Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wij zijn een ruimdenkend stel van 48 en 50 jaar. Op sex gebied gaan we ook steeds een stapje verder. We kijken vele sex films en proberen hier onze fantasie uit te halen. Ik wist dat Missy graag eens sex wilde met een neger het leifst 1 met een grote dikke zwarte lul. Aangezien we graag eens wilde kijken of trio sex ook iets voor ons was dacht ik waarom niet met een geile neger. Bij toeval had ik een nieuwe dvd op de nieuwsgroepen gevonden met gangbangs met negers erop. Tijdens het kijken van deze dvd werden we beide super geil. We praten altijd tijdens het kijken van de dvd's om te zien of we iets geil kunnen ontdekken wat wij ook kunnen proberen. Ik merkte op dat Missy super nat was tijdens het kijken naar de gangbang met negers. Missy vertelde mij dat ze het wel heel leuk leek om het eens te doen met 3 of 4 negers te gelijk. 1 van die dames op de dvd leek onwijs veel op Missy. Volle D cup grote stijve tepels net zo slank en een kale kut met de zelfde verhouding schaamlippen. Kort blond haar en kwa gezicht net Missy. Zij werd genomen door drie groot geschapen negers. Naar het kijken van dit werden we beide mega geil en hebben we onwijs lekker geneukt die avond. De volgende dag was ik vrij en Missy aan het werk en kreeg ik een smsje dat ik een email had.

 

 

Ik las deze email en daarin vertelde Missy mij dat ze alleen maar kon denken aan die scene op de dvd waarop leek of zij dit was. Ze had zelfs op de wc op haar werk haar kutje moeten vingeren omdat ze zich niet kon concentreren op haar werk. Ze vertelde mij dit onwijs graag eens te willen proberen en mocht alleen maar filmen zodat ze het later terug kon zien. Ze wilde deze donkere staven graag in haar blanke kutje hebben. We spraken hier vaak over wat wel en niet mocht en hoe het zou moeten gaan. Missy wilde wel lullen die minstens 20 cm of groter waren. Bij iedere keer van het kijken van deze dvd werden we het eens dat ze haar zonder rubber moesten neuken. Missy is niet ze gek op anaal dus dat was een probleempje, maar ze wilde het toch proberen, ze wilde wel eens weten hoe het zou zijn met twee lullen in haar. We hadden een advertentie gezet op verschillende sex websites. Na twee dagen kregen we de eerste emails met foto's binnen. Leuke jongens met dikke en grote lullen erop. Binnen 4 dagen hadden we meer dan 200 reacties waarvan de meeste met foto's. Missy besloot er drie uit te kiezen die voor heel veel in waren.

 

Missy is namelijk ook gek op plas sexs. Ze schreef drie heren terug, Rudy had een lul van 22 cm, timbo 22,5 cm en Sim 24,5 cm de grootste. Alle drie rond de dertig jaar. Daarna werd er gebeld en gemaild om te kijken of het klikte. Na weer 2 dagen werd er besloten om een afspraak te maken. We hadden afgesproken in de stad op zaterdag. Om te kijken of het echt klikte. We zaten op een terras en Rudy was de eerste die er was. Leuke gozer, Sim en Timbo kwamen bijna te gelijk. We hebben een uur op terras gezeten en kletste over van alles. We hadden afgesproken als Missy mij een knipoog zou geven het feest kon beginnen. Die knipoog kwam er dus.

 

Onderweg naar ons huis werd de spanning al op gebouwd. Missy liep gearmd met Timbo en deze was onder tussen haar billen aan het kneden. Missy droeg een rokje en wij liepen achter haar en konden zien hoe hij zijn handen onder haar rokje deed en haar blanke billen betasten. Eindelijk thuis, nu kon het feest beginnen. Missy had er heel veel zin in gekregen, dat vertlede ze mij in de keuken. Ik voelde onder haar rokje en merkte dat haar string klets nat was. Missy ging even naar de wc en ik pakte mijn camera en zei tegen de jongens als ze terug komt sta op en betast haar ze is nu van jullie neuk haar gek maak haar gek. Missy kwam terug en de mannen stonden op en liepen naar haar toe. Ik had de camera al aan en filmde dit.

Ze gingen om haar heen staan en wreven over haar borsten en trokken haar rokje omhoog. Rudy begon haar te tongen en Missy tonge geil terug. Haar bloesje verdween snel ook haar bh en de mannen trokken en likte haar stijve tepels. Overal gleden er geile donkere handen over haar blanke lichaam.

( Missy vertelt nu verder)

 

Ik stond te trillen op mijn benen en was zo geil als boter. Ik vind het heerlijk om lekker hard aan mijn tepels getrokken te worden en dit was iets wat de heren deden. Ik moest mijn handen nu op de kast plaatsen en zo voor over buigen. Ze trokken mijn string uit en mijn rokje wat hoger. Zo konden ze kijken naar mijn klets natte geile blanke kut. Ze trokken mijn billen uit elkaar en zo ook mijn kutje open. Deze geile kale natte kut ging met genot open. Ik voelde hun vingers lang mijn clitje glijden en voelde tongen op mijn kontje. Rudy was al snel uit de kleren en ik zag zijn 22 cm mooi omhoog staan.

Ik werd nu mee genomen naar de slaapkamer en de andere heren waren nu ook naakt. Timbo zijn 22,5 cm stond ook mooi recht omhoog. Slim zijn lul was echt groot en hij was nog niet eens stijf. Hij was dik dat had ik nooit eerder in het echt gezien. Ik lag op mijn rug op bed had mijn benen ver uit elkaar, Rudy begon me te beffen en Timbo speelde met mijn tepels. De lul van Slim had ik nu voor mijn mond en ik moest moeite doen om hem in mijn mond te nemen.

Net als en big mac moet je mond helemaal open. Het idee dat ik deze lul straks in mijn strakke blanke kutje zou krijgen deed me klaar komen met de hulp van die tongen op de rest van mijn lichaam. Rudy trok zijn vinger uit mijn kut en duwde zijn eikel tegen mijn opennig aan. Ik kreeg een trilling van genot door mijn lichaam.

Missy bare geneukt door een neger

Ik voelde hoe hij zijn zwarte lid bij mij naar binnen bracht. Mijn schaamlippen omhelsde deze lul met heel veel plezier. Hij begon zijn lul er in er uit te pompen en ik on alleen maar hijgen van genot. Ik had nu twee lullen om te pijpen twee grote lullen. Ze speelde weer met mijn tepels en Rudy neukte me echt super lekker met deze geile pik.

Missy pijpt

 

Missy geneukt door neger

Er werd gewisseld. Timbo neukte me nu. Deze kwam weer iets dieper en ik werd gek van mijn eigen geiligheid. Eindelijk de lul van Slim. Deze was veel dikker en langer en hij deed hem voorzichtig naar binnen. Ik dacht dat ik scheurde toen hij naar binnen gleed. Hij speelde met mijn clit en duwde zijn lul steeds dieper. Gelukkig was ik nat genoeg en na een klein tijdje ging hij er steeds makkelijker in en deze lul kwam echt heel diep. Ik zag overal zwarte handen mijn lichaam betasten en voelde een mega lul in me en had twee zwarte lullen om te pijpen. Bij mij waren nu alle stoppen door geslagen en ik wilde dat deze heren me misbruikte me hun negerhoer noemde. Om de beurt kreeg ik die lekkere zwarte pikken in me in vele standjes. Mijn blanke kut werd lekker op gevuld. Ik vergat waar ik was en liet me lekker nemen door deze zwarte dikke grote lullen. Ik kreeg de ene naar de andere orgasme.

Ik zat nu weer op mijn knieën en Timbo duwde zijn donkere eikel tegen mijn kont gaatje aan. Ik ging ervoor liggen want dit wilde ik nu ik al zover was maar al te graag. Heel rustig gleed hij mijn kontje in en begon het tempo op te voeren. Heerlijk was het gewoon. Ik pijpte er weer op los en om de beert kwamen ze anaal binnen. Nu kwam Slim heel zachtjes duwde hij zijn eikel erin. Ik moest hem tegen houden deze was echt te groot voor mijn kontje. Het deed gewoon heel veel pijn. Zijn eikel kwam er in en een heel klein stukje gleed hij naar binnen maar dat was genoeg.

op de krietjes een negerlul in Missy

Dan maar weer diep in mijn kut met deze lul. Heerlijk is dat zeg. Ik zat nu boven op Slim en bepaalde zelf het tempo. Nu kwam Rudy achter me en plaatste zijn lul tegen mijn kontje die no open stond van net. Ik wachtte heel rustig af en voelde hoe hij zijn zwarte lul er in duwde. Het was even wennen maar dit was toch wel een heeel apart gevoel. Ik was nu echt mega opgevuld. Het tempo ging weer omhoog en ik kon niet eens meer pijpen zo gek werd ik van deze twee lullen in me. Na een tijdje ging ik boven op de lul van Timbo zitten en schoof deze anaal. Ik zat met benen wijd en ze keken zo tegen mijn openstaande kut aan. Hier liep het het sap uit vandaan. Rudy duwde zijn lul in deze open staande geile natte kale blanke kut.

Missy volgespoten

Slim hield zijn lul voor mijn mond en Yes de sandwich was compleet. Ik had drie lullen in me. Nu gingen we naar de badkamer. Ik wilde deze lullen over me heen voelen spuiten. Ik lag op het kleedje op de grond en Slim neukte me weer lekker diep in een hoog tempo. Hij begon te grommen en ik kwam weer klaar en ook hij en spoot al zijn zaad over mijn buik en borsten heen. Rudy trok mijn benen uit elkaar en duwde zijn lul weer in mijn kontje. Hij voerde het tempo op en kwam met grote schokken klaar in mijn kont. Ik voelde zijn warme witte zaad mijn darmen in spuiten. Timbo had zich afgetrokken en spoot alles in mijn mond en gezicht. Ik lag met benen wijd op het kleed en zag dat de camera mijn suf geneukte kutje en kontje filmde.

Negerzaad in Missy Missy diep geneukt door een neger

Ik vingerde mijn kontje en trok zo al het sperma uit mijn kontje en wreef dit over mijn gaatje. Mijn mond en mond hoeken zagen wit van de sperma en ik liet het over mijn bortsen glijden en wreef dit uit. Ik moest nu de lul van slim pijpen en deze begon heerlijk te plassen in mijn mond. Ik keek en likte deze geile grote lul waar het warme zeik uit vandaan kwam. Rudy plaste tegen mijn kutje op en ik voelde hoe zijn warme zeik mijn clit verwenden. Ik zoog de lul van Rudy leeg en rook en proefde de geur van urine op zijn lul. Heerlijk is dat. De lul van Timbo was nog half stijf en hij wilde mijn kontje neuken en plassen te gelijk. Dit had ik nog nooit gedaan en ging op mijn knieën zitten hij duwde zijn lul er weer in en begon me weer te neuken. Daar voelde ik zijn warme zeik in me stromen. hij trok zijn lul eruit en plaste verder tegen mijn openstaande gaatjes. Ik kwam hier luid op klaar.

creampie voor Missy neger creampie Missy

Daar lag ik dan onder gespoten en gezeikt en helemaal suf geneukt door drie kanjers. We hebben 2 uur later met ze vijven de film bekeken en halve wegen lag de lullen al weer diep in me te pompen. Dit keer had ik drie zwarte lullen en 1 blanke. Ze hebben mijn kutje, kontje en mondje gevuld met lekkere zaad. Ik heb twee dagen een rauwe kut en kont gehad maar wel mega lekkere sex's gehad. Nu ben ik aan het oefenen met een grote dikke dildo om zo mijn kontje straks ook door slim te laten neuken. het gaat steeds beter en dieper. Rudy zet tattoo's voor zijn werk en gaat binnenkort in de buurt van mijn kut een mooie tattoo zetten. Ook mijn borsten komen dan aan de beurt, en ik krijg een tepel piercing van zijn vriend en een ring door mijn clit.

Die vriend mag dus straks ook even zijn lul in me duwen. Ik moet mijn mannetje Brabo bedanken dat hij dit allemaal goed vind.

Ik hou heel veel van hem en ook van zwarte dikke grote lullen.

XXX Missy en Brabo

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen