Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Op een middag vroeg mijn man of hij me naakt mocht vastbinden op de keukentafel en me dan te neuken. Ik ben altijd wel in voor een experimentje en dacht, waarom niet.

Hij kleedde me uit, deed me een blinddoek voor. Vervolgens hoorde ik hem een verpakking open maken. “Niet schrikken”, zei hij. Ik heb in de sekswinkel iets nieuws gekocht. Ik moest mijn mond open doen. Vervolgens kreeg ik iets in mijn mond wat leek op een balletje. Er zat blijkbaar een koordje aan zo te voelen die hij in mijn nek vastgespte. “Het is een Ball Gag”, zei hij. “Zo kan ik straks alles met je doen zonder dat je kunt tegen sputteren”, grapte hij. Het leek me wel geil om zo helemaal overgeleverd te zijn aan hem. Ik moest voorover bukken over de keukentafel en mijn benen spreiden. Hij knoopte mijn enkels met een touw vast aan de tafelpoten.Nu moest ik mijn armen strekken. Hij pakte mijn linkerpols en ook daar ging een touw omheen die weer werd bevestigd aan een tafelpoot. Hetzelfde deed hij met mijn rechterpols. Ik kon geen kant meer uit en voelde me weerloos en opgewonden over wat hij met me zou gaan doen. Blijkbaar stond hij te genieten hoe zijn vrouwtje met haar benen wijdt vastgebonden lag. Ik had werkelijk geen idee. Ik kon me niet bewegen, zag niets en kon niets praten. Ik voelde mijn kutje nat worden. “Schat wat lig je er prachtig bij”, zei hij. Ik voelde zijn lul tegen mijn natte kutje drukken. Heerlijk hoe hij me daarna met zijn lekkere dikke geile lul opvulde. Hij begon me heerlijk te neuken.

Plotseling ging de telefoon. Mijn man pakte hem op zonder zich uit mij terug te trekken. Het was Mark een collega van zijn werk. Tijdens het bellen neukte hij me gewoon door. Mark was aan het overwerken en zijn computer was vastgeslagen. Mijn man weet veel van computers af en werd wel vaker gebeld voor zulke dingen. “Ik moet even naar kantoor Marianne”, zei hij tegen mij. “Waarschijnlijk weet ik wel waar die storing zit en ben ik binnen een half uurtje terug. En als ik terug kom ga ik gewoon weer verder met je waar ik gebleven was.” Ik hoorde vrijwel direct hierna de voordeur dichtslaan. Fuck hij is weggegaan en hij heeft mij hier gewoon laten liggen. Na een paar minuten schoot me te binnen dat het vandaag zaterdag is. En volgens mij moet het rond 17:00 zijn als ik zo schat. Omstreeks dit tijdstip komt de 18 jarige buurjongen altijd de folders bezorgen met de nieuwste aanbiedingen van de supermarkt voor volgende week en allerlei andere reclame zooi wat meestal direct in de prullenbak beland. Maar goed als mijn buurjongen inderdaad zo het pad oploop naar de voordeur zou hij me zo kunnen zien liggen door het raampje wat naast de voordeur zit. Ik schrok bij de gedachte maar vond het tegelijkertijd ook wel een geil idee. Hé, ik hoor geluid in de achtertuin, of niet. Ik voel me toch behoorlijk hulpeloos zo. Nee, het zal wel verbeelding zijn geweest. Nee toch niet, daar hoor ik weer geluid, het lijkt wel of de keukendeur open gaat. Ja hoor, ik hoor voetstappen. Is dat half uur nu al voorbij ??? Ik voel een handen op mijn heupen en er streelt een eikel langs mijn kutje. Oooh wat voelt dat lekker aan zeg. Hij duwt zijn eikel tussen mijn schaamlippen en glijdt mijn botergeile kutje binnen. Eerst neemt hij mij zachtjes en vervolgens gaat het sneller en sneller. Ik geniet en voel een orgasme op komen. Als ik klaar kom voel ik zijn pik kloppen in mijn kutje als teken dat hij klaar gaat komen. Mijn kutje wordt volgespoten met zijn heerlijke zaad.

Hij trekt zich terug en ik voel zaad uit mijn doosje lekken. Ik verwacht dat hij me nu wel zal losmaken. Zodat ik het met een heerlijk tongzoen kan bedanken voor die heerlijke beurt. Weer voel ik handen die mijn heupen vastpakken. Wat is hij toch van plan? Ik voel dat hij weer zijn pik in mij steekt. Maar dit is zeker weten niet de pik van mijn man. Deze is veel dunner en iets korter. Wat gebeurt hier? Ik snap er niets van. Wat is dit? Was die eerste mijn man wel of ook niet? De korte dunne pik neukt me wild en komt al snel klaar in me. Mijn kutje is nu 2x volgespoten met sperma. Lang kan ik er niet over nadenken want ik voel weer een pik in me. Deze keer een hele dikke. Deze neukt me lang en hard, ik kom zeker 3x klaar voor dat ook deze mijn kut vult met zijn sperma.
Ik hoor de achterdeur weer open en dicht gaan. Het is nu doodstil in huis. Zo lig ik nog zeker een kwartier met mijn uitgewoonde kut op de keukentafel met naar alle waarschijnlijkheid een plasje sperma op de grond.

Uiteindelijk hoor ik de voordeur. “Sorry, sorry schat. Het duurde allemaal wat langer als gepland. En toen ik eindelijk weer thuis kwam en de auto voor de deur zette, toen werd ik aangesproken door 3 schilders met de vraag of ik hier woon. Het blijkt dat ze vanaf maandag het gehele huizenblok komen schilderen. Ze waren bijna bij alle huizen al geweest om te kijken wat er per huis gebeurd moet worden. En om alvast wat spullen achter bij de mensen in de tuin te zetten. Ik schrok me rot want ik dacht als ze bij ons achter in de tuin waren geweest hadden ze je vast zien liggen door het raam. Ik moet er niet aan denken. Maar ze zeiden nog niet bij ons achter te zijn geweest. Ze vroegen wel of mijn vrouw volgende week thuis zou zijn.
Ze zouden het fijn vinden om af en toe ergens binnen te kunnen zitten met een warm bakje koffie. Omdat het tenslotte al best koud is buiten heb ik gezegd dat dat goed is. En dat ze volgende week hier binnen kunnen komen wanneer ze willen dat je toch thuis bent.
Vind je vast niet erg hè schat. En nu moet ik je snel losmaken want ze komen zo alsnog wat blikken verf in de achtertuin zetten.” Mijn man maakte me los, deed mijn blinddoek af en verwijderde mijn Ball Gag. Ik zag dat het al behoorlijk donker was buiten. En ook binnen want er was nog geen lamp aan. Mijn man snelde naar het toilet omdat hij nodig moest. Dat gaf mij de kans om snel het sperma van de vloer te vegen met een theedoek. Voordat hij het straks ziet, als de lampen aan zijn. Ik ging snel naar boven om te douchen. Onder de douche waren mijn hersens aan het malen wat er allemaal gebeurd was. Zouden het de schilders zijn geweest of ………….

Na het douchen heb ik me snel aangekleed en terwijl ik de trap afloop hoor ik stemmen beneden. Aan de keukentafel zie ik 3 mannen zitten met een warme bak koffie. “Schat wil je ook een bakkie”, vraagt mijn man. “De mannen hebben zojuist al hun spullen bij ons in de tuin gezet. En ik dacht laat ik ze effe binnen laten voor een bakje koffie.” De mannen kijken mij aan.
De brutaalste zegt; “Erg vriendelijk van u en uw man dat we van uw keukentafel gebruik mogen maken om even te genieten van wat lekkers.” Of het afgesproken was geven alle 3 de mannen tegelijk mij een knipoog. Ik wist genoeg, het waren die mannen. Ik kleurde tot achter mijn oren rood en stond met mijn mond vol tanden. Mijn man lacht en zei; “Marianne is een verlegen vrouwtje jongens, maar ze heeft een hard van goud. Ik weet dat ze volgende week graag voor jullie klaar staat.” “Nou”, zei de brutaalste schilder weer.
“Ik hoop dat we volgende week veel van de keukentafel gebruik mogen maken.” En weer kreeg ik een vette knipoog van alle drie de schilders.

“Jongens”, zeg ik. “Ik zal zorgen dat er volgende week zo nu en dan wat lekkers op tafel lig. En dan mogen jullie pakken wat jullie willen.” Ik voel dat ik weer kleur en voel me ondeugend.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen