Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

We waren laat voor het concert

Buiten op het plein voor de concertzaal krioelt het van de mensen. Mensen die in lange rijen voor de toegangsdeuren staan te wachten. Mensen die merchandise verkopen en mensen die nog wanhopig op zoek zijn naar mensen die hun kaartjes willen verkopen. Geduldig nemen we plaats achter in de rij voor 1 van de deuren. Eindelijk gingen de deuren open. Bij elke deur staan 2 mannen die de kaartjes controleren. Toen we eindelijk bij de deur waren was het plein bijna leeg en was zo goed als iedereen binnen. Missy had onze kaartjes en liet ze zien aan de beveiligingsman. Een grote flink gespierde man. Hij bestudeerde ze lang. Te lang.

Wilt u mij even volgen”, zei hij uiteindelijk. We volgen hem naar een kantoortje en kijken elkaar verbaast aan. Hoe komen jullie aan deze kaartjes ?”, is zijn vraag. “Nou”, zeg ik. “Het concert was uitverkocht maar aangezien we grote fans zijn van de band hebben we gezocht op internet. En uiteindelijk hebben we op marktplaats iemand gevonden die 2 kaartjes wilde verkopen voor een forse prijs. Het was een rib uit ons lijf maar we zijn wel heel blij dat we toch erbij kunnen zijn. Maar hoezo vraagt u dat ons ?”

 

U hebt namelijk kaartjes gekocht die vervalst zijn!”, is zijn antwoord.

Ooh nee”, roep Missy. “Mogen we nu niet naar binnen?”

Nee, niet met deze kaartjes.” De man geeft de kaartjes aan Missy terug.

Maar het is toch niet onze schuld”, zeg ik tegen de man. “Wij hebben er echt grof geld voor betaald. Is er niets te regelen dat we toch naar binnen kunnen.”

Nou ja, misschien dat ik iets kan regelen”, zegt de man peinzend.

Hoeveel gaat me dat kosten?”, vraag ik.

Dat kost helemaal niets”, zegt de man. “Ik kan geen geld aannemen van zo’n aardig stel. Zeker niet als de dame in kwestie een heel aantrekkelijke dame is.”

Dit is een antwoord die ik totaal niet had verwacht. Zijn er dan toch nog aardige mensen op de wereld die elkaar belangeloos willen helpen.

Nee, gaat de man verder. “Ik kan geen geld aannemen van jullie. Maar misschien als uw vriendin iets voor mij zou willen doen……………”

Oké dit is niet aardig en belangeloos helpen. Hij kijkt nu naar Missy’s borsten met een geile blik. Ik weet niet precies wat hij wil maar….

Ho wacht even”, roep ik. Ik zal hem eens even goed de waarheid vertellen over wat ik van hem en zijn rare ideeën vindt. Maar voor ik verder iets kan zeggen valt Missy me in de rede.

Als ik iets voor jou doe, dan mogen wij naar binnen toe ?”, zegt ze.

Natuurlijk meisje”, glimlacht de beveiligingsman.

Ja wacht eens even”, begin ik weer. Maar weer valt Missy me in de rede.

Maar schat, we kunnen dan wel naar binnen hoor. Je weet hoe graag ik dit concert wil zien.”

Ik ben verbijsterd. Mijn lieve vriendin, denkt er dus over na, om waarschijnlijk op een oneerbaar voorstel in te gaan hebben met een complete vreemdeling. En trouwens nu ik er over na denk, zouden die kaarten wel vals zijn of is dit een truc van die man om haar te kunnen neuken. Ik begin er aardig geil van te worden. Dit is niet de avond die ik voor ogen had. Maar aan de andere kant waar maak ik me eigenlijk druk over. Missy is niet het type dat zich zomaar aanbied aan de eerste de beste. Ik ben benieuwd hoever ze zal gaan met deze man.

Oké”, zeg ik. “Als je dit beslist wil dan vind ik het goed.”

Geweldig, kom maar deze kant op”, zegt de man met een tevreden stem.

Hij leidt ons door lange gangen en vele trappen. Op het laatst komen we bij een deur waar hij stil blijft staan. Hij opent hem en laat Missy naar binnen toe. Vervolgens draait hij zich om naar mij en zegt: “Wacht hier!”

Vindt je dat goed Missy”, vraag ik bezorgt.

Ja, dat is goed. Maak je geen zorgen”, antwoord ze.

De deur gaat dicht en er zit niets anders op dan te wachten. Ik heb het idee dat ik er al eeuwen sta, maar als ik op mijn horloge kijk zijn er pas 5 minuten verstreken. Ik heb verwarde gevoelens en gedachten. Het is een mooie les voor Missy. Mij een beetje gek maken door net te doen of ze echt seks met die man wil hebben. Ze had zeker gedacht dat ik kwaad zou gaan worden. Nou moet ze het zelf maar oplossen. Aan de andere kant is het ook wel een geile gedachte. Ik merk dat ik er toch wel een beetje opgewonden van wordt.

Ik ben nu helemaal in verwarring. Ben ik nu boos, jaloers, ongerust of geil. Of ben ik het allemaal tegelijk. Ik weet niet meer hoe ik me moet voelen. Ik sta op het punt om naar binnen te stormen om te kijken wat zich daar allemaal afspeelt. Plotseling komt er een man aan gelopen. De man loopt naar de deur toe en opent hem. Ik kan nog net naar binnen kijken en zie Missy liggen op een tafel. Haar rokje ligt op de grond en haar bloes is open geknoopt. Ik zie dat haar lingerie aan stukken gescheurd naast haar op tafel ligt. Haar benen zijn gespreid en de beveiligingsman (die alleen zijn broek heeft laten zakken) ramt zijn pik in en uit Missy’s kut.

Het is maar een glimp wat ik heb opgevangen. De deur is weer gesloten voor mijn neus. Ik blijf peinzend naar de dichte deur kijken. Ik begrijp niet zo goed wat hier gebeurt. Mijn vriendin die daar door een volkomen vreemde man wordt genomen. En ik vind het nog geil om te zien ook.

Na een paar minuten komt de beveiligingsman naar buiten. Ik kan nog net zien dat de man die net naar binnen is gegaan zijn plaats heeft ingenomen en Missy nu aan het neuken is. De beveiligingsman loopt me voorbij zonder iets te zeggen. Ik grijp de deurkruk en glip snel naar binnen toe. De man die Missy aan het neuken is kijkt me even aan en gaat gewoon weer verder met mijn vriendin te neuken. Ik zie dat er een stoel naast de deur staat en ga erop zitten. Ik kijk toe hoe Missy stevig genomen wordt door deze 2e man.

Ze kreunt van genot en ik zie dat ze met haar ogen dicht ligt te genieten van dit alles. Ik sta op en trek mijn broek uit. Terwijl ik weer ga zitten begin ik zachtjes met mijn pik te spelen terwijl ik toe blijf kijken.

De deur gaat weer open en er komen nog 3 mannen binnen gelopen. Op hetzelfde moment komt de man die haar aan het neuken is grommend klaar. Hij trekt zijn broek omhoog en verdwijnt door de deur naar buiten. Een van de 3 mannen die net binnen gekomen is heeft een smoking aan. De andere 2 zijn zo te zien werklui. Ze gaan om Missy heen staan en spelen met haar borsten en zuigen aan haar harde tepels. De man in de smoking maakt zijn broek open en schuift zijn pik in haar mond. Na een tijdje beginnen ze haar om de beurt te neuken. Ze zorgen ervoor dat ze niet klaarkomen. Haar kutje en mond blijven gevuld met pik en ook haar borsten blijven betast en gezoend worden.

Missy vindt het heerlijk. Ze begint steeds harder te kreunen tot ze gillend van genot klaar komt. Alhoewel gillend. Haar kreten worden gesmoord door de pik die in haar mond blijft zitten. De man met de smoking komt klaar in haar mond en ik zie zaad langs haar lippen over haar wang lopen.

De man die haar kutje neukt komt nu klaar in haar kutje.

De laatste neemt direct zijn plaats in. Haar kutje maakt slurpende geluiden door haar eigen geil en het zaad wat er al in zit.

De man neemt haar rustig en langzaam. Terwijl de mannen die al klaar zijn gekomen vertrekken.

De man met de smoking bedankt mij nog dat hij mijn vriendin mocht gebruiken.

Als de deur weer dicht is roept de man mij, die in Missy aan het stoten is. Ik kom dichterbij.

Wil jij deze heerlijke slet ook neuken”, zegt hij.

Deze slet is mijn vriendin”, antwoord ik.

Was je vriendin”, antwoord hij. “Ze is nu onze groupie. Onze hoer die we kunnen neuken wanneer we maar willen.”

Weet die man wel wat hij zegt? En realiseer ik me wel goed dat ik ontzettend geil ben geworden van dit hele gebeuren.

Wil je deze geile slet nu neuken of niet”, vraagt hij weer.

Oh ja dat wil ik zeker”, antwoord ik.

Ga op je knieën zitten en kijk eens van dichtbij hoe ik die geile zaadslet haar kut aan het neuken ben. Ik zit op mijn knieën en zie zaad uit haar geile kutje lopen richting haar anus. De pik van de man is nat van haar geil en er zit sperma op van de mannen die haar gevuld hebben met hun zaad. Dan komt hij kreunend in haar klaar en als hij zich terug trekt uit haar zie ik een straal sperma uit haar openstaande kutje lopen.

Ik sta op en stoot mijn pik in haar natte kut, die nog gevuld is met vreemd zaad. Ik neuk haar wild en hard. Net zolang tot ze weer gillend klaar komt. Dan kan ik me ook niet langer meer beheersen en spuit ook mijn zaad diep in haar.

Ondertussen zijn we nog maar alleen met z’n tweeën. We hijgen nog wat na en zoeken dan een weg terug naar de zaal toe. Onderweg komen we een toilet met een wastafel tegen waar Missy zich wat opfrist. Als we eindelijk in de zaal aankomen is het voorprogramma net afgelopen en zijn we net op tijd voor het hoofdconcert.

Na afloop zien we de beveiligingsman bij de uitgang staan. Hij loopt naar ons toe en zegt: “Als jullie ooit weer eens naar een concert willen bel mij en ik zorg dat jullie gratis naar binnen mogen. Op voorwaarde dat we haar weer mogen gebruiken.” Hij overhandigt ons zijn kaartje met een telefoonnummer erop en loopt weg. Missy knipoogt naar mij en zegt; “Zo dat heb ik nog eens mooi voor elkaar gekregen of niet soms.”Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen