Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het is tijd. Ze voelt zijn hand op haar schouder. Een beetje nerveus staat ze op van bed. Ze zet haar glas wijn neer op het nachtkastje. Al een uur lang is ze aan het wachten op haar man die haar zou komen halen. Rob had een fles rosé wijn neergezet en een glas. Daarbij had hij een pornofilm in de DVD speler gedaan. Alles om haar in de stemming te krijgen. Terwijl ze staat trekt Rob haar kimono uit. Ze draagt nu alleen lieslaarzen, kousen met jarretelles en haar handschoenen. Ze strekt haar armen naar voren en krijgt een paar handboeien om. En als laatste een blinddoek voor.

 

"Weet je zeker dat je dit wilt?” vraagt hij zachtjes aan haar. Ze knikt; “Ja ik weet het heel zeker”

 

Hij neemt haar bij de hand en leidt haar de trap af naar beneden. Ze hoort goedkeurende stemmen en gejuich. Ze weet niet hoeveel mannen er zijn. En probeert het aantal stemmen te tellen. Het zijn er waarschijnlijk 5 schat ze in. Ze heeft geen idee hoe ze eruit zien en hoe oud of jong ze zijn.

“Oké” hoort ze haar man zeggen. “Niet te veel vingeren, geen condooms en niet terug trekken uit haar. Jullie kunnen haar neuken in al haar openingen. Iedereen heeft een nummer gekregen. Dus jullie weten de volgorde. Als je klaar bent gekomen is het aankleden en weer vertrekken.”

Hij neemt haar bij de hand en loop door de kamer heen. Ze denkt dat de mannen in een cirkel staan en dat ze nu langs iedereen loopt. Zodat de mannen haar van dichtbij kunnen zien. Ze voelt zichzelf net koopwaar die geshowd wordt.

“Ga er maar op staan”, fluistert Rob in haar oor. Ze stapt op een matras die op de grond ligt. “En nu op handen en knieën”, zegt hij nu op een gebiedende toon.

Ze knielt neer en buigt voorover. Haar geboeide handen zet ze voor haar neer. Zo gaat ze in positie zitten, met haar kontje omhoog en haar knieën uit elkaar.

“Klaar?”

“Klaar”, zegt ze.

“Oké wie heeft nummer 1”, hoort ze haar man zeggen. “Ik heb nummer 1” zegt iemand rechts van haar. “Nou ze is helemaal van jou” roept Rob.

Ze voelt dat er iemand op het matras stapt achter haar. Ze voelt een stijve pik tegen haar schaamlippen drukken. Langzaam duwt hij zijn pik in haar kutje tot hij helemaal in haar zit en ze zijn heupen tegen haar billen voelt. Handen pakken haar bij haar middel en de onbekende begint haar te neuken. Hij zegt niets tegen haar. Het enige geluid dat hij maakt is af en toe een zacht gekreun. Ze hoort dat de andere mannen hem beginnen aan te moedigen. “Kom op geef die slet wat ze verdient” en “Neuk die geile hoer.”

Ze raakt zelf ook behoorlijk opgewonden van dit hele gebeuren en ze voelt langzaam maar zeker een orgasme opkomen. Dan voelt ze dat de man gaat klaar komen. Hij spuit zijn zaad diep in haar kutje. Hij trekt zijn pik uit haar en stapt het matras af.

“Nummer 2” roept Rob.

Weer voelt ze iemand op het matras stappen. De volgende man knielt achter haar neer. Deze man zit met 1 stoot diep in haar geile zaadkutje. De man buigt over haar heen en pakt haar borsten vast. Hij fluistert in haar oor; “Oké slet nou ben je van mij”

De man neukt haar ruw en hard. Hij knijpt in haar borsten en tepels en ramt met iedere stoot hard in haar. Haar kutje is geil en zit vol met het sperma van nummer 1. Hierdoor is ze behoorlijk glibberig geworden. Ze vindt het niet zo leuk om zo hard afgeragd te worden. De man blijft in haar oor fluisteren dat ze een hoer en een slet is terwijl hij ruw blijft stoten. Op een gegeven moment begint het ook een beetje zeer te doen. Ze hoopt dat deze man snel klaar komt en besluit hem daarbij te helpen. “Kom spuit je sperma in mijn hoerige kut” zegt ze. “Ik ben je slet en wil je zaad in me.” Uiteindelijk komt hij klaar. Met zijn laatste stoot duwt hij haar naar beneden zodat ze nu plat op het matras ligt. Zo blijft hij een tijdje liggen voordat hij opstaat.

De 3e man neukt haar ritmisch. Haar kutje is nu zo glibberig geworden dat ze hem bijna niet in haar voelt. De man is zo opgewonden dat hij al snel klaar komt in haar.

De 4e was beter, deze neukt haar heerlijk. Hij streelt haar borsten teder en zakt vervolgens met zijn rechterhand langzaam over haar buik naar beneden tot hij bij haar clitoris komt. Ze geniet met volle teugen en voelt dat ze gaat klaar komen. Op het moment dat ze kreunend een orgasme krijgt spuit de man zijn zaad in haar.

De 5e man neemt haar weer wat ruwer. Weer wordt ze naar beneden geduwd tot ze op haar buik ligt. De man neukt haar stevig en geeft ondertussen af en toe een klap op haar billen. Opeens stopt hij. Ze vraagt zich af of hij nu is klaargekomen of niet. Ze heeft in ieder geval niets gevoeld. Maar nee de man is nog niet klaar gekomen. Hij zet zijn eikel voor haar kontgaatje en duwt er voorzichtig tegen aan. Er is wat weerstand en als zijn eikel in haar kontgaatje verdwijnt, duwt hij steeds verder door tot hij compleet in haar zit.

De man vindt het zo geil om haar kontje te neuken dat ze zijn pik steeds dikker voelt worden in haar kontje. Terwijl hij begint te neuken voelt ze weer een orgasme opkomen. Ze schreeuwt het uit van genot. De man gaat steeds sneller in en uit haar kontje en begint te roepen; “Zo slet dus jij vindt het lekker om in je reet genomen te worden hè? Ik ga je kontje volspuiten geile hoer. Ik spuit mijn zaad in je reet.” Met een laatste kreet spuit hij in haar kontje. Hij staat direct op en stapt van het matras af.

Zo ligt ze een tijdje bij te komen. Dan komt Rob naar haar toe en maakt haar handboeien los. Zelf verwijdert ze nu de blinddoek. Ze kijkt naar beneden en laat haar middelvinger langs haar gaatjes glijden. Ze geniet van wat ze daar aantreft. Ze drijft van het zaad. Dan kijkt ze om haar heen en ziet niemand meer staan. Alle mannen (behalve haar eigen man) zijn verdwenen.

Rob draait haar op de rug en stoot zijn pik in haar kutje. Naar haar zo een tijdje genomen te hebben trekt hij terug. Hij pakt haar bij haar bovenbenen en duwt ze omhoog. Zo komt de weg vrij om zijn eikel voor haar anus te zetten. Soepel glijdt hij in haar kontje. Terwijl hij haar langzaam neukt vingert ze haar kutje tot ze voor de 3e keer klaar komt. Nu trekt hij zich uit haar kontje terug. Marianne draait zich naar hem om en terwijl ze op handen en knieën zit begint ze hem te pijpen. Het duurt niet lang of hij komt klaar.

Ze kust hem en bedankt hem voor de heerlijke avond.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen