Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Claudia een leuke vrouw van 41 jaar een mooi kopie niet al te groot en een lekker figuurtje en vaak alleen thuis. Het was ongeveer 19.00uur toen ze thuis kwam van het boodschappen doen Ze deed de deur open en sjouwde de tassen met boodschappen naar binnen om deze in de keuken te brengen, even later ging de deur bel daar stond Erik met een aantal vrienden van hem, en vroeg haar of ze alleen thuis was, ja knikte Claudia en zij dat ze binnen mochten komen ze stelden zich aan haar voor en Claudia nodigde ze uit voor iets te drinken in de keuken. De mannen volgde haar ik de keuken en gingen zitten allemaal koffie zij Claudia want er is geen bier dat heeft mijn zoon op gedronken, en ik heb nog geen nieuwe gehaald.

Erik vroeg waar is je man, Claudia zei die is nog op zee, oké zei hij en liep naar Claudia toe, hij greep haar bij haar billen en Claudia kreunde zacht, hij vertelde aan zijn maten dat hij wel vaker bij Claudia kwam als haar man er niet was, en dat ze samen al heerlijke nachten hadden beleefd en elkaar geile mailtjes stuurden, Claudia bevestigde dit met een knikje en wreef even over Erik zijn bobbel in zijn broek, die was ondertussen erg hard geworden, Claudia zei nu is er koffie ze pakte het dienblad en zette de kopjes op de keuken tafel, de mannen dronken hun koffie en makten grapjes iedereen had er schik in.

Plotseling zij Erik tegen Claudia je had me gisteen een super geile mailtje gestuurd, Claudia knikte en zei ja hé erg geil, net als nu grapte ze, ondertussen haalde zij de kopje van tafel en even later kwam ze aan tafel staan en zei dus je vond het wel een geil mailtje ja zij Erik en pakte haar tussen haar benen, Claudia kreunde en ging op de rand van de tafel zitten, en liet haar kutje kneden door haar spijker broek tegelijk voelde ze een geil verlangen naar boven komen en haar kutje krampen. De mannen moedigden Claudia aan dat ze voor hen een striptease moest gaan doen. Ze tilde haar van de tafel en zette haar in het midden van de keuken. Eerst wilde ze niet en kreeg een paar harde tikken op haar kont, doordat ze een strakke spijkerbroek aan had deed dit lekker zeer, strippen riepen de mannen. Ze knoopte langzaam haar blouse los maar hield het nog even dicht ze haar blouse uit en niet lang daarna stond ze in haar eigen keuken helemaal naakt voor 4 vreemde kerels die naar haar keken. Na even zo gestaan te hebben pakte twee mannen Claudia op en legde ze op haar rug op de tafel. Twee mannen hielden haar armen vast en twee haar benen. Ze speelde met haar tepels en plaagde haar klit. Ze was blij dat ze vanmorgen haar kutje nog zorgvuldig geschoren had, het geil glinsterde tussen haar heerlijke gladde lippen. Een van de kerels riep "kijk"het vrouwtje wordt er geil van mannen, ondertussen kleedde Erik zich uit en zijn lul stond fors vooruit. Hij vroeg aan de anderen of ze even wilde voelen of ze er al klaar voor was, nou volgens de vier was dit wel het geval en hij stond tussen haar benen en tergend langzaam duwde hij zijn pik in haar strakke natte kut. Toen hij er helemaal in zat pompte hij heel bedaard op en neer Claudia werd hier erg geil van. Zonder aan haar te denken kwam hij in haar klaar en de volgende nam zijn plaats in deze kwam in haar met een grote haal en ramde alsof zijn leven er van af hing, Claudia kwam hierdoor klaar en liet zich luid kreunend horen. De man die haar armen vast hield riep zo mannen dit vrouwtje van jouw Erik is echt geil.

Zo werd Claudia door de 5 mannen genomen en genoot van alle pikken en het sperma dat in en op haar geile lijf gespoten werd. Ze dacht dat ze nu wel zouden gaan maar de eerste man had alweer een stijve en zei dat ze hem moest pijpen zo ook de andere mannen. Na alle vijf de mannen gepijpt te hebben bonden ze haar met haar buik over de tafel en haar knieën aan de poten. Ze wist niet wat er nu ging gebeuren maar ze hoorde iemand de voordeur uitgaan en even later terugkomen, even later voelde ze de tikken van een zweep op haar billen en rug Erik zei dit vind ze erg lekker mannen en gaf haar nog een aantal zweep slagen op haar billen deze werden rood van de striemen en Claudia kreunde het uit even later voelde ze glijmiddel tussen haar billen stromen en ze voelde een dikke lul tegen haar kont gaatje aandrukken. De man achter haar perste zijn enorme gevaarte in haar kontje, toen hij er helemaal in zat liet hij haar even wennen Met een explosie van kracht begon de man Claudia in haar niet meer maagdelijke kontje te neuken, ze kreunde het uit van geilheid "ze had het wel gedacht dat dit zo lekker was" ondertussen kwam een van de anderen voor haar staan en hield een stijve lul voor haar mond. Ze snapte de hint en hapte de half stijve staaf in haar warme mond en begon de man te pijpen.

Opeens voelde ze trillingen op haar lekkende kutje er was een van de mannen onder de tafel gaan zitten en bewerkte haar kut met een vibrator "God wat was dit lekker"dacht ze. Ondertussen bewerkten twee andere haar stijve tepels en trokken ze maximaal uit en knepen en rolde deze tot ze dacht gek te worden van geilheid. De man in haar kontje kwam klaar en spoot haar darmen vol ook haar mond werd gevuld en het toen kwam Claudia zelf tot een ongekend hoogte punt. Het sperma liep uit haar mond en kontje toen ze opeens haar kut weer gevuld voelde worden na een paar stoten voelde ze ook deze met sperma gevuld worden toen hij van haar af kwam werd ze losgemaakt en op haar rug op de tafel gedraaid de drie die nog niet voor de tweede keer waren klaargekomen trokken zich af op haar geile lijf en opeens voelde ze het sperma van de drie op haar borsten kletsen de mannen waren voldaan en gingen voor haar om de tafel zitten en bekeken Claudia haar afgeneukte geile lijf en vertelde haar dat ze het heerlijk hadden gehad. Ze smeerde het zaad uit over haar lichaam en likte even aan haar vingers, een van de mannen vroeg haar of ze het lekker vond Claudia knikte en kreunde, ik heb een ideetje zij een van de mannen pak je even een glas. Claudia haalde een glas voor de man, de andere mannen speelden alweer met hun lullen en ze kwamen langzamer hand al weer op sterkte Claudia begon ze een voor een weer te pijpen, het duurde een tijdje voor de eerste klaar kwam en spoot alles in het glas daarna nummer 2,3en 4 ook Erik neukte haar nog lekker in haar kontje en gaf aan dat hij ook ging komen hij trok zijn lul uit haar kontje en vulde het glas met zijn zaad. Nu zat het glas vol met een cocktail van zaad en de mannen zijden dit is voor jou, Claudia opende haar mond en zette het glas aan haar lippen ze begon er van te drinken en genoot met volle teugen al het zaad ging in haar mondje ze slikte alles gulzig door en zei dit vind ik heerlijk mannen zo’n cocktail, even later toen de mannen aan gekleed waren en weg gingen nam ze een heerlijke douche en ging daarna op bed liggen, met haar handen streelde ze haar kutje en werd weer geil ze maakte zichzelf nog een keer klaar met haar paarse vibrator en viel totaal bevredigd in slaap.

De volgende morgen werd ze met een zalig geil gevoel wakker en werd al weer geil bij het idee wanneer ze haar weer kwamen verwennen. En dacht dit moet mij man ook eens mee maken kijken hoe hij het vind als zijn vrouwtje zo verwend word, Ze sms’te hem gelijk en vertelde in geuren en kleuren wat er gebeurd was gisteren.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen