Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoi, ik ben Sandra en ben 21 jaar. Ik heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1m68 en slank. Ik sport een paar keer in de week (volleybal en fitness). Ik heb mooie borsten al zeg ik dat zelf, een cup d75. Ik wil graag mijn verhaal kwijt over wat ik 3 jaar geleden heb meegemaakt. Ik had toen een heel leuk vriendje. Mijn vriendje, Erik, was 2 jaar ouder dan mij. Hij was heel lief en zag er heel lekker uit. Hij is 1m85. Blond kort stekelig, gespiert en een lekker strak buikje.

Zijn ouders waren best wel rijk. Ze hadden thuis een heel groot huis met een mooie tuin en met een sauna en bubbelbad in de tuin. Mijn vriendje was enigskind. Als ik in het weekend bij hem thuis was gingen we vaak de sauna in. In het begin vond ik dat best wel wennen om daar naakt rond te lopen bij hun thuis. Als ik Erik naakt zag werd ik meestal wel een beetje opgewonden. Zijn ouders waren meestal ook thuis en gingen vaak ook even in de sauna enzo. Die liepen ook gewoon in hun blootje rond. Erik zei steeds dat ik mij nergens voor hoefde te schamen en dat ik er lekker uitzag. Als we in de sauna of in het bubbelbad zaten dan begon Erik mij vaak te zoenen en te strelen. Ik werd dan meteen lekker opgewonden. Ik begon hem dan ook te strelen. En dan zat ie met een lekkere stijve piemel. Erik zijn piemel was niet heel groot, een normale grootte. Ik zei van moeten we niet stoppen, want als je ouders straks binnen komen. Erik zei van maakt niet uit, die vinden dat niet erg. We hebben altijd heerlijk genoten in de sauna en in het bubbelbad.

In het begin waren Erik zijn ouders er nooit als wij erin gingen. Maar op een gegeven moment kwamen zij ook steeds vaker als wij de sauna ingingen. Zijn ouders waren heel aardig en zagen er nog goed uit. Zijn moeder, Hannah, had bruin haar, was iets groter dan mij en was redelijk slank over haar hele lichaam, ze had ook geen grote borsten. Zijn vader, Hans, was een grote man. Hij had net als Erik blond haar, blauwe ogen, en een goed lichaam voor zijn leeftijd. Maar wat het meeste opviel was zijn grote piemel. Vergeleken met die van Erik was hij een stuk groter. Toen ik zijn ouders naakt zag viel die piemel mij steeds op. Wat een lekkere piemel. Het viel mij op dat zoals Erik zij zijn ouders nergens moeite mee hadden. Als ze de sauna inkwamen en Erik zat daar met een stijve piemel dan zeiden ze er niks van. Daarnaast zag ik zijn vader ook wel vaak met een half stijve of een stijve piemel in de sauna zitten. Ik vond dit best wel opwindend. Als we met zijn vieren in de sauna lagen ging Erik mij gewoon verder strelen, over mijn benen, buik en borsten. Ik werd dan ontzettend opgewonden. Als ik dan stiekem naar zijn vader keek zag ik hem met een stijve piemel zitten en dat ie naar mijn lichaam gluurde. Zelfs zijn moeder keek dan naar ons. Ik probeerde maar niet te kijken en hield mijn ogen maar half dicht maar vond het ontzettend geil. Als we dan in het bubbelbad zaten dan gingen we bij elkaar voelen. Ik bij Erik zijn stijve piemel en Erik bij mijn borsten en mijn poesje. Ik merkte dat zijn ouders ook in het bubbelbad niet vanelkaar afkonden blijven. Als we dan op Erik zijn kamer waren dan neukten we erop los, zo geil waren we dan. Hij vroeg me ook wat ik ervan vond zo in de sauna met zijn ouders. Ik zei van dat ik er wel aan moest wennen maar dat ik het wel heerlijk vind. En hij vertelde ook dat zijn ouders wel vaak geil waren en elkaar altijd verwenden in de sauna. Erik was daarmee opgegroeid en vond het geen probleem. Hij had al vaak gezien dat zijn ouders sex met elkaar hadden. Ik werd hiervan steeds geiler en dacht aan die grote piemel van zijn vader.

Mijn vriendje moest in het weekend weleens extra werken. Als ik dan bij hem thuis was dan kon het maar zo zijn dat hij de hele dag aan het werk moest. Als Erik aan het werk moest mocht ik gewoon lekker bij hem thuis blijven. Ik ging dan ook vaak even lekker de sauna in dan. Toen ik een keer alleen in de sauna lag, kwam Erik zijn vader binnen en vroeg of die er bij mocht komen. Ik zei van natuurlijk. Ik lag lekker languit op de bank en zweette al goed. Ik had mijn benen een beetje uitelkaar. Hans ging aan de andere kant zitten. Ik zag dat ie naar mijn lichaam keek. En dat zijn piemel begon te groeien. Ik hield mijn ogen maar half dicht en deed net of ik niks zag. Als ik af en toe keek zag ik dat ie met een stijve piemel zat en dat ie soms een beetje aan het aftrekken was. Ik werd daar ongelooflijk geil van, maar ik durfde verder niks te doen. Op een gegeven moment ging ik zitten en zag ik zijn ogen naaar mijn grote borsten gaan. We gingen praten over van alles en nog wat en toen vroeg die of ik misschien gemasseerd wou worrden. Dit leek me wel heel lekker dus ik stemde er mee in.

We gingen even douchen en toen naar de massagetafel toe. Ik ging op mijn buik liggen. Hij begon met mijn rug te masseren. Heerlijk ontspannend. Toen mijn benen en steeds hoger richting mijn kontje. Bij de binnenkant van mijn benen raakte die soms mijn poesje aan. Ik vond dit zeer opwindend. Vervolgens masseerde die heel lekker mijn billen. Ik was ongelooflijk nat. Toen moest ik me omdraaien. Hij begon met mij benen en toen mijn buik. Toen die bij mijn borsten aankwam twijfelde hij. Ik was botergeil en zei toen dat het goed was. Hij begon eerst rustig aan om mijn borsten heen, maar toen pakte hij ze ineens lekker vast en begon ze heerlijk te masseren. Ik begon er een beetje van te kreunen. Hij pakte mijn harde tepels tussen zijn vingers en kneep er voorzicht in. Heerlijk. Hij kwam toen naast me staan. Ik greep met mijn linkerhand zijn stijve piemel vast en begon hem af te trekken. Hans begon meteen te kreunen. Hij zei van: je bent zon lekkerding, je hebt zulke lekkere borsten, ik wil je graag nemen. En ik was botergeil. Ik zei tegen hem dat hij een ontzettend lekkere lul had.

Ik ging vervolgens zitten en begon toen heerlijk met hem te tongen. Ik trok hem nog steeds af en zijn piemel voelde heerlijk groot aan. Hans zat ondertussen met zijn rechterhand bij mijn natte poesje. Twee vingers verdwenen in mijn poesje. Heerlijk. Hij duwde me toen achterover en ging met zijn mond over mijn poesje likken en zoog toen heerlijk aan mijn clitoris. Ik hield het niet meer en kwam heerlijk klaar. Hij deed mijn benen toen helemaal wijd en zette zijn grote stijve piemel voor mijn natte poesje. Hij drukte hem voorzichtig naar binnen. Ik was zo nat dat ie ondanks zijn grote gemakkelijk naar binnen gleed. Toen begon die heerlijk te stoten. Eerst lekker rustig en toen steeds harder. Ik kwam voor de tweede keer lekker klaar en op dat moment trok Hans zijn piemel uit mijn poesje en spoot een lading zaad over mijn buik en borsten. Heerlijk.

Ik ging toen voor hem staan en begon heerlijk met hem te tongen. Ik voelde zijn piemel weer omhoog komen en zakte door mijn knieen. Ik begon zijn piemel lekker te pijpen. Hans kreunde al snel weer. Ik zoog lekker hard op zijn piemel en Hans begon alweer te kreunen. Ik stopte met pijpen en ging op mijn knieen voor Hans zitten. Hij wachtte geen moment stopte zijn piemel in mijn drijfnatte poesje. Lekker op zijn hondjes kwam ik voor de derde keer klaar en Hans spoot even later zijn zaad diep in mijn poesje. We zijn toen gaan douchen en hebben elkaar lekker ingezeept. Toen we klaar waren met douchen kwam Erik zijn moeder binnen. Zij ging met Hans de sauna in. Ik wachtte even en ging 10min later naar binnen. Daar zag ik Hans met alweer een stijve piemel zitten toen ik binnenkwam en hij gaf me een knipoog. Ik werd meteen weer drijfnat. Ik heb tijdens mijn relatie met Erik nog vaker sex gehad met zijn vader, heerlijk was het!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen