Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hallo ik ben Sanne. Zestien jaartjes jong maar omdat ik nogal tenger ben en ook niet zo groot, schatten mensen mij meestal op een jaar of veertien. Ik heb sinds een half jaar verkering met Robin en breng vrij veel tijd bij hem thuis door. In tegenstelling tot mijn eigen ouders, zijn de ouders van Robin vrij modern en doen ze nergens moeilijk over. De moeder van Robin, Saskia, is echt een schat en haar man, Peter een vriendelijke vaderfiguur waar ik ontzettend goed mee kan praten. Saskia is echt een hele mooie slanke vrouw van zevenendertig en Peter is meer een grote knuffelbeer. Groot en iets te dik maar wel iemand waar je je dadelijk bij op je gemak voelt.

Nadat Robin mij een maand of vier geleden heeft ontmaagd, hebben we regelmatig seks en daarvan zijn Peter en Saskia op de hoogte. Mijn eigen ouders weten het natuurlijk ook al lang maar doen net of ze gek zijn. In de weekenden blijf ik regelmatig bij Robin slapen en dan gebeurt het heel vaak dat Robin al naar voetballen is als ik op sta. Meestal ontbijt ik dan samen met Saskia en Peter om dan later met Saskia de stad in te gaan. Een aantal weken geleden moest Saskia met de oma van Robin ergens naar toe en zat ik alleen met Peter aan het ontbijt. Ik droeg een dun nachthemdje met alleen een slipje daaronder en hoewel dat gebruikelijk is, voelde het nu toch anders. Volgens mij kwam dat omdat ik met Peter alleen was want ik had het gevoel dat de sfeer anders was dan normaal. Peter droeg zelf een badjas en ondanks dat hij volkomen normaal deed, hing er toch een bepaalde spanning in de lucht. Hoewel ik heel goed weet dat ik niet al te grote tieten heb, weet ik ook dat ze wel heel stevig en mooi van vorm zijn. Op één of andere manier was ik die dag mij meer bewust van mijn vrouwelijkheid dan ik ooit geweest was en ik vroeg mij af hoe dat kwam. Tot mijn eigen verbazing, kon ik tot geen andere conclusie komen dan dat het erop leek dat ik gewoon een beetje geil was. Maar hoe kwam dat? Het antwoord werd mij duidelijk toen ik toevallig even in de richting van Peter keek en zag hoe hij zijn blik afwende. Alsof ik hem ergens op betrapt had. Als bij een donderslag met heldere hemel begreep ik plotseling dat dit de beroemde vrouwelijke intuïtie was waar ik wel eens over had gehoord. Intuïtief had ik aangevoeld dat Peter af en toe stiekem naar mijn lichaam had geloerd. Hij geilde op mij en op één of andere vreemde manier had ik onbewust die signalen opgepikt. Een rilling trok door mijn lichaam en ik voelde mijn tepels hard worden. Geschrokken realiseerde ik mij dat ik dit nooit voor Peter verborgen kon houden want het dunne nachthemdje dat ik droeg verborg wel iets maar mijn priemende tepels kon het niet verhullen.

Zonder iets te laten blijken of zeggen, stond Peter op en begon de tafel af te ruimen. Of hij het zelf niet gemerkt had of dat hij het met opzet deed, weet ik nu nog niet maar toen ik naar hem keek, was zijn erectie zo overduidelijk onder zijn badjas aanwezig, dat het niet viel te negeren. Heel beheerst zei hij: 'Lieve Sanne, sorry dat ik hier met een stijve rondloop maar je ziet er ook zo verdomd lekker uit en behalve de vader van je vriend ben ik ook gewoon een man dus...' Ik was totaal verbijsterd en wist absoluut niet wat ik moest zeggen of hoe te reageren en dus deed ik helemaal niets. Peter glimlachte meewarig. 'Je kunt twee dingen doen' zei hij heel rustig. 'Weggaan en dan vergeten we gewoon het hele voorval of je kunt blijven.' Ik begreep totaal niet wat hij bedoelde maar door niets te zeggen en mij te blijven aan kijken dwong hij mij tot een reactie. 'Hoe bedoel je?' vroeg ik onnozel. Er verscheen een glimlach om zijn lippen. 'Nou ja, zo'n erectie gaat natuurlijk niet vanzelf weg en ik zie maar twee manieren om er voor te zorgen dat het wel gebeurt. Of de reden waarom het gebeurt verdwijnt, of één van ons tweeën zorgt ervoor dat ik een zaadlozing krijg en dan is het probleem ook opgelost.' De betekenis van zijn woorden drongen heel langzaam tot mij door en toen dat zo ver was, vroeg ik geschrokken : 'Bedoel je... uh bedoel je dat ik...en dat jij...?' Peter knikte bevestigend. 'Ja, dat bedoel ik.' Verstijfd zat ik op mijn stoel en ondanks mijn verbazing en schrik, voelde ik dat ik fysiek op de situatie reageerde. Mijn tepels begonnen te gloeien en werden zo mogelijk nog harder en mijn kutje werd nat. Voor ik weer kon reageren vroeg Peter: 'Nou? Wat doe je? Blijf je of ga je weg?' Ik was zo van slag dat ik nog steeds niet in staat was om iets te doen of te zeggen. Peter haalde zijn schouders op en tergend langzaam sloeg hij zijn badjas open waar hij niets onder droeg. Mijn mond zakte open bij het zien van zijn enorme pik. Helemaal kaal en veel groter dan die van Robin. Het apparaat werkte blijkbaar hypnotiserend op mij want zonder het bewust te doen, stond ik op en trok langzaam mijn nachthemdje over mijn hoofd.

'Ik neem aan dat dit betekent dat je voor de tweede optie kiest' zei Peter met een flauw glimlachje en hoewel ik op dat moment geen reet begreep van wat hij bedoelde, begreep ik zijn lichaamstaal maar al te best. Hij sloeg nu zijn badjas helemaal open en voor ik er erg in had lag het op de vloer van de keuken en deed hij een stap in mijn richting. Zij buikje bewoog op en neer en de enorme pik bewoog mee. Nog steeds als op afstand bestuurd, liep ik om de tafel in zijn richting en terwijl ik mijn blik niet van zijn grote knuppel kon afwenden, stopte ik naast de tafel om uit mijn slipje te stappen. Het was een bizarre ervaring om enerzijds heel nuchter te constateren dat Peter niet bepaald het lichaam had van een jonge God, maar anderzijds ook het geil langs mijn benen te voelen druipen door het taboe doorbrekende besef dat ik op het punt stond te worden genomen door mijn toekomstige schoonvader. Behalve met Robin, had ik nog nooit met iemand anders seks gehad en zeker niet met iemand met een paal van die omvang. Alsof hij mijn gedachten kon raden, zei Peter met hese stem: 'Ik ben misschien niet meer de jongste' en nadat hij met zijn hand zijn harde piemel had vastgepakt, vervolgde hij: 'en ik heb ook niet het mooiste lichaam, maar ik heb wel meer dan vijfentwintig jaar ervaring.' Trillend stond ik voor hem. Ik had verwacht dat hij zich op mij zou storten maar dat gebeurde niet. Hij legde zijn handen op mijn schouders, keek mij diep in de ogen en vroeg:'Heb jij, behalve met Robin wel eens eerder seks met iemand gehad?' Ik schudde mijn hoofd. 'En neuken jullie alleen, of doen jullie nog ander dingen?' Ik haalde mijn schouders op. 'Gewoon neuken, verder niet.' Op eens boog Peter zich naar mij toe, greep mij vol in mijn kruis en lispelde in mijn oor: 'Heeft hij echt nog nooit dat zalige tienerkutje van je gelikt?' Omdat hij tijdens zijn vraag mij zo'n beetje aan mijn kutje van de grond tilde en een vinger tussen mijn schaamlippen liet glippen, was ik nauwelijks in staat om te antwoorden. 'Nee' bracht ik nog net uit voor Peter met zijn vrije arm in één beweging de tafel schoon veegde en mij achterover duwde. Met veel gekletter vielen borden, glazen en bestek op de keukenvloer terwijl ik plotseling achterover op de keukentafel lag.

Terwijl hij zijn vinger in mijn spleetje heen en weer bewoog, begon hij weer te praten. 'Ik ga dat heerlijke kutje van jou helemaal leeg lebberen en daarna steek ik mijn pik in je strakke kutje en laat je gillen van genot voor ik je vol spuit met mijn zaad. Wil je dat?' De vinger in mijn grotje, de gore taal die Peter uitsloeg en gek genoeg ook het feit dat ik poedelnaakt en met wijd gespreide benen op de keukentafel lag, maakte mij zo geil dat ik hijgend riep: 'Ja dat wil ik.' Peter bewoog zijn hoofd in de richting van mijn poesje en vlak voor zijn tong mijn klitje raakte zei hij nog: 'Zeg het dan, zeg het dan. Ik wil dat je het zegt.' Kreunend riep ik:' Ja ik wil dat jij mij neukt en dat jij je pik in mijn kutje steekt.' En hemels gevoel schoot door mijn lichaam en ik begon te rillen van genot toen Peter zijn vinger als een razende in mijn kutje heen en weer bewoog en gelijktijdig mijn schaamlippen en klitje likte. Ik was zo geil, zo vreselijk geil, dat ik kreunde en hijgde of ik zojuist een marathon had gelopen. Ik spreidde mijn handen en pakte de tafel aan de randen vast voor steun. Peter had ondertussen één hand uitgestoken en legde die op mijn rechter tiet. Mijn lange en keiharde tepel zat klem tussen twee van zijn vingers die, net als de andere drie, in mijn tiet klauwden. Neuken met Robin vond ik heerlijk maar wat mij nu overkwam, was vele malen geiler. Toen had ik het niet direct door, maar ik ben er nu achter dat het feit dat ik mij ongegeneerd op de keukentafel door mijn toekomstige schoonvader liet gebruiken, mijn genot aanzienlijk verhoogde. Niet in het donker stiekem onder de dekens, maar op klaarlichte dag op de keukentafel. Het besef dat wat Peter en ik deden niets te maken had met liefde of tederheid maar alles met het botvieren van niets anders dan geile lust, was voor mij een soort drug dat mijn lichaam in vuur en vlam zette. Mijn kutje stroomde over en Peter had hoorbaar moeite om de overvloed aan kutsap te verwerken. Toen hij opstond en aanstalten maakte om mij aan zijn giga paal te spietsen, zei hij met een grijns: 'Volgens mij geniet jij er nog meer van dan ik. Je kickt gewoon op het idee dat je iets shockerends doet. Je bent een geile neukslet, of niet?' Ik begreep heel goed dat Peter erop geilde om dergelijke taal uit te slaan en mij liet het ook zeker niet onberoerd maar ik was ondertussen zo mega geil geworden dat ik uitriep:' Ja, ik ben een geile neukslet maar voorlopig gebeurt er niets.' Die woorden bleken voor Peter het startsein te zijn om zich op mij te storten.

Ruw duwde hij mijn benen zover uiteen dat ik blij was dat ik op turnen zat want de spagaat waarin hij mij duwde, had een minder geoefend iemand ongetwijfeld een uitgescheurd spleetje bezorgd. Hij manoeuvreerde zijn paal voor mijn open gesperde kutje en ramde zijn enorme gevaarte werkelijk in één keer tot aan zijn zak naar binnen. Ik dacht dat ik doodging en een helse pijn doorboorde mijn onderlijf. Er leek geen eind te komen aan de heipaal die mij bijna in tweeën spleet en ik voelde een onvoorstelbare druk op mijn schedewanden. Heel rustig en gestaag begon Peter mij te palen en langzaam verdween de enorme pijn om plaats te maken voor een ongekend gevoel. Het was alsof ik alleen nog maar uit kut bestond en de rest van mijn lichaam niet meer was dan een noodzakelijk omhulsel. Zijn grote geslacht leek mijn hele lijf te vullen en pas toen hij met zijn grote handen stevig in mijn tieten kneep, werd ik mij weer bewust van de rest van mijn lichaam. 'Ik neuk je helemaal plat' kreunde hij. 'Ik spuit je zo vol dat mijn zaad uit je neusgaten komt.' Hoe hij deed weet ik nog niet maar zonder één moment te stoppen, neukte hij mij met diepe regelmatige stoten net zo lang tot ik mijn hele lichaam voelde verkrampen en snakkend naar lucht een orgasme kreeg zoals nog nooit tevoren. Ik dacht dat hij ieder moment kon klaarkomen en hapte naar lucht. Ik kon gewoon niet meer en wilde hem van mij af duwen maar hij was te sterk en ging gewoon door met mij diep en keihard te penetreren. Ik huilde, smeekte en kreunde dat hij moest stoppen maar de pik in mijn kutje en de handen op mijn tieten waren onverbiddelijk. En toen gebeurde er iets dat ik niet voor mogelijk had gehouden. Heel langzaam kwam ik weer op adem en begon mijn lichaam weer te reageren op de vlaggenmast die mijn binnenste in vlam zette. Ik sloeg met mijn hoofd heen en weer, en gilde als een mager speenvarken toen ik mijn tweede orgasme beleefde die nog intenser was dan de eerste. Toen pas voelde ik een onafgebroken stroom zaad, golf na golf tegen mijn baarmoedermond kletsen. Terwijl ik half in katzwijm viel, trok Peter zijn slappe pik terug en begon mij direct te strelen en te zoenen. Als een drenkeling klemde ik mij aan hem vast en het liefst had ik hem fijngeknepen. Het was een belevenis waarvan ik niet wist dat het bestond. Goed ik had eerder orgasmes gehad maar dat was niets vergeleken met wat ik nu had ervaren.

Peter bleef mij strelen en zoenen en toen ik weer een beetje op adem was gekomen, begon hij afwisselend op mijn tieten te zuigen terwijl hij ondertussen mijn kletsnatte kutje vingerde. Na een poosje dirigeerde hij mij zo dat ik met mijn handen op de tafel steunde en mijn kontje achteruit stak. Teder streelde hij mijn schaamlippen en het puntje van zijn vinger kietelde mijn kontgaatje. Gelijktijdig stak hij zijn vinger in mijn rectum en zijn pik in mijn flamoes. Deze keer was ik beter voorbereid op de enorme vleesinjectie en geconcentreerd ontving ik de pik van mijn schoonvader die het wederom presteerde om zijn orgasme onvoorstelbaar lang uit te stellen. Precies op het moment dat ik mijn derde orgasme van die ochtend beleefde, spoot hij de genen waarmee ook mijn vriendje was verwekt mijn tunneltje in. Nu moest ik van hem op de rand van de tafel gaan zitten en terwijl ik mijzelf van hem moest vingeren, pakte hij zijn van vocht druipende pik en beval mij deze schoon te likken. Ik deed wat mij was opgedragen en zorgvuldig likte ik alle sporen van ons vochtig intermezzo van zijn half harde lul. Toen alles schoon en droog was, pakte Peter mijn kin, keek mij strak aan en zei: 'Dit blijft natuurlijk onder ons maar ik wil wel dat zodra het kan en ik zin heb, jij altijd klaar staat voor mij. Oké?' Ik zei direct: “Ja” en dat kwam niet alleen omdat hij het vroeg maar vooral omdat ik dat zelf wilde.

Sinds dat moment heeft Peter mij al weer een aantal malen geneukt en heb ik hem ontelbare keren gepijpt en afgetrokken. We hebben er namelijk een sport van gemaakt om dat vooral op plaatsen en momenten te doen dat het eigenlijk niet kan en de kans dat wij betrapt worden groot is. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat wij met elkaar in de kamer zitten en Saskia en/of Robin kort de kamer verlaten. Op zo'n moment springen wij gelijk op en til ik bijvoorbeeld mijn truitje op zodat Peter even snel aan mijn tieten kan voelen of zuigen. Het kan ook zijn dat Peter snel zijn broek opendoet en ik kort zijn pik in mijn mond doe. Gisteren nog ging ik zogenaamd naar de het toilet in de badkamer en zat Peter in zijn kantoortje. In werkelijkheid heeft hij mij staande geneukt in de badkamer terwijl moeder en zoon nietsvermoedend in de kamer zaten

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen