Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

 

mijn naam is Frits ik ben 18 jaar, op een avond zat ik een porno dvdtje te kijken die ik had gekregen.

Ik was ondertussen druk met mezelf aan het spelen dat ik niet meer veel oog had voor alles wat rond om mij gebeurde. Ik hoorde dus ook niet mijn moeder de trap op komen...Toen mijn moeder de deur open deed keek ze verschrikt maar toen kwam ze naast me zitten en vroeg of ik geil wat. Ik was nogal verbaasd door dat ze dat vroeg maar ik zij dat dat inderdaad zo was.

Ze vroeg aan mij waar ik over fantaseerde, ik vertelde haar dat ik vaak opgewonden raakte als ik haar naakt zag. Mijn moeder vertelde dat ze dat wel door had omdat ik vaak zat te gluren of net in de douche kwam om mijn tanden te poetsen als zij zat te douchen. Ze vertelde me dat ze vond dat mijn penis flink gegroeid is en vroeg hoe lang hij was, ik vertelde haar dat ik dat eigenlijk niet wist.

Waarop mijn moeder zei dan moeten we dat maar eens gaan uitzoeken jongen. Ik dacht in eerste instantie dat ze het met een cm band zou gaan doen maar ze pakte mijn penis in haar hand en begon er aan te trekken ze zei dat hij wel op zijn maximale grote moest zijn. Toen kwam ik naar een tijdje al bijna klaar dus vroeg ik mijn moeder of ze me wou leren hoe je een vrouw moet verwennen. Ze zei dat dat iets voor later was en dat ze nu eerst lekker geneukt wou worden omdat ze zo geil was. Toen ik hem in haar kutje wou stoppen zei ze STOP!!

ik wil hem in mijn kontje dat geeft me een veel lekkerder gevoel. Ik neukte haar zo hard als ik kon en spoot al gauw mijn warme zaad in haar darmen. Ze zei toen dat ze zelf ook klaar wou komen en vroeg of ik de hond eens wou roepen en pindakaas wou halen. Ik snapte het eerst niet maar deed het toch maar, toen ik de pinda kaas en de hond had gehaald smeerde ze wat pindakaas op haar kutje en de hond begon haar te likken.

Na een tijdje leek ze er genoeg van te hebben en wou geneukt worden maar de penis van de hond was niet stijf, mijn moeder zei dat ik de hond moest pijpen en dat deed ik en binnen de korste tijd was de honden penis stijf en schuifde zijn penis in mijn moeders kut.

Ondertussen had ik ook al weer een stijve gekregen en dus vroeg ik mijn moeder of ik weer mocht, waarop ze zei stop hem er maar bij in dus stopte ik hem lekker in haar kontje. Ik en de hond neukten er op los en kwamen bijna tegelijk klaar nadat mijn moeder ook klaar was gekomen.

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen