Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

ik ben een vrouw van 51 die nu bijna 7 jaar een gescheiden is en woon de laatste drie jaar alleen samen met mijn zoon van 23. het is een knappe jongen om te zien en zie vaak dat hij word na gekeken door de meiden van zijn leeftijd. verder is het ook een hele gezellige jongen hij is dan ook heel goed voor mij sinds ik alleen ben, doet vaak een wasje of de afwas zonder morren voor me. ondanks dat hij zichzelf al een grote jongen vind komt hij toch regelmatig even met me knuffelen en ik zag daar nooit geen kwaad in. tot ik een paar weken geleden voor hem stond en hem een knuffel gaf en ik tot mijn verbazing zijn piemel stijf voelde worden, ik drukte ne nog iets steviger tegen me aan om het zeker te weten maar het was toch echt zo. ik heb niks laten blijken maar toch bleef het nog dagen door mijn hoofd gaan en schaamde me zelfs als ik merkte dat ik er natte lipjes van kreeg als ik aan zijn grote stijve dacht.

een paar dagen later, op een zaterdag ochtend toen ik net onder de douche vandaan kwam stond ineens michel (mijn zoon) poedelnaakt voor me. ohw sorry mam stotterde hij maar ik geloofde er niks van en aan zijn langzaam stijve wordende grote pik had ik gelijk. nu was ik even van de wijs gebracht want zijn pik bleef maar groeien. onder de indruk mams vroeg hij grijnzend kijkend naar me. das niet verkeerd jongen van me, nu nog goed gebruiken zeg ik een tikkeltje geil tehen hem. en zie hem nog geiler worden en voel mijn eigen lipjes al stiekum aan nat worden. ik zie hem naar mijn inmiddels stijf geworden tepels staren en kan me niet meer inhouden. ik stap naar hem toen pak gelijk zijn kont vast en druk hem stevig tegen me aan. ik voel zijn grote harde eikel tot ver boven mijn navel komen en geef hem een zoen die gelijk beantwoord word. we zeggen inmiddels niks meer en gaan volledig in elkaar op. langzaam gaan zijn handen naar mijn nog strakke kontje en tilt me lichtje op zodat zijn eikel tegen mijn op trillende lippen drukt en voel me gelijk zeiknat worden. al zoenend druk ik hem langzaam de douche uit richting mijn kamer waar we gelijk op bed gaan liggen. even kijkt hij me aan en vraagt me dan of ik ook standje 69 met hem wil doen en zonder antwoord te geven draai ik mijn lichaam zo dat mijn zeiknatte behaarde kutje boven hangt en gretig valt hij die aan met zijn snelle tong. ik verbaas me erover hoe lekker mijn zoon kan likken en kan gewoon van geiligheid niet pijpen en helemaal als ik zijn lange dunne vingers mijn warme natte grot in voel glijden.

terwijl die diep in en uit glijden zuigt hij heerlijk op mijn trillende klitje en ik gilde al snel alles bij elkaar van genot. iets wat hem behoorlijk deed aanmoedigen volgens mij want al snel merkte ik dat hij mijn grote aan het oprekken was en ik vermoede dat hj me wilde fisten. (ik wist namelijk dat hij stiekum een sex dvd bewaarde waarin ook een vrouw werd gefist) ik was nog nooit gefist maar toch moedigde ik hem aan en fluisterde uitgeput van zijn vinger en lik werk: "ohw lieverd, laat mama alsjeblieft spuitend klaarkomen, ga er maar helemaam in schat van me". na enige tijd wild likken en vinger voelde ik zijn laatste vingers mijn grotje binnenkomen en pakte hem gelijk arm beet en drukte zijn hele hand naar binnen en huilde het uit van genot. toen ik ook nog een vinger op mijn aarsje voelde kwam ik gelijk wild schokkend en spuitend klaar wat hij als een hond heeft opgelikt, tot aan de laatste druppel. beiden uitgeput valt hij in mijn armen en ik bedank hem met een innige zoen want ik was in jaren niet meer zo lekker en heftig klaar gekomen. als je wilt mag je mama vanavond lekker neuken en zal ik mijn lieve geile zoon eens heerlijk verwennen met een knipoog. ik wacht met spanning af mam en met 1 sprong stond hij naast het bed en loopt weer richting de badkamer om alsnog te gaan douchen.

na het eten 's avonds liep ik gelijk naar boven om mijn smiddags gekochte rode lingerie setje aan te trekken met daarover een doorschijnende zwarte lange japon compleet met kousen en jarratels. eenmaal benden aangekomen zie ik die stiekumerd al geil naar me zitten te staren en vraag of hij naar mijn kamer komt. die nacht heb ik hem de belofte van smiddags waargemaakt en heb ik hem vier keer kunnen laten klaarkomen. bij de laatste keer was hij zo uitgeput dat hij met zijn pik in mijn volgespoten kut in slaap is gevallen, ik heb mn ogen gesloten en ben ook gaan slapen. sinds die nacht slaapt hij regelmatig bij mij en kunnen we haast niet van elkaar afblijven in huis. ik weet dat dit allemaal eigenlijk niet hoort maar zolang hij naar mij toe komt zal ik hem met open armen ontvangen en misschien volgen er dan nog meer verhalen

Reacties   

0 #1 Jan de Roo 17-11-2014 13:54
wat een heerlijk verhaal zou ook heel graag een fam lid willen neuken :oops:
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen