Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mijn vriendin Missy heeft een seks fantasie die haar niet los laat. Elke keer weer begint ze erover. Ze wil graag dat een grote neger haar vast grijpt, meesleurt en haar helemaal zal uitwonen zegt ze dan. Ze zegt ook steeds dat het maar een dwaze fantasie is maar wel een geile.

 

“Als we nu een rollenspel zouden doen. Dan speel ik de neger” zeg ik.

“Nee het moet wel echt moeten gebeuren. Een toneelspel werk niet bij mij” antwoordt ze.

 

Ik ga door met het geven van suggesties. “Waarom zorgen we er niet voor dat het dan echt gaat gebeuren. Dat je echt gedwongen wordt. Alleen niet echt dan maar dat het van tevoren is geregeld. En dat die persoon niet verder gaat dan het betasten en zoenen van je borsten en misschien dat hij je dan ook mag vingeren”

 

Ze klaart helemaal op. Ik zie aan haar dat dit idee haar wel aanstaat.

“Maar wie garandeert mij dat die man niet verder gaat? Hij moet wel op tijd stoppen” zegt ze. “Ik vind de fantasie erg geil maar in werkelijkheid wil ik niet echt genomen worden door zo’n man. Een beetje voelen en betasten en meer niet. Als we dan weer samen zijn dan wil ik dat jij me neukt schat”

“Je zegt toch dat je een neger wilt?”

“Nou ja niet speciaal maar het zou voor mij wel heel opwindend zijn als het wel zo zou zijn”

“Ik heb een college op mijn werk, Leroy, hij is zeker 195 cm lang. Hij is gespierd, ziet er erg gevaarlijk uit maar is in feite een hele vriendelijke man. Misschien kan ik hem vragen of hij mee wil helpen met jouw fantasie”

“Denk je dat hij dat wilt? Maar is het daarna niet raar om weer gewoon met hem te gaan werken? Ik zou hem niet meer als een collega beschouwen maar als iemand die mijn partner heeft aangerand” lacht ze.

“Nee joh. We hebben het vaker over seks op mijn werk. Hij is daar heel open in”

“Oh doen jullie daarover praten” giechelt ze.

“Nou zal ik hem vragen?”

“Het idee om gedwongen te worden door een vreemde man lijkt me erg geil. Het moet echt een vreemde voor mij zijn. Ik wil die collega verder nooit ontmoeten. Niet ervoor en ook niet erna”

“Dus je wilt dat ik het regel” vraag ik.

“Ja graag. Maar vertel me er verder niets over. Ik wil niet weten wat er is afgesproken tussen jullie. Ik wil dat het zo echt mogelijk lijkt”

De volgende dag heb ik het er met Leroy over gehad. Het idee leek hem geweldig. En ja natuurlijk wil hij er graag aan mee werken. Het leek ons het beste om ons plan te laten gebeuren in een seksbioscoop. Aanstaande vrijdag om 20:00 zou het gaan plaats vinden.

Die avond stelde ik aan Missy voor om naar de seksbioscoop te gaan. Ik vertelde haar dat ze daar misschien ideeën kon opdoen voor nieuwe fantasieën. Ze keek me vragend aan. Ik zag haar denken; is dit de avond dat mijn fantasie werkelijkheid gaat worden? Maar ze vroeg verder niets, ze vond het wel een leuk idee om te gaan.

 

We komen iets voor 20:00 bij de bioscoop aan. Als we de zaal binnen lopen moeten onze ogen wennen aan de duisternis. Als we naar achteren lopen richting de laatste rij, draait Missy zich naar mij om.

“Dit is het hè? Nu gaat het gebeuren bedoel ik. Er zit een donkere man op de laatste rij”

Ik kan alleen maar zien dat er inderdaad een donkere man op de achterste rij zit maar ik kan zijn gezicht niet goed zien. Nou ja voor de rest zie ik geen donkere mannen zitten dus het moet Leroy wel zijn.

 

“Vind je het erg als ik daar alleen gaat zitten. Een vrouw alleen wordt eerder aangesproken en krijg eerder aandacht dan als er een man bij zit. Snap je wat ik bedoel? In mijn achterhoofd weet ik dat je altijd in de buurt ben en dat het oké is”

“Oké, als dat is wat jij wilt dan prima. Ik moet toch naar het toilet toe. Dus ga je gang”

Ik draai me om en loop de zaal weer uit. Ik kijk nog even achterom en zie dat Missy achterin is gaan zitten. Met een lege stoel tussen Leroy en haar.

Ik neem de tijd op het toilet en slenter langzaam terug de hal in. Ik kijk er een beetje rond. Ik kijk naar de mannen die een kaartje bij de kassa kopen en langs mij op naar de zaal lopen. Na ongeveer een kwartier besluit ik stiekem de zaal binnen te glippen. Ik ben benieuwd wat er gebeurt, als er al wat gebeurt. Ik loop naar de achterste rij en ga op de hoek zitten. Als ik opzij kijk weet ik niet wat ik zie. De opwinding giert door mijn lijf. Missy heeft haar ogen dicht en haar bloes hangt open. Nou Leroy is flink bezig denk ik. Maar wacht eens dat is Leroy helemaal niet. Het is een vreemde donkere man. Wie mag dit nu weer zijn?

 

Deze man heeft zijn rechter arm om Missy’s schouder heen en met zijn hand heeft hij haar pols stevig vast. Met zijn linkerhand heeft hij haar rechter borst vast. Zijn mond bevindt zich op haar linker tepel.

Ik probeer de aandacht van Missy te trekken. “Missy!.... Missy” fluister ik. Ik tik op haar rechterarm.

De donkere man kijkt mij aan.“Donder op” is alles wat hij zegt. En hij gaat verder met het zuigen op haar linker tepel. Missy zit helemaal in haar fantasiewereld. Ze kreunt zachtjes.

Dan zie ik dat er nog een neger naast de eerste man zit. Waar komt die nou weer vandaan. Deze man hangt nu een beetje over hem heen en legt zijn hand op haar dijbeen. “Hee Ralf ik kan er zo niet goed bij” zegt hij tegen de eerste man. Waarop Ralf mijn vriendin optilt en op zijn knieën zet.


Hij trekt haar rok omhoog en scheurt haar string kapot. Dan begint hij haar te vingeren. Missy begint steeds harder te kreunen. Blijkbaar vindt ze het heerlijk om zo ruw behandeld te worden. Dan hoor ik dat haar gekreun gesmoord word. Ik kan niet meer goed zien wat er gebeurt dus ga ik op de rij ervoor zitten. Dan zie ik dat de tweede man haar bij de haren heeft vastgepakt en zijn pik in haar mond heeft geduwd. Met zijn handen bepaald hij het ritme dat ze hem moet pijpen. Regelmatig komt hij te diep in haar keel en maakt ze kokhals geluiden.

 

Dan gaat de eerste man staan en positioneert zich achter Missy. Missy hangt een beetje op de stoel terwijl ze de pik van de man blijft pijpen. Ralf pakt haar bij de heupen vast en tilt haar zo omhoog. Dan ramt hij zijn pik in haar kutje. Nog voor ik ook maar iets kan zeggen. Het gebeurt vlak voor mijn neus en ik zie de pik op centimeters afstand in mijn vriendin stoten. Ze is geil. Ik zie haar geil op zijn pik zitten.

Dan voel ik dat er iemand op mijn schouder tikt, het is Leroy

“Sorry dat ik te laat ben. Die rotauto van mij wilde eerst niet starten” zegt hij als hij gaat zitten. “Ik zie dat je gestart bent zonder mij. En ik dacht dat er niet echt geneukt mocht worden!”

 

“Ik heb niet zoveel te zeggen. Ik ging naar de WC en dacht dat jij op de achterste rij zat. Toen ik terug kwam zat hij al aan haar borsten te zuigen”

“Nou sorry hoor. Ik kan het ook niet helpen” zegt hij terwijl hij naar mijn vriendin blijft kijken. Ralf begint te kreunen en komt diep in haar kutje klaar. Als hij zich terug trekt zie ik het sperma uit haar kutje lekken op de vloer. De man trekt zijn broek omhoog en loopt de zaal uit. Leroy springt over de stoel heen. Hij gaat achter Missy staan en haalt zijn al stijve pik uit zijn broek. Hij schuift zijn pik in haar sperma kutje.

“Het heeft geen zin om een geil kutje niet te gebruiken als je de kans krijg” zegt hij. Op het moment dat hij helemaal in haar zit komt de tweede man klaar in haar mond. Missy hoest en proest als de man haar haar hoofd stevig vast blijft houden met zijn pik in haar. Hierdoor wordt ze gedwongen het grootste deel door te slikken.

 

Als hij klaar is loopt ook deze man net als de eerste direct de zaal uit. Leroy gaat gewoon door met mijn vriendin te neuken. Tot ook hij zijn sperma diep in Missy’s kutje spuit.

 

Ik zie dat andere mannen ook interesse krijgen en langzaam dichterbij komen. Leroy we kunnen beter maken dat we allemaal hier wegkomen voordat de rest met haar gaan beginnen.

 

“Oké” zegt hij terwijl hij zijn pik uit Missy laat glijden. We trekken Missy omhoog op haar benen. Ze staat te wankelen en lijkt wel dronken. Zo slepen we haar de zaal uit de hal in. We gaan het herentoilet in om haar een beetje schoon te maken.

Leroy staat achter haar en houdt haar overeind. Ik doe haar rok omhoog en pak een flink stuk toiletrol. Haar schaamlippen zijn opgezet en het sperma lekt langs haar dijen omlaag. Ik veeg haar zo goed mogelijk schoon. Als er geen sperma meer uit haar kutje lekt geef ik een kus op haar doorgeneukte kutje. Ze kreunt als ik dat doe. Ik begin haar klitje te likken en ze kreunt nog meer. Dan laat ik mijn tong door haar doorgeneukte schaamlippen glijden. En terwijl Leroy achter haar staat lik ik haar tot een orgasme. Daarna vertrekken we snel naar huis. Eenmaal daar aangekomen hebben we de hele nacht heerlijke seks gehad.

Er zullen nog vele gangbang's volgen in de seksbioscoop. Missy kan er geen genoeg van krijgen.Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen