Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sinds enige tijd had ik weer een goed contact met mijn nichtje. Deze dochter van mijn oudere zuster was 22 en woonde in dezelfde buurt als ik. Door onenigheid over een erfenis waren haar moeder en ik ooit van elkaar vervreemd. Bij een toevallige ontmoeting in het winkelcentrum had mijn nichtje voorgesteld om de banden weer aan te halen. Omdat ik met haar nooit ruzie of problemen had gehad, kon ik met goed fatsoen dat voorstel niet afslaan. Bovendien vernam ik dat zij al ruim een jaar op zichzelf woonde. Als gevolg van dit alles zagen wij elkaar vrijwel wekelijks en werd ik regelmatig uitgenodigd om bij haar te komen eten. 
Al snel had ik in de gaten dat zij in de loop van de jaren een totaal ander karakter had ontwikkeld dan haar moeder. Vooral op seksueel gebied nam zij geen blad voor de mond en vertelde openlijk over haar ervaringen en voorkeuren. De derde keer dat ik bij haar op visite was, kwam zij zelfs op de proppen met enkele SM-attributen. Aan de kwaliteit van die spullen was duidelijk te zien dat zij altijd krap bij kas zat. Niettemin was dit een mooi aanknopingspunt om verder van gedachten over te wisselen. Onbevangen ging mijn nichtje door op dit onderwerp en vertelde dat zij vooral van spannende en aparte vastbindspelletjes hield. Samen met een goede vriendin bracht zij dit ook af en toe in de praktijk, voegde ze daar nog fijntjes aan toe. 
De volgende dag stuurde ik haar een email waarin ik voorstelde om dit terrein eens samen te verkennen. Het antwoord liet even op zich wachten, maar toen het eindelijk arriveerde kon ik inwendig wel juichen. Zoals ik min of meer verwacht, en in ieder geval gehoopt had, stond zij hier enthousiast en positief tegenover. Zij wilde meteen een afspraak maken voor het volgende weekend. De rest van de week stuurden wij elkaar praktisch elke dag een email om de opzet van het spel verder uit te werken. Uiteindelijk spraken wij af om een mild en verkennend bondagespel te proberen. Na enig discussie stemde ik toe om de eerste keer de onderdanige rol te spelen. 

Toen ik die zaterdag weer op visite ging bij haar, was er aanvankelijk een zekere spanning en verlegenheid te merken. Het ijs brak echter al snel toen ik het meegebrachte touw en andere speeltjes liet zien. Na een heerlijke maaltijd kwam het gesprek al snel op onze plannen voor de rest van de avond. Onder het genot van een kopje koffie namen wij ongehaast het afgesproken scenario nog eens door. 
Een klein uur later lag ik met wijd gespreide armen en benen vastgebonden op bed. Het ietwat ouderwetse ledikant leende zich uitstekend voor deze positie. Alhoewel ik nergens pijn of last van had, moest ik mijn ledematen flink strekken en voelde een behoorlijke spanning op de touwen. Na het vastbinden werd er een grote zakdoek in mijn mond gepropt en afgeplakt met enkele stukken tape. 
Vervolgens gebeurde er enige tijd niets. Mijn nichtje stond in de keuken de afwas te doen en had aangekondigd daarna nog even onder de douche te gaan. Geruime tijd werd ik volkomen genegeerd door haar. Langzamerhand bekroop mij een onwezenlijk gevoel, dat nog versterkt werd door de stilte en de duisternis in de slaapkamer. In de verte hoorde ik slechts het geluid van de televisie van de buren. 
Na een minuut of twintig kwam mijn nichtje de slaapkamer in. Door het licht in de hal kon ik duidelijk haar natte haren en naakte lichaam zien. Van foto's wist ik al dat zij een enigszins meisjesachtig figuur had met kleine, puntige borsten. Ze kwam op mij toe met een flacon in haar hand. Ik herkende meteen de massage-olie die ik zelf had meegenomen. Dat spul was extra sterk en moest zuinig gebruikt worden. Hopelijk herinnerde zij zich mijn opmerkingen daarover nog, dacht ik bij mijzelf. 
Dat bleek al snel ijdele hoop te zijn. Mijn tepels werden rijkelijk ingesmeerd met de hete vloeistof. Zonder verder commentaar was vervolgens mijn geslacht aan de beurt. Met twee handen werd de dunne olie opgebracht en uitvoerig ingemasseerd. In een mum van tijd zat ik met een keiharde erectie. Dat was schijnbaar aanleiding voor mijn nichtje om daar nog wat extra aandacht aan te besteden. Terwijl het branderige gevoel langzaam kwam opzetten, werd mijn stijve lid voor de tweede keer ingewreven met de scherpe lotion. Even later drukte zij een kus op mijn voorhoofd en liep terug naar de huiskamer. 

De volgende tien minuten waren een regelrechte kwelling. Van mijn tepels had ik weinig last, omdat ik dat punt niet zo gevoelig was. Mijn onderlichaam leek echter wel in brand te staan. Door mijn uitgerekte houding bleef er niet veel anders over dan deze verfijnde marteling lijdzaam te ondergaan. Mijn frustratie hierover werd met de minuut groter, maar de strak gespannen touwen gaven geen centimeter mee. Vaag hoorde ik vanuit de huiskamer de stem van mijn nichtje. Het duurde even voordat het tot mij doordrong dat zij ondertussen met een vriendin aan het bellen was. Terwijl ik machteloos lag te kronkelen op het bed, was zij doodleuk hele andere dingen aan het doen, schoot het door mij heen. Nu pas werd mij goed duidelijk wat zij toch steeds bedoeld had met de term 'aparte vastbindspelletjes'. Kennelijk hield zij vooral van een speelse en plagerige opzet, peinsde ik. 
Ik wist dat de massage-olie nogal vluchtig was en lag met smart te wachten tot het bijtende effect verdwenen zou zijn. Ik voelde mijn opwinding langzaam verdwijnen en zag ook mijn piemel weer zijn normale vorm aannemen. De stilte werd af en toe verbroken door de schaterende lach van mijn nichtje vanuit de huiskamer. Ingespannen lag ik te luisteren naar het telefoongesprek dat zij aan het voeren was. Het bed stond echter ver naar achteren in de slaapkamer en veel meer dan wat flarden en losse woorden kon ik niet opvangen. 
Plotseling kwam zij de kamer in met de telefoon aan haar oor. Ze ging naast mij op bed zitten en begon met haar vrije hand mijn onderlichaam te strelen. Onderwijl vertelde zij haar vriendin met een onbewogen gezicht dat haar oom op visite was gekomen. Vrijmoedig volgde er allerlei details over het hernieuwde contact tussen ons. Blijkbaar vroeg de vriendin of mijn nichtje wel vrijuit kon praten, want droogjes antwoordde zij dat haar oom momenteel bezig was met een klusje in de slaapkamer. Vanuit het mobieltje kon ik de schrille lach van haar vriendin goed horen.

Het gesprek ging nog een tijdje zo door en de dubbelzinnige opmerkingen waren niet van de lucht. Haast ongemerkt was mijn nichtje begonnen mij zachtjes af te trekken. Ze hield mijn reacties echter scherp in de gaten, want al snel laste ze een pauze in om te voorkomen dat ik tot een hoogtepunt zou komen. Toen dat ritueel zich een paar keer herhaald had, voelde ik een lichte ergernis opkomen. Ik kon echter weinig aan de bizarre situatie veranderen. Regelmatig voelde ik haar stevige vingers over mijn geslacht gaan, maar zij stopte daar prompt mee zodra mijn lid zich opgericht had. Voor de tweede keer die avond kreeg ik een onwezenlijk gevoel over mij. Eigenlijk kon ik alleen maar bewondering hebben voor haar aanpak. Als jonge vrouw van 22, in sommige opzichten nog een meisje, had zij kans gezien haar oudere oom te verleiden tot een geraffineerd SM-spel. 
De rest van het gesprek hoorde ik met gemengde gevoelens aan. Ik had inmiddels begrepen dat dit de vriendin was met wie mijn nichtje af en toe vastbindspelletjes speelde. Ook drong het tot mij door dat de vriendin voorgesteld had om over een uurtje langs te komen met een paar nieuwe DVDs. Zonder blikken of blozen had mijn nichtje met dat voorstel ingestemd. Haar oom zou tegen die tijd wel vertrokken zijn en daarna konden zij misschien nog wat leuke dingen doen, voegde ze daar ondeugend aan toe. 
In eerste instantie was ik verrast door haar opmerking. Het leek mij sterk dat zij zo snel al een punt wilde zetten achter ons spel. Ik voelde gewoon dat er ergens een addertje onder het gras moest zitten. Een paar minuten later was het telefoongesprek afgelopen en begon mijn nichtje zich aan te kleden. Al terloops vertelde ze dat de opzet van het spel gewijzigd was. Het telefoontje had haar op het idee gebracht om haar vriendin te betrekken bij onze experimenten op SM-gebied. Ongetwijfeld zou dit voor ons allemaal een hele spannende en aparte ervaring worden, stelde ze lachend. Verdere uitleg volgde niet en na nog even de knopen van het touw gecontroleerd te hebben, verliet ze opgewekt de slaapkamer.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen