Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Het was een avond waar we al een tijdje op hadden gewacht, de avond dat mijn vrouw Marianne door een groepje mannen geneukt zou worden. Alles was geregeld. Ik had een kamer in een van der Valk hotel gereserveerd en mijn vrouw was zo geil als boter. De hele dag liep ze al met kriebels in haar buik en kutje rond.

Rick, Jeffrey, Robert en Mark waren de mannen die we via internet ontmoet hadden. Samen met mij zou Marianne dus door 5 mannen genomen worden. We hebben al een week geen sex gehad. Mijn vrouw weigerde dat en wilde dat ik al mijn zaad en geilheid zou opsparen voor de gangbang op vrijdagavond.

Vrijdagmorgen ging ik naar mijn werk en ik moest er de hele dag aan denken. Hoe zal de avond verlopen? Ik kwam om 16:00 thuis. Mijn vrouw had ons zoontje al bij de oppas gebracht. Ze had al gedoucht en was net bezig haar kutje te scheren. Ik liep door naar onze slaapkamer en zag dat ze haar kleren op het bed had klaar gelegd. Zwarte netkousen, rode kanten string, strak zwart shirt en een kort spijkerrokje. Naast het bed stonden zwarte pumps.

Ik kleedde me uit en liep naar de badkamer om mezelf te gaan douchen. Marianne had net haar haren geborsteld en was bezig make-up op te brengen. Terwijl ik onder de douche stond bleef ik naar haar kijken hoe ze haar oorbellen in deed en haar gouden enkelbandje bevestigde om haar enkel. Ze zag er geil uit en ik werd opgewonden van het idee dat ze vanavond door een groepje mannen geneukt ging worden.

We reden met de auto naar een café vlakbij het hotel. Marianne wilde graag een paar wijntjes drinken om haar nervositeit weg te drinken. Ze was bloedgeil maar ook zenuwachtig. Een paar wijntjes lieten de zenuwen en haar verlegenheid verdwijnen en de geile slet in haar naar buiten komen. Na ongeveer 40 minuten kwam Rick het café binnen. We herkenden hem van de foto die hij had gestuurd. Hij was wat vroeger zei hij en had daarom besloten om even een biertje te gaan drinken. Hij vond het leuk om ons hier al te treffen en ging bij ons zitten, en we maakten een beetje kennis met elkaar. Hij trakteerde ons op verschillende rondjes. Rick had er duidelijk zin in en hij keek begerig naar Marianne. Hij had al een behoorlijke bobbel in zijn broek.

Marianne zag dat ook en kleurde toen hij zag hoe ze naar zijn bobbel keek.

Rick pakte haar hand en legde hem op zijn kruis. De afspraak die we met de mannen gemaakt hadden was dat Marianne zich als een echte slet zou gedragen en alles zou doen wat de mannen wilde.

We dronken onze glazen leeg en liepen naar het hotel. Rick zat tijdens het lopen aan Marianne’s billen en liet op een gegeven moment zijn hand onder haar rokje glijden. Ze giechelde, de wijntjes hadden inderdaad de slet in haar naar boven gebracht.

Toen we bij het hotel kwamen waren de andere drie mannen er ook al. Ze stonden bij de ingang te wachten en zaten op een bankje. Toen ze ons aan zagen komen lachten ze van oor tot oor. Ze herkenden ons ook van de gemailde foto’s. Mijn vrouw zag er heerlijk geil uit en het beviel ze duidelijk wat ze zagen. Rick stelde haar aan de andere mannen voor als de neukslet van de avond. Ondertussen had hij nog steeds haar billen vast onder haar rokje

Mark ging de sleutel van de kamer halen en met z’n allen liepen we de lift in. Er was nog een stelletje in de lift. Ik kon mijn vrouw niet zo goed meer zien. Ze stond helemaal in de hoek en de mannen stonden voor haar met hun ruggen naar me toe. Ik hoorde haar giechelen en iemand zei; “Wacht tot we in de kamer zijn jongens.” De mannen waren haar behoorlijk aan het betasten en konden bijna niet wachten tot we er waren.

Het andere vrouwtje wat in de lift stond met haar man vond het blijkbaar allemaal reuze spannend wat er gebeurde. Ze bleef maar gluren uit haar ooghoeken wat er met Marianne gebeurde. En ze kreeg blosjes op haar wangen. Op de eerste verdieping ging het stelletje de lift uit en we waren alleen nu. Robert was aan het zoenen met haar, Rick was haar borsten aan het betasten en Mark had haar rokje aan de voorkant opgetild en zat met zijn vinger in haar kutje. Marianne had haar ogen dicht en kreunde een beetje. Ze genoot er zichtbaar van.

We kwamen op de derde verdieping aan. Hier moesten we zijn. We liepen snel naar onze kamer. Robert gooide de deur open en riep: “Hup naar binnen slet.” Eenmaal binnen opende Rick de minibar en haalde er wat blikjes bier uit. Robert liep naar Marianne en trok haar op zijn schoot terwijl hij tegelijkertijd in een stoel plofte. Hij stak meteen zijn vingers in haar kutje. Jeffrey liep naar ze toe en begon haar te tongzoenen.

Nadat hij haar had gekust riep hij; “En nu kleren uit hoer.”

Mark zei: “Je hebt hem gehoord slet, dus kom op.”

Marianne ging staan en trok haar shirt uit en liet haar rokje over haar heupen naar beneden glijden.

“Ook je string hoer”, riep Rick.

Daar stond ze dan met alleen haar kousen, jarretelles en pumps aan. “Op je knieën hoer en kruip naar me toe”, vervolgde Rick verder.

Ze gehoorzaamde en kroop op handen en knieën naar hem toe. Eenmaal bij hem aangekomen moest ze van hem haar knieën zo wijd mogelijk uit elkaar doen. Zodat de mannen die achter haar stonden goed haar kutje konden zien. Ik keek ook en zag dat ze een nat kutje had. Hij stond een beetje open en ik zag haar vocht glinsteren tussen haar schaamlippen.

Robert liep naar haar toe en pakte haar bij haar haren. “Kom op slet”, zei hij en trok haar omhoog. “Het is tijd dat we je vrouwtje gaan gebruiken”, zei hij tegen mij.

Hij nam haar mee naar het bed en ze moest op haar rug gaan liggen midden op het matras. De anderen kwamen ook naar het bed gelopen en keken neer op mijn vrouw. Mijn geile sletterige vrouwtje.

Ze spreidde haar benen en begon haar klitje te vingeren. “Wie wil er eerst?” zei Robert. Mark pakte een stuk papier uit zijn zak en een pen uit zijn jaszak. “Laten we nummertjes trekken”, zei hij. Hij schreef de nummers 1 t/m 4 op. Ik kreeg geen nummer. Mijn beurt was als iedereen haar gebruikt had. De mannen trokken een nummer. Jeffrey eerst, dan Rick, dan Mark en als laatste Robert

Jeffrey kleedde zich uit en klom boven op Marianne. Hij liet direct zijn pik in haar natte kutje glijden en begon haar te neuken. We keken allemaal toe hoe zijn pik in en uit haar kutje gleed. Rick had zich inmiddels ook uitgekleed en stond een beetje aan zijn pik te trekken terwijl hij toe keek. Na een tijdje zo gestaan te hebben liep hij naar het hoofd van mijn vrouw en stak zijn pik in haar mond. Ze begon hem te pijpen terwijl hij met twee handen haar hoofd vast hield.

Plotseling riep Jeffrey; “Shit ik ga klaarkomen.” Zijn billen schokten en hij spoot zijn sperma in het condoom.

Rick wilde dat ze nu op handen en knieën ging zitten. Hij nam achter haar plaats en duwde met 1 stoot zijn pik tot aan zijn ballen in haar. Hij pakte haar bij haar heupen beet en begon haar wild te neuken.

We hadden nu allemaal onze kleren uitgedaan en we stonden allemaal met onze pik te spelen terwijl we toekeken hoe Marianne als een hoer werd gebruikt.

Ze kreunde en had haar hoofd naar beneden hangen. Haar haren hingen langs haar gezicht en met iedere stoot zag ik haar borsten heen en weer wiebelen.

Zij was ons gebruiksvoorwerp, zij was degene die ons moest dienen en plezieren.

Ook Rick ging zo dadelijk klaarkomen. Hij begon steeds harder te kreunen en hij kwam diep in haar klaar terwijl ik zijn billen zag krampen terwijl hij Marianne stevig bij haar heupen vasthield.

Hij bleef een tijdje zo op zijn knieën zitten met zijn pik nog in haar en trok uiteindelijk zich terug. “Shit”, zei Mark. “Je condoom is gescheurd.” Marianne zat nog op handen en knieën en er lekte zaad uit haar kut.

Ik schrok, dit was niet de bedoeling. Maar na de eerste schrik maakte het me eigenlijk ook niet meer uit. Ik was geil en kon alleen maar aan neuken denken en Marianne maakte het blijkbaar al helemaal niet uit. Ze wilde dat de volgende haar zou neuken.

Mark draaide mijn geile slet op haar rug en spreidde haar benen. Hij liet zijn pik in haar glijden en neukte haar een minuut of vijf. Hij had geen condoom om. Het maakte niemand meer uit. Het enige dat iedereen wilde was mijn geile vrouwtje neuken. Toen hij voelde dat hij klaar ging komen trok hij zijn pik uit haar en spoot zijn zaad over haar buik heen. Het zag er heel geil uit. Haar kutje stond open en was lichtelijk gezwollen. Er zat zaad rond haar schaamlippen en zaad op haar buik.

Robert was nu en hij neukte haar wild, hard en ruw. Rick en Mark pakten ieder een enkel van haar vast en trokken die richting haar hoofd. Robert neukte haar zo hard als hij maar kon. “Hou haar benen goed wijd jongens”, riep hij. Hij kwam schreeuwend klaar en ook Marianne kreeg een orgasme.

Marianne kon er geen genoeg van krijgen en ze begon haar zaadkut te vingeren. We zagen het sperma uit haar lopen terwijl ze kreunend doorging met haar kut te bewerken.

Jeffrey’s pik was inmiddels alweer hard geworden en hij stond zich af te trekken boven haar gezicht. Hij spoot voor de tweede keer zijn sperma. Nu over haar gezicht heen. Ook Rick en Mark waren zich inmiddels gaan aftrekken en spoten hun zaad over haar borsten heen. Marianne was al die tijd doorgegaan met haar kutje te vingeren en ook zij kwam kronkelend en gillend klaar.

Robert klom weer op haar en begon haar voor de tweede keer te neuken. Het duurde deze keer langer als de eerste keer maar uiteindelijk kwam hij weer diep in haar kutje klaar.

De mannen hadden genoeg gehad. Ze kleedden zich aan en vertrokken. Ik keek naar mijn vrouw, daar lag ze dan. Als een afgeneukte hoer gebruikt door 4 mannen. Die hun zaad op en in haar hadden gespoten. Ik liep naar haar toe.

“Kom schatje van me. Ik ben jouw eigen geile hoer. Nu is het jouw beurt. Neuk me”, zei ze. Tsja wie ben ik om dat te weigeren! Het werd een lange geile nacht.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen