Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik ging op een zaterdagmiddag met mijn zus naar het zwembad. Mijn zus Ilse is bijna 19 en ik ben 16 jr. Ik vond mezelf echt al een hele bink maar de bezoekers vielen tegen. Mijn zus bleef bij mij in de buurt en na ongeveer 1,5 uur besloten we terug naar huis te gaan. Er waren veel kleine kinderen en niet echt veel leeftijd genoten. Toen we onder de douche stonden zag ik hoe mijn zus haar lichaam afspoelde en haar haren waste. Ze streek met haar handpalmen over haar tieten en ook over haar kruis. Ze had welliswaar haar bikini nog aan maar ik kreeg een enorme paal in mijn strakke zwembroek. Toen Ilse opkeek en zag dat ik met een stijve stond proeste ze in lachen uit. Tegelijkertijd kwamen er anderen aan en haastig maakte ik me uit de voeten. We spraken er niet meer over en thuis aangekomen was er niemand thuis. Er lag een briefje op de tafel:Wij zijn bij opa en oma en zijn niet voor 21. 00 thuis;p. s eten staat in de koelkast. Pa en ma.

Het was nog maar 16. 45 uur dus zei ik tegen Ilse ik ga me even douchen,ik stink nog naar chloor. Je hebt gelijk zei ze,geef eerst je zwemkleding maar dan was ik dat eerst even uit en kan ik daarna nog even afspoelen. Ik stond nog geen 5 minuten onder de straal toen ik Ilse binnen hoorde komen. Ik ben zo klaar,riep ik. Ilse trok het gordijn weg en vroeg;waarmee tevens kijkend naar mijn slappe leuter.

 

 

Ik schrok en Ilse zei alleen maar,oh met douchen ik dacht hij staat zichzelf af te rukken en is bijna klaar. Je bent gek;riep ik. Ilse draaide zich om en begon haar kleding uit te doen. Ze stond nu nog alleen in haar ondergoed en zonder schroom haakte ze ook haar bh los. Dit was de eerste keer dat ik haar naakte borsten zag. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden en voordat ik het in de gaten had stond mijn pik fier omhoog. Ilse zag het en vroeg;ben je geil broertje ? Ik wist niet wat ik moest doen. Ilse stroopte nu ook haar broekje naar beneden en stapte geheel naakt bij me onder de douche. Mijn hart bonkte in mijn keel. Kom zei ze,zal ik je even helpen en pakte gelijk mijn stijve vast. Het geeft niet hoor,je bent gewoon een beetje geil geworden en ik help je er wel even vanaf. Langzaam begon ze me af te trekken. Mijn pik werd nog groter en stijver. Ik kon haar niet stoppen en wilde het ook niet.

Ze merkte dat ik het lekker vond en ging door. Ze deed het heerlijk en masseerde lekker mijn ballen. Toen boog ze voorover en kuste mijn eikel. Het water kletterde op haar naakte rug. Ik kon het niet zien maar in voelde hoe mijn eikel in haar warme mond zat. Oh mijn god,mijn zus begon me te pijpen. Plots stopte ze en deed de kraan uit. Kom zei we drogen ons af. Mijn pik bleef stijf staan en ik geneerde me wel een beetje. Toen we droog waren zei ze,maak je geen zorgen,pakte me bij m'n hand en nam me mee naar haar kamer. Ik zal je van je stijve afhelpen en je mag ook wel aan mij komen. Het hoeft niet hoor maar je mag wel. Ze duwde me achterover op bed en nam mijn pik weer in haar mond.

Het was mijn eerste keer dat ik echt sex met iemand had. Ik was nog niet verder gekomen dan een beetje friemelen en kussen en nu werd ik gepijpt door mijn zus. Onhandig streelde ik haar haren en schouders. Ilse stopte even en vroeg fluisterend,vind je het lekker? Mijn ademhaling stokte en ik kon een zacht hoorbaar ja uitbrengen. Ze glimlachte. Ze kwam naast me zitten op haar knieen met haar benen iets gespreid. Ik had nu zicht op haar keurig bijgeschoren venusheuvel met donkere haardos. hhhhhmmmm wat geil. Ze pakte mijn hand en leidde die tussen haar benen. Ik voelde haar kale schaamlippen en merkte dat ze nat was. Ik was dan onervaren maar niet dom. Ik had genoeg boekjes gelezen om te weten wat dit was en betekende. Ze ging in standje 69 naast me liggen en zei je mag mij wel likken als je durft. Ze nam mijn lul weer haar mond en pijpte me weer. Ik durfde niet gelijk mijn hoofd tussen haar benen te duwen maar Ilse werd ongeduldig. Ze duwde haar onderlichaam zo dicht tegen mijn gezicht dat ik haar kutgeil kon ruiken.

Toen ik al mijn moed bijelkaar had geschraapt en mijn tong door haar haartjes liet gaan trok ze haar been op en ging bovenop me liggen. Ik werd gedwongen door haar om haar te likken. Eerst heel voorzichtig maar Ilse spoorde me aan. Ja toe maar broertje steek je tong maar in mijn gleufje, ohhhhhh wat doe je dat lekker joh. Ik proefde haar kutgeil en begon het lekker te vinden. Haar sappen vloeiden rijkelijk. Ze pijpte me niet meer maar zat nu rechtop op mijn gezicht en spoorde me aan door te gaan met likken. Haar gekreun werd erger en haar onderlichaam schuurde over mijn gezicht,ohhhh broertje je likt me klaar jahhhh toe maar. Plotseling begon ze hevig te schokken en begon luid te kreunen.

Schokkend kwam ze klaar. Nog meer sappen vloeiden uit haar kut en mijn gezicht zat onder haar slijm. Ik hapte naar adem. Ilse stapte van me af en ging naast me liggen en depte met het laken mijn gezicht schoon. Je bent lief zei ze en kroop dicht tegen me aan. Mijn pik stond nog fier overeind. Ik zal je zometeen wel helpen zei ze nadat ze zag dat ik mijn pik in mijn hand nam. Nog steviger duwde ze haar lichaam tegen me aan. Ze duwde mijn hand weg en draaide haar lichaam over de mijne. Haar tieten bengelden voor mijn ogen. Haar mooie rose tepels stonden ver vooruit. Ze boog zich voorover en kuste me op mijn mond. Ik keek haar met grote ogen aan en weer kuste ze mijn mond. Nu voelde ik ook haar tong over mijn lippen gaan. Automatisch opende ik mijn mond en haar tong flitste over de mijne. Een lange tongzoen volgde. Ilse schoof haar lichaam naar beneden en begon me overal te kussen. Ze beet zelf lichtjes in mijn tepels en ik vond het best prettig. Ze zakte verder naar beneden en kuste en likte ook mijn pik. Kwam weer omhoog en een lange tongzoen volgde weer.

Opnieuw herhaalde ze het pad naar beneden met als resultaat dat ik ontzettend geil was. Opnieuw kwam ze naar boven en likte ze mijn lippen en tongden we weer. Nu echter bewoog ze haar lichaam onder het tongen en merkte ik wel dat ze haar kut ter hoogte van mijn pik had. Ik wist eerst niet wat me overkwam want ik voelde hoe mijn pik omsloten werd door een warme maar vochtige ruimte. Jezus mijn pik zat in haar,mijn pik zat in haar kut. Mijn zus had mijn pik in haar kut gevangen. Ik kon niets zeggen omdat Ilse zich stevig op mij had gedrukt. Steeds verder voelde ik mijn stijve in haar gaan. Mijn zus neukte mij. Haar lichaam begon te bewegen en haar kut schoof op en neer op mijn pik. Er werd niet gesproken en Ilse verhoogde het tempo. Soppende geluiden vulden de kamer. Ik greep haar bij haar tieten en begon uit automatisme mee te bewegen en in haar te stoten.

Natuurlijk was ik wel eens klaargekomen door mij af te trekken maar het orgasme wat ik nu voelde opkomen was veel heftiger. Het was alsof mijn pik tot extreme proporties was gegroeid en mijn ballen waren super gevoelig. ooooooohhhhh Ilse,schokte ik. . . . . . . . . . ik kommmmmmmmIlse verhoogde nogmaals haar tempo en toen spoot ik mijn sperma diep in haar kut en kraaide het uit. Op het moment dat Ilse mijn zaad in haar voelde spuiten kreeg ook zij opnieuw een orgasme wat niet minder heftig was dan haar eerste.

Languit lag ze uitgeteld bovenop mij. Ik was helemaal op. Mijn slapper wordende pik floepte uit haar kut wat bij Ilse nog een rilling tot gevolg had. OH broertje lispelde ze,wat was dit lekker. Heb jij ook genoten ? Zeker zus,dit was meer dan lekker. Ok zei Ilse we gaan ons douchen en dan eten en we spreken er niet over,met niemand akkoord !!!Doen we het nog eens wilde ik weten?Misschien wel maar alleen als het echt veilig is. Nou daar konden we wel voor zorgen,dus hoopvol voor de toekomst stapten we van bed en gingen douchen. Ilse liet me zien dat mijn sperma uit haar kutje liep en langs haar benen via de vloer in het afvoerputje verdween.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen