Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Al een tijdje had Marianne een geile fantasie. Ze wilde eens door een groepje mannen bareback genomen worden.
Na een zorgvuldige selectie hadden we uiteindelijk 3 mannen gevonden die hier aan mee wilden werken. Samen met mij had ze dus 4 mannen tot haar beschikking.

Die avond zat Marianne een beetje zenuwachtig te wachten. De mannen kwamen 1 voor 1 binnen gedruppeld. Een had als cadeautje zelfs een fles Pisang Ambon meegenomen. Omdat mijn vrouw Indisch was en voor de gezelligheid zei hij.

Marianne was sexy gekleed (zie profielfoto).
Na gezellig gekletst te hebben en wat gedronken te hebben. Trok ik speels het strikje van haar topje los. Hierdoor zat ze ineens topless. Verschrikt keek ze naar me om omdat het vrij onverwachts was. Nog niet bijgekomen van de schrik zat 1 van de mannen al aan haar tepel te zuigen en voordat ze het wist werd ze op z'n hondjes geneukt.

De uren die volgde werd ze in al haar gaatjes genomen en kwamen we allemaal in haar klaar. Het zorgde dat ze een heerlijk geil nat spermakutje kreeg. Ze genoot met volle teugen en kreeg diverse keren een orgasme.

Tussendoor stopten we af en toe om op adem te komen. Even wat kletsen met een hapje en een drankje. Uiteindelijk kon ze niet meer. Ze was zo vaak klaargekomen en was zo lang geneukt dat haar kutje helemaal rood en opgezwollen was.

Haar fantasie was werkelijkheid geworden.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen