Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

In ons gezin vielen mij zaken op die mijn aandacht vroegen. Ons gezin bestaande uit mezelf Vera 39, mijn man Gert 40 en onze zoon Gert jr 17 en dochter Lieke 16. Als ouders zijn wij open in de omgang met onze kinderen, zie elkaars naakte lichamen regelmatig tijdens het douche of aan en omkleden, voor ons niet vreemds en voor de kinderen ook niet. Maar de afgelopen tijd zag ik het gedrag en lichaam van Lieke sterk veranderen, zij werd voller, haar tietjes waren al een volle b-cup geworden en zij schoor haar schaamhaar bijna op de zelfde manier zoals ik dit al jaren doe. Haar lichaam werd steeds vrouwelijker, Lieke,s gewicht nam sterk toe en op dit moment weeg zei al 70 kg, met een lengte van 1.73 bijna 15 kg zwaarder als mij en nu al 10 cm langer. Mijn man is altijd al een zwaar gewicht geweest en meet 1.94 met een gewicht van rond de 110 kg. Gert jr heeft een beetje mijn bouw, is nog vrij tenger, meet wel nu 1.80 maar met een gewicht van 65 kg. Tot zover niet echt iets opvallends te noemen, maar wel het gedracht van Lieke en ook dat van mijn man.

De laatste maanden ondernamen zij regelmatig uitjes samen, als Lieke kleren moest kopen, bracht mijn man haar steeds vaker naar de stad met de auto, hij bracht haar in de weekende naar de stad en haalde haar s,nacht weer op als Lieke met haar vriendinnen uit ging, Gertje was niet zo uitgaande als zijn zusje en bleef meestal op zijn kamer. Het was mij ook al een paar keer opgevallen als mijn man overwerkte, Lieke dan ook vaak s,vonds midden in de week met haar vriendinnen had afgesproken en niet thuis was, wat ook opviel, voor mij althans was dat als Gert sr tegen middennacht thuis kwam Lieke of 15 minuten eerder er was of 15 minuten later. Het gebeurde dan dat ik al op bed lag en zij dan samen nog een halfuurtje in de kamer bleven, meestal viel ik dan in slaap en merkte mijn man nog geeneens in bed komen. Onze seks werd een stuks minder, Gert was vaak te moe zei hij als ik zijn had om te vrijen of voelde zich niet helemaal lekker. Op een gegeven moment ging ik deze dingen die mij al een tijdje opvielen combineren met elkaar, ja zelfs dacht ik aan een verhouding tussen vader en dochter, maar deze gedachte legde in maar snel meer naast mij neer, dat zou mijn man nooit doen, en Lieke was volgens mijn nog maagd dus dit zou helemaal niet aan de order kunnen zijn. Gert jr daar in tegen maakte ook wel opmerkingen als van...zijn ze er nou weer niet..of zo pappa is wel hulpvaardig met het auto rijden voor Lieke...als ik iets vraag dan heb hij geen tijd of heb hij steeds iets anders te doen..Gertje trok daardoor misschien wel steeds vaker naar mij toe, kwam vaak bij de T.v. s,avonds tegen mijn aan liggen op de bank als mijn man en Lieke er niet waren, hij werd een beetje kroelerig en sloeg dan zijn armen om mij heen, dit was echt iets van de laatste tijd van hem.

Op een vrijdag avond waren mijn man en Lieke niet thuis en gingen al vroeg de deur uit, mijn man ging naar de sportclub en Lieke naar haar vriendinnen. Ik had mij gedouche en mijn haren gewassen toen ik tegen 20.30 uur de kamer in kwam in mijn badjas waar Gertje lui op de bank televisie lag te kijken,na wat te drinken te hebben in geschonken zei ik dan ook tegen hem, schuif eens op jongen laat je moeder ook eens op de bank zitten, moeizaam kwam hij overeind, ik ging zitten en Gertje liet zich gelijk weer terug vallen, waarbij hij zijn hoofd op mijn schoot legde, mijn badjas was keurig dicht geslagen waar ik wel op letten omdat ik geen onderkleding had aan gedaan na het douchen. Ik voelde zijn hoofd goed in mijn schoot maar wij keken samen heel normaalnaar de T.v.
Een paar keer had hij bewogen naar er was mij niets opgevallen, tot dat ik ineens zijn warme adem over mijn schaamstreek voelde, vergiste ik mij, was dit in mijn gedachte, alleen maar het idee, ik probeerde er wel naar te kijken maar dat ging niet omdat Gertjes hoofd dit afdekte. Toch man de warmte over mijn schaamstreek met de minuten toe, ik voelde mij er onrustig van worden, zal ik nog even wat te drinken inschenken Gert vroeg ik, nee ik lig zo lekker doe dat straks maar man zei hij, vreemd want cola daar dronk hij bij 1.5 liter per dag van en zei nooit nee. Ik was echt niet gek te ik mij er daarna nog beter op concentreerde, zijn adem voelde ik daadwerkelijk nu over mijn een dag geleden nog geschoren schaamlippen, ga eens vereind Gert vroeg ik hem, ik moet even plassen, hij deed het maar het ging niet echt van harte zag ik wel. Toen zijn hoofd uit mijn schoot was en hij rechtop naast mij zat zag ik dat mijn badjas helemaal open was en ik rechtstreeks tegen mijn geschoren schaamsteek aankeek, dus toch dacht ik en stond snel op op naar het toilet te lopen. Verdomme dacht ik bij mezelf op het toilet, mijn zoon heeft daar gewoon gelegen en natuurlijk met zijn ogen mijn kutje en schaamlippen bekeken.

Eenmaal terug in de kamer nam ik voor de zekerheid maar een stoel tegenover ons bankstel, kom je niet meer hier zitten vroeg hij, nee ik ga zo naar bed zei ik hem maar, oke antwoorden hij en keek verder nar de T.v. de tweede keer schrok ik op toen ik even later zag dat hij gewoon een tent in zijn trainnings broek had staan, nu had ik het even helemaal gehad, stond op en wensten hem welterusten, bijna in de hal naar boven toe riep hij, krijg ik tegenwoordig geen kusje meer mam, die kreeg hij inderdaad nog altijd als hij of ik naar bed gingen, dus liep ik terug, zag weer zijn erectie in zijn broek, gaf hem een kus op de wang en ging naar mijn slaapkamer. Het was pas tegen 22.00 uur toen ik in bed lag, maar dit leek mij wel het verstandigste, ik voelde schaamte tegenover mijn zoon en verweet mezelf dat ik niet beter had opgelet, ik bleef erg onrustig kom de slaap helemaal niet vatten en hoorde dat Gertje tegen 23.00 uur ook naar zijn kamer ging. Mijn gedachte gingen weer sterk naar mijn man en Lieke waarvan ik hun gedrag sterk vond veranderd de laatste tijd, en nu waren zij allerbei ook nog niet thuis. Ik voelde met mijn hand en vingers over mijn schaamlippen, ik was toch vochtig geworden en begreep het nu even niet meer van mezelf, had Gertje mij toch meer gedaan als ik zelf ooit zou kunnen bedenken ?

Ik bleef wakker liggen, woelde en woelde maar viel niet in slaap, tegen 1.00 uur hoorde ik de beneden deur open gaan, tien minuten later de douche lopen, maar ik ging mijn bed niet uit om te kijken of het Lieke of Gert sr was, dit wist ik 10 minuten later wel want toen hoorde ik dat het Lieke was die nu haar slaapkamer inging, tegen 1.30 uur hoorde ik mijn man binnen komen. Nog geen 5 minuten later kwam hij de trap op en ging ook douchen hoorde ik, dit vond ik weer heel vreemd, dat doe zowel hij als Lieke bijna nooit als Lieke bij haar vriendinnen vandaan kom en mijn man van club. Ik wilde mij eerst slapende houden voor mijn man, maar ging nu toch mijn bed uit, ik moest toch ook plassen. Toen ik de badkamer in kwam stond Gert onder de douche en schrok zag ik,o ben je wakker zei hij, ja ik moet plassen, ging zitten en keek naar hem onder de douche, zijn haren waren ingezeept, (ook al vreemd voor het slapen gaan) en nog opvallende was dat hij een halve erectie had staan en zijn lul rood was, dit herkende ik wel als wij heftig hadden gevreen of als Gert mij anaal had genomen. Ik ging snel weer mijn bed in, waar even later Gert fris ruikende naast mij kwam liggen, ik wil vrijen zei ik tegen hem, ben geil en verlang naar je, nee Vera ik ben moe, nu even niet zei hij, draaide zich om en ging slapen.

Bijna een week na dit voorval kreeg ik onder ogen wat er gaande was tussen vader en dochter, maar Gertje bleek hier ook al een tijdje van op de hoogte te zijn en richten zich steeds meer naar mij toe. Als mijn verhaal u aanspreekt en goed word beoordeeld schrijf ik snel deze ontdekking en veranderingen in ons gezin.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen