenlijk best wel goed waren. Ze camoufleerde het alleen vreselijk met suffe kleding een slappe houding.
Bij het bubbelbad aangekomen schoven we samen tussen de mensen in. Het was nog ongeveer even druk als er voor. De vrouw die naast mij zat keek me brutaal aan.
‘Werd je opgewonden van dat meisje aan de overkant?’ fluisterde ze zachtjes. Ik kreeg een hoofd als een boei. ‘Ze zit zich al een tijdje te verwennen en ik zag jou vertrekken met een grotere bobbel in je broek dan je meegekomen was.’
Ik wist niet hoe ik het had. Kim reageerde niet, dus die had het vermoedelijk niet gehoord. Aan de andere kant dus een vrouw die wist dat ik opgewonden was geraakt, van het meisje wat inmiddels recht tegenover me zat, nog steeds met haar hoofd achterover en haar ogen dicht. Ik zag dat haar benen nog steeds vrij wijd stonden en haar arm lag ook nog in dezelfde houding. Ongelofelijk, lag ze zichzelf nog steeds te vingeren? Ik voelde mij paal voorzicht aan weer groter worden. Ongemakkelijk keek ik naar de vrouw rechts van me. Ze zal iets ouder zijn dan ik, maar ik schatte haar toch nog steeds in de dertig, net geen veertig. Ze mocht er best wezen, voor zover ik kon zien. Ze draaide mijn kant op en gaf me een knipoog. ‘Ze is nog steeds bezig hè?’ fluisterde ze haast onhoorbaar. Ik knikte. Samenzweerderig keek ze me aan, haar ogen twinkelden. Ik voelde hoe ze haar been tegen de mijne liet leunen. Haar linkerhand voelde ik langs de buitenkant van mijn been schampen. Voor mij overduidelijk merkbaar liet ze haar hand tussen haar eigen benen glijden. Ze bleef me aankijken terwijl ze dat deed. Ze liet zich iets onderuitzakken en sloot haar ogen. Ze demonstreerde overduidelijk, wat ik niet kon zien: zij zat zichzelf ook te vingeren.

Ik keek snel naar mijn schoonzus, maar die had echt helemaal niets in de gaten. Die zat gewoon onder uit te genieten en om zich heen te kijken, zich niet bewust van alles wat er onderwater afspeelde. Toen ik weer naar de vrouw naast me keek, zag ik dat ze weer naar me lag te kijken. Met samengeknepen ogen keek ze me aan. Tegelijk voelde ik haar hand nu over mijn rechterbovenbeen glijden. Heel even liet ze deze rusten. Mijn adem stokte, maar ik hield het niet tegen. Toen ze dat merkte gleed haar hand verder richting mijn zwemshort. Van bovenaf liet ze haar had onder de elastieken band van mijn broek glijden om in een vloeiende beweging mijn op knappen staande paal vast te pakken. Om haar mond zag ik een tevreden lach. Heel rustig begon ze nu aan mijn paal te trekken. Door het vele voorvocht en geil gleed mijn voorhuid soepel over mijn eikel heen en weer. Afwisselend zette ze druk of liet ze mijn paal weer los. Ik was inmiddels bloedgeil en had haar wel ter plekke willen nemen, wat gezien de aanwezigheid van de zus van mijn vrouw, alleen niet echt verstandig zou zijn, maar oké.
Brutaal nam ik nu het initiatief over. Zonder na te denken over consequenties schoof ik mijn rechterhand over haar linkerbeen. Elk teken van afwijzing ontbrak en dus liet ik mijn hand tussen haar benen door glijden naar haar bikinibroekje. Ik schoof mijn hand onder haar broekje en vond daar een warme en kale poes. Met mijn vingers ging ik rond haar schaamlippen. Heel rustig werkte ik van buiten naar binnen. Steeds verder schoof ik mijn vinger bij haar naar binnen. Eerst een vinger en vlak daarna een tweede. Ik zag nu overduidelijk reactie. Ze zuchtte ongehouden, maar diep. Bij ieder stootte met mijn vingers zuchtte ze en ik merkte duidelijk dat het haar moeite koste om geen geluid te maken.

Plotseling trok ze haar hand terug. Nadat ik dat ook had gedaan stond ze op en liep ze weg, zonder iets te zeggen. Ik keek haar na terwijl mijn hoofd op volle toeren maalde; moest ik er achteraan gaan, moest ik het juist niet doen?
‘Ik ga even naar de wc’ hoorde ik mezelf tegen Kim zeggen. Als in een roes liep ik in de richting waar de vrouw verdwenen was. Ik zag haar nog net omkijken voordat ze rechtsaf de hoek omsloeg. Toen ik ook de hoek om ging zag ik dat ze bij de deur van een gezinskleedruimte uitnodigend stond te wachten. Ik liep achter haar aan de ruimte in, waarna ze deur op slot deed. Ze stapte direct op me af. Haar ogen stonden wild en geil. In een ruk trok ze mijn zwemshort uit, waardoor mijn stijve paal in een keer fier recht op kwam te staan. Ze stortte zich er vol op. Met een hand pakte ze mijn lul vast en met haar lippen omsloot ze mijn eikel. Eerst rustig, maar in een steeds hoger tempo begon ze me af te trekken en te pijpen.

Ik was compleet overdonderd daar haar actie. Daar stond ik dan in een gezinskleedkamer, naakt, terwijl ik door een volslagen vreemde werd gepijpt en mijn schoonzus en kinderen niets vermoedend in het zwembad zwommen.
Al snel verdwenen deze gedachte naar de achtergrond toen ik voelde hoe het zaad in mijn ballen begon op te borrelen. Ik keek naar beneden en zag en voelde hoe de vrouw in lange halen mijn eikel en schat diep in haar mond liet glijden, om hem daarna heel rustig met haar lippen omsloten uit haar mond te laten glijden. Dit was onbeschrijfelijk lekker, dit had ik nog nooit meegemaakt. Het zou dan ook niet lang duren voordat ik zou komen. Om dat te voorkomen maakte ik me los, hielp haar me staan en duwde haar tegen het aankleedkussen voorover. Haar bikinibroekje trok ik in een ruk van haar lijf. ‘Kijk voor je’ fluisterde ik dwingend. Ik deed een stap naar achteren om haar billen en haar kale kut eens goed te bekijken. Mijn lul stond kaarsrecht en stijf maar naar een plek te wijzen. Ik liep op haar af, drukte mijn eikel tegen haar natte schaamlippen aan, vergat mijn vrouw en stootte in een lange haal diep bij haar naar binnen. Een harde kreun ontsnapte uit haar lippen. Ik voelde de kletsnatte hitte om mijn paal. In lange halen stoot ik mijn getergde lul diep bij haar naar binnen.
Iedere keer als ik uit haar gleed zag ik hoe haar schaamlippen om mijn lul gesloten bleven, om haar daarna weer diep, diep te vullen. Het tempo wisselde ik steeds af om het zo lang mogelijk vol te houden. Steeds, na in een hoog tempo op haar in te hebben geramd, liet ik mijn paal bijna liefdevol weer in en uit haar glijden. Om haar daarna weer in een hoog tempo te nemen. Aan haar kreunen merkte ik dat ze ging komen. Ik probeerde het zelf nog zolang mogelijk vol te houden om samen met haar te kunnen komen, maar ze was me voor. Met een ingehouden gegrom kwam ze klaar, waarna ik voelde hoe het drijfnat werd rond mijn lul. Dit was voor mij niet meer te houden. Schokkend spoot ik mijn zaad diep in deze onbekende vrouw. Straal na straal spoot ik mijn zaad in haar baarmoeder.
Ik keek naar haar, slap lag ze voor over, bezweet, maar met een moe, voldane uitdrukking op haar gezicht. Mijn paal trok ik uit haar en ik liet haar overeind komen. Ze keek me enigszins suf aan. ‘Goeie genade, je hebt me suf geneukt.’ fluisterde ze. ‘Tsja, dat heb je zelf ontketend’ glimlachte ik haar toe.
‘Nee,’ schudde ze, ‘dat heeft mij dochter ontketend.’
‘Was dat je dochter?’ vroeg ik verbaasd.
‘Ja, ieder keer proberen we zo iemand te pakken. ‘Deze keer heb ik gewonnen en wel met iemand die zij aan het opgeilen was, dat zal ze niet leuk vinden.’, lachte ze, ‘ga je mee terug?’

Ik sprak met haar af om gescheiden terug te gaan, om geen verdenking op te roepen bij mijn schoonzus. Als eerste liep ik terug. Mijn paal was inmiddels weer tot normale proporties geslonken, alleen hoopte ik dat mijn rode wangen snel zouden wegtrekken.
In het bubbelbad aangekomen ging ik weer naast mijn schoonzus zitten. Ondanks dat het niet zo druk meer was, schoof ze toch een beetje dichter tegen mijn aan.
Ze keek me aan, ‘is het gelukt?’ glimlachte ze.
Ik keek haar vragend aan, maar knikte.
Plotseling schoof ze haar hand in mijn broek en pakte me bij mijn ballen en kneep er niet te zacht in. ‘Je hebt mijn zusje bedonderd, of niet?’
‘Hoe kom je daar bij?’ probeerde ik nog.
‘Je liep met een stijve paal het bad uit, na de vrouw naast je. Je zegt dat je naar de wc gaat, maar loopt straal de ander kant op, achter die vrouw aan. Uit de kleedkamers daar komt even later een hoop gekreun….je had haar stevig te grazen of niet?’
Ik kijk haar geschrokken aan.
‘Neuk me vandaag, anders heb je een groot probleem.’

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen