Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

adat de vriendin gearriveerd was, deed mijn nichtje snel het licht in de slaapkamer uit en sloot de deur achter zich. Dat was een tegenvaller voor mij, want op die manier kon ik maar weinig opvangen van wat zich in de huiskamer afspeelde. Slechts in de verte kon ik stemmen horen en het geluid van koffiekopjes. Ik lag inmiddels al zo'n uur of twee naakt vastgebonden op bed. Dankzij de centrale verwarming was dat goed uit te houden, maar de verveling begon zo langzamerhand toe te slaan. De massage-olie was al ruimschoots uitgewerkt en van enige prikkeling of opwinding was geen sprake meer. Ik voelde zelfs een lichte ergernis over de kinderlijk eenvoudig manier waarop ik mij had laten verleiden tot deze merkwaardige opzet. Alle gesprekken en emails tussen mijn nichtje en mij hadden steeds de indruk gewekt van een mild en verkennend bondagespel. De aanpak die zij tot nu toe gekozen had leek daar in het geheel niet op, peinsde ik. 
Na ongeveer een halfuur viel mij op dat het geluid vanuit de huiskamer al enige tijd verstomd was. Er waren geen stemmen meer hoorbaar en blijkbaar was ook de televisie uitgezet. Des te vreemder omdat de vriendin nou juist op visite was gekomen om een paar nieuwe DVD-films te laten zien. Prompt schoten mij allerlei bizarre gedachten door het hoofd. Wie weet waren de twee vrouwen wel uitgegaan om nog ergens iets te gaan drinken. Mijn nichtje was er rustig toe in staat om dat langs haar neus weg voor te stellen, dacht ik bij mijzelf. 

Volkomen onverwacht ging de deur van de slaapkamer open. Mijn nichtje kwam binnen met vlak achter haar een moeizaam huppelende, spiernaakte vrouw. Zij was aan handen en voeten gebonden en haar mond was gekneveld met grote stukken plakband. Ik begreep onmiddellijk dat mijn nichtje haar vriendin een poets had gebakken. De verbaasde blik in de ogen van de vriendin sprak boekdelen. Ongetwijfeld had zij deze ontwikkeling totaal niet verwacht of voorzien. Ik wist dat de vriendin lesbisch was en dat de twee vrouwen af en toe experimenteerden met bondage. Kennelijk had mijn nichtje haar overgehaald om dit vanavond ook weer eens te doen, maar verder niets verteld over mijn aanwezigheid. Kennelijk was ik niet de enige die door haar op het verkeerde been was gezet, schoot het door mij heen. 
Ik schatte de vriendin op dezelfde leeftijd als mijn nichtje, maar zij was iets kleiner en nog wat slanker. Haar borsten waren echter zeker een maat groter. Mijn nichtje duwde haar verder de kamer in en wees op een haak in het plafond. Ik zag dat de vriendin vastgebonden was op een manier die deed denken aan Japanse bindtechnieken. Haar armen en handen waren ingeklemd tussen haar schouderbladen en daar samengebonden. Extra touw liep om haar bovenarmen en onder en boven haar borsten. Ook haar enkels en bovenbenen waren stevig ingesnoerd met veel touw. Om haar nek was een grote halsband zichtbaar. Mijn nichtje trok een stoel bij en maakte een stuk touw vast aan de haak in het plafond. Het andere uiteinde werd bevestigd aan de ring van de halsband. Dat gebeurde niet bepaald zachtzinnig en ik zag dat de vriendin onwillekeurig op haar tenen ging staan. Zonder verdere uitleg of commentaar liep mijn nichtje even later terug naar de hal. 

Na een paar minuten kwam zij de kamer weer in met een grote zweep onder haar arm. Deze had ik nog niet eerder gezien en was beslist niet het exemplaar dat ik meegenomen had. Ik merkte dat de vriendin minder verrast reageerde dan ik. Blijkbaar kwam de zweep haar niet onbekend voor. Ook aan de handgreep was te zien dat er al vaker gebruik van was gemaakt, viel mij op. Na zich ongehaast uitgekleed te hebben, liet mijn nichtje weten dat het tijd werd om de sfeer en de spanning wat op te voeren. Dat was beslist nodig om later op de avond beter te kunnen genieten van andere dingen, voegde ze daar fijntjes aan toe. 
Minutenlang werd de slaapkamer gevuld met het geluid van de knallende zweep. De vriendin kreeg er duchtig van langs en vooral haar achterwerk was een makkelijk doelwit. Na verloop van tijd begon ik mij af te vragen of de harde klappen ook buiten de slaapkamer hoorbaar waren. Mijn nichtje maakte zich in elk geval geen zorgen over de buren en sloeg er opgewekt op los. Dat ging zeker een kwartier zo door en zij pauzeerde slechts om een frisdrank uit de keuken te halen. De borsten en billen van de tengere vrouw zaten onder de rode strepen en striemen. Zij kreunde echter maar mondjesmaat en scheen wel wat gewend te zijn op dat gebied. 
Na afloop van de afranseling had mijn nichtje het licht in de slaapkamer uitgedaan en was daarna verdwenen naar de huiskamer. Even later hoorde ik de beginmelodie van een showprogramma. Blijkbaar had zij een onderbreking ingelast om haar vriendin tot rust te laten komen, vermoedde ik. Mijn ogen waren snel gewend aan de duisternis, maar desondanks kon ik alleen wat vage vormen onderscheiden. Heftig gezucht en het ritselende geluid van touw, wezen erop dat de vriendin probeerde om zichzelf los te maken. Die moeite kon zij zich besparen, wist ik. Door de manier waarop zij vastgebonden was, kon zij zich alleen bevrijden met hulp van iemand anders. Zelf testte ik ook af en toe mijn boeien, maar door het ontbreken van knopen was er geen kans om te ontsnappen. 

De rest van avond speelde zich ongeveer in dezelfde trant af. Zo af en toe kwam mijn nichtje de slaapkamer in om zich een tijdje met haar vriendin of met mij bezig te houden. De scherpe massage-olie werd regelmatig en rijkelijk gebruikt op onze lichamen. Hetzelfde gold voor de andere SM-speeltjes en attributen. Maar ook simpele wasknijpertjes droegen bij om de spanning te verhogen. 
Rond middernacht werd de halsband van de vriendin verwijderd en tevens haar benen losgemaakt. In opdracht van mijn nichtje stapte zij op bed en liet zich langzaam op haar knien zakken. Toen het plakband van haar gezicht werd getrokken, zag ik dat zij al die tijd ook nog een balletje in haar mond had gehad. Mijn nichtje was naast haar op bed gaan zitten en begon de twee dubbelgevouwen benen apart te omwikkelen met lange stukken touw. Toen ze daarmee klaar was, wees ze met een hoofdbeweging op mijn stijve lid. Gehoorzaam begon de vriendin haar mond te gebruiken. Ik had geen reden tot klagen over haar ijver en techniek, maar mijn nichtje besloot even later dat zij wel wat aanmoedigingen kon gebruiken. Door de gebogen houding van de vriendin was alleen de onderkant van haar rug goed bereikbaar. Die kreeg dan ook te maken met de lange nagels van mijn nichtje. Ze stopte pas met treiteren nadat zij nog een paar maal venijnig aan de stijve tepels van haar vriendin had getrokken. Ze ging op de stoel bij het nachtkastje zitten en stak in alle rust een sigaret op. 
Ondertussen begon ik de controle te verliezen en voelde een hoogtepunt naderen. Kennelijk was dat niet de bedoeling van mijn nichtje, want de vriendin kreeg opdracht te stoppen en op mijn geslacht te gaan zitten. Na een condoom te hebben aangebracht, hielp mijn nichtje om mijn lid in het onderlichaam van haar vriendin te laten verdwijnen. Uit alles was op te maken dat de lesbische vrouw niet echt blij was met deze ontwikkeling. Meteen daarna werd er een extra touw om haar middel gewikkeld en vastgemaakt aan de achterkant van het ledikant. Een tweede touw om haar middel werd om mijn bovenlichaam vastgeknoopt. Door deze truc kon de vriendin vooruit noch achteruit en was gedwongen om stil bovenop mij te blijven zitten. 
Ook nu weer ging het licht uit en verdween mijn nichtje naar de huiskamer. Lachend liet ze nog weten dat wij ons wel zouden vermaken terwijl zij naar de nachtfilm ging kijken...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen