Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

We zitten in de auto onderweg naar huis. Wij waren op zo’n verplichte verjaardagsvisite van een tante van mij, waar je niet onderuit kunt. Om het nog wat erger te maken woonde ze ook nog eens niet naast de deur. Het zou nog zeker 1 ½ uur duren voor we thuis waren. Mijn vrouw ziet er zoals gewoonlijk weer fantastisch uit. Ze had een mooi kort zwart rokje aan en een bloesje waarvan ze de bovenste paar knoopjes open had gedaan zodra we in de auto stapten. Als ik naar haar kijk dan zie ik een klein stukje van haar BH. Ik stel voor om een flesje wijn open te maken als we thuis waren. Ze kijkt me ondeugend aan en zegt; “Je wilt me zeker dronken voeren om daarna misbruik te maken van je arme vrouwtje”.

 

Vervolgens deed ze nog een knoopje open van haar blouse en trok haar rok iets hoger op zodat ik de bovenkant van haar kousen zie.

“Schat”, zeg ik. “Als je niet uitkijk dan stop ik op de eerste de beste parkeerplaats om je daar heerlijk te nemen.”

“Nou schat wat houd je tegen”, is haar antwoord.

Op dat moment zie ik dat er over een kilometer een tankstation met een restaurant langs de snelweg ligt. Ik neem de afslag en zie dat het een truckerscafe is. Er staan behoorlijk wat vrachtwagens op de parkeerplaats maar aangezien het al behoorlijk laat is zie ik in het restaurant niemand zitten. Ik parkeer de auto en neem haar mee naar het toiletgebouw achter het restaurant. “Snel”, zegt ze. “Schiet op voor er iemand binnen komt”. Ze is toch wel een beetje zenuwachtig en bang om betrapt te worden. Ik kijk in elk toilet om te controleren of ze leeg zijn. Gelukkig er is niemand aanwezig. Snel trek ik mijn vrouw in het laatste toilet. Zij trekt snel haar string uit en knoopt mijn broek open die ze met 1 ruk samen met mijn boxershort omlaag rukt. Vervolgens duwt ze me op de Wc-pot en begint me heerlijk af te trekken. “Ik kan niet geloven dat we dit doen”, giechelt ze. Ze buigt voorover en likt over mijn eikel. Plagend kijkt ze me even aan en begint me te pijpen. Ik ben zo opgewonden dat ik haar waarschuw dit niet te lang te doen omdat ik anders al klaar kom.

“Nou dat kunnen we niet hebben”, zegt ze. Ze gaat staan knoopt haar bloesje open. Ze stroopt haar rokje omhoog en neemt met 1 hand mijn pik in haar hand. Ze houdt mijn eikel voor haar kutje en zakt langzaam naar beneden. Wauw ze is behoorlijk geil want haar kutje is drijfnat. Ze begint op en neer te bewegen en kreunt heerlijk.

Op dat moment horen we de deur van het toilet open gaan. Er komen mensen binnen. Ik leg mijn hand in de nek van mijn vrouw en trekt haar naar me toe zodat ik haar kan tongzoenen. Ik probeer zo haar kreun geluiden te smoren. Ik kijk ondertussen langs haar heen en zie tot mijn schrik dat we ook nog eens vergeten zijn de deur van ons toilet op slot te doen. Net als ik voorzichtig probeer dit alsnog heel zachtjes te doen. Gaat de deur open en kijk ik in het gezicht van 2 truckers die verbaast poolshoogte kwamen nemen na het horen van die gesmoorde kreten van mijn vrouw.

Nou daar zit je dan op een Wc-pot een nummertje te maken met je vrouw. Mijn vrouw schaamt zich echter voor geen meter en gaat gewoon door met neuken. Sterker nog volgens mij wordt ze er nog geiler van. “Kom op”, zegt ze. “Niet stoppen met neuken. Ga door of moeten deze mannen je komen helpen”. Ik weet niet wat ik hoor. Mijn anders zo verlegen vrouwtje is helemaal los geslagen. Tot mijn schrik zie ik dat beide heren inderdaad hun broek laten zakken en een stap dichterbij doen. De eerste, een lange dunne man gaat voor mijn vrouw staan en duwt haar hoofd richting zijn stijve lul. Ze neemt hem in haar mond en begint hem driftig te pijpen. Terwijl ze gewoon doorgaat met mij te neuken. Ik zie haar wangen naar binnen trekken als ze vol overgave de man zuigt. De tweede man is een wat gezette neger. Hij heeft een enorme lul. Ik schat hem op zeker 21 cm. Hij gaat achter haar staan en ik voel zijn lul tegen de lippen van haar kutje strijken. Ik ben even bang dat hij probeert zijn lul naast die van mij ook in mijn vrouws kutje wil stoppen. Maar het blijkt dat hij op die manier het geile vocht wat uit haar kutje komt gebruikt als glijmiddel voor zijn pik. Hij zet zijn eikel nu tegen haar kontgaatje. Mijn vrouw stopt even met pijpen en kijkt mij verrast aan. Ik ben nog steeds verbouwereerd en weet niet of ik moet protesteren tegen wat er nu allemaal gebeurt of dat ik toe moet geven aan dit geile gebeuren. Ik ben bang dat ze helemaal uit elkaar scheurt als hij zijn enorme geval stukje bij beetje in haar anus schuift. De ogen van mijn vrouw beginnen wazig te glimmen en kreunend stort ze zich weer met haar mond op de pik van de trucker. Ze is nu in al haar gaatjes gevuld en ze geniet met volle teugen. Ik voel haar kutje samentrekken en met een schreeuw komt ze klaar. Haar hele lichaam trilt en beeft, terwijl haar kutje zo nat is geworden dat ik het hoor soppen. Dit is teveel voor me en ik kom spuitend klaar in haar kutje

Tegelijkertijd komt de lange dunne trucker klaar in haar mondje. Ze slikt half alles door terwijl de ander helft over haar kin op haar borsten druipt. Normaal gesproken wil ze nooit dat ik haar mond klaar kom. Ze vindt de smaak van sperma niet lekker. Maar ze is blijkbaar zo geil dat het haar allemaal niets meer uitmaakt. Ik sta op terwijl de neger nog steeds bezig is haar kontje te neuken. De andere trucker is weggelopen. Blijkbaar om andere truckers te waarschuwen. Want er kwamen 3 andere mannen naar binnen gelopen. De neger tilt mijn vrouw op en gaat nu op de toiletpot zitten. Dit allemaal zonder zijn pik uit haar kontje te halen. Ze berijdt zijn pik nu met haar benen wijdt, terwijl ik mijn zaad uit haar kutje zie lekken. Een enorme kalende dikke man gaat op zijn knieën zitten. Maakt zijn broek los en haalt zijn enorme dikke pik uit zijn broek. Met 1 stoot zit hij tot aan zijn ballen in haar kutje. “Ja neuk me. Neuk me hard”, gilt ze. Ze denkt niet meer logisch na, haar dierlijke instinct neemt het over. Het kan haar niet meer schelen dat ze door onbekende mannen geneukt wordt. Het kan haar ook niet schelen dat dit zonder condoom gebeurt. Zolang ze maar geneukt wordt.

Een andere trucker duwt me aan de kant en houdt zijn pik voor haar mondje. Weer zie ik haar wangen naar binnen trekken terwijl ze zijn pik zuigt.

De man in haar kutje is haar zo aan het afraggen dat hij schokkend klaar komt in haar kutje. Als hij zich terug trekt lekt het zaad uit haar. Ze staat op van de man die haar kontje nog steeds neukt en gaat op handen en knieën op de vloer zitten. De neger neemt met zijn enorme dikke lul achter haar plaats en begint nu haar kutje te naaien. Mijn pik is inmiddels al weer hard geworden en ik kniel voor haar. Ze kijkt me geil aan en begint me te pijpen. De neger komt ondertussen klaar, zijn plaats wordt direct ingenomen door de volgende man die haar kutje begint te neuken. Totaal wordt ze nog 5 keer volgespoten. Na de laatste man kom ik ook weer klaar. Mijn vrouw slikt alles door en kijkt me geil aan. Terwijl ze gaat staan zie ik het zaad langs haar benen lopen. Op de grond ligt ook al een behoorlijke plas.

“Zullen we gaan”, zei ik. “Of heb je nog niet genoeg gehad?” Ze lacht en trekt me mee het toilet uit richting de auto. Haar bloesje hangt nog open en het zaad dat langs haar benen loopt heeft inmiddels haar enkels bereikt. Als we instappen zien we dat er een aantal trucks aan kwamen rijden. Blijkbaar heeft de tamtam zijn werk gedaan en hebben al de chauffeurs elkaar gewaarschuwd dat er een geil vrouwtje bezig is. Helaas voor hun vissen ze naast het net.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen