Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Hoi ik ben Missy een aantrekkelijk 48 jaar oud huisvrouwtje. Zie er nog steeds goed uit voor mijn leeftijd en als ik door de stad loopt in een zomers jurkje dan kijken er nog steeds vele mannen naar me.

Ik ben 178 lang heb kort blond haar, grijsblauwe ogen en ben redelijk slank heb een lekker strak kontje en een mooie D-cup. Verder draagt ik altijd lekker uitdagende kleding en loopt altijd met een vrolijke lach op mijn gezicht rond.


Ik ben dus een moderne vrouw en al 10 jaar samen met mijn huidige vriend. We leerden elkaar kennen via een chatbox en zijn sindsdien samen. We zijn een leuk stel en zijn gelukkig. Mijn dochter zegt heel vaak dat ik behoorlijk naïef ben. En daar heeft ze ook gelijk in. Ik zegt vaak dingen waarbij ik me soms niet gelijk realiseer wat ik zeg. Ik bedoel dus ook vaak niet wat ik zeg. Het komt er vaak een beetje ongelukkig uit. Mijn dochter is vaak in verlegenheid gebracht. Zoals laatst bij de slager. Ik gang samen met mijn dochter boodschappen doen en bij de slager zei Missy tegen de slager “Hmmm ik heb toch zo’n zin in een lekkere worst” Ze bedoelde uiteraard verse worst voor bij de andijvie als avond eten. Maar de slager kleurde tot achter zijn oren en keek Missy even sprakeloos aan voor hij door had wat ze nu bedoelde. Of  toen ze onlangs op een verjaardagsvisite was. M'n vriend was een paar dagen in het buitenland voor zijn werk. En net in die periode ging de stofzuiger kapot. Toen hij ’s avonds vanuit zijn hotel haar belde legde ze haar probleem voor aan hem. Hij beloofde dat zodra hij thuis kwam de stofzuiger zou maken. Ik was me van geen kwaad bewust toen ik tijdens de visite tegen een man vertelde; “Ik ben zo blij dat mijn vriend morgen thuis komt. Dan kan ik eindelijk weer zuigen” Ik schaamt me wel als ik het eenmaal doorheb, maar dan is het al gezegd.


Vandaag ben ik alleen thuis. Mijn vriend is op zijn werk en mijn dochter zit op school. Mijn vriend had geregeld dat er vandaag een aantal bouwvakkers wat klusjes thuis kwamen doen. Ze waren gisteren begonnen en kwamen vandaag het werk afmaken.

Het was al laat in de middag en behoorlijk warm. De zon stond hoog aan de hemel en het was 28 graden in de schaduw. Natuurlijk is "Missy" een sociale vrouw die graag behulpzaam is voor anderen en daarom had ikl snel medelijden met de werkende mannen. Ik besloot ze wat koels te drinken aan te bieden. En om mijn hulp aan te bieden aan de bouwvakkers. Ik wilde helpen waar het maar kon, misschien mocht ik  meehelpen met afval op te ruimen of wie weet met misschien mocht ik wel meehelpen met schilderen.

Ik liep naar buiten toe in een oude afgeknipte spijkerbroek en een diep uitgesneden T-shirt. “Jongens wat zien jullie er ontzettend heet uit” zei ik. Ik kletste wat met de mannen en bood ze wat te drinken aan. Verder zei ik nog “Jongens als er iets is wat ik voor jullie kan doen moeten jullie het zeggen en ik doe het voor jullie. Gevolgd door “Nee serieus jongens als ik iets kan doen om jullie dag beter te maken dan doe ik het. En als jullie even binnen willen komen is dat uiteraard geen probleem. Maar ik sta erop dat er minstens minimaal 2 van jullie tegelijk binnen komen”

Daarna ging ik naar binnen en dacht verder niets over dit gesprek. ik had gewoon vriendelijk gevraagd of de mannen wat te drinken wilde hebben. Verder dat ik graag wat kleine klusjes voor ze wilde opknappen om te helpen. En als het buiten te warm was dat ze dan fijn even naar binnen konden komen. Binnen in huis was het koeler. En dan konden ze wat afkoelen onder het genot van een glas koude cola. Maar ik was gelukkig wel duidelijk geweest dat ik niet wilde dat er maar 1 man tegelijk binnen kwam. Anders zouden de buren misschien rare ideeën krijgen. En ik wilde geen praatjes in de buurt. Dus even lekker afkoelen mag maar dan wel meerdere mannen tegelijk zodat de buren niet konden roddelen dat ik alleen met een bouwvakker binnen was.

De mannen hadden echter een heel andere mening over wat ik zei. Rick de oudste van hen keek hoe Missy naar binnen liep. Hij was een grote gespierde man, door de zon gebruind en met een ruwe ongeschoren kop. “Jongens volgens mij wilt ze een gangbang”

“Dat is een ontzettende geile Milf” zei Donald. Donald is een kale grote gespierde Antilliaan van 24 jaar oud. Hij doet al jaren aan fitnes en heeft een imposant postuur.

Jan is de jongste (hij is 19 jaar oud). Hij is er niet zo heel zeker van. “Denken jullie echt dat Missy sex wil met ons?”

“Natuurlijk, het was toch een regelrechte uitnodiging van haar” antwoord Ton. Ton is een 21 jarige man en laat duidelijk blijken dat hij wel zin heeft in een geile neukpartij.
“Nou we zijn hier bijna klaar” zei Rick. “En Missy heeft ervoor gezorgd dat ik geil ben geworden. Dus laten we opschieten en dan gaan we naar binnen om haar te geven waar ze om vraagt”

De mannen werkten extra hard door, met als resultaat dat ze binnen een half uur klaar waren. Ze liepen naar de achterdeur toe en klopten op de deur.
Missy zag ze al aankomen en opende de deur. Vier zwetende mannen vroegen of ze even binnen mochten komen om af te koelen. Omdat ze al klaar waren vroeg ik of ze soms zin hadden in een biertje in plaats van limonade. De mannen hadden daar zeker zin in. Met z’n vieren staan ze in de keuken met een blikje bier in de hand te genieten van het ijskoude bier. Dan vraagt Rick “Weet je zeker dat je onze dag beter wil maken?”

Ik lachte “Als ik het kan dan doe ik het voor jullie”
“Nou dat poesje zal er zeker voor zorgen dat mijn dag beter wordt” antwoord hij.

Mijn mond zakte open. Ik weet zo snel niet hoe ik moet reageren op Rick's brutale opmerking. Dan voelt ik Donalds hand. Hij staat achter me en zijn handen glijden onder mijn oksels door en grijpen mijn  borsten vast.
“Waar denken jullie mee bezig te zijn” zegt ik verbouwereerd. En probeer Donalds handen weg te duwen.

“Kom op meisje. De uitnodiging was duidelijk, je wilt door ons genomen worden” zei Donald terwijl hij haar steviger vast grijpt en naar zich toe trekt dicht tegen hem aan.
“Nee dat wil ik niet” protesteert ik luid.

“Je gaat ons niet opgeilen om nu te zeggen dat je niet meer wilt”  zei Rick. “Laten we haar uitkleden”
Ik gil als de vier mannen me stevig vastgrijpen, Ruw trekken ze aan mijn kleding. ik stribbelt tegen maar het duurt niet lang of ik ligt spiernaakt op de keukentafel.

“Alsjeblief stop” roept ik jammerend als de mannen mijn grote blote borsten vastpakken en mijn kutje vingeren.
Ik ben in paniek. Weet dat ik ben overgeleverd aan deze mannen. En ik weet wat me te wachten staat. Hoewel ik al vaak gefantaseerd heb hoe het zou zijn om door een groepje mannen genomen te worden. Wil dat nog niet zeggen dat ik dat nu ook echt wil.

De mannen trekken om de beurt hun kleren uit. Maar ze zorgen er wel voor dat ik al die tijd stevig vastgehouden wordt. Het duurt niet lang of alle mannen hebben hun kleren uit en staan met hun harde stijve pikken om me heen. Ik kijkt naar hun erectie's en moet eerlijk zeggen dat ze allemaal groter en dikker zijn als de pik van haar vriend. En die is met zijn 18cm ook niet echt klein te noemen. De pik van Donald spant de kroon. Zijn zwarte apparaat is enorm dik, en ik schat dat hij zeker 24cm lang is.
“Pijp mijn lul” zegt Ton. Hij grijpt me bij mijn haar vast en dwingt mijn mond richting zijn penis.

Dit wil ik niet maar de man is te sterk voor me en al snel heb ik zijn pik in mijn mond. Rick trekt mijnr benen uit elkaar en ik voelt zijn eikel tegen mijn kutje aandrukken. Ik probeer iets te zeggen maar omdat de pik van Ton diep in mijn mond zit lukt dat niet. Ton begint met zijn pik in mijn mond te stoten. Ik ben is bang dat hij te diep komt en pakt daarom met mijn rechterhand zijn pik vast en controleer op die manier zijn stotende bewegingen. Hierdoor verslapte mijn aandacht voor Rick. Die maakt hier dankbaar gebruik van en drukt zijn dikke eikel in mijn kutje, ik wil schreeuwen, maar de lul van Ton voorkomt dat. Ow wat een grote lul gaat door me heen als hij zijn enorme pik in me stoot. Zijn enorme pik vult me helemaal op. Ik schaam me voor mijn gedachten...
“Ooh shit” hoort ik Ton roepen. En op hetzelfde moment spuit hij zijn zaad in mijn mond. Ik was nog maar amper van het feit doordrongen dat er twee vreemde mannen met hun pik in me zitten en nu kwam Ton al klaar. Omdat ikit totaal niet verwachtte stik ik bijna in zijn sperma. Ik wil nooit dat mijn vriend man in mijn mond klaar komt en nu stik ik bijna in de enorme lading zaad van een bouwvakker. Het warme zoute zaad loopt mijn keel in en er zit niets anders op dan het door te slikken.

Hij trekt langzaam zijn pik terug uit mijn mond. Ik til mijn hoofd op en steun op mijn ellebogen. Als ik naar beneden kijk naar mijn kutje zie ik Rick’s heerlijke pik die me diep en hard aan het neuken is.

“Alsjeblief stop” zegt ik tegen Rick, maar een glimlacht is zijn enige reactie, dat was dus weinig overtuigend.

Maar als antwoord trekt Rick me aan mijn heupen omlaag zodat ik met mijn billen op de rand van de keukentafel lig. Hij stoot hard en diep in mijn kutje. Ik kijk naar zijn natte bezwete lichaam terwijl hij me in een stevig tempo blijft neuken. Hij begint te zuchten en te kreunen. Ik voel zijn pik nog dikker worden en besef dat hij klaar gaat komen. Met een diepe stoot en een kreet van genot spuit hij zijn warme zaad diep in mijn kutje.
Zodra Rick klaargekomen is en zich terugtrekt pakt Donald me vast. Hij trekt me van de keukentafel af en laat me voorover buigen over de tafel. Hij pakt me bij mijn heupen en trekt mijn billen iets uit elkaar. Twee andere mannen pakken mijn armen vast. Ik lig nu met mijn bovenlichaam plat op de tafel. Donald laat zijn grote zwarte pik in mijn kutje glijden. Als hij helemaal in me zit (wat een onbeschijflijk gevoel is) kreunt ik een beetje. De mannen lachen "zie je wel dat ze wil" en als donald begint te stoten beseft ik dat ik echt opgewonden raak. Ooh mijn god denkt ik. Ik wordt verkracht en ik begin er nog van te genieten ook!!!!

Als Donald naar zijn hoogtepunt toewerkt lig ik heerlijk te genieten van deze overheerlijk paal diep in mijn kutje, en als Donald diep in me klaarkomt krijgt ik een onbeschrijflijk lekker orgasme. Precies tegelijk met Donald. Nadat hij is klaargekomen houdt hij zijn pulserende pik nog even in mijn krampende en lekkende kutje. Als hij zich langzaam terug trekt vloeit er traag een lading sperma en kutgeil uit mijn kutje, wat is dit genieten, ik kan het niet uitschreeuwen maar ik wil meer. Onze sappen lekken op de keukenvloer en langs mijn dijen. Mijn kutje blijft een beetje openstaan en mijn schaamlippen zijn rood doorbloed, supergevoelig en gezwollen.

Nu neemt Jan plaats achter mijn kontje. Zijn pik verdwijnt tot aan zijn ballen in mijn doorgeneukte zaadkut. Die jongen gaat als een gek tekeer in mijn hete kutje. De gedachte dat zo’n jonge jongen me  neukt zorgt er voor dat ik direct weer klaarkom. Ik kreunt het uit van genot. Het maakt me nu helemaal niets meer uit. Ik ben geil en geniet met volle teugen van deze bouwvakker gangbang. Het duurt niet lang of ook Jan komt in mijn kutje klaar.

“En nu op je handen en knieën” hoor ik Ton streng zeggen. Hij helpt me naar de vloer toe. Ik kniel en Ton neemt achter me plaats. Hij laat zijn pik in mijn glibberige kut glijden. Ik holt mijn rug en sluit mijn ogen. Ik weet niet wat me overkomt, zo geil ben ik nog nooit geweest. Ik kan niet geloven dat ik zo van deze verkrachting geniet. Het enige wat ik nu wil is dat de mannen doorgaan met waar ze mee bezig zijn.

Ik kijkt om me heen en zie dat Rick vlakbij staat. Strekt mijn hand uit en streel zijn pik. Snel doet Rick een stap naar voren zodat ik hem kan pijpen. Met mijn rechterhand blijft ik zijn pik strelen. Ondertussen laat ik mijn tong langs zijn pik glijden tot ik bij zijn ballen aankom. Dan lik en zuig ik zachtjes aan zijn ballen.

Ik kan het niet helpen ik ga weer klaarkomen. Maar net voordat ik een orgasme krijg komt Ton met een luide schreeuw klaar in mijn kutje. Ik schreeuw tegen Rick “Neuk me” schiet op stop die paal diep in mijn kut.

“Ik wist wel dat je dit wilde” zei hij. Hij neemt snel plaats achter mijn kontje en stoot langzaam maar diep in mijn kutje. Donald neemt de plaats van Rick in en ik neemt zijn enorme zwarte pik in mijn  mond en begin hem te pijpen. Met mijn linkerhand grijpt ik de pik van Jan vast en begin hem af te trekken. Al snel pijp ik Jan en Donald om de beurt. Snel draai ik mijn hoofd van Jan weg als hij klaarkomt en neem Donalds pik in mijn mond. Jan spuit zijn zaad over mijn gezicht, maar niet in mijn mond deze keer. Ondanks dat het de 2e keer is dat hij klaar komt is het toch een behoorlijke straal sperma. Het loopt van mijn linkerwang naar beneden over mijn hals zo richting mijn borsten.

Rick blijft maar doorneuken terwijl hij mijn heupen stevig vast houdt. Ik zie aan het gezicht van Donald dat hij gaat komen. Zijn grote zwarte pik komt in mijn mondje klaar. Ik geef er niet meer om, ik wil zaad, veel zaad, ik stik er bijna in. Een deel slikt ik door en een deel druipt langs mijn kin naar beneden. “Ooh ja ik ga komen” schreeuwt ik. “Neuk me, neuk me hard”

Rick stond al op het punt in mijn geile glibberige zaadkut klaar te komen. En nu ze ik geil tegen hem praat komt hij bijna direct klaar. Ik krijgt nu zo’n orgasme dat ik het werkelijk uitbrul van genot. Het komt vanuit mijn tenen en golft door mijn hele lichaam heen. Ik zakt plat op mijn buik op de grond. Uitgeput blijft ik zo even liggen. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat de mannen blijkbaar genoeg hebben gehad want ze kleden zich aan. Als de mannen aangekleed zijn komt ik langzaam overeind. “En nu mijn huis uit” probeert ik boos te zeggen. “Wegwezen stelletje smeerlappen” De mannen lachen, en Donald zegt dat hij 200 Euro van het totaalbedrag van de klus afhaald omdat hij zo'n goede verzorging heeft gehad. En met een gemeen lachje, dat hij bij volgende klussen eventueel nog meer korting kunnen geven.

Als de mannen weg zijn pakt ik een theedoek en druk deze tegen mijn kutje aan zodat er geen sperma meer op de vloer kan lekken. Ik wankel naar de badkamer toe. Als ik opschiet kan ik nog douchen en de keukenvloer schoonmaken voordat haar vriend thuiskomt. Tijdens het douchen vraagt ik me af wat voor klusjes we de bouwvakkers nog kunnen laten doen. Ik besluit ‘s avonds om aan mijn vriend te vragen of de mannen ook niet gelijk de badkamer kunnen verbouwen.

Wordt vervolgt.
XXX Missy

 

Reacties   

0 #1 Jan de Visboer 24-09-2012 10:54
Lekker hoor, ik doe al je klusjes :lol:
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen