Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn man en ik zijn gek op sex, in allerlei variaties. Wij hebben een heel goed sexleven, waarbij we vaak ook anderen betrekken. Ik ben nu 36, en mijn man is 33, en 5 jaar geleden ben ik bevallen van ons derde kind. We hebben allebei een normaal uiterlijk, zijn beiden tussen de 1,65 en de 1,80 mtr lang, we zijn beiden slank en ik houd er van om me sexy te kleden. Ik heb lang, donkerblond haar en een paar lekkere tieten, cup 85DD. Boven mijn poesje heb ik een streepje haar laten staan. Mijn man heeft kort zwart haar en een lekker lul van 22 cm. Ik kom uit een gezin waar we heel vrij en open zijn op het gebied van sex. Regelmatig beleven we nog hete avonturen met elkaar, en ik ben blij dat mijn man daar net zo over denkt als ik. Ik ben een vrouw die van uitersten houdt, van perversiteiten. Echt, niets is mij te gek. Het verhaal wat ik jullie graag is echt gebeurd, hoe ongeloofwaardig het voor sommigen ook zal klinken.

 Het was op een zaterdagmiddag, nu iets meer dan 6 jaar geleden. Ik ben met mijn auto onderweg naar huis, want vandaag komt mijn man eindelijk terug van bijna twee weken zakenreis naar Japan. Ik heb zin om eens lekker te vrijen met hem, want de laatste keer is nu dus al weer bijna twee weken geleden, de ochtend voor zijn vertrek naar Japan. Ik was toen ongesteld, maar dat is voor ons nooit een probleem geweest. Ik ben niet aan de pil, ik vind het altijd een prettig idee om te neuken met iemand, wanneer ik weet dat ik er zwanger door zou kunnen geraken.

Zo dus ook vandaag. Helaas kom ik onderweg in een file te staan, er schijnt een ongeluk gebeurt te zijn, waardoor ik later thuis kom. Wanneer ik eindelijk thuis arriveer, merk ik al snel dat mij man ook al thuis is, en hij blijkt niet alleen te zijn. Mijn moeder en zus zijn me al voor. Wanneer ik de kamer binnen kom, zie ik dat mijn man mijn moeder aan het neuken is, terwijl mijn zus met een dildo aan het spelen is. Binnen een mum van tijd ben ik naakt en lag tussen de benen van Sandra, mijn zus, likkend aan haar lekkere kut. Ik ben net op tijd, want ze staat juist op het punt om klaar te komen. Ik voel het geile vocht mijn mond in stromen. Net als ik, kan mijn zus ook spuitend klaarkomen. Naast ons hoor ik aan het gekreun en gesteun, dat mijn man en mijn moeder ook dicht bij een orgasme zitten. Met mijn hand streel ik de ballen van mijn man, wanneer hij zijn zaad bij mijn moeder naar binnen spuit. “En ik dan, krijg ik niets?”, vraag ik hem met een lach. Op dat moment krijg ik echter opeens een idee. Ik besef me opeens dat ik midden tussen twee “periodes” zit, ofwel…. als ik vandaag neuk, dan heb ik alle kans dat ik zwanger word.

Vanuit dat besef komt bij mij een plan opzetten. Ik zeg er echter niets van tegen mijn man, ik zeg alleen tegen hem en tegen Sandra dat ze zich klaar moeten maken, want we moeten weg. “En wel meteen!” zeg ik. Ik geef mijn zus en mezelf niet meer tijd dan welke nodig is om een jas aan te trekken over onze lingerie. Vragend word ik aangekeken wat ik van plan ben. Ik zeg echter niets, en enkele ogenblikken later zitten we met z’n drieën in mijn auto. Mijn moeder is er nu niet meer bij, die gaat naar huis. Na ongeveer drie kwartier rijden parkeer ik de auto bij een club in het zuiden van het land, waarvan ik weet dat er zaterdag altijd veel mannen aanwezig zijn. (Ik heb de club-eigenaar gesproken voor dat ik dit verhaal ging schrijven, maar hij wilde niet hebben dat ik de club bij naam noem.) Het is net half negen wanneer we de club binnengaan. We zijn echter niet de eersten, er zijn al een paar stelletjes, en ook wat mannen en vrouwen alleen. De club heeft een ruime zaal met een bar. Tegenover de bar bevindt zich een podium waar regelmatig shows op worden gegeven, en ook zijn er enkele ruimtes waar men heen kan gaan om te vrijen. Voor degene die honger krijgt, is er zelfs een keuken aanwezig. Hoewel we onze lingerie aan mogen houden, kleed ik me toch meteen helemaal uit. Ik krijg dan ook meteen bekijks wanneer ik de zaal binnen loop. Ondertussen vertel ik Sandra en mijn man wat mijn plan is, en zij stemmen er welwillend mee in.

Na even rondgekeken te hebben, loop ik naar de bar toe, waar al een echtpaar staat. We raken makkelijk aan de praat, en omdat ik helemaal naakt ben is het ijs al snel gebroken. Ik merk al snel dat dit echtpaar meer wil dan allen maar praten, en ze stellen voor om naar een van de speciale ruimtes te gaan. Dan laat ik me echter op mijn knieën voor de man zakken en zie dat de man al een behoorlijke stijve lul heeft. Terwijl we nog bij de bar zijn, haal ik zijn lul tevoorschijn. Ik kijk even naar de lekkere worst, geef een paar kusjes op de eikel, en dan laat ik hem heerlijk mijn mond in glijden. Mmm, hij smaakt lekker, en ik voel hem steeds harder worden in mijn mond. Dan stop ik even met pijpen, en draai me om. Ik kijk nu recht tegen het slipje van de vrouw aan. Ik houd het slipje opzij en streel het donzige poesje. Dan steek ik mijn tong uit en ga er mee door haar lipjes. Ze kreunt wanneer ik met mijn tong haar klitje raak. Na een paar likjes door haar gleufje duw ik een vinger bij haar naar binnen en ga ik weer verder met haar man. Ik weet dat iedereen in de zaal ons kan zien, iedereen zit dan ook onze kant op te kijken. Opnieuw neem ik de lul van de man in mijn mond, dit keer laat ik hem lekker tot achter in mijn keel glijden, mijn lippen raken zijn ballen.

Ik vind het heerlijk om diep geneukt te worden, of het nu in mijn kut, kontje of mond is. En ik kan veel hebben! Ik zorg ervoor dat de man niet te snel klaarkomt. Daarom laat ik hem na een poosje weer uit mijn mond glijden en vestig ik mijn aandacht weer op zijn vrouw. Die is door het gevinger al aardig opgewonden geraakt, en nu ga ik haar uitgebreid likken. Afwisselend duw ik mijn tong bij haar naar binnen, of sabbel ik op haar klitje. Ik proef dat ze steeds natter begint te worden, ze begint zwaarder te steunen, en even later komt ze over mijn gezicht klaar. Ik blijf haar likken tot haar orgasme weggeëbd is. Dan draai ik me weer om en vestig ik mijn aandacht op haar man. Ik neem hem opnieuw diep in mijn mond, en de man begint me al snel in mijn mond te neuken. Met mijn handen kneed ik zijn billen en probeer hem zo nog dieper in mijn mond te krijgen. Ik voel hoe hij begint te schokken, en snel trek ik mijn hoofd wat naar achteren, zodat ik alleen zijn eikel nog tussen mijn lippen heb. Op deze manier kan ik zijn zaad juist goed proeven. Dan komt hij klaar. Ik voel het zijn sperma mijn mond in spuiten, over mijn tong. Ik blijf zuigen tot de laatste druppel. Ik slik het niet meteen door, eerst wil ik zijn sperma goed op mijn tong proeven. Pas dan slik ik het heerlijke warme sperma door. Een beetje verbaasd staat het echtpaar mij aan te kijken; dat ik zomaar het zaad van een wildvreemde man slik! Ach, als het aan mij ligt, dan krijgen ze vanavond nog veel meer te zien.

Wanneer ik rondkijk, zie ik dat veel mensen niet ongeroerd zijn gebleven door hetgeen ze zojuist hebben gezien. Ik zie een man met een flinke bobbel in zijn broek vlak bij ons staan, zijn eikel komt boven zijn slipje uit. Ik loop op de man toe, en ondertussen knipoog ik naar mijn zus, die mijn seintje begrijpt. Ze loopt naar het podium en legt daar een paar kussens neer. Ondertussen streel ik de man, een veertiger, schat ik, over zijn kruis. Daarbij kijk ik op een geile manier naar de om ons heen staande mannen. “Wie wil er met mij neuken?” vraag ik, en ik hoor verschillende mannen “Ik! Ik!” roepen. Ook de man op wiens kruis mijn hand ligt. Ik moet ervan glimlachen. Ik leid de man mee naar het podium en vraag hem zijn slipje uit te trekken. Dan staat hij naakt voor me, zij paal fier vooruit stekend. Ik ga op mijn rug liggen, met mijn benen wijd en een paar kussens onder mijn billen, zodat ik als het ware achterover lig, met mijn kut op het hoogste punt. De man komt tussen mijn benen en al snel voel ik hem bij me naar binnen glijden. Doordat mijn billen omhoog liggen, kan hij makkelijk bij me naar binnendringen.

Gelukkig zeurt hij niet over een condoom, want ik heb een hekel aan die dingen. Gewoon, puur natuur, dat is het lekkerste. Ik sla mijn benen om zijn billen en al snel liggen we lekker te neuken. Het is een rustige neuker, wat ik wel lekker vind. Trouwens, ik vind het ook lekker wanneer ik hard genomen word. Terwijl hij me neukt, geef ik me helemaal aan hem, en hoewel ik hem eigenlijk niet eens ken, lijkt het toch alsof we een verliefd stel zijn. Maar ja, op die manier neuk ik meestal, met wie ik ook ben. Hij komt over me heen hangen, en we beginnen lekker te tongzoenen. Jah, dit is heerlijk! Ik zie dat mijn zus bezig is om een paar mannen te pijpen, om beurten, zonder ze te laten klaarkomen. Zo te zien heeft ze overleg gepleegd met een paar andere vrouwen, want ze heeft daarbij hulp gekregen.

De veertiger en ik krijgen bijna tegelijkertijd een orgasme. Hij vraagt of hij in me mag spuiten. “Oh, ja! Spuit het maar lekker in me.” is mijn antwoord. “Maak me maar lekker zwanger.” Dan voel ik hoe hij begint te spuiten, diep in mijn kutje. Op dat moment bereik ik ook mijn hoogtepunt, het eerste van die avond. Wanneer de man van me afgaat, begint zijn lul al slapper te worden. Ik blijf op mijn rug liggen, met mijn benen wijd en mijn billen omhoog. Op die manier weet ik dat het zaad niet uit me zal lopen. Vlakbij staat een andere man met een stijve lul, en ik vraag of hij me ook wil neuken, waarop hij bevestigend antwoordt. Na een paar keer stoten voel ik dat hij al klaar komt, en met mijn benen om zijn middel houd ik hem zo diep mogelijk in me, totdat hij helemaal uitgespoten is. Daarna gaat het vlug. Ik hoef niet meer te vragen of er nog iemand is die met me wil neuken, de mannen staan nu in de rij.

De een de ander komt in me, en ze gaan er pas uit nadat ze zijn klaargekomen. Ik leg nog een kussen extra onder mijn billen, zodat ik zeker weet dat er niets uit mijn kutje loopt. Ik zie dat het al aardig drukker is geworden in de zaal, wat me ontzettend opwind. Soms duurt het een paar minuten voordat de man die me dan aan het neuken is, klaarkomt. Er zijn echter ook verschillende mannen die zo opgewonden zijn dat ze met twee keer stoten al in me spuiten.

Wanneer ik een man in de rij zie staan, die niet lang genoeg kan wachten, dan roep ik hem bij me zodat hij in mijn mond kan klaarkomen. Voordat het tien uur is heb al zeker tien man in me gehad. Soms vraagt er een man of ik echt zwanger wil worden, wat zeker wel het geval is. Ik wil met iedereen neuken, behalve met mijn man. Mijn man houdt zichzelf wel bezig, af en toe zie ik hem met een andere vrouw vrijen. Mijn zus heeft aan de vrouw achter de bar gevraagd of zij de tel wil bijhouden, wat ze dan ook doet. Voor tienen hoor ik haar al zeggen: “En dat is tien.” In mijn buik voel ik langzaam hoe er steeds meer en meer zaad in me wordt gespoten. Sommige mannen weten zo diep bij me binnen te komen, dat ik het idee krijg dat ze rechtstreeks in mijn baarmoeder spuiten. Steeds komt er een nieuwe man in me, steeds voel ik weer meer en meer sperma mijn kutje vullen. Af en toe word ik zo lekker geneukt, dat ik er zelf bij klaarkom. Het is ver voor elven, wanneer ik “Twintig” hoor roepen. Ik kijk om me heen en zie dat ik nog lang niet de helft van de mannen heb gehad.

Na een tijdje zie ik Sandra uit de keuken komen met een grote glazen schaal. Daarmee gaat ze langs de mannen die al met mij hebben geneukt. Ik zie hoe ze die mannen begint te pijpen, waarna ze hen dan laat klaarkomen in de schaal. Zo gaat ze van de ene man naar de andere. Op een gegeven moment zie ik mijn man achter de bar aan een telefoon staan. Later blijkt dat hij naar een paar andere clubs in de regio heeft gebeld om te vertellen wat hier allemaal gebeurt. En na twaalf uur wordt het flink druk in de zaal, en ik merk dat de mannen steeds sneller van plaats wisselen. Ik zie de vrouw weer, van wie ik in het begin van de avond het kutje heb gelikt. Ze vraagt of ik haar nog eens wil likken, en even later zit ze al op mijn gezicht met haar natte kutje. Ondertussen blijven de mannen mij maar door neuken. Ik proef hoe de vrouw weer klaarkomt, terwijl er opnieuw een man in me begint te spuiten. Ik zie hoe mijn man op een gegeven moment wordt geneukt door twee mannen, een in zijn mond en een in zijn kont. Nee, ik hoef niet bang te zijn dat hij zich verveelt. Ik geloof dat het ongeveer een uur is wanneer ik de vrouw achter de bar “Zeventig” hoor roepen, en ik bedenk me dat het nog enkele uren zal duren voordat de zaal sluit. Voorlopig lig ik hier dus nog wel, klaar om geneukt te worden. En ik geniet er nog steeds van. Opeens zie ik mijn zus weer verschijnen, met de glazen schaal die ze twee uren eerder uit de keuken heeft gehaald. Nu zit de schaal echter vol met sperma. “Als ik het goed heb geteld, zit hier van minstens 50 man zaad in”, zo roept ze me toe.

En ik heb gezien hoe sommige behoorlijk hebben gespoten. Ik weet wat haar bedoeling is. Ik open mijn mond en steek mijn tong naar buiten. Sandra houdt de schaal vlak boven mijn geopende mond en langzaam laat ze de rand ervan zakken. Dan begint het zaad uit de schaal in mijn mond te lopen. Sandra zorgt ervoor dat ik niet de hele kwak ineens krijg maar beetje bij beetje. Op die manier proef ik het sperma optimaal. Ik slik steeds wanneer mijn mond bijna vol, ik laat niets verloren gaan. Tijdens het slikken houd ik mijn mond zo goed mogelijk open. Op die manier duurt het enkele minuten voordat ik al het zaad op heb. Iedereen kan zien hoe ik alles doorslik, tot de laatste druppel. Ik beleef zelfs een orgasme tijdens het drinken van al dat zaad.

“De volgende keer zal hij nog voller zijn, lieverd”, zegt Sandra wanneer de schaal eindelijk leeg is. Ik verheug me er nu al op! Ik heb de smaak van zaad nog lang in mijn mond. Na enige tijd komt mijn zus weer terug, hoewel de schaal nog lang niet vol zit. Deze keer gaat ze echter zelf boven me zitten, met haar kut een paar centimeter boven mijn gezicht. Ze houd de schaal met één hand goed vast, en ik zie hoe verschillende mannen rond ons komen staan en in de schaal klaarkomen. Met haar andere hand houdt ze haar kutlipjes open, en ze zegt dat ik mijn mond open moet houden. Dan begint Sandra te plassen, recht in mijn mond.

Geen ongecontroleerde straal, maar heel beheerst. Ik word door mijn eigen zus in mijn mond gepist, terwijl ik geneukt word door wildvreemde mannen. Doordat Sandra zo beheerst plast, slaag ik erin om alles door te slikken. Het smaakt heerlijk, zoutig en warm. Haar blaas zat vol toen ze boven me kwam zitten, ze moet echt veel plassen, en ze gaat pas weg wanneer ze helemaal uitgeplast is. Terwijl Sandra in mijn mond plast, voel ik zeker vier verschillende mannen in me spuiten. Natuurlijk lik ik haar schoon, nadat ze uitgeplast is, en blijf ik likken totdat ze klaarkomt. Sommige mannen en vrouwen volgen het voorbeeld van mijn zus, en willen daarna ook in mijn mond plassen. Het is me al eens eerder opgevallen hoe veel verschil er kan zijn tussen de urine van de ene persoon en die van een ander. Ook nu proef ik dat verschil. Soms is het heel waterachtig, andere keren heel sterk en zoutig, heel puur. Ik vind het allemaal lekker, vooral de urine met de sterke smaak.

Zo gaat het maar door. Langzaam voel ik de hoeveelheid zaad in mijn kut groter worden, en ik zorg er nog steeds voor dat er geen druppel uit mijn kut loopt. Het loopt tegen drieën, wanneer ik merk dat ik niet meer constant geneukt word. Bijna alle mannen hebben me nu al een keer geneukt, sommige zelfs meer dan eens, en de laatsten willen het blijkbaar iets rustiger aan doen. Wel zie ik hoe mijn zus bezig is om de schaal zo vol mogelijk met sperma te krijgen. Er zit nu aanzienlijk meer in dan de vorige keer. “Wie heeft er nog dorst?” vraag ik op een gegeven moment, waarop een knappe blondine antwoordt dat zij best wel wal zou willen. Ik vertel haar tussen mijn benen plaats te nemen. Verschillende mannen en vrouwen hebben reeds in mijn mond geplast, dus het is te begrijpen dat mijn blaas nu ook behoorlijk vol zit. En ik heb een grote, getrainde blaas. Maar eerst duw ik een dildo in mijn kut, om te voorkomen dat er tijdens het plassen enig zaad uit me zou lopen. Dan kijk ik tussen mijn benen door naar de blondine, die met open mond zit te wachten. Ik pers een korte, krachtige straal pis uit me, welke recht in haar gezicht komt. Dan perst ze haar lippen tegen mijn kut, en laat ik alles lopen. Ze legt een hand op mijn buik, om extra druk op mijn blaas uit te oefenen. Ik houd haar hoofd vast. Soms laat ik heel beheerst een beetje urine lopen, om dan met alle kracht een forse straal in haar mond te spuiten. Dan hoor ik haar proesten en slikken, maar ik houd haar hoofd tegen me aangedrukt. Met moeite weet de blondine, ik schat ze tussen de 20 en 25 jaar oud, alles op te drinken.

Tegen sluitingstijd komen de laatste mannen in me. Wanneer ook zij hun lading in me hebben gespoten, vraag ik om een grote, dikke dildo. De vrouw die achter de bar heeft gestaan komt naar me toe met een dildo van ca. 30 cm lang en zeker een pols dik. Ze zet de kop van de dildo tussen mijn kutlippen en duwt hem dan langzaam naar binnen. Ik voel hoe mijn kut gevuld wordt, steeds dieper en dieper. Ondertussen vertelt ze me hoeveel mannen me geneukt hebben. “O, lieve schat. Weet je hoeveel mannen er in dat lekkere kutje van je hebben gespoten? Nou? Het waren er welgeteld 178!” Op dat moment duwt ze de dildo helemaal naar binnen, de volle 30 cm. Met een schreeuw kom ik klaar. 178 Mannen die in me hebben gespoten! Wauw! Op dat moment komt Sandra naar me toe. “En kijk eens wat ik hier voor je heb”, zegt ze. “Een grote schaal vol sperma! Allemaal voor jou.” Ik ga rechtop zitten. Met die dildo strak in m’n kut hoef ik niet meer bang te zijn dat er nog iets uit m’n kut loopt. Zoals ik daarstraks al gezien heb zit de schaal nu veel voller dan de eerste keer. Ik vraag haar van hoeveel mannen al dit sperma is. “Schrik niet”, zegt ze, “van 95 man.” Voorzichtig neem ik de schaal van haar over. Ik kijk naar de hoeveelheid zaad in de schaal, beseffend dat er ongeveer het dubbele ik mijn kut gespoten is.

Mijn man vraagt met een lach of ik het misschien niet lust, maar ik lust het wel zeker. Dan houd ik de rand van de schaal tegen mijn lippen, en langzaam laat ik het zaad, al dat heerlijke sperma, mijn mond in lopen. Ik doe het nu nog rustiger dan de vorige keer, ik wil werkelijk genieten van iedere slok. Degenen die nog aanwezig zijn kijken toe hoe ik alles opdrink. Dit is een van mijn favoriete bezigheden: het slikken van sperma, en van pis. Zo veel mogelijk!

Het duurt even voor ik alles op heb, en op het eind lik ik de schaal schoon, om ook het laatste druppeltje niet te missen. De blondine, die eerder op de avond mijn pis heeft gedronken, komt naar me toe voor een lekkere tongzoen. Mijn zus zegt dat ze eindelijk ook wel een keer zaad lust, en daar zorgen de clubeigenaar en mijn man voor. Met z’n tweeën stoppen ze tegelijk hun pikken in d’r mond, waarbij haar mond ver open gerekt wordt.

Even later staan ze beiden in haar mond te spuiten. Wanneer we onze kleren aandoen om naar huis te gaan, vraagt de barvrouw of ik nu werkelijk zwanger ben geworden. Ik voel het altijd zelf meteen wanneer ik zwanger ben geworden na een neukpartij. Ik weet niet of dat normaal is, maar het klopt bij mij wel altijd. En ja, nu voel ik het ook. En het geile ervan is, dat ik niet weet van wie ik precies zwanger ben, maar ik weet zeker dat het niet van mijn man is. Een van die 178 man heeft raak geschoten. “Ik houd van je!” zegt mijn man. En ik van hem.

De blondine, die Karin blijkt te heten en 24 jaar blijkt te zijn, vraagt of ze met ons mee mag, want ze wil het zien wanneer ik de dildo er uit haal en mijn kut leeg laat lopen. En dat gebeurt de volgende dag, als al mijn broers en zussen, en mijn ouders er bij zijn. Dan ga ik gehurkt boven Karin zitten, en dan haal ik de dildo uit mijn kut en laat ik al het zaad uit me lopen, over Karin heen. Uiteindelijk zit Karin helemaal onder, zelfs haar mooie blonde haren zitten onder het zaad. Ik lik haar daarna lekker af, behalve haar haren en haar gezicht, die laat ik onder het sperma. Karin leert mijn broers en zussen, en ook mijn ouders kennen. Ze wordt door iedereen geneukt en likt van iedereen het kutje. Zelfs dat van Ans, mijn jongste zus, die ongesteld is. Uiteindelijk gaat ze naar huis, haar haren en gezicht nog steeds onder het zaad.

Dit is hetgeen wat er dus 6 jaar geleden gebeurd is. Ik weet dat de meeste mensen die het lezen niet zullen geloven. Maar zij, die toen in de club aanwezig zijn geweest, kunnen dit verhaal echter bevestigen. Na die bewuste dag heb ik pas met mijn man geneukt, nadat ik absolute zekerheid had, dat ik inderdaad zwanger was. Nu ruim 5 jaar geleden ben ik dus bevallen van mijn jongste dochtertje, die door 178 mannen bij mij is verwekt. Mijn man beschouwt haar gelukkig als zijn eigen kind. Het is een gezonde dochter geworden.

Wat Karin betreft, die is een goede vriendin geworden.

Lees meer....

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen