Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik dacht in eerste instantie dat mijn dochter Miranda (21) een geintje met mij maakte toen ik een paar maanden geleden met haar op een avond bij ons thuis zat te praten, dat doen wij regelmatig over allerlei onderwerpen of probleempjes dus dat was niets bijzonders. Onze dochter woont nog bij ons en heeft al bijna twee jaar verkering met Frits (22), een nette en beleefde jongen waar mijn vrouw en ik ook goed mee overweg kunnen. Wij waren op dat moment samen,mijn vrouw was een paar uurtjes naar de sportschool en Miranda begon met mijn te praten over haar hartsvriendin Wendy (22) die wij ook al vele jaren kennen. De meiden zijn al vriendinnen vanaf de basisschool en de ouders van Wendy wonen twee straten bij ons vandaan. Sinds een jaar is Wendy getrouwd en wilde een gezinnetje stichten met Jeroen (25), ook een aardige een serieus overkomende kerel.

De meiden gaan ook nadat Wendy is getrouwd en een leuk huisje heeft, nog steeds goed met elkaar om, mijn dochter was net een week terug van een vakantie die zij met zijn vieren hadden gedaan op Aruba, toen zij met mij het volgende “bijzondere” gesprek begon. Pap Wendy wil graag zwanger worden maar het lukt nog steeds niet terwijl zij en Jeroen elke dag oefenen glimlachte mijn dochter. Ik fronste mijn wenkbrauwen en schoot in de lach, ze zijn pas een jaar getrouwd en hebben nog alle tijd van de wereld zei ik. Ja maar Wendy wil zo graag een kindje en denk dat het aan Jeroen ligt, hij is enigst kind en zijn ouders zijn jaren bezig geweest voor zijn moeder zwanger werd. Mijn reactie was, dan moeten zij eens met hun huisarts gaan praten en zich laten onderzoeken. Pap ik heb hier al vaak met Wendy over gesproken, maar dat wil zij niet uit een soort schaamte, ja dan weet ik het ook niet zei ik. Maar waarom heb je het met mijn hierover vroeg ik? Ik heb ook geen oplossing voor hun.Tijdens onze vakantie hebben wij het er weer over gehad en toen vertelde Wendy misschien op zoek te moeten gaan naar een spermadonor, waar slaat dat nou op lachte ik, dit nam ik echt niet serieus. Nee echt pap dat is serieus haar wens en gedachte zei mijn dochter, en weet je wie zij daar op het oog voor heb ? Ik denk Frits lachte ik nog harder met cynisme in mijn stem. Nee, ze denk aan jouw zei Miranda met een serieuze blik, ik verslikte mij bijna in mijn koffie, aan mijn herhaalde ik? Ja pap aan jou, Wendy heeft jouw altijd een aantrekkelijke man gevonden en in onze pubertijd heeft zij dat wel vaker gezegd dat zij wel eens seks zou willen hebben met een rijpe volwassen man. Jij was haar favoriet. Nou heel vlijend zei ik, maar volgens mij zit jij mij nu in de maling te nemen? Nee pap ik ben bloed serieus reageerde mijn dochter, Wendy heeft regelmatig geil over jou gedroomd en heeft daar altijd fantasieën over gehad. Als wij vroeger uitgingen en ons hier thuis op mijn kamer opmaakte dan had zij het over jou en vond je een lekker ding, dat vind zij nog steeds! Ik heb altijd vrij en openlijk over veel dingen met mijn dochter gesproken, maar nog nooit had ik met haar gesproken zoals op deze avond, ik vond het bizar om te horen en heb nooit seksuele prikkelingen gehad naar Wendy toe.

alleentieners.nl


Ik vond het altijd wel een spontaan en lief meisje, Wendy is ook weleens twee zomer vakanties met ons mee geweest naar Frankrijk, maar wat ik hoorde wist ik niets vanaf. Ik kon mij ook niet heugen dat Wendy ooit uitdagend was geweest tegen mij,dit gesprek tussen mij en mijn dochter was dus heel bijzonder. Ook de wens van Wendy om met mijn dochter zoiets te bespreken vond ik bizar, ik ben haar vader en een man van 47 jaar. Ik begon er een grapje over te maken en zei tegen Miranda dat haar moeder dit vast geen goed idee zou vinden dat ik de spermadonor zou worden van Wendy. Miranda keek mij serieus aan, dat hoef mama toch niet te weten zei ze,vind je Wendy niet aantrekkelijk vroeg zij ? Ja natuurlijk ziet zij er leuk uit, misschien iets aan de tengere kant, maar ze heb wel een stel grote tieten voor zo slanke meid flapte het er bij mij uit. Zie je wel zei mijn dochter, jij vind haar er ook geil uitzien, dat zeg je zelf. Miranda ik ben je vader, ik ben je moeder nog nooit ontrouw geweest zei ik om mezelf ten overstaan van mijn dochter niet kwetsbaar te maken.

Ik ben niet roomse dan de paus en ben tijdens mijn huwelijk wel een paar keer in situaties terecht gekomen dat ik ook mijn lul niet altijd in mijn broek heb kunnen houden. Maar daar zal ik nooit met mijn eigen dochter over praten, Miranda is zelf ook een mooie aantrekkelijke jonge vrouw, maar als vader ben ik seksueel nooit nieuwsgierige geweest of geil van mijn eigen dochter geworden. Die avond overviel zij mij met dit gesprek, ik werd er onrustig van en mijn lul kreeg signalen van mijn hersenen. Ik kreeg een volle erectie toen mijn dochter weer vroeg, zou jij het met Wendy willen doen ? Ik kan het zo regelen pap, Wendy wil graag proberen of jouw zaad wel bij haar pakt. Het is nog al wat reageerde ik, veronderstel dat ik Wendy zwanger zou kunnen maken, dan zet zij een kind op de wereld, waarvan ik de biologische vader ben en wij dragen dit alle drie ons verdere leven mee. Want denk je als het ooit niet meer goed met jullie gaat of ergens ruzie over krijgen, dan kan zoiets nog eens knap moeilijk worden zei ik. Pap ik heb overal aan gedacht, denk er over na en laat het maar weten, ik kan je niet dwingen, maar ik zou het wel heel tof vinden als je Wendy hiermee helpt.

Ik heb er een paar dagen goed over nagedacht en alles afgewogen, ik hield er meer geile gedachten aan over dan eventuele problematische toestanden. Wendy was voor mij op mijn leeftijd een groen aantrekkelijk blaadje waar ik wel eens van wilde snoepen, maar hoe dit geregeld ging worden had ik op het moment dat ik tegen mijn dochter zei dat ik het wel wilde doen, nog geen voorstelling van. Twee weken later was het zover, mijn dochter had bedacht dat ik op een vrijdag maar een middag vrij moest nemen van mijn werk, mijn vrouw zou dan onwetend zijn waar ik was. Jeroen de man van Wendy was dan ook op zijn werk en dan konden Wendy en ik ongestoord bij haar thuis seks hebben. Waar ben jij dan vroeg ik aan Miranda toen ik had ingestemd om vrijdagmiddag bij Wendy langs te gaan, ik ga met je mee zei ze. Ik zou het wel zien wat er ging gebeuren, maar ik liep toch wel met een behoorlijke opwinding in mijn lijf de dagen vooraf. Eindelijk was het zover en zaten wij gedrieën die vrijdagmiddag koffie te drinken bij Wendy. De meiden waren beide verleidelijk gekleed in korte rokjes, bij Wendy kon je haar tieten door haar blouse heen zien, die had geen Bh aan. Ik ben heus wel wat gewend maar ik wist echt niet hoe ik moest beginnen, ik kon kwalijk tegen Wendy zeggen, nou meid kom op ik ben hier om je te neuken. Bovendien mijn eigen dochter was er ook bij.

tienersexfilms.nl


Ben je er klaar voor pa vroeg zij, dan gaan wij naar de slaapkamer. “We” vroeg ik, ga jij mee dan? Ik vond het geen ideale sfeer om rechtstreeks na de koffie naar de slaapkamer van Wendy te gaan en verwachte niet dat mijn dochter daarbij zou zijn! De meiden stonden op en liepen naar de slaapkamer, ik kon niet anders dan hun achterna gaan. Wendy begon zich uit te kleden, in een mum van tijd had zij alleen nog een kleine string aan, ze zag er opwindend uit en mijn lul reageerde. Mijn dochter ging op een stoel zitten en zei, je moet er wel voor uit de kleren pa. Ik kleden mij ook uit en Wendy ging met haar string aan op haar bed liggen, het was een vreemde situatie. Ik deed mijn onderbroek uit en ging met een halve erectie naast Wendy liggen, ik vind het super lief dat je dit voor mij wil doen zei ze en legde haar ranke hand op mijn lul. Wendy begon mij een beetje te knuffelen en te zoenen, vanaf dat moment ging alles vanzelf, mijn lul werd steeds stijve in haar spelende hand en wij begon lekker intiem te zoenen. Er kwam een warmte van haar lichaam af die zij mij goed liet voelen toen zij tegen mijn lichaam kwam liggen, voor ik haar string uit deed keek ik nog even naar mijn dochter. Miranda gaf mijn een veel betekende knipoog, zoiets van..ga er voor pa.

Mijn dochter was toch een beetje mijn rem om mij nog niet volledig op het heerlijke strakke lichaam van Wendy te storten, ik deed langzaam haar string af. Wendy draaide zich over mijn lichaam heen en riep in het eerste seksuele contact al dat ze mijn stijve lul supergeil vond, ik voelde haar warme mond over mijn lul komen en zij begon mij heerlijk te pijpen. Wendy was zo op mij komen liggen dat ik haar kutje in mijn gezicht aangeboden kreeg, haar kutje was kort geschoren en spreiden een opwindend geurtje uit. Pijpen kon ze, tussen door spuugde ze over mijn lul en zoog opwindend ,, soms iets te wilt” mijn ballen haar mond in, wat een heerlijke geile pijp lul heb jij riep Wendy. Dat vond ik van haar kutje, ze was snel vochtig en draaide lekker met haar kutje over mijn tong en mond. Ik beleefde echt iets nieuws, zo jonge meid straalt opwinding uit en sleep je volledig mee in haar energie en frisse seksualiteit. Wendy werd heel geil, ik moest haar soms even stevig vastpakken om haar te kunnen blijven likken, ze ging zo snel en ik voelde haar mond en tongetje overal rondom mijn eikel, lul, ballen en over mijn anus. Haar lichaam kwam omhoog, mijn hoofd werd strak ingeklemd tussen haar benen en billen, onstuimig wilt kwam Wendy klaar, heel heftig en geil vond ik.

Wendy bleef na haar orgasme pijpen maar nam een andere positie in door op haar knieën naast mijn lichaam op het bed te gaan zitten. Mijn zicht in de kamer was er weer,ik schrok mij rot toen ik mijn dochter poedelnaakt op het bed zag komen, ik had niet gezien of gehoord dat Miranda zich ook had uitgekleed. Met een uitdagend lachje zei mijn dochter dat zij net zo geil gelikt wilde worden als haar vriendin, ik was even verbijsterd en kon nog amper bevatten wat er allemaal gebeurde. Maar de realiteit maakte dat wel duidelijk toen mijn dochter met haar wel super gladgeschoren kutje op mijn gezicht kwam zitten. Likken pap kreunde zij, ja lik je dochter maar net zo geil als je mijn heb gedaan hoorde in Wendy zeggen. Miranda begon heftig met haar kutlippen over mijn gezicht te schuren, het vocht wat hierbij uit haar kutje kwam was al direct voor mijn het bewijs dat ik een hele geile dochter had die zich vrij liet gaan. Wat Wendy allemaal met mijn lul klaar speelde kon ik niet zien, maar ik zag haar opstijgen en voelde haar kutje, strak en met veel weerstand drukkend over mijn lul komen. Mijn dochter kreunde aan een stuk door, o ja wat geil, heerlijk papa, neuk je tong diepe in mijn kutje. Neuk Wendy zwanger riep zij, tot mijn grote ontsteltenis zat mijn lul nog maar net heel strak opgenomen in het kutje van Wendy, toen ik mij orgasme niet meer tegen kon houden en mij in haar kutje leeg spoot. O nee nu al hijgde Wendy die dit ook niet zo snel verwacht had, sorry pruttelde ik een geluid tussen de natte schaamlippen van mijn dochter vandaan. Kut riep Wendy.

Mijn dochter kwam direct daarna klaar, zij perste een ongelooflijke partij kutgeil haar kutje uit, mijn mond in. Blijf op zijn lul zitten zei ze tegen Wendy en sprong ineens van het bed af, ik zag Miranda een dildo uit het nachtkasje pakken, dat ding was nog een stukje lange en dikke dan mijn lul. Wendy bereed ondertussen heftig mijn lul met haar volgespoten kutje, de meiden hadden ook ineens lichamelijk contact met elkaar. Miranda pakte de beide tieten van Wendy in haar handen, speelde er mee en zoog even op haar grote stijve tepels, kom maar van zijn lul af zei mijn dochter. Wendy deed wat haar gevraagd werd maar hield een hand tussen haar benen geklemd om mijn sperma zoveel mogelijk in haar kutje te houden. Ze bleef wel bovenop mij zitten toen ik Miranda achter haar billen zag gaan zitten, zij duwde snel en handig de dikke dildo in haar kutje en begon Wendy ermee te neuken. Mensen geloof mij, dit is supergeil als je dit mag beleven met je eigen dochter als je eenmaal zover met elkaar kom, zoals wij dit deze middag deden. In al mijn seksuele ervaringen verraste de meiden mij keer op keer deze middag en lieten mij volop meegenieten van hun lichaam en kutjes.

stoutdagboek.nl


Mijn dochter bleek op seksgebied al behoorlijk wat ervaring te hebben opgedaan, maar zo zag ik voor mijn ogen gebeuren, Miranda was zeker niet vies van vrouwen seks. Wendy neukte zij hard met de dildo in haar kutje, ik heb er niet naar gevraagd maar vond het ook verrassend dat mijn dochter precies de dildo in Wendy,s laden wist te vinden ? Wendy begon mijn weer te pijpen, mijn dochter volgde alles en geilde Wendy niet alleen met de dildo verder op, maar ook met woorden. Ik duw al mijn vaders zaad je baarmoeder in sletje, je zal zwanger worden van hem. Wendy werd helemaal gek, ze zoog mijn lul bijna in tweeën toen zij spetterend klaar kwam op die grote dildo in haar kutje. Mijn dochter haalde de dildo terug uit het kutje van Wendy en perste de dildo haar eigen kutje in, ik lag er geil naar te kijken, schitterend vond ik het. Wendy kon heel geil en goed pijpen, ze had mijn lul na mijn eerste zaadlozing in haar kutje weer op volle sterkte gepijpt. Miranda lag heel snel haar kutje te neuken met de dildo,ik zag daarbij telkens haar kutlipjes uitrekken en had op dat moment mijn lul ook wel in haar kutje willen neuken. Miranda begon met haar hoofd te schudden, o ja ja ja hijgde zij, ik ga lekker klaarkomen, o ja papa ik kom gilde zij. Wendy liet mijn lul los en draaide zich naar Miranda toe, de dildo werd ergens op het bed gegooid door haar en Wendy begon op Miranda,s kutje te zuigen, dit was echt niet deze eerste keer volgens mij dat de meiden seks met elkaar hadden. Daar waren zij ook te veel voor op elkaar ingespeeld en gebeurde deze geile seks tussen hun, papa kom naast mijn zitten vroeg mijn dochter, ik wil je ook een keer pijpen terwijl Wendy mij likt.

Ik voldeed graag aan haar verzoek en voelde al snel dat mijn dochter ook heel goed kon pijpen, o papa kreunde zij en bleef mij aankijken met haar mooie geile lichtblauwe ogen. Wendy likte Miranda bedreven klaar, dat mijn dochter een heerlijk orgasme kreeg kon ik wel voelen op de manier waarop zij mij bleef pijpen tijdens haar orgasme. Ik wil nog meer zaad in mijn kutje van je hebben Renee zei Wendy die tussen mijn dochters benen vandaan kwam, ja papa neuk haar nog een keer zei Miranda. Normaal als ik mijn vrouw al een keer heb volgespoten gaat zij zich eerst even wassen als wij verder neuken, maar nu was ik gebombardeerd door de meiden als spermadonor voor Wendy, dus ging ik er nog een keer voor in haar volle kutje met mijn zaad. Wendy is op haar rug gaan liggen en ik begon haar te neuken, mijn dochter bleef al die tijd actief met ons meedoen. Ik neukte Wendy zo diep ik kon komen in haar kutje, mijn dochter zat achter mij en had mijn ballen strak in haar hand vast. Iedereen ging goed mee in het ritme, ik was al een keer klaar gekomen dus kon het lekker lang volhouden. Maar toen mijn dochter steeds harder in mijn ballen ging knijpen en ook nog een vinger in mijn anus duwde werd het mij te veel. Neuk haar sneller, harder en dieper pappa kreunde zij.

Ik keek even achterom en zag dat Miranda weer een paar vingers in haar kutje had, zij vingerde zich heftig, lachte geil naar mij en duwde diep haar vinger mijn aars in. O te gek, wat geil Renee hijgde Wendy, geef mij je tweede lading zaad, ze had het niet hoeven te vragen, want even daarna spoot ik voor de tweede keer die middag haar kutje vol, Wendy en Miranda kwamen er direct achteraan met hun orgasme. Ik had er geen spijt van dat ik dit had gedaan, wel moest ik nadenken hoe het verder moest met mijn eigen dochter, ik had haar nog niet geneukt en de vraag hield mij bezig of ik dit ook wel moest doen?? Alle drie hadden wij van deze eerste middag genoten bij Wendy thuis, de week erop hadden de meiden een avondje georganiseerd bij Wendy thuis toen haar man een paar dagen voor zijn werk buiten de stad verbleef. Hoe dat verliep schrijf ik in deel twee, ook of Wendy op dit moment al zwanger is?? en of ik daadwerkelijk mijn dochter inmiddels heb geneukt??

Reacties   

+2 #2 web site 28-01-2015 14:58
Wat een supergeil verhaal, helaas is mijn dochter niet zo gewillig!
Citeer
+1 #1 geile paal 12-12-2014 08:19
Ik wil haar ook graag bevruchten
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen